Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
ricsik #19975 üzenetére
Nem tudom mit olvastál de a mozgásnak semmi köze ahhoz, hogy melyik DV jelet kapja.
Ez beállítási hiba. Nézd meg a lejátszót, hogy van e külön beállítási opció, hogy a TV-Led-et és a Player-Led-et eltérő képfrissítéssel adja e vagy sem.
Ha nincs akkor a tv-n állítsd be film közben. De szerintem te azt a darabos mozgást mondod ami a 23,976fps okoz. Ha nagyon zavar akkor a mozgásjavításon állíts ha van rá lehetőség.
Az, hogy mkv vagy mp4 a Profile 5/8.1-es film semmi köze a képhez. Ugyan az a HEVC videósáv van benne.
Amire oda kell figyelned, hogy Profile 7-et ne nézzél azzal a lejátszóval.
Illetve jobban jársz ha Player-Led-re állítod mert ha jól tudom az is bugos DV-ben azaz hiába állítod be a TV feldolgozást a lejátszó nem a nyers DV anyagot küldi a TV-nek hanem először feldolgozza majd azt becsomagolja mintha egy nyers lenne. Ilyenkor valójában egy 2x feldolgozott képet kapsz. Állítsd Player-Led-re, hogy a feldolgozott DV-t kapja a TV.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest