Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Milyen széket vegyek?
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
Leszedtem Avatarból egy HDR10-es Bluray Remuxot ég és a föld a Disney+ -hoz képest. Ebben az egész sztoriban az az elkeserítő hogy kifizetsz havonta tízezer forintot ha mind a 3 nagy streaming szolgáltatót használod és egy ingyen letölthető verzió oda-vissza veri őket. Viszont a letöltött filmek között is számomra nagy a káosz azon a bizonyos oldalon, egy halom elnevezés meg egyebek, én konkrétan ott se tudom mi az ami valós hdr-t tartalmaz és mi az ami nem, mindezt pedig kideríteni egy fájl nevéből nekem lehetetlen. És ez a legbosszantóbb hogy ha nem vagy hozzáértő vagy nem akarod magad film technikussá képezni akkor marad az előfizetés amivel rosszabb minőséget kapsz. Azt olvastam mindenhol hogy a DolbyVision mennyivel komolyabb mint a HDR10, hogy a Samsung tv mennyire rossz mert az csak a HDR10-et támogatja, de olvasva itt a hozzászólásaid én azt látom hogy egy pár film kivételével ami tényleg valós DV-t kapott, ez csak egy csalogató brand, mint sem valós hozzáadott érték. Igazából mondhatnánk a filmes világ Balenciagajanak is

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor