- Projektor topic
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChillDown
csendes tag
válasz
interstate76
üzenetére
Én pl azt a szoftveres hibát vettem észre, hogy hiába vezetékesen vana routerre dugva a tv, kb naponta-kétnaponta egyszer eldobja a hálózatot, olyankor jelzi is jobb felül egy wifi jel piros csíkkal áthúzva, de amint belépek a beállítások hálózat vezetékes kapcsolat részbe, rögtön kiírja az ip címet stb és hirtelen lesz net. Nem annyira hiba, inkább csak furcsa, mert a korábbi tv-m nem csinált ilyet, azt egyszer csatlakoztattam és évekig jó volt.
Ami még segíthetett, hogy lássa a plex szerveremet, az hogy csatlakoztattam egy leformázott, de üres pendrive-ot a tvhez, illetve kézzel ki-be csatlakoztattam az utp kábelt és mindjárt fel is dobta az adathordozók menüben.
Engem is az elnevezés "Adathordozók" + a pendrive jel zavart meg és hogy amikor kiírta a hibaüzenetet "A TV-hez nincs USB-meghajtó csatlakoztatva!" ezek után eszem ágában sem volt ott keresni a DLNA lejátszó vagy a hálózattal kapcsolatos funkciót. A lényeg, hogy meglett.

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- GTA V
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Battlefield 6 teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- LG 65UR78003LK 65" 4K Smart TV
- Samsung QE65Q80TATXXH (4K-120Hz HD) Hibátlan állapotban!
- Samsung 32 QLED The Frame QE32LS03CBU! Bontatlan!
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor