- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
mesmat1993
újonc
Sziasztok!
Egy pár hete vásárolt C835-ös TV-m van. Tegnap estéről ma reggelre elment a TV adás. Digitális kábeltévé szolgáltatásom van, szóval a koax kábel bedugása és csatornakeresés után tudtam nézni az adásokat. Csak egy fekete kép látszik, hang sincs, de nem írja ki, hogy nincs jel. A műsorújságon rendben kiírja az éppen aktuális műsorokat. Próbáltam egy újabb csatornakeresést, darabra az összes csatornát megtalálta, ugyanúgy van műsorújság, kiírja a csatornák neveit, de se kép, se hang. Másik TV-vel leellenőriztem és azon bejönnek az adások, a kábelt bedugva. Valakinek van valami ötlete? Ha nem muszáj, akkor nem szeretném visszaküldeni.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest