Új hozzászólás Aktív témák

• Khaosz55

addikt

10 éve vettem utoljára TV-t mivel projektorozom. 65C835-öt vettem az elsőt törve kaptam és most egy 935-öt vettem helyette. Elég lett volna a 835-is szerintem, de nem tudtam várni szükség volt a TV-re, nem szoktam TV-t cserélgetni. Nekem nagyon bejön. Kicsit meg vagyok keveredve még, 10 éves TV-n nem ilyen volt az OP rendszer, de idővel meg lehet tanulni, nem tartom kritikusnak. Kicsit bőség zavara érzésem van. A beépített media lejátszó tökéletesen viszi a PC-n universal media szerverrel megosztott tartalmakat. Tehát sorozatokat, YT, Gopro videóim, illetve TV-nézés lesz rajta.
    Fekete szint remek, interpoláció és mozgásmegjelenítés számomra teljesen jó még a saját media lejátszójával is, akadásnak nyoma sincs és OP rendszer is gördülékenyen megy. Panssangersbe néztem bele és a sötét jeleneteknél kb olyan volt mintha tv eltűnne a nappaliba.
    1-2 Dolog.
    -Kodit felraktam, de csak FHD-ben megy illetve nem látja a PC-n megosztott tartalmakat.
    -VLC látja a PC-n megosztott tartalmakat, viszont akadozik....
    - Mobil képernyő klónozással van a gond. Nagy nehezen sikerült elindítanom, viszont csak állítva jeleníti meg a mobil képrnyőjét, hiába forgatom el a mobilt. Én csinálok valamit rosszúl ?
    - A TV hangja tényleg jó, a sorozathoz el sem indítom a házi-mozi rendszert.
    - AVR-be a TV-ből optikai kábellel vittem a hangot, nem tudom van-e rá más lehetőség is ?

Minden esetre fimezésnél marad a Projektor, mert számomra az adja az igazi mozi feelinget.

Új hozzászólás Aktív témák