- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
10 éve vettem utoljára TV-t mivel projektorozom. 65C835-öt vettem az elsőt törve kaptam és most egy 935-öt vettem helyette. Elég lett volna a 835-is szerintem, de nem tudtam várni szükség volt a TV-re, nem szoktam TV-t cserélgetni. Nekem nagyon bejön. Kicsit meg vagyok keveredve még, 10 éves TV-n nem ilyen volt az OP rendszer, de idővel meg lehet tanulni, nem tartom kritikusnak. Kicsit bőség zavara érzésem van. A beépített media lejátszó tökéletesen viszi a PC-n universal media szerverrel megosztott tartalmakat. Tehát sorozatokat, YT, Gopro videóim, illetve TV-nézés lesz rajta.
Fekete szint remek, interpoláció és mozgásmegjelenítés számomra teljesen jó még a saját media lejátszójával is, akadásnak nyoma sincs és OP rendszer is gördülékenyen megy. Panssangersbe néztem bele és a sötét jeleneteknél kb olyan volt mintha tv eltűnne a nappaliba.
1-2 Dolog.
-Kodit felraktam, de csak FHD-ben megy illetve nem látja a PC-n megosztott tartalmakat.
-VLC látja a PC-n megosztott tartalmakat, viszont akadozik....
- Mobil képernyő klónozással van a gond. Nagy nehezen sikerült elindítanom, viszont csak állítva jeleníti meg a mobil képrnyőjét, hiába forgatom el a mobilt. Én csinálok valamit rosszúl ?
- A TV hangja tényleg jó, a sorozathoz el sem indítom a házi-mozi rendszert.
- AVR-be a TV-ből optikai kábellel vittem a hangot, nem tudom van-e rá más lehetőség is ?Minden esetre fimezésnél marad a Projektor, mert számomra az adja az igazi mozi feelinget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor