- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza74
tag
Frissítettem a táblázatot (12:36).
5 tévé ára változott a legutóbbi frissítéshez képest (lásd sárga mezők), illetve változatlan áron, de újra raktáron van az eMAG-nál az 55C739.
Bővítettem a táblázatot pár új oszloppal (DV/HDR, Kontraszt, Fényerő), habár sajnos a gyári specifikációkban se szerepel mindegyik tévénél minden érték.
__________________________Akit érdekel: csináltam egy (ár)összehasonlító táblázatot a TCL tévékről.
Egyelőre csak az 55 és 65 collos verziók vannak rajta, lehet ez így is marad (bocsánat).
Igyekszem kiegészíteni egyéb információkkal is, ahogy az időm engedi.
(Egyelőre még kezdetleges fázisban van, de az ár összevetések miatt remélem van akinek így is hasznos lesz.)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UEJq3BTCglbJAhH9xkN1R-ZtTTYxNcEDDe0flf-hAbc/edit?usp=sharing
Jelmagyarázat a táblázat alján.
Az adatokat a TCL oldalairól, ill. a displayspecifications-ről vettem.Délelőttönként igyekszem frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest