- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
flash- #13905 üzenetére
Így van, persze erősen szubjektív a téma. Nekem kevés, különösen DV IQ esetén, illetve kicsit HDR játékoknál is. Elbírnám a kontrasztosabb megjelenítést, a nagyobb fényerőt. Ha a szemembe süt a nap egy filmben vagy egy játékban, kicsit gyengébb az élmény. Nem vakít, inkább csak sütöget. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez nem egy 1000+ nites panel, és nem is annyiba került, elfogadom hogy ennyit tud.
Ez az első HDR TV-m, és az áráért cserébe, szerintem korrekt terméket kaptam, de legközelebb más szempontok szerint választok.Nem vagyok otthon a hangzásban, így nem tudok segíteni, max 2.1-es hangrendszert dugtam rá, a gyárival kombinált üzemmódban.
Szerk:
Az mondjuk vicces, hogy felcsavarva kevésnek tartom a fényerőt, de "éjszakai módban", alacsonyra véve, soknak.Vhiktor:
Ha jól emlékszem, a C728-asban egy 500-600 nit fényerőt tudó panel van. Ezelőtt egy 300-400 nit közötti 1080p Samsungom volt. Nem érzem azt a brutális "hűha" faktort, mint az 1000 nit fölötti TV-k-nél, ha HDR filmezésről, vagy játékról lenne szó.
Szerintem ezért mondjuk sokan sötétnek. Szép a képe, de hiányzik "egy kis" fényerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest