Új hozzászólás Aktív témák
-
ltpalermo
csendes tag
válasz
Kispósi
üzenetére
több ötletem is van, nem vagyok benne biztos h mind jó/működik, de egy próbát megérnek:
- a poweramp tud intent-et küldeni, amikor számot vált, tehát a taskerben új eseménynél a system-nél van az intent received, ide írd be h com.maxmpz.audioplayer.TRACK_CHANGED. ez egy lokális változóban, a %track-ban tárol mindenfélét az éppen játszott/szüneteltetett/leállított számról. ha ezt beállítod egy globális változóra, akkor már tudsz vele játszani az edzős taskodban is, pl a wait until-al. a probléma annyi vele, amit fentebb is írtam, h nem csak olyankor küldi el az intentet, amikor szól a zene, hanem ha le van állítva akkor is. habár ez esemény és nem státusz, de bekavarhat, ki kell próbálni
- a másik ha nagyjából ugyanannyi idő a bemelegítés mindig, akkor egyszerűen wait-et használsz, pl 5 percet, majd jöhetnek az edzős zenék, újabb wait 50 percig stb.
- a 3. pedig, ha három külön taskot csinálsz és mondjuk kiteszed őket widget-be, vagy az értesítési függönyre és kézzel kapcsolgatod őket
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bittorrent topik
- Honda topik
- Éjszakai műszak
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest