Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ltpalermo
csendes tag
válasz
Kispósi
üzenetére
több ötletem is van, nem vagyok benne biztos h mind jó/működik, de egy próbát megérnek:
- a poweramp tud intent-et küldeni, amikor számot vált, tehát a taskerben új eseménynél a system-nél van az intent received, ide írd be h com.maxmpz.audioplayer.TRACK_CHANGED. ez egy lokális változóban, a %track-ban tárol mindenfélét az éppen játszott/szüneteltetett/leállított számról. ha ezt beállítod egy globális változóra, akkor már tudsz vele játszani az edzős taskodban is, pl a wait until-al. a probléma annyi vele, amit fentebb is írtam, h nem csak olyankor küldi el az intentet, amikor szól a zene, hanem ha le van állítva akkor is. habár ez esemény és nem státusz, de bekavarhat, ki kell próbálni
- a másik ha nagyjából ugyanannyi idő a bemelegítés mindig, akkor egyszerűen wait-et használsz, pl 5 percet, majd jöhetnek az edzős zenék, újabb wait 50 percig stb.
- a 3. pedig, ha három külön taskot csinálsz és mondjuk kiteszed őket widget-be, vagy az értesítési függönyre és kézzel kapcsolgatod őket
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi