Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Ez az ötlet inkább Linux, mint Android és ezért kicsit elveszettebb vagyok. Írok egy példát, amiben nem a példa a lényeg, hanem az elv. Minap az egyik topikban felmerült egy notibár lehúzásos téma. Kérdeztem Tamástól (az E-Robot fejlesztője), hogy lehetséges lenne -e olyan esemény, hogy "értesítési sáv kinyitva". Azt válaszolta, hogy az Android dokumentáció alapján nem lát rá lehetőséget, mivel az OS nem küld ilyen infót. Ugyanakkor, az értesítési sáv megnyitásakor/becsukásakor egyértelműen beazonosítható üzenet jelenik meg a rendszer logban (kipróbáltam). Olyat már csináltam, hogy a logot shellparanccsal kiírattam txt -ben. Ha jól tudom, akkor arra is van lehetőség, hogy egy parancs kimenetét átirányítsuk egy másik bemenetére. Egy olyan megoldásra gondoltam, amiben előre megadom a figyelni kívánt bejegyzést (V,I,D,W, vagy E típusú, x pid -del kapcsolatos, y tartalmú üzenet). Amennyiben a megadott paramétereknek megfelelő üzenet megjelenik a logban, akkor ez szolgáljon eseményként egy Tasker profil aktiválására. Ezzel a módszerrel sok olyan eseményt lehetne definiálni, amit másképpen nem. Lehet, hogy az Android eltitkolná, de a kernel elárulja.
Az aláírásod alapján sztem mi már találkoztunk "egy másik dimenzióban"
Nem vásároltál egyszer "valakitől" egy Imito MX1 -et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- No Rest for the Wicked
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem vásároltál egyszer "valakitől" egy Imito MX1 -et?