Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vgyuri

    őstag

    válasz Bozek #1987 üzenetére

    Megoldásnak nem jó, ha másik profile-lal pl. 2 percenként megnézed, hogy fut-e a lekkérdezés?

    Van arra megoldás, hogy kikapcsoljuk, vagy 0-ra vegyük a kijelző fényerőt? Képernyőzár nálam kikapcsolja a Gps-t, és Tasker-rel is 8-ra tudom levinni a fényerőt, szóval más megoldást keresnék, CM 10.1-et (JB 4.2.2-őt) használok.

    Automagic-et próbálta valaki? Nekem nagyon bejön az ábrás megoldás, jelenleg mindent meg tudtam vele csinálni, amit Tasker-rel is, és sokkal olvashatóbbak a taskok, ráadásul nem szükséges neki a Secure Settings + Helper.

    Pl. Tasker - ha otthon wifi elérhető, akkor repülő üm be, wifi be, fényerő le. Ha nem elérhető a wifi, akkor repülő üm ki, fényerő max [link], 2 oldalnyi egymásba ágyazott IF-ek. Ugyanez Automagic-kel: [link]

    Ha az Ingress fut (nem látszik a képen), és ha a közelségérzékelőn van a kezem, akkor fényerő le, ha elveszem onnan az ujjam akkor fényerő max-ra: [link]

    Tasker-ben ha jól tudom ezt sokkal bonyolultabb megoldani, mert csak State-ben lehet közelséget vizsgálni, nincs rá külön változó. Viszont Tasker-ben sokkal több mindent lehet beállítani, pl. be- és kikapcsolt képernyőnél az érzékelők vizsgálata. A sok IF és GOTO helyett örülnék ha a Tasker is vizuálisabb lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák