Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ilyen egy komoly célszerszám
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Te hogy tudtad működésre bírni a geofence részét? Nálam értelmetlenül nagy hatókörzet esetén se hajlandó aktiválni.

Kizárólag csatlakoztatott wifi-nél, na de úgy könnyű, ahhoz nem kellenek az új helymeghatározások se.
Az én észrevételem, hogy pont azt tudja, mint a Tasker Location context +wifi. Vagyis egyedül a wifi képesség hiányzik a beépített megoldásból is, de ha nincs wifi, akkor nulla haszna van a geofences-nek.

A fuse location se nagy szám, ez eddig is így volt, hogy gps vétel előtt mobilnet alapján saccolja meg a helyet a telefon (lásd Gmaps).
Az activity viszont már vmi! Az tényleg nem volt korábban.
Mondjuk a geofence-t leszámítva egyikkel se kísérleteztem sokat. Bár kerestem rá doksit, de a működési mechanizmusról sehol nem írnak.
Illetve ha jól értem a Google doksikat, akkor a geofence tud még olyat, hogy nem körzetként adja meg az ember a területet, hanem akár poligonként is. Na ezt jó lenne még viszontlátni az AutoLocation-ben.
Ennek már lenne valódi haszna - mármint az activity mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest