Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Te hogy tudtad működésre bírni a geofence részét? Nálam értelmetlenül nagy hatókörzet esetén se hajlandó aktiválni.

Kizárólag csatlakoztatott wifi-nél, na de úgy könnyű, ahhoz nem kellenek az új helymeghatározások se.
Az én észrevételem, hogy pont azt tudja, mint a Tasker Location context +wifi. Vagyis egyedül a wifi képesség hiányzik a beépített megoldásból is, de ha nincs wifi, akkor nulla haszna van a geofences-nek.

A fuse location se nagy szám, ez eddig is így volt, hogy gps vétel előtt mobilnet alapján saccolja meg a helyet a telefon (lásd Gmaps).
Az activity viszont már vmi! Az tényleg nem volt korábban.
Mondjuk a geofence-t leszámítva egyikkel se kísérleteztem sokat. Bár kerestem rá doksit, de a működési mechanizmusról sehol nem írnak.
Illetve ha jól értem a Google doksikat, akkor a geofence tud még olyat, hogy nem körzetként adja meg az ember a területet, hanem akár poligonként is. Na ezt jó lenne még viszontlátni az AutoLocation-ben.
Ennek már lenne valódi haszna - mármint az activity mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Eladó PlayStation 5 Slim 825GB
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest