Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
wardemi
üzenetére
Lényegében megtanulni. Hogy akár egy egész Task-ot meg tudjak írni kizárólag JS-ben.
Magyar nyelvű írások hiány cikkek, így angol nyelven csipegetem össze az infó morzsákat.
Tasker Google Group-ből szedegetem a példákat, próbálom összelegózni, hogy mi micsoda és hogy működik.
Az objektumokig értem kb eddig a működésüket, onnantól már hogy pontokkal egybefűznek egy rakás szót, onnantól elvesztem. Az egyszavas parancsokat még fel tudom fogni.
Vmint a tutorial-okkal se boldogulok nagyon, hisz a HTML része engem hidegen hagy.
Vmint olybá tűnik Tasker vmi olyan változatát használja a nyelvnek, amire nem találtam tutorial-t.
Két napja keresgélek a témában, de eddig csak erre a pár oldalra bukkantam, amiben számomra használható infók vannak:
Tasker által használt változatban is működő parancsok.
Tasker userguide.Szükségem lenne egy olyan írásra, ami felsorolja és példákkal illusztrálja a lehetőségeimet, azt se igazán tudom milyen parancsok állnak rendelkezésemre mondjuk a változók manipulálásában, matematikai műveletek.
Hogy működnek a feltételek, ilyesmik.
Elég nehéz az ügy nekem, egy egész napig keresgéltem pl. egy regex futtatásának parancsát, mire eljutottam a fenti linkre. Addig csak regex tesztelésre láttam példákat, de keresésre nem.Egyelőre ellennék az egyszerű parancsokkal objektumok kezelése nélkül.

Mik azok a könyvtárak? Ezek definiálnák az utasításkészletet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Hardcore café
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest