- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egy Corsair CX500 V2 amit garanciába adtam be még régen (terhelés alatti) ciripelés végett. Azóta kiderült és itt a fórumon is már sokszor leírták ez nem hiba volt hanem egy általános jelenség és a tápok sok esetben szinte "velejárója". Minden esetre nem szórakoztak cserélték hála égnek és ez volt raktáron ezt hoztam ki helyette. Alig fizettem rá valamit, tehát szinte ingyen volt.
Jóval korábban Chieftec tápom volt 560-as és abban az időben az hatalmasnak számított a 400-450 korszakban. Vittem is tovább 1-2 generáción át. Annak semmi baja nem volt sosem még a ventivel sem. Pedig sokan lenézik, kritizálják a Chieftec tápokat.
Ha egyszer megint generációt kell váltani akkor szerintem Enermax lesz, moduláris.
Annyi amennyi, hát ez van.Szerk: Akkor lényegében átvertek mert semmi köze az Enermax-hoz mégis ezen márkanév alatt fut és a számlámon is ENERMAX LEPA néven szerepel a termék
Szóval faxa
Új hozzászólás Aktív témák
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB (Szállítás sérült) INGYEN FOXPOST
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest