- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpety
tag
Adott egy gép, amit NAS-nak szánok, beépített táppal. Egy Delta Electronics GPS200-AB van benne, 40mm-es ventivel.
Még nincs meg az alaplapom bele, de egy tápteszterrel bekapcsoltam a tápot, mert kíváncsi voltam mennyire hangos. Nos pici hangja van, és nem szél hang, hanem az a pont idegesítő magas hang. Ezért a kérdés, hogy az alaplap esetlegesen fogja-e szabályozni ezt a ventit, vagy ha nem, akkor lehet-e csendesebbre cserélni? Néztem, van több 40x40x20-as venti is a piacon, és a táp oldalán látszik hogy szerelhető, kábelezését nem tudom, nem nyitottam még ki a tápot.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest