Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Koszi szepen. Az a baj, hogy az a vegas nekem mar nagyon csicsas. Tele leddel, es fenyeffekttel. en jobban szeretem a szolid, de utos kinezetu cuccokat. Emiatt is gondoltam arra a led twisteres tb silence-re. Csak nem ismerem, nem hallottam a hangjat, mennyire hangos...
A tapom meg elegge meg lesz dolgoztatva. Az adatlapomon megtalalod milyen cuccok vannak a gepben. A 8800 ultrat most kuldom nyugdijba. Egy gigabyte gtx285 1gb-os vga fogja helyettesiteni. Remelem a tap el fogja birni. Huzni nem szandekozom se a vgat se a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm ventilátor szettek, fehér/fekete, normal/reverse blade!
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő