-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Koszi szepen. Az a baj, hogy az a vegas nekem mar nagyon csicsas. Tele leddel, es fenyeffekttel. en jobban szeretem a szolid, de utos kinezetu cuccokat. Emiatt is gondoltam arra a led twisteres tb silence-re. Csak nem ismerem, nem hallottam a hangjat, mennyire hangos...
A tapom meg elegge meg lesz dolgoztatva. Az adatlapomon megtalalod milyen cuccok vannak a gepben. A 8800 ultrat most kuldom nyugdijba. Egy gigabyte gtx285 1gb-os vga fogja helyettesiteni. Remelem a tap el fogja birni. Huzni nem szandekozom se a vgat se a procit.
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Pár évvel ez előtt ventit cseréltem az FSP BlueStorm II-es tápegységembe. Nem is a hang miatt, hanem mert ledes ventit akartam bele. Viszont mára már ez nekem elég hangos(Sharkoon 2000-2200 rpm), ugyanis vízhűtéses a gépem, és a táp az egyetlen olyan cucc benne, ami elég hangos, és kezd az agyamra menni! Szeretnék egy szinte hangtalan ventit találni a tápomnak. Nem fontos, hogy ledes legyen, a lényeg, hogy néma csendben végezze a dolgát. Rákerestem a fórumban, hogy kinek van ilyen tápja, és láttam, hogy egy srácnak ilyet ajánlottatok. Bevallom kicsit félek ettől a Scythe-től a hangja miatt, gondoltam rákérdezek, hátha akad ettől halkabb venti is, amit jó szívvel ajánlanátok nekem!

A másik: Kicsit OFF a dolog, ugyanis nem tápba, hanem a vízhűtésemre, pontosabban a 360-as hőleadó radiátoromra is szeretnék 3 db. ledes 12 cm-es szintén ultra halk, lehetőleg nagy légszállítással rendelkező ventit vásárolni. Azért is kell a nagyon halk, mert a gépház tetejére fogom őket tenni.
Összefoglalva: Egy 12cm-es nagyon halk(tápba), és 3db 12cm-es ledes ultra halk ventire lenne szükségem. A 3 ventire 10k-t szánnék. A tápba való ventire max 3k-t. Milyet ajánlotok?
Szerk.: Én ledes ventinek ezt néztem ki. Mi a véleményetek erről a ventiről? Mennyire halk?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- LEGO klub
- Windows 11
- Tudományos Pandémia Klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- Windows 10
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest