Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
Fügepálinkát tud valaki esetleg?
-
Compaku
tag
Sziasztok!
32" Sony Bravia Full HD LCD TV-m eladó nagyobbra váltás miatt.
4x HDMI, 2xScart, 1x VGA akár monitornak is.
Ára 35.000ft, de komoly szándék esetén valamennyit faraghatunk
Bővebben:
[link] -
Andris837
senior tag
Sziasztok,
eladó egy "foglalkozós félkonfig". Ha a topikból jelentkezel, abban az esetben az ára 15k.
Üdv,
Andris. -
inf3rno
nagyúr
Bármi ötlet, hogy mi történt ma? Valamiért egy csomó zsaru ment szirénázva.
-
Valakinek elfekvő, eladó mobil processzora esetleg? i5-2410M, i5-2430M, i5-2450m, i5-2520M, i5-2540M - ezek a jelöltek.
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
SpaceKombajn #46180 üzenetére
jó vízszerelőt aki csőtőrsét fel tud derítani és meg is tudja javítani?
-
-
SpaceKombajn
aktív tag
Megbontás nélküli csőtörés detektálást tud valaki?
-
-
Brutforsz
senior tag
"Ha lenne valakinek hibás E14-es LED izzója csoki/sörért"
Nincsen rá szükség, amint a gyakran ismételt kérdésekben olvasható:
"Le kell adjam a kicserélt, régi izzókat?
Nem. Nem foglalkozunk a régi izzók begyűjtésével, de számos gyűjtőhelyen (pl. barkácsáruházak) le tudja adni."
-
válasz
Brutforsz #46175 üzenetére
" valamint ezek jelentősen kevesebb fogyasztása nem fog arra sarkallni, hogy eltérj az észszerűen takarékoskodó felhasználási szokásoktól."
'csába mi, hogy eddig is spóroltamÉs majdnem minden LED itthon, ami nem, az energiatakarékos fénycső.
Ha lenne valakinek hibás E14-es LED izzója csoki/sörért, akkkor ki tudnék ütni még 2db fénycsövest... -
Brutforsz
senior tag
válasz
ptesza #46173 üzenetére
"Milyen kötelezettségek vannak?"
Olyan kötelezettségeket kell vállalni a szerződésben, hogy évente legalább 330 napon keresztül fogsz világítani a lakásodban az új eszközökkel, valamint ezek jelentősen kevesebb fogyasztása nem fog arra sarkallni, hogy eltérj az észszerűen takarékoskodó felhasználási szokásoktól.
"Van egy teraszom amin van 5 db láncos kandeláber és mennek napi 1-2 órát biztosan. Erre is lehet szerintetek?"
Igen.
Az izzók kiválasztása úgy néz ki, hogy a 2. lapon megadod a jelenlegiek adatait - erre helységenként kérdez rá a rendszer (az utolsó a stb.): foglalat (E27 vagy E14), Watt (előbbiből 100/75/60/40; utóbbiból 60/40), hány órát (4/3/2/1) megy naponta, a szisztéma pedig az egész folyamat legvégén, az összesítő (5.) lapon bedob majd ezek helyett egy helyettesítő ledest (rendre 9/7,5/4,5/3W, ha jól emlékszem).
A limit az, hogy a megadott jelenlegi izzóid azok munkaóráival számolt fogyasztása összegezve a számlán szereplő teljes villamosenergia-fogyasztásod legfeljebb 30%-a lehet.
Nem érdekes, hogy most az izzók a zongoraszobában vannak vagy az istállóban. A helységenkénti leltár nyilván segítő célzattal van.Ha túlléped a 30%-ot, akkor visszalépsz hármat, s ott módosíthatod az értékeket, amíg zöld utat nem kapsz.
-
Brutforsz
senior tag
2022. december 31-ig regisztrálhattok a(z ingyenes) lakossági LED-csereprogramba.
-
rita7107
aktív tag
válasz
Dare2Live #46161 üzenetére
Nem tudom ki kivel dolgoztat, de ilyen óradíjakat nem tudok. Persze attól függ mennyi órát dolgoznak a 100e/óráért. Én 7-8000 tudom az ismerősök között. Festő/Kőműves/Villanyszerelő. Igaz ha 12 órát dolgozik valaki akkor már stimmel, de ennyit meg nem szoktak, csak ha "ég a ház".
-
Varoz
addikt
válasz
LamerGyuri #46167 üzenetére
+1, épp ezt akartam írni, hogy valószínűleg ezért vitte el, hogy ne más vigye aki nem adja vissza.
-
-
rekop
senior tag
válasz
Dare2Live #46161 üzenetére
"De ott a festős konkrét eset. 2nap meló 220K. Zsebbe. Nem leadózva."
Ahogy én tapasztaltam, teljesen általános ez a ~100k/nap munkadíj az építőiparban. Tavaly dolgoztattam több "szaki"-val(kőműves, fűtésszerelő, festő, burkoló) egy nagyobb felújítás keretében, szinte mindegyik így jött ki átlagban, mindegy hogy m2, folyóméter, vagy másban volt kiszámolva az ár. -
Andris837
senior tag
Sziasztok!
Keresek - lehetőleg olcsón - jó akkumulátorral rendelkező telefont. Apósnak már teljesen megadta magát a régi telója, így neki lenne viszonylag SOS. Okos funkciók nem számítanak, igazából az elérhetőség miatt kellene neki egy telefon.
-
-
kraftxld
félisten
Tegnap reggel pakolás közben a Várkörúton hagytuk a kocsi mellett a hátizsákom és mire visszamentünk már nem volt ott
Benne volt egy Lenovo T430s laptop, HP 840 G6 laptop + egy bontatlan Samsung 870 1TB SSD (2,5"-os)
Ha valaki ilyesmit lát gyanúsan olcsón, légyszi szóljon, rendőrségi feljelentés megvolt, remélem a kamera felvétel alapján majd előrébb jutunk.
Köszi! -
hzsolee
őstag
válasz
gyenge47 #46151 üzenetére
Hát ja max rájuk gondoltam...Igazából szerintem tök mindegy. Egy csóka hirdet a Lófogáson, de Dunaújvárosban. Azért ma már meg kell gondolni, hogy mennyit megy érte az ember
Már jó régen jártam azon a telepen, amikor a polikarbonát tető cuccait vettem. Akkor is ilyen jó nyitvatartás volt. Kb szabit kell miatta kivennem
Ha nem marad más kénytelen leszek. A profil mellett vettél ott mást is? Gondolok itt a leszorító (közép/vég) elemekre.... -
-
hzsolee
őstag
Üdv!
Lehet valahol a városban napelem tartó profilt venni? Hosszától függően csak 1-2 szál kellene... Bontott, vagy "havernak van leesett darab" is tökéletes -
gyenge47
aktív tag
-
Dare2Live
félisten
Tudja vki fékfolyadékot hol lehet leadni?
-
-
törölt tag
válasz
juliabrilke #46140 üzenetére
-
törölt tag
Félmagas vga-t keresek!
Aktív hűtést részesítem előnyben, max gt1030 jöhet szóba, de kisebb kártya is jöhet.
Rokonnál fejlesztettem egy félmagas brand gépet, és utána mondták, hogy amúgy a gyerek roblox-ot nyomja rajta, és fosul megy integrált vga-val. -
ptesza
senior tag
válasz
Napfénysüti #46125 üzenetére
Így elsőre jól hangzik. De az adózás is egységes lesz ezáltal. Ha valaki ki tudta használni a kedvezőbb adózású zsebeket akkor ő most biztosan rosszabbul jár. Valójában mindenki...
-
fant0mi
őstag
válasz
Napfénysüti #46133 üzenetére
A Tescoban még megvan, azt kérhetsz, ami éppen van. Leadták nagyon.
-
Antonious
kezdő
válasz
Napfénysüti #46133 üzenetére
Jól látod! A Tescoban nyitva van.
-
Jarod1
veterán
válasz
Napfénysüti #46131 üzenetére
helyben fogyasztás biztos nincs .lehúzva van a roló több hete...
-
Jarod1
veterán
Hambikert nem zár be, csak du 17 tól nyit 22 óráig
-
Jarod1
veterán
apropó donpepe, az végleg bezárt a plázában? roló lehúzva cégtábla leszedve..
-
szebe
addikt
válasz
Dare2Live #46116 üzenetére
Mi a wellness helyett valami természetközeli faházat szoktunk nézni, dehát ott (is) olyan árak vannak, hogy elsírom magam. Lazán van 100k/éj egy Dunakanyar/Mátra/Bükk, és igazából semmi "extra".
Egy hosszúhétvége árából egy hetet voltunk a bohinji tó partján...Kíváncsi leszek, változik-e az árazás, ha megszűnnek a zsebek. Végülis kevesebben lesznek "kénytelenek" szállásra elkölteni.
-
tzimash
őstag
válasz
Napfénysüti #46125 üzenetére
Igen, meglepődtem én is, hogy valami értelmes dologgal jöttek elő
-
eami
veterán
válasz
Napfénysüti #46123 üzenetére
igen, csak egy zseb lesz.
-
-
tzimash
őstag
válasz
Napfénysüti #46118 üzenetére
Az én értelmezésemben az, hogy megszűnik a 3 zseb az kb azt jelenti hogy marad ez a mostani állapot, mert most is kvázi 1 zseb van, mivel bármelyikből költhetsz bármire.
Annyi, hogy nem kell vásárláskor gondolkozni majd, hogy melyik zsebből fizessek.
Vagy félreértek valamit?
Hozzáteszem, nem néztem utána. -
-
Dare2Live
félisten
válasz
chatran #46114 üzenetére
Feleségem rendel efoodtól leves+2.ik ~1600-2000ft és annyi, hogy kettőnknek elég. Nem sok, nem kevés: Elég.
Ez se olcsó de 800-1000ft/fő elmegy és ezeken a napokon nem főzök.
Erre a keret nagyja elmegy, ami marad azt meg elsportolom.Mi karácsnykor szoktunk 2-3napot wellnesselni de nagyon megdrágult. Idén még nem is foglaltunk teszem hozzá kb már nem is lehet.
Itt külön érdekes hogy ha van is hely már novemberben csak standard van. Superior... az sold out = a bazi drága superior megy el először és nem a standard. Máshogy: Van a réteg akinek nem számít mennyi és velük fullon van amiket néztem és a másik réteg akinek a standard is drága.Tipp: Ha tudsz valakit aki megy és kpzna érdemes megkérni, hogy fizessen a te kártyáddal.
-
PhilBrick
őstag
Olcsóbb Ryzent szeretne valaki?
[2700x] -
chatran
őstag
válasz
Napfénysüti #46113 üzenetére
Ez igaz, de mire lehet elszórni a kártyán lévő pénzt ha nem kajára? Wellness vagy a család meghívása egy éttermi vacsorára?
-
echterion
nagyúr
válasz
Napfénysüti #46110 üzenetére
Sztem a város két ehető pizzája közül övék az egyik (a második helyezett nálam is). A másik a Dellarosso.
Amúgy mi teljesen leszoktunk a rendelésről. Ennyit nagyon nem ér már meg nekünk a kényelem. Inkább otthon összerakja párom a kaját, ami ezerszer jobb, mint a rendelt és azt is tudjuk, mi van benne és mi nincs (pl. Na glutamát). -
válasz
Napfénysüti #46105 üzenetére
HÜMM ezt jó tudni, köszi
-
chatran
őstag
válasz
Köszi mindkettőtöknek, a Forte-t annyira nem szeretem mert sótlan a pizzatészta.
Ha jól láttam a Püspökkertnek is van saját futára, így már van is öt alternatíva a lehúzós futárcégek helyett. -
szebe
addikt
válasz
Mondjuk azt pizzának hívni elég merész
No offense, de úgy vettem észre, hogy azok dolgoznak leginkább saját futárokkal, ahol nincs épp magasan a léc (pasa, róma, forte, plázás gyrosos, donpepe).
Lassan tényleg ott tartunk, hogy rendelés helyett inkább elgurulok a helyre. Frissebben is kapom, meg olcsóbb is. Annyi kellemetlenség van, hogy emberi alakot kell ölteni
-
eami
veterán
válasz
Jarod1 #46104 üzenetére
kicsit fáradtan lusták voltunk ma este, szóval rendeljünk vmi trasht... meki/buriking épp nem szolgál ki, de hogy 710 forintot nem adok egy sajtburgerért az biztos... inkább elmúlt a lustaság. KFC is amennyire kedvenc volt régen amikor még itt nem is volt, annyira legalja lett itt fehérváron
-
válasz
Gaaabeeesz #46098 üzenetére
Főleg ha elszórja minden pénzét
@Chatran : Róma, Kalóztanya, Pasa, ezek mind direktben is rendelhetők.
-
chatran
őstag
válasz
Napfénysüti #46099 üzenetére
Ez a Wolt/Panda mikortól szippantotta fel szinte teljesen a fehérvári kaja házhozszállítást? Emlékszem még a kovi hiszti előtt a céghez mindig teljesen ingyen rendeltünk, már azon is felháborodtunk, mikor egy-két sz@rrágó pizzéria bevezette az 50Ft-os dobozdíjat.
Most meg mi megy? Lassan 500 Ft alatt már nem hoznak ki semmit, plusz rátettek még 150 Ft szervízdíjat is. Korábban mindig adtam borravalót a futároknak, de ilyen árak mellett már régen felejtős.
Létezik még egyáltalán olyan pizzéria, hamburgeres stb, amelynek saját futárai vannak és ingyenes a házhozszállítás?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest