Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poiro7
senior tag
Tényleg bezárt az Emag a Várkörúton
-
murlock
csendes tag
Nincs sok helyen üzemanyag, itt az ideje kerékpárt venni… pont van is egy eladó
[Mali Sky]
Fehérváriaknak olcsóbban.. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Napfénysüti #45394 üzenetére
Maroshegyin most fogyott ki
-
Dare2Live
félisten
válasz
Napfénysüti #45394 üzenetére
állítólag aug végére-őszre a dizel efogyhat.... már várom a Bud Spenceres memet.
Időben azért a szórás mert kérdés mennyit szabadít fel a kormány strat készletből.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Motion_Blur #45391 üzenetére
Aszalvölgyi úti Mol kúton volt.
-
Andris837
senior tag
Alig használt Xbox Series S eladó, plusz kontrollerrel.
[link] 95k, ha a topikból keresel. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Motion_Blur #45391 üzenetére
Bármi jó csak az asszony Swiftjét akarom megtankolni (keveset megy).
A sajátomba múlt héten ment a 100-as Shell mert nem volt 95-ös de abba úgyis terveztem hogy tolok valami prémiumot már. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Napfénysüti #45386 üzenetére
MOL nem játszik? Ha már ott se lesz, akkor úgyis vége mindennek
-
válasz
Melyik OMV-nél? Kadocsa útin reggel még volt sima 95-ös.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
chatran #45385 üzenetére
Balra kb 300 méter és ott a traktorboltnál ki kell menni az autóútra és a Bence-hegy lábáig elmenni. Onnan meg szerintem jobbra már lesz bringautas tábla Nadap felé.
Vagy jobbra mész és arrafelé kell felmenni az Ország útra majd Kápolnásnyéken kell balra kanyarodni a bringaútra ami átvezet Pázmándra. -
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Valószínű már kifutott mindenhonnan így 22-ben
-
Napfénysüti
nagyúr
Hol lehet a városban 95-ös benzint tankolni?
Shellnél és ÖMV-nél se volt. -
chatran
őstag
válasz
Napfénysüti #45381 üzenetére
Igen, innen hogyan jutsz el az Etyek-Velence bicóútra?
-
r0b3r
senior tag
válasz
Azt használom rendszeresen Bodajkig, de onnantól egészen az iszkai kerékpárútig falvakon keresztül, autók között lehet csak haladni.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
A borút felváltja a derű, nem?
-
r0b3r
senior tag
válasz
Napfénysüti #45375 üzenetére
Kár, hogy Csókakőtől nem jutok el kerékpárúton Fehérvárig.
-
chatran
őstag
válasz
Velencén az északi strandnál kell valahol rácsatlakozni?
-
válasz
Feltekerve tárolták, csak le kellett tekerni.
-
Jarod1
veterán
Sziasztok! Mikorra lesz kész a bringaút A Balatonig fehérvártól?
-
Jarod1
veterán
válasz
Napfénysüti #45366 üzenetére
az ukrán drónok már rég horvátban jártak..
-
N_A_S
veterán
Gtx 1050 vagy hasonló szintű eladó vga van esetleg valakinél? Lehetőleg ne kérjen plusz tápot, vagy max 1db 6pinest..
-
szebe
addikt
Gyakorlat van?
Elég közel volt 2 Gripen az imént Sóstó/Tóváros fele. -
N_A_S
veterán
Sziasztok! Hozzám került egy gép ami az sajnos nem akar bekapcsolni. Valakinek lenne esetleg kölcsön AM4-es procija vagy alaplapja tesztelésre pár órára?
-
finest
addikt
Nálatok is ingadozik a feszültség? A Domusnál folyamatosan újraindul a router, légkondi, nyomtató vagy 1;5 órája.
-
sandor906
tag
Itt a második adag eladó pc-s cucc: [tápok] , [alu ház] , [atx házak]
-
varmi2
nagyúr
Sziasztok!
Albérletet keresk Fehérvár és köryékén. Ha valakinek van vagy lesz kiadó, szoljon, illetve ha valaki tud kiadó albérletet.
Egyedül költöznék, 25-35nm lakás bútorozva elég lenne. 110k+rezsi alatt érdekel. -
-
-
chatran
őstag
válasz
csibor #45346 üzenetére
Úgy tűnik megoldottam.
DM43 fórumtárs küldött ROM-ot, amit memóriakártyáról feltelepítve legyalult mindent. A végén kérte a képernyő kalibrálást, így már nincs elcsúszva. Nkor-ról meg másoltam rá Primo-t, ami fut is. Már csak a térképfrissítés és a tesztelés van hátra.
Jó kis gép ez, hogy 10+ év után is életet lehetett lehelni bele.Csak az a gány ragadós bevonat ne lenne rajta. A tiednek is elkezdett ragadni a bevonata?
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
-
chatran
őstag
úgy volt beállítva, de elavultak voltak a térképek ezért frissítenem kellett. Viszont el van csúszva a kijelző ezért nem tudtam kilépni a Primo-ból. Egy fórumtárs javaslatára WinCe-t tettem egy memkarira és azzal bootol-tam be. Sajna az sem oldotta meg, az eredeti menü magvan, de az elcsúszás megmaradt. Így nem tudom elindítani a beállításokat, hogy bekalibrálhassam a kijelzőt.
Jelenleg ez alapján próbálok tenni valamit, talán még menthető a navi mégsem kell egy másik.
-
-
-
-
Keresek dolgokat :
- tablet (régebbi, óccó, offline használatra kellene ismerősnek - ebook olvasó lesz, szóval nagy paraméterek nem kellene, jó akku előny, meg ne legyen törött a LCD, bár esetleg az sem baj)
- hibás LED izzók
- hibás napelemes bármik
- kisebb SSD-kÉs hamarosan lesz eladó Epson Acculaser lézernyomató, gyak. 2 tonerrel.
@chatran : Veszel egy használt ugyanolyat
-
chatran
őstag
Offline GPS navigátor céleszköz témában otthon vagytok? Sajnos úgy tűnik, hogy a 10+ éve vett wayteqx850 kijelzője már csak részlegesen érzékel. Akkoriban feltettem rá egy Primo-t és azóta csak a térképeket frissítgettem.
Mit ajánlanátok helyette? Nyugdíjas szülőknek lesz, butatelefonnal így az okostelós megoldások, waze és tsai nem alternatíva.
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok!
Királyrákot honnan tudnék szerezni?
Veszprém - Fehérvár környékén szoktam megfordulni, BP-re nem mennék el érte. -
sandor906
tag
Lesz pár eladó pc-s cuccom.
Ez az első, ha esetleg valakinek sok helye van és kicsit bolond...... [link]
Az ár persze alkuképes, csak a ritkasága miatt kellet valamit írni. -
-
sh4d0w
félisten
Lehet valahol Gosund okos konnektort venni a városban?
-
hzsolee
őstag
válasz
#95712068 #45325 üzenetére
Ennek is mennyire elszaladt az ára...
Emlékszem (igaz már igen régen volt) egy ötösért vettem. Aztán pár éve 25-ért akart rámsózni egy munkatárs egy újszerűt. Aztán most meg 40-50 ezer... Eszem megáll... Még jó, hogy tudok magamnak ingyen kétszázast. Annyi eső úgysem esik, hogy megtelne a köbös. Bár ha esik akkor meg 3 is kevés lenne
-
törölt tag
-
N_A_S
veterán
Valaki nem jár mostanában Sümeg/Keszthely felé?
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
Olyan személyt/céget keresek akik ablak cserével és külső szigeteléssel is foglalkozik! -
San398
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm keres albérletet, Budapesten vagy Székesfehérváron. Ha tudtok valami ajánlatot akkor privátban jöhet az infó
Köszi -
-
ALgore2
tag
válasz
Dare2Live #45317 üzenetére
Az MTV, NER ellentét agitpropját pedig Te mondtad fel szépen, ahogy azt elvárják az olvasó táboruktól
Konzekvensen nehéz eldönteni, hogy melyik rosszabb : az illiberális autokrácia vagy a liberális demokrácia(inkább diktatúra)....Világ szinten ugyanez folyik, jelen tudásunk szerint a liberális diktatúra sokkal xarabb lesz!
-
Dare2Live
félisten
válasz
echterion #45314 üzenetére
Lehet nem de ettől még nagyon pontosan felmondtad az mtv féle orosz agitpropot.
"A háború szar. Abba kell hagyni."val egyetértek csak ekkora lozungra nem lehet mást érdemben reflektálni mint hogy: ja.@rita7107 Te egy olyan dolgot írtál le ami full scifi és tényleg semmi realitása nincs. Ráadásul még ha meg is valósulna se biztosítaná azt hogy jobb lesz.
-
echterion
nagyúr
válasz
Dare2Live #45313 üzenetére
Utolsó válaszom politika kérdésében. Nem szoktam ner-t olvasni, őszintén, azt se tudom, mindek a rövidítése. Nem a magyar sajtó az elsődleges infoforrásom, mikor a külföldi dolgokról gyűtök infókat magamnak.
Putyin. Erről írtam egy hosszú szösszenetet, de inkább töröltem, maradjunk annyiban, hogy nem ugyanazt a nézetet valljuk arról, hogy miért is támadtak az oroszok és hol kezdődött ez az egész. Ettől függetlenül a háború szar, akárki kezdte, akármiért, szar dolog, abba kell hagyni. -
Dare2Live
félisten
válasz
echterion #45304 üzenetére
Sztem egy nagyon jó ner hazugság, hogy ez mindenhol így megy a világon. Ezt akarja a NER média megetetni veled is.... és meg is eteti.
Ja igen tudom az "igazságot". Azért nem kapunk pénzt mert nem támogatjuk a gyerekeink nemátalakító műtéteit.Az elúlt 12év alapján kinek mi szimpi. Még akár maga Gyurcsány is.
Jegyzem meg 2010 után 4évig fő Fidesz célkitűzés volt Guyrcsány elitélése. Külön csapat volt rá. Hát nem jött össze. Ellenben ha most csatlakoznánk az EU ügyészséghez úgy indulna, hogy elios....ügy kész van. Ott vannak a bizonyítékok. Egyértelmű. Tiborcz és haveri körje azonnal mehetne a böribe. Aztán a NER nagyja, miniszterek....Igen elszúrták. De ez most hogy jön ahoz, hogy a lehető legotrombább módon belerugtunk europa gazdasági hatalmába miközben tartjuk a markunk? Ennek mi értelme volt?
Az én fix véleményem pedig, hogy Putyin elmondta a követeléseit. Ha Ukrajna megvolt utána jön KEU. A világtörténelemben az agresszív autokráciákkal sose ment a békekötés. Csak az erőből értenek. Hitlernek is lenyelték a szudétavidéket, Putyinnak is lenyelték Krímet. Elhozta a békét vagy csak felbátorította az autoritert?
Igen ennek vannak kellemetlen következményei. De egy háborúnak sokkal durvábbak. Ha tetszik sokkal inkább ez mint, hogy megint elnézzenek mert jaj nekünk is fáj a szankció és utána majd jön a KEUs térség. Ahol ugye megint félre kéne néznie németeknek, franciáknak, angoloknak, cseheknek, lenygeleknek.... mert gazdasági érdek? -
szebe
addikt
válasz
echterion #45308 üzenetére
Politikai vonal sajnos érintett, de nem rég beszélt a polgi arról, hogy csak a jelenleg futó projektektre van keret (új belgyógy tömb, multicsarnok).
Az Auchan körforgalom és az intermodális központ meg csúszni fog.
Előbbi ráadásul a déli elkerülő miatt elég fontos lenne. -
quint
aktív tag
válasz
echterion #45304 üzenetére
Látod, én is pont ezt mondom! A hülye ukránok pont azt a hibát követik el, mint anno mi is, mert ha Budapest és Győr román elfoglalása után nem sírunk az Antantnak, hogy állítsa meg és parancsolja vissza őket, akkor ma is békében és teljes egységben élhetnénk bocskoros testvéreinkkel, élvezettel hagyhattuk volna magunkat habosra kefélni, büszkék és elégedettek lennénk, ha 1-2 évtizedes időközökkel lerohanták volna Felvidéket és Bácskát is. Egyedül az EU-hoz való csatlakozásu(n)k zavarna bennünket, mert mi jobban szeretjük a kereszténykleptokrácia langymeleg pocsolyájában való dagonyászást, de pénzért még egy darabig elviseljük, ám örökké azzal sem lehet elfojtani rabságvágyunkat.
-
-
-
echterion
nagyúr
válasz
Dare2Live #45302 üzenetére
Értem én, hogy zavar téged a holdudvar kiszolgálása, de sajnos ez megy minden demokráciában a világon, nem csak itthon. Szerinted pl. az aktuális amcsi elnök honnan szedi a dollármilliókat a választások megnyerésére? Ő is, mint a legtöbb politikai vezető, akinek van súlya akárcsak a saját régiójában, csak egy báb az őt odapakoló tőke kezében, akik nem a két szép szeméért támogatták, hanem a pénzért.
Amúgy engem csak az zavar az egészben, hogy ha Viktorunkat elzavarjuk, akkor ugyan kit ültetnénk a helyére? A jelenlegi politikai porondon nem látok senkit, akiről akár csak egy hangyányit is elhinném, hogy ő jobb lesz. Az nekem kevés, hogy az arc változik a miniszterelnöki székben.
A németek meg: inkább gondolkodjanak el a saját hülyeségükön, az olcsó orosz gázra építve a saját zöldjeik kinyírták az energiapolitikájukat rövid távú politikai haszonért cserébe és most meg megy a vergődés meg a szénvásárlás ezerrel. Az EU a saját polgárait lőtte lábon a szankciós politikájával, kiszolgálva ezzel az amerikai érdekeket, egyre több fegyvert küldenek az ukránoknak. Szerinted mi lesz, ha a nyugat terve beválik és az oroszokat kiűzik az elfoglalt területekről? Béke? Nem fognak belenyugodni az oroszok a vereségbe, összeszedik magukat utána és újra neki fognak esni az ukránoknak. Ha meg az ukránok vesztenek, akkor meg nyugati támogatással folyamatos fegyverkezés lesz mellettünk és garantált újabb háború. Azzal, hogy ilyen mélyen beleszól az EU ebbe a konfliktusba, csak saját magával, illetve a polgáraival csesz ki, de nagyon. -
-
Dare2Live
félisten
válasz
rita7107 #45290 üzenetére
Elég tiszta, hogy amíg nincs kvázi biztosítva, hogy nem lehet vagy nem lehet következmények nélkül az EUs pénzeket ellopni addig nem lesz EUs pénz. Mivel ld pl Elios ügyet MO nem jogállam csak az EU ügyészség tudná ezt (talán) biztosítani. Viszont azok úgy indítanának, hogy pl Elios ügy az még talán nem is évült el és az fixen áll Tiborcz és haverjai mennének a böribe. És a NER 90%is.
Nahát ezért ez nem lesz. Talán az végigverhető, hogy csak jövőbeli ügyeket vizsgálhassanak. De gondolj bele onnan vége a pl 50-80%os visszaosztásoknak miközben a NER egyik fő bevétele ez.Közben pl úgy szólunk be mindenkinek hogy a fal adja a másikat. Legfrissebb egy picit zavaros fajelmélet kombinálva a gáz német know-howval. Aki sejt vmit a német néplélekről az sejti, hogy miközben tartjuk a markunk ennyire bunkónak lenni (főleg miközben fajtázunk) talán nem szerencsés.
-
törölt tag
Hadveres dolgokkal hcl fórumtársunkat szoktam zargatni.
Utoljára egy fsp tápban cserélt és forrasztott egy bq ventit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay
- SSD kibeszélő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest