Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FPSTunker-el mi történt, tudja valaki, nagyon kiszürkült és látom hogy letiltották, de gondolom nem a Fiskars élező okán
-
törölt tag
-
makro
senior tag
válasz
forras2 #44171 üzenetére
Én ilyet használok: [link] (még annó kínából rendeltem)
Nem egy profi cucc, de szépen tudod tartani vele az élszögeket. Nálunk kb fél évente kell megélezni a késeket, úgy hogy néha acélon is meghúzom őket.Amit még dícsérnek, az a fiskars késélező. Mondjuk én még nem használtam, nincs vele tapasztalatom. Olcsó, egyszerű és gyors.
-
Keresek dolgokat :
- 8GB DDR3 laptop RAM (8GB-os modul, sebesség kevésbé fontos)
- 8GB desktop DDR3 RAM (8GB-os modul)
- IPS-es monitor, 23-24" -
válasz
Gaaabeeesz #44193 üzenetére
Nem annyira, ha tetszik nekik, vegyék. Konzumerből a jobbféle.
Mondjuk ha vinni is akarják, akkor a 15,6" mér lehet nehéz lesz. Cipelősnek 14"-osokat szoktam mondani.
-
Gaaabeeesz
senior tag
Na jóvan, lehet inkább rájuk hagyom a választást
egyébként én ilyesmiben gondolkodtam:
[link]
ezek felejtősek? -
-
-
Dare2Live
félisten
"4k vidiket gond nélkül vigye"hez sztem min kaby lake refresh kell. Aszem onnan megy hwsan a 4K H264/H265 HW decode. A késői T470ekben már aszem kaby van...
Aztán lehet tévedek és swsen is bírják. Nekem nem sikerült anno T450el 4Ks filmet (film H265el is 20giga+) lejátszani.
Én viszont ha több évre kell egyel késöbbi whisky laket = 8as szériát néznék. Az a 4K@60fps/10biteseket is bírja meg I5 már 4C/8T és nem 2C/4T. Ami hosszú távon nem mindegy. Érezhetően gyorsabb mint egy 2C/4Ts T470.
-
-
válasz
Gaaabeeesz #44184 üzenetére
A konzumer gépnél 11 év a csoda. Egy üzletinál nem kirívó.
@f_sanyee : T460 már van használtan 100-ért is. Az egy 2018-as modell.
-
f_sanyee
senior tag
válasz
Gaaabeeesz #44184 üzenetére
150-ért használtan kb 5 éves laptopot kapsz.
-
válasz
Gaaabeeesz #44182 üzenetére
Pont azért kell használt üzletit venni.
Szerelgetni meg nem azért szokott az emberek nagy része, mert szeretne, hanem mert kell
Haver T61-ébe kaptam alaplapot még 2018-ban. Az egy 2000-es évek közepi gép. Ő meg inkább alaplapot vett 20-ért mint gépet 60-100-ért.Ha nem akarsz bővítgetni, akkor kérj bele 16GB RAM-ot.
-
válasz
Gaaabeeesz #44180 üzenetére
Lenovo T460 és feljebb.
Használt üzletivel jól jársz, mert elég tartósak, és alkatrész is sokáig lesz hozzá.
Konzumer gépeket kerülni, általában több a baj velük. -
szebe
addikt
válasz
Gaaabeeesz #44177 üzenetére
De apróról szerintem olcsóbban lehet lőni egy jó thinkpadet
-
Gaaabeeesz
senior tag
Hi. Egyik ismerősöm szeretne egy notit a régi helyett.
Ne legyen túl régi, tárhely min. 500gb (ssd vagy ssd+hdd). 8-16gb ram. 4k vidiket gond nélkül vigye. Ár: max.150k (az se baj ha olcsóbb)
Ha valakinek lenne, az küldjön egy üzit. Köszi -
válasz
forras2 #44171 üzenetére
semmire - egy darab yt videót néztem meg, az alapján ez bőven elég.
Nekem amúgy van egy, a videóban is szereplő 3in1, ilyen olcsó késeknek adni még egy esélyt tökéletes szerintem.. nagyságrendekkel élesebb, de el tudom fogadni, amit az ember mond, hogy nem ez a legjobb módja ha óvni/karbantartani szeretnéd. Nekem a legdrágább konyhai késem talán 3k volt, szóval ehhez nem vennék követ
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Késélező, késfenőben Ti mire esküdtök?
Nézegettem őket neten, 30 körül nagyon fasza cuccokat lehet már venni, de ennyit nem szeretnék elkölteni 1 fenőacélra vagy fenőkőre, itthoni használatra kell csak... -
eszlenyek
tag
Sziasztok,
Sikerült kora reggel leejteni az ölemből a laptopomat a töltő el is tört és hát egy ici picit felizzott a gép alja
Bekapcsolni bekapcsol, de nem próbáltam meg másik töltővel inkább tölteni. Szétszedve egy darab "valami" van megégve, ha jól látom, de sajnos nem tudom befényképezni. Esetleg a topicban lenne aki rá tudna nézni, akár még úja is forrasztani, ha lehet?(nyilván nem ingyen) Egyébként egy Dell Latitude 5480-as gép.
-
gabyka
aktív tag
Búék és egy kis off-topik
:
S10e és Tab A7 Lite wifi eladó. -
hzsolee
őstag
Miután boldog tulajdonosai lettünk egy darálós kávéfőzőnek, csupán annyi kérdésem lenne, hogy a városban hol lehet beszerezni élelmiszeripari szilikonzsírt? Vagy kénytelen vagyok rendelni...
-
Rellind
senior tag
Buék!
Vegyetek monitortmert kell a pénz
engedek belőle picit
-
mtade
aktív tag
Boldog Új Évet mindenkinek!
-
Fred23
nagyúr
BÚÉK minden kedves topiklakónak!
-
SzalaiG
addikt
Búék!
-
Devid_81
félisten
Sziasztok ujra!
Eloszor is Boldog Uj Evet mindenkinek!
Segitsetek mar legyszi be egy kicsit, persze csak ha van idotok es kedvetek ugy tartja ismet iden!
Bekescsabai topikban az eves "hagyomany", hogy Szilveszter ejszakara probaljuk osszehozni a kovetkezo kerek szamot a hozzaszolasok szamaban.
Most a #41000 lenne kozel, de ugy latom nem nagyon megy nekik ismet, igy segitsegre lesz szukseg
Barmit irhattok a bekescsabai topikba, mindegy mi az, csak szaporodjon a hozzaszolas
Persze ha lehet probaljuk megadni a nyugalmat a moderatoroknak is, szoval a "csunya" kepekkel ovatosan, ha kerhetem
Koszi elore is! -
Rellind
senior tag
Garanciális 28", 4K monitor eladó.
Topiclakóknak házhoz viszem városon belül.
-
N_A_S
veterán
Egyelőre nincs több
-
Ryder1
senior tag
Ősz utcai OTP-s befizetős ATM-nél járt valaki mostanában? Kp befizetés működik?
Kb egy hónapja próbáltam, de akkor nem lehetett és ha nem muszáj, akkor nem mennék el potyára megint. -
N_A_S
veterán
VESA100 -as talp esetleg valakinél elfekvőben?
-
murlock
csendes tag
Sziasztok!
Akit esetleg érdekel, van ismét néhány bontatlan magyar zárjegyes italom (whiskey, gin) és ajándékkártyám amiktől megválnék ár alatt..
[Link]
Előző évhez mérve csak egy ember értette meg, hogy egyedül a pálinkát és a bort szeretjük..Ünnepek alatt szinte végig “itt” vagyunk, így viszonylag gyorsan át tudom adni őket.
Nem szeretnénk több “polcdíszt” hazavinni. -
-conrad-
addikt
Sziasztok, nincs valakinek eladó 10gb-es pcie hálókártyája esetleg?
-
-
echterion
nagyúr
Köszi a felhomályosítást mindenkinek. Akkor továbbra is várunk a csodára. Előbb-utóbb csak eljön, ha már ennyi idő nem volt elég rá, még több biztos elég lesz.
-
hzsolee
őstag
válasz
echterion #44120 üzenetére
Csak mondom, már nem igazán gyártanak aszfaltot... Mondom ezt úgy, hogy én is ilyen téren mozgom. Múlt héten volt utoljára nálunk is. Szerintem ilyen hidegben amúgy sem lehetett volna már... Az látszik is, hogy gyorsban csinálták, mert az aknafedelek is benne vannak az aszfaltban. Erre majd jön a kopóréteg, mert 22-esel van kifoltozva...
Upsz, megelőztek...
-
szebe
addikt
válasz
echterion #44120 üzenetére
Ütemezetten zajlik a kis Budain, valamint a Prohászka Ottokár utcán a közművek átépítése, így az előzetes terveknek megfelelően – ideiglenes burkolattal – december 21-én, kedden késő délutántól visszaadják a forgalomnak a kis Budai utat. Az érintett szakaszt 17.00 órától nyitják meg a forgalom számára.
Fontos, hogy a kivitelezési munkálatok az ünnepeket követően, az időjárás függvényében 2022-ben folytatódnak, ezek keretében kap majd új aszfaltburkolatot is az útszakasz. -
echterion
nagyúr
Látom, megint sikerült egy szar munkát kiadni a kezük közül a kedves városvezetőknek. Megnyitották a rég lezárt részét a budai útnak, erre szarabb lett, mint volt, hepehupás, tele nagyobb kavicsokkal...nem hiszem el, hogy ha már fel kellett dúrni, nem maradt pénz normálisan leaszfaltozni.
-
hzsolee
őstag
Akit érdekel 25%-os philips kupon írjon pm-et. Csak a philips.hu-n váltható be!
-
PhilBrick
őstag
Last minute ajándékötletek:
Fire Stick
Fire Stick 4k
Fire Tablet
Kindle Paperwhite
eladóak. Mindegyik dobozában, újszerű állapotban. -
Rellind
senior tag
Véletlenül nincs valakinek felesleges Shell matricája? Az asszony kocsijába nem fér bele 30 liter egyszerre, az enyém meg már tele. 😂 Vettem kv-t is meg ablakmosót is de még kellene pár darab.
Van pár gyerek a családba és be kellene szereznem azokat a járgányokat.Köszönöm
-
cannibal
senior tag
Köszi mindenkinek a konditermes válaszokat.
-
N_A_S
veterán
Esetleg egy jó Logi G29 van valakinek eladó?
-
gabyka
aktív tag
Hát, srácok köszönöm szépen
máshonnan is ez az infó jött, úgyhogy valaki jól át lett baszarintva.
Akkor nézünk 4 új pacskert -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EAFC 25
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest