Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ArmanD. #10095 üzenetére
Tök mindegy, hogy focizik.
MOD: de, mindegy, hogy mit pofázik. Meg az is tökmindegy, hogy elolvasod-e, vagy sem. Ha nem vagy kíváncsi rá, nem olvasod el, ennyire egyszerű. Annyit azért hozzátennék, hogy ez a sport is a szurkolókért van - ha senki nem lenne rá kíváncsi, nem lenne belőle üzlet.
-
D.Orion
veterán
válasz
juliabrilke #10092 üzenetére
Ez épp ugyanolyan, hogy a eurovisios dalfesztiválon is minden évben a média elmondja és feltüzeli vele az embereket, hogy na majd most. Most a lófaszt, SOHA.... Mégis minden évben vannak még olyanok akik elhiszik, hogy mi győzhetünk egy olyan versenyen ahol a környező baráti országok egymásra szavaznak. Nekünk meg nincsenek barátaink Európában sehol, pár lengyel akad már csak.
A foci ugyanez, na majd most, na majd most. SOHA! Csak még mindig vannak olyanok akik elhiszik. Ez a nemzedék most 10 évere megtanulta, hogy lófaszt.
-
forras2
őstag
Apa kezdőőődik
"Kedves Válogatott f@sz0p0k!
Végig néztem a vergődéseteket! SZÁNALOM!
Mellettetek állt 10 millió Magyar, de ti megaláztatok minket!
Nem azzal van baj, hogy kikaptunk, hanem, hogy...!
Mi bíztunk bennetek, lélektelen, a magyarságot semmibe vévő szar játékkal szégyent hoztatok ránk! MI BÍZTUNK BENNETEK!
Szégyelljétek el magatokat, mert nem azzal van baj, hogy kikaptunk Bukarestben hanem nem küzdtetek értünk!
Egy nemzet állt mögöttetek, mi elhittük, hogy egy nemzet csapata harcol a tovább jutásért, de ti semmibe vettetek minket, mi hittük, hogy győzhetünk, mi 10 millióan de 11 néhányan elárultatok minket! Tisztelet annak a 3000 hazafinak aki 1000 km-en át követett titeket és semmit nem kapott abból amit minimum elvárt!
SZÉGYELLJÉTEK MAGATOKAT=HAZA ÁRULÓK!
Tisztességtelen volt tőletek, hogy elárultatok egy nemzetet!
Ezt a szégyent nem bocsátjuk meg SOHA!
üdv: egy hazafi" -
Andris837
senior tag
A tegnapi meccset csak egy idézettel zárnám le.
„Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
(Simon Tibor)
Egy darabig nem nézek válogatott meccset. Még akkor sem, ha valamilyen csoda folytán megvernénk az észteket - akik tegnap ikszeltek a hollandokkal -.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
juliabrilke #10083 üzenetére
-
juliabrilke
veterán
válasz
Napfénysüti #10078 üzenetére
Egervári lemond? Most nyilatkozta le, hogy " nem voltunk esélytelenek Bukarestben sem".
Ez az ember még mindig elhiszi, hogy fejlődünk.Talán ha az észtek megpakolnak minket, akkor lehet elgondolkozik rajta.
-
forras2
őstag
Most mindenki hisztizik a meccs miatt, fizessék vissza a kiutazás árát, meg a belépő árát stb. Könyörgöm, ki az isten kötelezte őket, hogy menjenek ki???
Meg nem értem mit vártak. Pénzüket így is megkapják a focisták, hülyék lettek volna megszakadni érte. -
válasz
-
cannibal
senior tag
válasz
Tény, hogy kimondva-kimondatlanul is ez a meccs több volt egy vb selejtezőnél.... ezt a szégyent.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #10077 üzenetére
Lófaszt. Haza kell zavarni az összes kétballábast. Ha Egervárinak van gerince le is mond.
-
juliabrilke
veterán
Nem baj srácok! Ugyanazt írjuk megint, mint minden évben.
Majd a következő selejtező jobb lesz nekünk.
-
cannibal
senior tag
Knézy hogy osztotta őket.
Nem csodálkoznék, ha a Magyar szurkolók segítenének megdobálni a csapat buszát a románoknak.
-
Viper26
nagyúr
Ebbe a kalap szarba kell bazdmeg milliárdokat ölni, meg stadionokat építeni, az igen...
Közben meg úgy játszunk, hogy kamillával borogatom magam hogy kibírjam, annyira kritikán aluli..pff -
D.Orion
veterán
válasz
juliabrilke #10069 üzenetére
Neki annyi.
Csak, hogy értsd, mert lehet nem jött le a matek:
Tét: 100.000
Nyeremény: 180.000
Haszon: 80.000 -
Komi28
senior tag
Remélem a 2. félidőben fociznak is majd a magyarok mert most lehet azt hiszik, hogy ez a bemelegítés a mérkőzés előtt.
Kiváncsi lennék mennyi pénzt kapnak fejenként ezért a "mutatványért".
Gondoltam nem lesz egyszerű meccs de ennyire szarul játszaniEnnél még néhány nb1 is jobb.
-
MunezXBK
nagyúr
Knézy legalább őszinte.
-
D.Orion
veterán
válasz
juliabrilke #10064 üzenetére
1.83 volt a szorzó. Erősen nem szar.
Kicsit több, mint fél havi keresett zsebbe, adómentesen úgy, hogy tulajdonképpen nem csinált semmit, de jól csinálta.
-
ferensz
senior tag
Hál'istennek az ilyen jó képességű fiataloknak már minden második sarkon lesz egy stadion, ahol elalibizhetnek
-
Tom5
addikt
Szerintem maradjunk a HAJRÁ VIDI-nél
-
mtade
aktív tag
Próbálkoztam a keresővel, de nem jutottam dűlőre.
Kaizers kollégának akartam privátot írni, de valahogy nem találtam. Tudna segíteni valaki?
ui jól emlékszem, hogy ő volt az ajánlott mester monitorjavítási ügyekben?
Köszi előre is.
-
D.Orion
veterán
válasz
juliabrilke #10060 üzenetére
Én is ebben a pillanatban kapcsoltam le a tv-t. Öcsémnek megmondtam délután mikor azt mondta, hogy két esélyes a meccs, hogy hülye. Kapunk hármat minimum, lehet keveset mondtam. Ketten hülyére veszik az összes játékosunkat. Egyedül kapusunkat sajnálom, mert nem tehet eddig semmiről. Bánom, hogy én nem tettem úgy, mint munkatársam, 100.000Ft-ot dobott fel román győzelemre...
-
Tom5
addikt
Kritikán aluli.
-
juliabrilke
veterán
Továbbiakban sok sikert a válogatottnak, én ezt nem nézem tovább.
Gyakorlatilag helyzetünk se volt, 2 nevetséges gólt se kaptunk.
Sajnos én/mi vagyunk a hülyék, hogy mindig elhisszük, hogy kijuthatunk. -
Dare2Live
félisten
Első percben egész jól tartottuk magunkat....
-
D.Orion
veterán
Ennyi, megyek is haza. Részemről elég is volt. Szerencse, hogy csak faházig mentünk, már indulunk is ki a kocsmából. Több másik emberrel együtt. Gondoltam, hogy ki fogunk kapni, de nem így. Erősen kétlem, hogy ebből nyerni tudunk.
-
válasz
juliabrilke #10055 üzenetére
Édes jó faszom...
-
juliabrilke
veterán
Ma itt az idő! Talán majd most összejön!
Kicsit bunkó dolog még a románoktól is himnusz alatt fütyülni.
-
válasz
Napfénysüti #10052 üzenetére
Ez a kezdő erőteljes szélsőjátékot kíván, azonban sem Vanczák, sem Kádár nem alkalmas rá, de legalább a védelmünk közepe is gyenge a "remek" Liptákkal...
-
válasz
juliabrilke #10049 üzenetére
A 4-4-2 jó lehet. de egy 3-4-3-at biztosan, garantáltan megszívunk.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #10047 üzenetére
2 árnyékékes játék?
-
válasz
juliabrilke #10047 üzenetére
A 4-4-3-at kicsit sokallom
-
juliabrilke
veterán
Dzsudzsák – Böde – Szalai elől hivatalosan. 4-4-3 esetleg?
A Mester nem egy csatárt küld előre? -
D.Orion
veterán
válasz
Komi28 #10044 üzenetére
Egyetlen egy baj van a balhés román táborral, mégpedig csak annyi, hogy eddig soha nem mertek kiállni a magyar ultrák elé. Messziről való kőhajigálás, leszakadt max 5 fős csoport megverése az megy, de szemtől szembe soha az életben nem álltak ki sehol a magyar ultrák elé. Egyszerűen gyávák és ccc cipőjükben van a bátorságuk.
-
Komi28
senior tag
válasz
juliabrilke #10041 üzenetére
Nem sajnálom én őket
Csak nehogy akkora balhé legyen, hogy a válogatott igya meg a levét, zártkapus, eltiltás, pénzbefizetés stb. -
Rellind
senior tag
Sziasztok.
SSD körkérdés.
Samu 840 vagy Kingston Hyperx 3K?
Toshiba Qosmioban lenne egy másik hdd mellett -
Komi28
senior tag
Már áll a balhé romániában, mi lesz még esti? szurkolók?
-
juliabrilke
veterán
válasz
forras2 #10034 üzenetére
10/7 egy kicsit meredek tipp azért.
Sajnos a Vidiben is nagyon sok új generációs szurkoló van. Főleg "rangadókra" jönnek ki, tényleg csak az ellenfél/románok/szlovákok/cickányok szidása a fő céljuk.
Igazi verekedés sose a stadion környékén szerveznek meg, hanem a városon kívül, egyenlő esélyekkel. -
forras2
őstag
válasz
sh4d0w #10035 üzenetére
Én nem. Haveromat agyonverték 2 éve, mert rosszkor volt rossz helyen.
Nyomorék vidi drukkerek, mert ugye 11-en kell agyon verni 1 szerencsétlen, munkából haza fele sétáló srácot, mert attól leszünk keményekAz óta vagyok ennyire vidi ellen is, mert csak a szájuk a nagy, meg az óta vagyok ennyire focidrukker ellenes.
-
D.Orion
veterán
válasz
Napfénysüti #10036 üzenetére
Még meglátom, nem biztos, hogy eljutok odáig, mert elég sok haver itt van a telepen és ők odáig nem mennek el.
-
-
forras2
őstag
Vajon megfogjuk azt érni, hogy úgy kezdődjön el 1 meccs, hogy a 2 ellenszurkoló azt mondja egymásnak, hogy gyere barátom, győzzön a jobbik?
Foci meccsekre beengedhető embereket IQ szinthez mérném.
10-ből 7 szurkoló azért megy ki, hogy szidhassa az ellenfél drukkert, vagy épp az ellenfél csapatot/játékosait.
Tényleg szánalom már az összes drukker sokszor. Rendőrök helyében meg azt csinálnám, hogy akik összeverekednek, nem lecsuknám 12 órára, hanem gumilövedékkel agyon lődözném az összes balhézót, verekedőt, hogy megemlegesse még 1 hónap múlva is a dolgot, amikor még mindig nem tud leülni. -
juliabrilke
veterán
Négy óra előtt pár perccel elindultak a bukaresti Nemzeti Aréna felé buszokkal azok a magyar drukkerek, akik a különvonattal érkeztek meg. Egyikük viszont nem tarthatott velük, mert őt kórházba kellett szállítani, ugyanis orvosi kezelésre szorult. A prosport.ro beszámolója szerint erősen ittas állapotban lévő személyről van szó. Valakinek meg kellett innia a vonatra feltett sört, tesszük mi hozzá... Reméljük, a drukker magyar győzelemre józanodik ki.
Kemény az élet nagyon.
-
D.Orion
veterán
Egyébiránt pedig:
Otthon nézitek a meccset vagy egy kulturáltabb sörözőben/pubban?
Én vagy megyek a Fekvő Katonába vagy Faház borozó.
-
Viper26
nagyúr
-
Timyyy
őstag
Igaz hogy nincs "boldog pénteket" hsz, de mégis ezt az elvet követve mondom hogy kivételesen boldog lett mert még a fizu is időben megjött
(tessék, máris nemcsak a foci a téma
)
-
-
MacCaine
őstag
Szóval Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek-focizgatok topik?
-
juliabrilke
veterán
válasz
Napfénysüti #10025 üzenetére
Nekünk szinte sohase adott pluszt.
Ha hazai pályán nem csesszük el, akkor nem kellene most nagyon számolgatni. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #10024 üzenetére
Amúgy ebben igazad van csak az a baj hogy a románok otthon játszanak és az mindig ad egy csapatnak pluszt.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Napfénysüti #10023 üzenetére
Ugyanolyan béna mind a 2 csapat, ezért reménykedek.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
Napfénysüti #10014 üzenetére
én reménykedek egy győzelemben, mondjuk 1-2
-
válasz
Napfénysüti #10017 üzenetére
Sima. Mordorban mindig remegő lábakkal lép pályára a válogatott, most sem lesz ez másképp.
-
MunezXBK
nagyúr
1-2.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #10016 üzenetére
Egervári miatt félek az egycsatáros játéktól én is. Ha így állunk fel akkor 2-1-re bukunk szerintem.
sh4d0w: nálad is sima vereség?
MunezXBK: remélem neked lesz igazad.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Egy reménykedős 1:1. Hátha.
Persze megy a fogadkozás megint. Mondjuk jó lenne látni a kezdőcsapatot. Mert ha egy csatár lesz, akkor bukta.
-
válasz
3-1
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #10013 üzenetére
Tényleg mik a tippek estére? Youtube-on már elindult egymás fikázása.
-
siti
őstag
válasz
juliabrilke #10008 üzenetére
miez a topik? Székesfehérvár és környéke adok-veszek-focizgatok?
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok ha érdekel valakit: Fehér Edifier S330 2.1 hangfal, jelenleg lent van fehérváron.
http://hardverapro.hu/apro/edifier_s330_2_1_hangfalszett_elado/hsz_1-50.html -
Dare2Live
félisten
válasz
Fecogame #9992 üzenetére
Jézus....
"Inkább örülnétek, hogy olcsón van, meg helyben."
Nincs mert az nekem nem van, hogy uszhatok 19-20hig 12 nyugdíjas közé beékelődve.
"Most jöttem haza angliából, ott 4 font ( kb. 1400 Ft ) egy óra úszás ( Doncasterben legalábbis )."
Doncasterben az Amazonia Adventurebe 4Ł a belépő az meg élményfürdő. 1400Ft/h. [link]Hasonlítsuk össze akkor a BPi aquawordel ott 3000Ft/2h.
Melyik a drágább?Én anno farehamban úsztam. Leasure cardal 1.5Ł volt. Itt aki hajlandó másokkal testi kontektusba kerülni azoknak 2.2Ł.
És akkor még vhogy be kéne emelni a képletbe a fizetéseket...
Azaz nincs és ha ráerőszakolom magam akkor meg baromi drága.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
juliabrilke #10005 üzenetére
Mást tud csinálni?
Esetleg a Vidi II-ből hoz valakit.
-
-
Andris837
senior tag
válasz
juliabrilke #10003 üzenetére
Ez...
Szerintem ugrott az őszi szezonja. 6-8 hétig semmi terhelés, utána elkezdheti a gyógytornát. A téli felkészülésre rendbe fog jönni, de idén tétmeccsen nem hiszem, hogy játszani fog. Sajnálom.
-
Andris837
senior tag
válasz
Napfénysüti #10000 üzenetére
Igen. Gyakorlatilag balszélső, de Gomes mindenáron középső TKP-t játszat vele. Nem értem.
Szerintem amúgy jó játékos, csak bele kell jönnie.
-
ocsi19
senior tag
- Asus DVDRW-DL - 2k
- fehér midi ház - 2k
- Cooler Master GX650w tápegység, egyágas, 85%-os hatásfokkal - 15kHa valaki egybe elviszi, akkor 15e-ért odaadom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LED világítás a lakásban
- Elden Ring
- Óra topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OpenWRT topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Zyxel NAS326
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest