- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- CES 2025: prezentálta az NVIDIA az új GeForce-okat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
WindyJoe
aktív tag
Ez így van...
Alig van valami, ami van is drága...
De ez lesz itt is, drágább lesz minden, mivel a vevővel fogják megfizettetni a hirdetési díjat... ):Pedig néhány automatizálással sokkal jobbá lehetne tenni hardveraprót és még a moderálási időt is jelentősen redukálná. (A felhasználók moderálnák maguknak.) A megvalósítás igényelne némi programozást, de a meglévő alapokra sztem könnyen ráépíthető lenne.
Eredetileg az apróhirdetés rovat sztem a tagoknak készült, aztán van egy csomó olyan, aki csak emiatt regizik be, 0 hsz, 0 nap reg, fölnyom egy hirdetést, no up, és fönt van 1 év után is...
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
martonx
veterán
válasz ErőVarázsló #42185 üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak egyszer hirdettem valamit itt az aprón. Úgyhogy engem nem zavar, ha ettől kezdve évente csak x alkalommal hirdethetek ingyenesen.
Free aprónak meg itt van ez topikÉn kérek elnézést!
-
WindyJoe
aktív tag
"Szerintem teljesen rendben van. Egyrészt leszűkíti a mostani széles, de sok szeméttel telerakott kínálatot, nekem kifejezetten megfelel, ha olyan hirdetést látok, ahol a nekem tetsző cuccok profi eladótól profi körülmények között vehetők meg,"
Sztem akkor használd a VaTeszt..."a hirdetésfeladás egy még nem meghatározott kis számig (évente x darab) ingyenes lesz, majd fizetni kell minden egyes újabb hirdetésért. Egy hirdetés 30 napig lesz érvényes, hosszabbítani kedvezményesen lehet."
Ergo Pistike beregizik, ugyan úgy átqrhatja INGYEN a fejét az embernek...
30 napig érvényes, valljuk be sokunknak van/volt olyan hirdetése, ami több, mint 1 hónap után kelt el, tehát nagyon nem lesz elég az az évi 5-10 ingyenes hirdetés."a kiemelésekért (fixen lista elején tartás, up-olás, átszínezés a listában, külön ajánlat boxba kiemelés stb.) minden esetben fizetni kell, érvényességi idejük 7 nap lesz."
Vagyis Pistikének nem kell naponta látogatni a ph-t upolni, mert úgy is fizetős lesz, tehát nagyon nagyon nagyon kevesen fogják használni."A díjkötelesség oka nagyon egyszerűen fogalmazva az, hogy a Hardverapró jelenleg veszteséget termel (nem, a bazárok zöme nem fizet, alkudozik, sír, kifizet 2 hónapot és eltűnik stb.) iszonyatos munkát ró ránk és nem fenntartható így. Mint látható, a konkrétumok nincsenek még kidolgozva, inkább a koncepció állt össze."
Jobban automatizálni kell a rendszert. Logikusan.
Az utolsó mondatot meg inkább így írnám: a beadagolandó okok még nincsenek kidolgozva, de le kell húzni a bőrt erről az adok-veszekről is amennyire csak lehet.Értékelési rendszer jó ötlet, de több macera lesz a jelentgetések földolgozása, mint amennyi pénz be fog jönni az egészből. És ha már az eladó fizet érte, akkor joggal is várja el, h ne a sz@r között legyen a hirdetése, ergo sokkal melósabb lesz a karbantartás.
Amúgy meg elég elcseszett a mostani rendszer is, mert tele van olyan 1 évnél is régebbi hirdetésekkel, amit soha, vagy csak pár napig upoltak, inkább ennek a likvidálását automatizálták volna, 30 napig nincs up-> kuka, mindjárt fele annyi hirdetés lenne.
A userek látják, ha valami nem jó helyen van, többször van fönt stb, erre nem kellene moderálási időt fordítani, csak egy jelentem gomb kellene, indoklás és kész. Esetleg a maximális automatizálás érdekében, ha pl 20 felhasználó jelenti h baj van a hirdetéssel, akkor az érvénytelenedik, fh-nak üzenet, hogy baj volt vele, leírni a lehetséges okokat, aztán vagy fölteszi újra kijavítva, vagy nem...
x időn belül többször szabályt sértő ( vagy 0,5-1 évig nem belépő) felhasználókat meg törölni kell automatikusan.
Az egész rendszert fullon lehetne automatizálni.
Esetlen több reklámot betenni, nagyobb lenne a forgalom, több lóvé lenne belőle.
Ez a baj, hogy a legtöbb adok veszek ingyenesnek indul, aztán mikor kapós lesz, akkor elkezdik fejőstehénnek nézni.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
adamik22
csendes tag
2gb-os kingston micro sd kari adapterrel valakinek?? 1k az ára
-
sss
őstag
válasz LordVader80 #42182 üzenetére
Képet dobsz róla? Akár priviben.
-
maláj
addikt
ha a lokál fórumot nem szórjuk tele minden nap ugyanazzal a hirdetéssel akkor szerintem ezt nem fogják olyan vészesen figyelni - ergo felesleges a külön "apró"
-
őstag
-
ALI_G
veterán
Most olvastam, hogy a hardver apró fizetős lesz, remélem ezt a bazárt nem sarcolják meg parciék.
De mennyi looser van a fórumában az hihetetlen. -
Rick4
félisten
Szerintem teljesen rendben van. Egyrészt leszűkíti a mostani széles, de sok szeméttel telerakott kínálatot, nekem kifejezetten megfelel, ha olyan hirdetést látok, ahol a nekem tetsző cuccok profi eladótól profi körülmények között vehetők meg, talán így a sok kis pattanásos képű átverős genyó is kevésbé fog akciózni itt. A leellenőrizhetőség mellé sajnos ezt errefelé kell elmozdítani, nincsen vele semmi baj. Másrészt az az évi 5-10 hirdetés ami egy átlag usernek a megszokott hardvercserélhez kell, tökéletesen elég.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
őstag
Támogatom az ötletet
Én úgy gondolom,hogy csak most fog majd igazán nehéz anyagi helyzetbe kerülni a PH ha bevezeti a hirdetések utáni fizetési kötelezettséget.
Ahhoz vevők is kellenék,hogy az eladóknak megérje fizetni a hirdetésekért.Üdv:Attila
-
maláj
addikt
kíváncsian várom a "végleges" álláspontot, tarifákat, stb.
-
ErőVarázsló
aktív tag
Egy szomorú hír:
viszont gondolkozom egy szegedi free apró létrehozásán, persze fórum meg blog is lenne majd.
mit szólnátok hozzá?[ Szerkesztve ]
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
LordVader80
őstag
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz LordVader80 #42182 üzenetére
ásd el a kertbe egy lég és páramentes üvegben, várj 10000 évet, ásd ki és add el
akkor biztos sokat fog érni.Egyébként valamelyik töritanszéken van egy kóma aki ért hozzá hozzá érdemes a többiek csak átvernek.
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
maláj
addikt
én is grt. a 2 fiatalembernek
-
pmheros
őstag
Vennék:
400FSB 2,6- 2,8GHz P4
AGP 6600GT 128MB GDDR3nem vagyok tökéletes
-
sss
őstag
válasz LordVader80 #42165 üzenetére
Ismerek olyat aki foglalkozik ilyesmivel, mondjuk nem bolt hanem gyűjtő, de esetleg megadhatom az elérhetőségét. Amúgy milyen érmék érdekelnének?
-
ALI_G
veterán
Volt már valaki a KLIN Szemészeti Kft-nél szemműtéten vagy amúgy?
rick4: nekem speciel le van fagyva
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Másnak se működik az msn? Megy, de nem látok senkit se bejelentkezve...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ALI_G
veterán
Kiadó garázst keresek az újhíd lábánál, írj privátot!
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #42165 üzenetére
Én bankjegyeket gyűjtök, minél nagyobb címlet legyen, és minél frissebb, ez nem jó?
-
szumoo
senior tag
A proci eladása kicsit szünetel, türelmet kérek a másik megtalálásáig!
A nyúlon túl?
-
LordVader80
őstag
Valaki gyűjt érméket? Szegeden hol találok "érmeboltot"?
May The Force Be With You!
-
boba6
senior tag
úgyszintén
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
WindyJoe
aktív tag
Köszi mindenkinek!
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
martonx
veterán
Sziasztok!
Keresek minél nagyobb vinyót, minél olcsóbban. 500 Gb a minimum. Ajánlatokat priviben várom!
Köszi: martonx
Én kérek elnézést!
-
adamik22
csendes tag
Bocs a bicaj már elkelt.
-
adamik22
csendes tag
2gb-os kingston micro sd kari adapterrel valakinek?? 1k az ára
jah és a bicaj is meg van mééééég -
dzsessz
csendes tag
Gratula Windynek meg Bobának
a és b kongruencia modulo n
-
MaciG
addikt
Valakinek van eladó érintő ceruzája telefonhoz?
BANZAII
-
veterán
Hát gratulálok az apukáknak , minden jót nektek meg a pici (már nem is olyan pici) családotoknak
-
őstag
Grautula a kisbabákhoz mindkettőtöknek!!!
-
sss
őstag
Grat nektek.
-
r0by
addikt
Keresnék új, vagy keveset használt dect-es telefont. Olcsó ár nem akadály
-
-Tsaba-
tag
Grat Boba-nak és WindyJoe-nak is
-
pmheros
őstag
jár valaki Kecskeméten a napokban ?
Ha igen akkor el tudna oda vinni egy dobozkát, egy pár kedves szóért ?nem vagyok tökéletes
-
madstunt
addikt
Gratula mindkettotoknek!
-
WindyJoe
aktív tag
Akkor már nem voltunk lent.
Csaszi volt du 2-től, úgyhogy utána már a 2-on voltunk.1-2-ig?? Hú az gyorsan meg volt akkor...
Gratula hozzá.Tegnap nagyon sokan szültek, csak abban a szobában ahol most van, 4 tegnapi csaszis van.
Plusz sima is volt napközben pár.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
adamik22
csendes tag
levittem a bicaj árát mert nagyon útban van!!!
[teszvesz link][ Szerkesztve ]
-
boba6
senior tag
válasz WindyJoe #42116 üzenetére
tényleg? gratula! termékeny volt az éjszaka
nem találkoztunk, csak mert hajnali 1-től mi is szülőszobán voltunk
1:59-kor mi is gyarapodtunk egy tündéri kis BoBo(gi)6-al
úgyhogy az elkövetkező napokban engedtessék meg hogy rapszodikusan dolgozzak... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Luighi
senior tag
2.5" IDE notivinyókat keresek megvételre! Sokat sokat
-
lorcsi
veterán
Sziasztok !
Tudna valaki kölcsönadni egy hálókártyát?
egy hétre kellene
érte megyek[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
WindyJoe
aktív tag
Köszi mindenkinek.
Van aki nem aprózza el...
Azért még ezt a pár napot végigpihenem.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
gabesz82
őstag
Eladó!
FSP Epsilon 600W tápegység: 19000 Ft
PSN: Morfologus82
-
WindyJoe
aktív tag
Megjött Windy 2.0 és Wendy 1.0Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Rick4
félisten
válasz SirRasor #42107 üzenetére
Teapártiaknak ajánlott a Cora-ban a kimérős tea, a zöldségosztályon van, a középen álló mérőpulttól 1 méterre. 14 rugó kilója, de egy Lipton, vagy bármi ami nem pancs, ugyanennyi. Cserébe a 6 féle gyümölcsteától kezdve a fekete, ír krém, zöld, rooibos, és valóban ízletesek, illatosak, a filtereseket nem is erőltetem, mióta van ezekből itthon.
-
adamik22
csendes tag
válasz LordVader80 #42109 üzenetére
beszéltem is vele privátba még délelőtt szóval tudok olvasni!! de azért köszi
-
nagyúr
válasz SirRasor #42107 üzenetére
Szerintem nem tudom Gyümölcsteát nem szoktam inni.
Én azért iszom a zöld teát, mert finom. Nem rakok bele semmit. Persze nem mindegy, hogy milyen. Én Dilmah natúr zöld teát iszok, elég drága, de nekem ízlik. Vagy szintén Dilmahból az EarlGrey, kicsi mézzel az íze kedvéért. (lapos teáskanálnyi 7 decis bögrébe)
Aki él és nem boldog, az téved!
-
SirRasor
addikt
válasz pilóta #42105 üzenetére
Téééényleg? Teapárti vagyok nagyon, csak eddig elég rosszul ittam, mert fél literes bögréhez öntöttem citromlevet, és ennek megfelelően egy zsák cukrot, és csak néztem, hogy 1 év alatt miért lett 5 lyukas fogam, úgyhogy új év új szabályok:
-no cukor
-no citrom
-no méz (túl drága, meg ez is édes)Egyedül arra nem találtam választ, hogy a szimpla gyümölcsteák, mint pölö pickwick vagy milford mennyire jó és hatásos a zöld vagy fehér teához képest. Szerinted?
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Nem szoktam piálni, ezért inkább hozzátok fordulok: nemtablettás borokban van elvileg egy resveratrol nevezetű vegyület, ami roppant jótékony hatással van a szervezetre, ezért gondoltam csak kéne inni egy kicsikét. Hol érdemes egyáltalán bort venni? Meg mégis milyen az az árkategória, amiben normálisat kaphatok?
Köff.
Make Love not war!
-
adamik22
csendes tag
válasz LordVader80 #42100 üzenetére
miért is??
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Asszociációs játék. :)
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- CES 2025: prezentálta az NVIDIA az új GeForce-okat