- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2025: prezentálta az NVIDIA az új GeForce-okat
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
madstunt
addikt
válasz ErőVarázsló #43389 üzenetére
PÜ
-
fero02
nagyúr
Vestel sem kell.
Nem is igazán értem, h minek vette. 19" tv-nek kicsi, gép elé ideális lehet, ha nem játszik az ember fia. Én manapság nem vennék 22" alatt még monitort sem (max irodába). Mindezek ellenére most is egy 17"-os HP van előttem, mert csóró vagyok és sajnálnék is kiadni annyi pénzt érte...na de majd ha egyszer bejön az élet...
ErőVarázsló rePÜlő
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz fero02 #43395 üzenetére
Az csak egy matrica az elején, egyébként vestel a belseje, ami nem olyan rossz, persze nem is 100 ezres kategóriáról beszélünk... Én is megvettem volna a havertól, de már hova tegyem, a garázsba?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
-
fero02
nagyúr
Lenne 3 db tft monitorom eladó sorban:
17":
Prestigo P1710. Talpa és tápja nincs meg, de adok egy általam készített vezetéket, mely lehetővé teszi, h a számítógép tájáról menjen). Ezüst színű káva, fekete hátulja. Ezeket figyelembe véve 8k.
Acer AL1711. Talpa nincs meg, beépített táppal rendelkezik. Full fehér színű. 10k.
19":
LG 1953S. Vki már szétszedte előttem, de nem volt vmi óvatos, ezért apró hibák vannak az oldalán. Ezüst káva, fekete hátulja. Beépített tápos. 14k.
Mindegyik monitor pixel hiba és folt mentes. Kábel egyikhez sem jár. Jó komák és törzsvásárlóknak pici alku belefér.
Tessék tolongani!
-
pmheros
őstag
válasz ErőVarázsló #43386 üzenetére
csinos kis konfig,
az összeállítás jó ízlésre vallnem vagyok tökéletes
-
ErőVarázsló
aktív tag
eladó lehet egy konfig
i5-2500 3év
asrock extreme 4 3év
gts450 gigabyte jó ajánlat esetén gigabyte HD6950 garos
Corsair 3*2GB dominator 1600Mhz örök gari
500W Corsair táp sok év gar
Corsair H50 hűtés 2év gar
Zalman GS1000 ház
2db 2TB samu hdd 1-1hónaposak
ígény esetén 1TB hitachi sata3
akit érdekel egy reális ajánlat után viheti is
üdv
KMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Gombinyó
őstag
válasz LordVader80 #43382 üzenetére
Szakszó azokra a dolgokra, amit az arcade csomag alapból nem tartalmaz.
-
Gombinyó
őstag
Öladó Xbox360 sok hucimucival.
-
madstunt
addikt
hmm vajon szegeden lehet szerezni QWTY magyar kiosztású billentyűzetet?
-
pmheros
őstag
eladó váló gép(csak egyben):
A64 3000+ aszem Arctic Cooling hűtővel (dobozos, így a gyári hűtője is megvan)
Asus K8N4-E lap szintén dobozos, passzív chipset hűtő van rajta pluszban
2x 1GB 400 DDR400 tök egyformák(rég néztem bele talán A-Data márka)
Gainward 7600GS 256MB pci-e , hatalmas gyári passzív bordával
200GB sata hdd Samu
FSP 250W 12cm -es csöndes megbízható táp
Gaba akármi, fényes "csontszínű" ház, 1db 8 cm -es rendszerhűtővelIdeális a nagymama P2/P3 -as gépének lecserélésre, főleg ha a nagyi szereti a Call of Duty 2 és 4 -et mert azokat viszi, erre volt eddig is beállítva.
Árról fogalmam sincs, akinek megmozgatta a fantáziáját dobjon rám egy ajánlatot privátban.nem vagyok tökéletes
-
veze
őstag
tudok olyan boltokat ahol normális börkabátokat dzsekiket átulnak? esetleg van választék is.. hol érdemes nézni?
-
Amarth
aktív tag
Köszi Nektek a segítséget!
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
lorcsi
veterán
eladó:
Msi 4670 512 rammal , doboz, kábelek stb...
12 ezereladó: vadi új soundcore motion+
-
-
Amarth
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy jó,megbízható(elfogadható árban dolgozó) tv szerelőt?
Grundig tv-ről lenne szó.Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
SirRasor
addikt
Eladó Samsung Yepp YP-C1X mp3 lejátszó. Gyári állapotban, kijelzőjén cerlux már az első nap óta, így teljesen karcmentes, bár a házra nyomtatott szöveg már elkezdett kopni. Dobozában, minden tartozékával, egyszer sem használt gyári fülhallgatójával eladó. !! AA-s elem való bele !! Átlagos lejátszási idő ~40 óra/feltöltés (a mai AAA-s 7-9 órás lejátszási időkkel szemben )
DE régi..és csak 512 MB-os.
Itt még meg is vehető a mai napig is 28k-ért!
Ajánlatokat privibe várom
Make Love not war!
-
proper
őstag
keresek 28-as biciklihez régi klasszikus kormányt, ha van valakinek ne tartsa magában
-
KeNTaGoN
tag
Eladó sorban lévő füllbevalók:
Gyári iPhone headset (nem eredeti csatlakozóval, de amúgy újszerű)
Sennehieser CX200 (zsír új, bontatlan gyári csomagolásban)
Gyári Samsung headset (a szabvány samu csatlakozóval, használt, de még jó)
Nokia HS-48 headset (4 polusú 3,5mm jack-el van szerelve, szal egy csomó telóhoz jó lehet)Bármelyikhez tudok kérésre képet adni, keress meg, és megegyezünk!
Cserébe csöndes 80mm-es venti érdekel.www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
Agyasima
őstag
válasz regvoltrossz #43358 üzenetére
Van 1 db 256/533-as. Érdekel-e?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
regvoltrossz
aktív tag
Ddr-2-es memót keresek!
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
Polemius
senior tag
Eladó 1db NKT-R3 UHF mini rádióadó.
PMR rádiókkal teljesen kompatibilis, használható túrázáskor, utazáskor, airsoftozáshoz, Volán, SZKT rádióforgalmának figyeléséhez*.400 - 470 MHz (+FM rádióadások vétele)
99+1 programozható csatorna
CTCSS, DCS kódok
2 W adóteljesítmény (beállítható 0,5 W-ra)
Nokia telefonakkuval megy
USB-ről is tölthető (hálózati töltő van hozzá).
Cserélhető antenna
Bővebb leírás, képek, videók, miegymás ittAlap tartozékaival: töltő, usb töltőkábel, akku, fülhallgatós headset, övcsipesz, antenna, papírok.
Extraként adok hozzá: külső hangszórós kézibeszélőt + soros programozó kábelt lemezzel.
PMR csatornák, Volán, SZKT beleprogramozva.
Ára: 14.000 Ft(Szegeden akárhová elviszem, kipróbálható adásban/vételben.)
*Első kézből tudhatod meg, ha nem jár a buszod.
[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
Nokia 6300 gold komplett ház eladó fóliás
2490.- -
mrobii
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud vagy szokott tintapatront újratölteni. Cannon PG-40-est (sima fekete) kellene újratölteni. Aki újra tudná tölteni az szóljon. Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
ErőVarázsló
aktív tag
pü
[ Szerkesztve ]
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Gergello
addikt
Eladó régebbi PC játékok:
Carmageddon 2
Star Wars Racer
Grand Prix 3
Diablo 2 Lord of Destruction (csak ez, alapjáték nem)
Age of Wonder
Mindegyik: eredeti lemez + tok.
Egyik-másikhoz van kézikönyv isJátékok összesen: 1000 Ft vagy csere usb billentyűzetre (hibátlan, tiszta)
Könyvek összesen: 1000 Ft vagy csere usb billentyűzetre (hibátlan, tiszta)
-
-
userZ
aktív tag
Persze járnak fel ismerőseim, ha nagyon kellett volna megtudtam volna oldani máshogy is, de így azért kényelmesebb, azt a pár száz forintot meg csak kibírom, ingyen nem várnám el senkitől, hogy lehozza nekem. Viszont legközelebb lehet, hogy a PH közösséget hívom segítségül.
Stop the Earth, I want to get off!
-
userZ
aktív tag
-
Agyasima
őstag
Ti tudtátok, hogy Sanyit kirakják (rakták) Szentesről?
Mondjuk várható volt. De remélem nem Alsóvárosra fogja visszaenni a fene.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
userZ
aktív tag
Üdv földijeim!
Szerintetek érdemes lehet rendelni az alábbi webshopból: újszínek.hu , vagy felejtős a történet?
A cég telephelye Varsóban van . Egy elektromos villanyborotvát néztem ki, és elég jó áron van... A rendelést már leadtam, utánvéttel hozzák a cuccot, a futár előtt fogom kibontani mindenesetre az árut. Kíváncsi leszek mit hoz...
Próbáltam rákeresni a neten a webshoppal kapcsolatban véleményekre, de még nem találtam semmit. Itt a ph-n van ilyen oldalakkal foglalkozó topik esetleg?[ Szerkesztve ]
Stop the Earth, I want to get off!
-
LordVader80
őstag
Ha akar vki mostanában LOGITECH terméket vásárolni, jelezze felém, tudok rá kedvezményt.
May The Force Be With You!
-
skopy
tag
Szegeden keresek satás vinyót 5 - 6 k körül.
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
SirRasor
addikt
válasz Polemius #43335 üzenetére
Páromnak kell, de valamilyen klinikát nézett ki, ahol van fogászat is, csak még nem járt utána..mert fáj a foga..nem keresek benne logikát
Nekem meg majd lesz üdülési csekkem, és van újszegeden egy fiatal csaj, aki jól is dolgozik és el is fogad csekket, úgyhogy egyértelműen oda megyek.Make Love not war!
-
LordVader80
őstag
Ezt érdemes végignézni [link]
May The Force Be With You!
-
LordVader80
őstag
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz LordVader80 #43324 üzenetére
Azért az egy élmény lehet, mikor a fogorvos könyékig jár a szádban a barkácsgépekkel és a szövegétől röhögnöd kell
Csillagkaput a Csillag térre!
-
lorcsi
veterán
eladó
samsung 710n 15' monitor és egy MSI 4670 512ram doboz kábelek stb...
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
szumoo
senior tag
Tudtok nekem abban segíteni, hogy mit kell csinálnom, hogy egy adott oldal újra felajánlja a felhasználó és jelszó elmentését? Korábban kilőttem, hogy nem szeretném menteni, de mostanra megváltozott az álláspontom.
Előre is köszönöm a segítséget!A nyúlon túl?
-
nagyúr
válasz SirRasor #43320 üzenetére
Pedig nagyon érdemes elmélyedni benne, elképesztő, hogy milyen pusztítást tud végezni még egy jó fogorvos is azzal, ha nem ismeri ezeket a dolgokat, és mondjuk magasabbra vagy mélyebbre csinál egy tömést vagy pótlást, mint az optimális.
Én megcsináltattam velük a fogaimat, azért ajánlom. Ismerem a kutatót, aki működteti, és az alapjait a kiegyensúlyozásnak, nagyon jó dolog. Érdemes az ingyenes előadást megnézni...Aki él és nem boldog, az téved!
-
SirRasor
addikt
válasz LordVader80 #43319 üzenetére
A rendőrségen is van egy fogorvos, oda ingyen is mehetnék, de arra meg pont a koleginám fizetett rá elég rendesen és abból is szájsebészet lett. Szeretem az ilyen henteseket
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
-
Rick4
félisten
válasz WindyJoe #43312 üzenetére
Mondom, kívülről jövő portokat is lehet triggerelni gond nélkül. Ráadásul a port forwarddal együttműködve arra a belső ip-re mennek a csomagok ahova az irányítva van. Főleg akkor kell ezt megcsinálni, ha a belső hálón nem adsz ki fix ip címeket mac alapján. De van itt a fórumban TP-link guru, őt kellene megkérdezni.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
macilaci78
nagyúr
válasz WindyJoe #43309 üzenetére
Az átállás róla panelban szinte lehetetlen, vagy annyira bonyolult lenne, hogy nem éri meg, épp ezért a szolgáltató maximálisan monopol helyzetben van, így annyit számláz ki szinte amennyit akar.
A szegedi távhő meg külön kabaré. Megvette egy magánszemély és van ám egyfajta üzletpolitikája.
Pl egyik korábbi albimban lent az arasznyi belső átmérőjű főcső eresztett az illesztésnél. kijött, húzott rajta, ment is. Ki kéne cserélni egy 320Ft-os tömítést, ami van is nála, de kiadták neki ukázba, hogy nem használhatja fel. Megoldás: megkérdeztük tőle milyen tömítések kellenek, mennyi és egy fél hónappal később megint bejelentettük a hibát, kijött egy szaki, és vele berakattuk az új tömítéseket.
A másik dolog, a leválasztás: van rá lehetőség, hogy leválasztod a radiátoraidat és csak a lakáson átmenő csövek adta hőmennyiség után fizetsz. Na, ez a teljes (radiátorokkal együtt) kapott hőmennyiség 70%-a árban.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
proper
őstag
vannak érdekes árak a weboldalon
-
Rick4
félisten
válasz WindyJoe #43309 üzenetére
A TP- linkien, de a többin is a külső belső eltérő port szám a port trigger lesz. Szerintem van abban is. 4.8.2-es pont: [link] Ha meg az adott port az adott belső ip-re lesz átirányítva, akkor meg egyértelmű lesz hogy a triggerelés melyik ip-re vonatkozik.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz Sada88 #43253 üzenetére
Tudok adni slim tokot TDK+R 16× lemezzel együtt 70-ért, ha érdekel még... (A nagy fekete, csak vékonyabb, gyári csomagolás, lefóliázva...)
ErőVarázsló: Vedd lejjebb a procifeszt, csodákra képes még i-s prociknál is. Nekem i540 megy passzívan egy ninjával... Teljesen hideg a borda meg a proci is.
Valaki akinek TP-link routere van írja már meg, hogy lehet portátirányítást csinálni, azaz pl xxxx port menjen az x ip yyyy portjára a zzzz port pedig az y ip yyyy portjára, azaz a külső és a belső port különböző legyen. Én akár hogy küszködtem nem találtam ilyen beállítást egy WR941N-en, pedig 3 antenna N-es, minden faxt lehet állítani benne, de pont ilyet, ami kéne nem tudja... ): Pedig még a gagyi régi SMC-mben is benne van ez a lehetőség.
A távhőre: A legeslegdrágább fűtési módszer, a szoc időkból maradt ránk, amikor még piszkosul olcsó volt a gáz, úgyhogy szinte le se szigetelték a a föld alatti csöveket. Az átállás róla panelban szinte lehetetlen, vagy annyira bonyolult lenne, hogy nem éri meg, épp ezért a szolgáltató maximálisan monopol helyzetben van, így annyit számláz ki szinte amennyit akar... Az, hogy van költségmegosztó sz@rt sem ér, mert a tömb fogyasztását így is úgy is ki kell fizetni, csak a szélen lakók szívnak, pedig ők fűtik föl a szomszéd bentebb lakók lakását is, tehát nem, hogy semmit nem ér teljes mértékben igazságtalan is, mert a ház egy egység kellene, hogy legyen, és mindenki az abból elfoglalt területe szerint kellene fizessen. Persze ekkor jön az ki, hogy sokan lesz@rják a takarékoskodást és inkább kinyitják az ablakot, amitől a többi lakó is többet fizet. De ha már költségmegosztás, akkor legalább valami faktorokkal figyelembe vehetnék, hogy a paraszt szélen lakik-e... Az, meg hogy mérnek hőmennyiséget ami bemegy a tömbbe szép és jó, de a kifelé menő víznek is kéne mérni a hőmérsékletét, különben honnan tudják mennyi hő maradt bent, azaz mennyit használt a tömb...? Ergo így pumpálják csak be a melegvizet, mivel panelprogram meg spórolás meg minden van, alig kell ráfűteniük az alközpontban és mehet is vissza a rendszerbe. Ráadásul hiába zárod el a radiátort sok helyen ahol sorba vannak fűzve a radiátorok a szabályzó nem elzárja a vizet, hanem átvált és tovább engedi egy csövön keresztül, tehát még az átáramló mennyiség sem változik, csak annyi a különbség, hogy kevésbé hűl le a víz.
(#43219) Rick4: Túl optimista vagy. (:
"Ezt csak úgy lehet, hogy ha mindenből a leggyengébbet építi be, ami még épp megfelel."
Nem a ház felel meg az építési előírásoknak, hanem az építés felügyelő az építtetőnek... (:
Ergo nem azt a leggyengébbet építik be, ami még megfelel, hanem amit még lehet kapni, vagy azt SEM...
Biztos, hogy jobban jár az ember, ha maga építteti a házát és nem kivitelező céggel csináltatja, kivéve ha az ember pl jó ügyvéd és olyan szerződést csinál a kivitelezővel, meg az utánarohangálásnál jobb az óradíja...
Egyébként a legtöbb társasházépítő kft csak kamu, azért hozzák létre, hogy egy adott társasházat (max néhány házból álló tömböt) fölépítsenek, kineveznek valakit vezetőnek, de csak papíron ő a vezető, hogy ha valami rosszul sül el, akkor se legyen belőle gond. Márpedig miért ne sülne el valami rosszul, azaz nem fizeti az alvállalkozókat rendesen, rossz anyagokból építtet, nem fejezi be teljesen a házat, aztán fölszámolják a céget és senki nem tehet semmit, zsebreteszi a lét és kész. Annyi az össz szankció, hogy akinek a nevén volt a cég nem hozhat létre újabb céget x ideig és kész.
A legtöbb "szakember" (tisztelet a kivételnek) aki egy adott területen vállalkozó, nem ért rendesen a szakterületéhez, de még ha ér is, akkor is alkalmazottakkal vagy feketéző munkásokkal végezteti a munkát, azok meg aztán végképp nem értenek hozzá, vagy totál belesz@rnak az egészbe. (itt is van kivétel persze...). Így azon vagyok én is, hogy amit csak tudok megcsinálok magam, mert ha nem is feltétlenül olcsóbban jövök ki, de biztos, hogy olyan lesz, mint szeretném.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Rhino666
addikt
Keresek:
Hibátlan 1TB-os HDD-t 10k-ig.
A héten. PÜ-ben, ha lehet!
[ Szerkesztve ]
2025 - a szólásszabadság halála
-
SirRasor
addikt
Tudtok jó és olcsó fogorvost ajánlani? Sok munka lenne
Make Love not war!
-
proper
őstag
válasz kispéé #43300 üzenetére
küld fel inkább te pestre vagy ahol csinálják mert a szegedi konzolosok is ugyanoda fogják küldeni csak még rárakja a maga kis hasznát
amugy meg a csillagtéri nem kicsit elszált árakkal dolgozik, van még egy a kenyérgyár mögötti 4 emeletesek alatt de ök is ugyanugy postázgatják
itt az aprók közt hirdetnek páran hogy javitanak csak szét kell nézni a hsz-ek közt hogy milyenek a visszajelzések nehogy belefuss egy törülközőbe csavargatós emberkébevalamelyik konzolos oldalon van javitással foglalkozó emberke ha jól rémlik wadar a neve, ő nagyon ott van a témában
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- OpenMediaVault
- Jönnek a Horizon Zero Dawn és a Helldivers mozifilmek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Crypto Trade
- Tesla topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest