- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
LordVader80
őstag
1: anno személyesen? azóta hányszor változhatott az ÁSZF, hogy biztosra mentél, a lemondás pillanatában is érvényben van? Vagy honnan tudod, hogy a személyes üsziszolga nem tudta akkor rosszul?
2: gondolom invitel.hu, elérhetőségek, jéé nini egy faxszám, akkor ez biztos mindenre alkalmas...
3: ha Kiss Gizella néven lett volna elküldve, de a többi adat meg stimmel, már bukik a sztori, mert más nem mondhat le szolgáltatást, csak az előfizető, de NYILVÁNVALÓ, hogy Nálatok nem ez volt a helyzet, és minden szakszerűen el lett küldve természetesen az előfizetéshez tartozó inviteles emailcímről a invitel.hu niniiii újra, van itt egy emailcím is az elérhetőségeknél, ez is biztos mindenre alkalmas címre
4: sztem ezért nem is álltak le vitatkozni, amikor felszálltál a 4es villamosra és bebattyogtál hozzájuk zaklatást meg ügyvédet emlegetvePersze most nagyon lesarkítottam az egészet, némi cinizmust is belerakva ellened. Csak érzékeltetni akartam, hogy azért nem 100 a sztori a Te részedről sem. Miért nem lehetett bemenni üszire akkor, amikor le akartad mondani, kitölteni az ott kapott papírt, kérni belőle egy példányt, és tiszta ügy.... ehelyett, telefonálgatni, faxolni, emailezni ki tudja hova, majd használni persze a szolgáltatást, amiért fizetni már nem akarsz, mert az ugye így teljesen jogos és korrekt, aztán meg bemenni reklamálni... magadnak csináltad a hülyeséget.
May The Force Be With You!
Aktív témák
- Asus Vivobook Go14/15 E1404G notebook 2 év garanciával!
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Dell Precision 5520 Gamer és Tervezői LAPTOP I7-7820HQ/ 16GB RAM / NVIDIA 4GB GDDR5
- Yaber Buffalo Pro U6 projektor Új ( bontott csomagolású)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest