Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
válasz
meroly #23235 üzenetére
Szia! Nekem is ez van most dettó. Ezres, 98-as....
Ha beindítom füstöl egy jó fél percig. Most, hogy voltak ezek a 3 fokok már nem annyira. Elindulok vele és az összes lámpánál fel le jár az alapjárat, ezt kb 4-5* eljátssza aztán beáll egy szintre ami lehet pont ezer, de inkább 2000körül.
Viszont szerencsére sosem alacsony, tehát nem rázkódik a motor, inkább csak küldi bele a benyát. Szerelővel már egyeztettem. Pont néztem a javítási kézikönyvet, hogy szerencsére info csatlakozások már vannak rajta, check engine lámpa nem villant ki csak gyújtáskor. Még ez is szerencsés, hogy az égő benne van. Mert volt már a környezetemben olyan "szerelő" aki a hibát egy bmw-nél így orvosolta, hogy kiszedte az égőt. A motor pörög, jól húz, de ez az alapjárat zavar. Át kell nézni a vákuum csöveket, egr-en nincs-e lerakódás.
Ezt a fórumot is végignyálaztam alapjárat gonddal, volt akinek megoldódott vagy nem. Vagy lehet meg se írta, jó lett-e végül.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest