- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
Šolaire
üzenetére
Felteszed Asztali módban a Cyro Utilities nevű alkalmazást és ott lehet bővíteni a lapozófájlt meg több minden mást is. De a God of War-nak alapvetően ez a fő baja Steam Deck-en. Én még LCD-n vittem végig amikor kijött a magyar szinkron. Ezzel ugyan nem szűnt meg teljesen a kifagyás, de annyiban javult a helyzet hogy kb 20mp után folytatódott normálisan a játék és kb két óránként egyszer jött elő a jelenség.
(#9846) yodee_ : Nem alaplap hibás, vagy legalábbis erősen kétlem. Kevés a lapozófájl, amit jelez is a beállításokban alul pirosan, a fent említett módon megnöveled és akkor ha nem is szűnik meg teljesen a jelenség, de legalább játszható(bb) lesz. Aztán azóta lehet hogy van rá tutibb megoldás hogy ne fagyjon be egyáltalán, nem tudom. Én tavaly az LCD-n így játszottam végig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2