Hirdetés
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chromecast topic
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Igen, kényelmesebb vele, jobban textúrázott így a felület, meg kevésbé izzadós. Gyári tokba is befér.

stickermajom: én raktam, nem is a védelem miatt igazából, hanem mert állandóan törölgetem a kijelzőt és az üvegfóliát bátran törölgetem, a csupasz kijelzőt viszont nem annyira szeretem (elég egy porszem és szép csíkot vések bele
). Ha sima víztisztát teszel rá akkor észre sem veszed ha rajta van, én most próbaképp JSAUX matt-ot használok, ez is jó amúgy és annyira nem is rontja a képet mint vártam (cserébe nem tükröződik úgy és kevésbé látszik az ujjlenyomat).
Vettem azért simát is tőlük, biztos ami biztos, ha megunnám a mattot vagy ha nem vált volna be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- D-Link DIR-860L
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Ha sima víztisztát teszel rá akkor észre sem veszed ha rajta van, én most próbaképp JSAUX matt-ot használok, ez is jó amúgy és annyira nem is rontja a képet mint vártam (cserébe nem tükröződik úgy és kevésbé látszik az ujjlenyomat).
Cucuska2