Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- OLED monitor topic
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Egy kis érdekesség: tegnap váltottam vissza GPD Win Max 2021-ről (i7-1195G7) Steam Deck-re (nem a gép miatt, hanem fotós cuccokban kicsit túltoltam anyagilag és ilyenkor másból szoktam visszavenni, mert nem bírom tudattal, hogy ennyi pénzem áll elértéktelenedő vackokban
) és amellett, hogy imádtam a GPD-t, az Intel driver néha okozott játékban kellemetlen meglepetéseket.
Pl. Last of US elindult ugyan, de csak vörös szín volt, annak különböző árnyalataival. Yuzu emuban a Mario Golf textúra hibás volt, a karakterek szét voltak hullva benne. A harmadik a Hogwarts Legacy volt. Elindult ugyan, de pálya betöltés végén kilépett.Előbbi kettő Deck-kel megoldódott, utóbbit (HL) ma fogom kipróbálni. Szóval sajnos tényleg igaz, hogy AMD drivere sokkal kiforrottabb, mint az Intel drivere, ha játékról van szó. Egyébként imádtam a GPD-t. Elképesztő mennyire átgondolt és iszonyat jó gép a Win Max 2021.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- MacBook Pro 2020 13.3" M1 16 GB RAM 256 GB SSD TOUCH BAR
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 4,Ryzen 5 PRO 7540U,16gb DDR5,512SSD,MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET, GARIS
- Latitude 5410 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv új akku gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és amellett, hogy imádtam a GPD-t, az Intel driver néha okozott játékban kellemetlen meglepetéseket.
Cucuska2