Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Apple asztali gépek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
őstag
Nekem volt sima Switch-em es Lite-om is. A sajat izlesemhez (jatekok) es felhasznalasi szokasaimhoz sokkal jobban passzol a Deck.
Elsosorban a jatekokat nezd, masodsorban, hogy hol akarsz vele jatszani.Szubjektiv velemeny, Switch vs Deck pro/con:
Switch
Pro: hordozhatobb (kisebb, jobb akksiido), zartabb (nem igenyel utanajarast)
Con: draga jatekok, gyenge 3rd party support, csak jatekra hasznalhato, gyengebb gombokDeck
Pro: kenyelmesebb, jobb gombok, rengeteg jatek, olcso jatekok, hordozhato PC, tamogatas (community + Valve)
Con: nem annyira hordozhato mint a Nintendo, a nem Verified jatekok futtatasanak utana kell jarniHordozhatosag tekinteteben a Switch, foleg a Lite jobb. Ha utazas kozbeni jatekhoz (pl vonat, repulo, busz) miatt keresel gepet akkor a Switch vagy a Switch Lite. Meretben es aksiidoben is kenyelmesebb mint a Deck.
En foleg belteri hasznalatra kerestem hordozhato konzolt. Keveset utazom, de akkor tobb idore, igy nekem nem az volt a fontos, hogy utazas kozben tudjak jatszani, hanem az uticelomon. Igy nem gond a nagyobb meret, es az akksiido sem, hiszen aljzat kozeleben vagyok.
A Steam Deck nekem csak addig tunt nagynak, amig el nem kezdtem rajta jatszani. Jatek kozben nem feltuno es sokkal kenyelmesebb a fogasa mint a Switchnek. A gombok jobbak, hagyonanyos kontroller gombok erzetet keltik es van rendes ravasz. A kijelzoje okes, de semmi extra, teszi a dolgat.
A rendszere sokkal, de sokkal nyitottabb, emiatt kicsit tobb utanajarast igenyel, foleg ha nem Verified jatekokkal akarsz jatszani. Sok jatek "Unsupported", megis siman, vagy minimalis utanajarassal mukodik. Windows telepitese egyszeru, foleg ha dual bootos megoldasban gondolkozol.
Engem csak par Switch jatek erdekelt, azok futnak a Deck-en is emulatorral. Tudok rajta jatszani NFS Underground 2-vel es Most Wanteddel, ami a Switchen felejtos. Olyan jatekok mennek rajta mint a Pokember, God of War, Horizon Zero Dawn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- Építő/felújító topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Filmvilág
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ubiquiti hálózati eszközök
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Apple MacBook Pro 16 (2019) i7, 32GB RAM, 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cucuska2