Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
NINJA TIME!!!
Saints Row: The Third - Special Ops Vehicle Pack DLC key:
CKVQ3-K2B7L-HCGKC -
danih
veterán
válasz
fracture333 #29197 üzenetére
A fórum valóban a segítésről szól, ám azoknak, akik már legalább valamit megtettek saját problémájuk megoldása érdekében. Ugyanis sokaknak azt jelenti a fórum, hogy "áh, idekúrom a kérdésem, majd valamelyik megoldja helyettem" és vár, aztán ha jön az oltás, még kikéri magának.
Ha úgy indítottad volna, hogy erre és erre kerestem google-ön, ezt és ezt próbáltam, de nem jutok egyről a kettőre, segítsetek - akkor rögtön más a leányzó fekvése. Erre gondolhatott Mardel. -
csaba951
veterán
Újra megvásárolhatóak a Batman: Arkham City DLC-k Magyarországról! Minő véletlen, csak a nyári vásár idején nem lehetett őket megvásárolni...
-
bolcsodal
addikt
Nálatok megy a login? Én sem webes felületen sem kliensen keresztül nem tudok belépni. SteamGuard aktív természetesen.
-
Alien83
senior tag
-
Alien83
senior tag
Vigyázzatok srácok:
Ez remélem sokaknak egyértelmű hogy ÁTBASZÁS!
Felkér ez a community csatlakozz, és utána ide linkel hogy választhatsz egy ingyen játékot!Viszont a steam NEM KEZEL E-MAIL JELSZÓT...vagyis ez alapon egy intő jel hogy ez egy nagy accountlopás!!!!
Report-> Ultimate Gift Grop Group (The U3G) ez dobja be ezt a kamu oldalt.
-
Lucas Kane
tag
válasz
Lucas Kane #29180 üzenetére
Összekevertem a 'Hamilton's Great Adventure'-vel, az a vista/win7 only.
-
Lucas Kane
tag
válasz
SenorGrande #29178 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Bár kb. 1k huf-ért nem lehet túl rossz.
Viszont mintha úgy rémlene, hogy ez win7 only volt, most meg látom ott van 2000 és xp is, rosszul emlékeznék?
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
SenorGrande
senior tag
Napi ajánlat:
Adam's Venture Complete Pack -66% 3,73€
(Tartalma: Episode 1: The Search For The Lost Garden, Episode 2: Solomons Secret, Episode 3: Revelations)
Az epizódok külön-külön is megvásárolhatóak 1,35€ darabáron.Ki mit tud róla? Nekem tetszik a képek/videók alapján. Valakinek személyes tapasztalat?
-
Chereiose
addikt
Sikerült beállítani a steam új email címet
köszi aki segített
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ViharVadász #29174 üzenetére
Lol, ennek oromere nyertem egy Ship-et.
csaba951: hát igen, de azért haladunk szép lassan...
-
Niczo
senior tag
Indie Royale - the Gone Fishin' Bundle
Kivételesen meg is vettem -
Chereiose
addikt
Nagyon köszönöm, meglátjuk sikerül e.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Chereiose #29157 üzenetére
Itt egy video, hogy hogyan kell lecserélni az e-mail címet.
"A lényeg az, hogy a Steam-es change e-mail ablakot ne zárjuk be a csere ideje alatt.
Az e-mail cím csere szerintem lassan mehetne az első hsz-be, mert nem mindenkinek egyértelmű.
-
válasz
Mardel #29142 üzenetére
De érdemes felvenni inkább friendként arra az időre míg át tradeled neki steam chaten, mert lehet, hogy azt az emailt már nem használja amivel regisztrált.
Nem, nem érdemes felvenni. Ha nem működik az email címe, akkor így járt, még külön fel is hívják a regisztrálók figyelmét, hogy élő email címet adjanak meg.
-
Chereiose
addikt
Üdv! A steam accountomon eddig email-címnek egy gmail-t használtam, de mivel azt csak a steam miatt volt " fenntartva", ezért azt töröltem, és megváltoztattam azt az email-t, amire küldték a steam guard biztonsági kódot, ha más gépről akartam bejelentkezni. És átraktam a homtail-emre, megerősítettem, de valamiért így is a régi, törölt email címre küldi a biztonsági kódokat, és hiába erősitettem meg a másik címemről, továbbra is a régit jelzi ki, és emiatt nem az újra küldi a kódokat. Na most ez azért hatalmas probléma, mert így ugye nem kapom meg a kódokat, és más gépről nem tudok bejelentkezni, csak a sajátomról, vagy csak akkor tudok máshonnan, ha kikapcsolom a steam guardot, amit nagyon jó lenne meghagyni. Nem tudjátok miért van ez,hogy nem képes az újra küldeni a kódokat?
-
execute93
őstag
válasz
Wizard of Oz #29102 üzenetére
Köszi, újratelepítettem az egész steamet, s most minden ok
más: steamidfinder.com biztonságos?
-
dReFiX
senior tag
sziasztok, megvettem most a csgo-t elővételben és nem rakott rá áfát hanem a feltüntetett 9,89€ árat kellet fizetnem ez miért van ?
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolások :
Command & Conquer 3: Tiberium Wars - ELITE SORSOLÁS
FIGYELEM :
Holnaptól a sorsoláasok CSAK a BlueGift fórumán és a Twitter oldalunkon lesznek meghirdetve.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ViharVadász #29148 üzenetére
Ezt űbereljétek.
-
BigBlue69
őstag
válasz
ViharVadász #29146 üzenetére
Én 2 nap alatt 2-szer nyertem
Mind2 magyartól
Tropico 3: Gold meg Roboblitz..
-
ViharVadász
őstag
válasz
po1son #29145 üzenetére
Vannak akik pár nap regisztráció után már nyernek is. Vannak akik csak hónapok után nyernek életükbe először azon az oldalon. Láttam már olyat is, aki 1 napja regisztrált, de már 2 játékot nyert(na azt nevezem mázlinak
), és még olyat is(ami gyakoribb), hogy hónapok elteltével se nyert semmit
.
-
Mardel
őstag
válasz
po1son #29141 üzenetére
De úgy is megtudod nézni, hogy Giveaways -> View Created elvileg ott van a gifts sent résznél a nyertes és megtudod nézni milyen eamil címre küldjed.
De érdemes felvenni inkább friendként arra az időre míg át tradeled neki steam chaten, mert lehet, hogy azt az emailt már nem használja amivel regisztrált.
Ha elküldted, vagy átadtad neki chaten, akkor csak be kell pipálnod, a gifts sent részben, hogy I Sent This Gift.
Neki meg steamgiftsen meg kell erősítenie, hogy megkapta. -
po1son
addikt
Steamgiften felajánlottam egy dlcét. Honnan tudom, hogy ki nyerte meg? Kicsit tudatlan vagyok ebben a témában, mert még nem nagyon használtam.
-
NorDezs
senior tag
válasz
attila9988 #29137 üzenetére
Ha Avastot használsz előfordulhat ez a hiba. Add hozzá a kivételekhez a teljes steam mappát. Nekem ez megoldotta a gondjaimat.
-
attila9988
őstag
Helló
Sosem gondoltam hogy eljön a nap amikor ide bármit is írok, de sajnos most mégis...
A mai nap, egyszerűen nem akar elindulni a steam. Egy örökkévalóságig tartó steam update fut, és meg sem kapom a bejelentkező képernyőt. Átnyálaztam egy rakás angol forum -ot, köztük természetesen a steam sajátjait is, de megoldás sehol.
- Router -em van, de pontosan ugyanúgy van beállítva ahogyan eddig is, és eddig minden tökéletesen ment, tehát ezen nincs is mit ragozni
- A biztonsági software -ekkel kapcsolatos kérdéskör átnyálazva, semmi nem fut ami a hivatalos javallat szerint beakaszthat a steam -nek. A tűzfalas kérdéskör is túllépve.
- Ettől függetlenül safe mode -ban is próbálkoztam, sikertelenül
- Steam legyalulva, először csak a program, később a steamapps is az egész, újrarakva, így sem megy.
- A végtelenségig tartó frissítés során netre kapcsolódik, és elviekben megy is, de a telepítést jelző csík meg sem mozdul.
Hol 7%, hol 14%, egyszer volt 32% is, de valahol mindig lehal.... mi a fenét kezdjek vele? Eddig semmilyen javaslat nem segített..... A gépemmel semmi de semmi nem történt mostanában... érthetetlen a jelenség.... -
Mardel
őstag
válasz
fracture333 #29132 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
tupacamaru #29131 üzenetére
álmodik a nyomor
-
válasz
DeFranco #29124 üzenetére
nekem ellenkező tapasztalataim vannak, töltéseknél igenis elég nagy különbség van aszerint, hogy ssd-ről, vagy hdd-ről megy. (pl. most Deus ex-et linkeltem ssd-re és teljesen váratlanul ért, hogy szinte egyből be is jött a level. sztem GTAIV-nél is észlelhető. Crysis 1-nél és Warhead-nél pedig orbitális volt a különbség) a kérdés csak az, hogy ér-e annyit az a pár mp játék indításonként 1-5ször, hogy ssd-n szoríts neki helyett (nekem ért, mert jellemzően sokszor rövid ideig tudok játszani és nem ritkán, de hosszabban)
plusz, ha arról a hhd-ről megy más is (pl. torrent seed, vagy webszerver), akkor még jobban értékelhető az ssd. magát a steam-et hdd-n hagytam, mert oda töltse le játékokat, meg azt úgy is csak egyszer indítom egy héten, akkor belefér, hogy nem 5mp, hanem 20 mire bejön. (nem szoktam kikapcsolni a gépet, csak sleep-be küldeni, ilyenkor steam-et se zárom be)
-
fracture333
aktív tag
ezt megint belinkelem mert még nem kaptam rá igazán használható választ. hozzá tud valaki szólni. ( a windows újrainstallálást már megpróbáltam, tulajdonképpen már mindent legalább egyszer újra instaláltam)
-
sith7
félisten
válasz
tupacamaru #29129 üzenetére
jaaajjj ... R.U.S.E - nek néztem ...
-
tupacamaru
veterán
Napi ajánlat: Rush 1,12 euro.
-
megvettem a splinter cell convictiont, de hibát ír ha specopsot akarok vele játszani, mindig :6 nem tudom mi lehet a gond, valakinek hasonló hiba? :/
-
fracture333
aktív tag
válasz
Alien83 #29109 üzenetére
azt mondtam hogy azt raktam újra és azután nem működött
de egyébként újrab@sztam a wint megint, és a probléma továbbra is fennáll. windows 7 64bit-es OP rendszerem van, de asszem ez mindegy hiszen ez volt akkor is amikor még működött a játék. nem fogok belehalni, sokat már nem is tudnék vele játszani de akkor is idegesítő, meg haveromnak meg szerettem volna mutatni. szal ha valaki tud akk kérem segítsen -
-
Niczo
senior tag
válasz
Alien83 #29118 üzenetére
Köszi a válaszokat, azért valami csökkentett értékbe hozzászámolhatta volna.
Van egy AaaaaAAaaaAAAa!!! for the Awesome 50%-os kuponom (13-án lejár!), én nem használom fel, ha kell valakinek viheti.
(#29118) Alien83: igaz, de továbbra is 20ponttal kell nevezni egy ilyen sorsolásra, akkor azt is állítsák át 1-2 pontra ha annyi max az értéke.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Niczo
senior tag
Steamgiftsen ha felajánlok egy játékot bundleból, annak az értékét nem adja hozzá az eddigi felajánlásaimhoz
-
válasz
SenorGrande #29087 üzenetére
Oké, köszi!
-
Srácok, a Hero Academy-t kipróbálta már valaki? Nagyon jó stratégiának tűnik.
-
olly
aktív tag
Úgy tünik egy véglegesítést kapott a cs:go. Nekem most szedett le ~2gb-ot. De amit észrevettem újdonságot: változott a menü(kép), illetve elérhető az összes menüpont.
-
Alien83
senior tag
válasz
fracture333 #29108 üzenetére
Az oprendszert...nem a steam-et.
-
Alien83
senior tag
válasz
fracture333 #29106 üzenetére
Asszem újra kell tenned.
-
fracture333
aktív tag
hello mindenki
-
törölt tag
Jó lenne ha minden játék vásárlás előtt lenne ilyen 1-2 nap free, Nexuiz még 500FT-ot se ér sajnos
-
Wizard of Oz
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 256GB gyári független kék és fekete színben makulátlan kiváló akkuval + jótállás
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független független modellek új akkuval! Kék, ezüst, Grafit
- IPhone 13 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest