Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz NorDezs #24773 üzenetére

    A Retribution DLC-i a következőképpen oszlanak meg
    - race pack: A single hadjáratban használható tárgyak amelyeket kapásból megkapsz a játék elején. Szerintem feleslegesek, normálon így is olyan cuccokat szedhetsz össze kis szerencsével, hogy hozzád sem tud nyúlni az ellen. :)
    - chapter/skin pack: Egyszerű kinézetbeli változás az egységeken, amit sima multiban és skirmishben tudsz elérni. Játékmenetet nem befolyásol, kihagyható.
    - Last Stand wargear: A túlélős coop játékmódhoz plusz tárgyak, hát akár hasznosak is lehetnek, mert ott nincs lootolás, szintenként nyer az ember tárgyakat. Nyilván akkor van értelmük ha játszol ezzel a móddal.
    - Last Stand hero - Tau Commander: A túlélős coop játékmódhoz egy plusz hős. Megint csak az van, hogy ha tetszik a Last Stand, akkor érdemes belevágni, egyébként fölösleges.

    Space Marine-nál hasonló a helyzet, de itt csak multihoz vannak DLC-k.
    Vannak a skin pack-ek, amik csak a kinézetet változtatják meg, a Dreadnaught DLC amivel robotolni lehet egymás ellen, de csak olyanokkal akiknek meg van a DLC(és sajnos nem sokan vették meg, lehet most azért többen lesznek), a Chaos Unleashed meg Exterminatus nevű coop túlélős mókához lehet Chaos Space Marine-ként csatlakozni(ha tetszett az Exterminatus alapból.. blabla).

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák