Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkelaTaka33
újonc
kipróbáltam azt is, igen, többször is.
(asztal jobb klikk>> személyre szabás>>Ablak színe>>átlátszóság engedélyezése>> kivenni a pipát és elmenteni.)
És itt a kép a problémáról:
(a kis infó buborékot kibontva jön ez az ablak, miközben ott van a hibaüzenet is, melynek okát nem értem és ezt az a pont aminél tovább KELLENE mennie a játék betöltésének simán)
-
válasz
AkelaTaka33
üzenetére
És megpróbáltad, hogy beállítasz nem áttetsző win7 témát?
-
AkelaTaka33
újonc
Elindítanám, nagy fekete ablak és rögtön feldobja, hogy a program működése leállt, a windows megoldást keres a hibára.
utána: A program helyes működése hiba miatt megszakadt. A windows bezárja a programot és majd értesít ha megoldást talált a problémámra.
Közben lenn a start menünél egy kék I betün infó buborék ugrik föl, hogy a windows visszaállt csökkentett színösszeállítási módra, kiírja a játék adatait és plusz infót ad, hogy mikor szokta ezt csinálni (teljesítménynövelés stb..)
Az zavar, hogy egy tört (lanparty.blogspot.hu-s) verzióval heteket játszottunk, most meg amikor pénzt is költök erre, akkor meg behal.
próbáltam jobbgomb az indító exe-re és ott tulajdonságoknál mojolni, kompatibilitási problémáknál is próbálkoztam.
Az asztal jobb klikk és személyre szabásnál is az AERO-val bütyköltem(próbálkoztam).
Ugyan úgy telepítettem ezt a játékot mint az összes többit.
A korábbi verziónál is automatikusan visszaállt a csökkentett színösszeállításra, láttam is a játék betöltésénél felugrani ugyan ezt az ablakot, de onnan kb 2 mp után tovább is lépett és betöltötte hibátlanul a játékot.......itt van egy pont amin nem tud most átbillenni a folyamat és ismeretlen számomra.
(közben a próbálkozásoknak hála a Steam már 16 perc játékidőt ír ki
....és én játszani szeretnék vele, nem visszakapni a pénzemet, mert itt valami technikai túrpisság van, hiszen korábban maga a játék futott nálam, így hardwer problematika nem lehet)
Továbbra is köszönöm a figyelő tekinteteket és az esetleges segítséget!
-
törölt tag
válasz
AkelaTaka33
üzenetére
Első kérdés, milyen hibát ír ki?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
AkelaTaka33
üzenetére
De mi a hibaüzenet, ha van?
Ha a Steam még nem mért 2 óra játékidőt akkor tudsz automatikus visszatérítést kérni a pénzedre, erre az időkeretre figyelj oda a próbálkozásokkal.
Steam fórumon azt látom a hibákra hogy az egyszerű (nem átlátszó, hanem az a világoskék fejléces) win7 téma beállítása segíthet, az Adobe cloud update appal akad össze, van akinek régebbi/újabb nvidia driver segített.. Ékezetes karakterű mappába telepítéssel is van baja. Van akinek a játék indítófájlt kikeresve kézzel indítva ment ami a Steamből nem.
hát nem a legjobban megírt játék az biztos.
-
AkelaTaka33
újonc
Sziasztok!
HELP!
Steamen megvásároltam a Gas Gusslers Extreme Gold Pack-ot, a két DLC miatt.
(korábban tört verzióban volt meg az alap játék és imádtam és gond nélkül futott, Win 7 alatt automatikusan csökkentett színösszeállításra kapcsolt a gép indításnál és már ment is minden)
DE!
A letöltött játék rögtön hibát jelez és leáll emiatt, és olvastam mindenfelé az AERO-ról és egyébb színösszeállításos cuccról, de hiába állítgattam mindenfelé, a hiba ugyan úgy megmaradt.
A gépem bőven elég a játékhoz, ezzel nem lehet baj.
De nem tudom rávenni a gépet, hogy csökkentett színbe induljon/indítsa a játékot.
A segítségeket előre is köszönöm, mert már az idegbaj kerülget.
Win7 Pro SP1
12 GigaRAM
Nvidia 1050Ti VGA
i7 920 CPU -
maross
nagyúr
Ha valaki angol uzenetet kap a magyar cimbiktol, ne nagyon kattingasson linkekre, mert ugy jarhat. En speciel ezt kaptam ket embertol is "can you vote for my friends csgo team?"
-
wjbhbdux
veterán
A héten átraktam másik Androidra az authenticatort és 2 napos trade hold volt aztán már engedi anélkül.
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Némileg OFF lesz a kérdésem, de segítsetek már léci'
Ajánljatok nekem olyan játékot, ami 2017-2020 között jött ki, AAA kategória, és lehetőleg tartalmaz beépített Benchmarkot!
A következőket már nem kell ajánlani:
Shadow Of Tomb Raider, a Metro Exodus, és az Assassins Creed Odyssey.
Köszi előre is
-
-
ayo
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
lehet javítottak rajta, de több éve én is megszívtam, konkrétan gyorsabb volt újra leszedni

-
Golden9
veterán
Fishing Sim World: Pro Tour - Lake Nelson
Ingyen megtarthatod, ha márc. 8., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.Három napig ingyen játszható a Citadel: Forged with Fire, és az Insurgency: Sandstorm.
-
Golden9
veterán
World of Warships — Exclusive Starter Pack
Ingyen megtarthatod, ha febr. 6., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
Shadowguard
senior tag
válasz
bepken
üzenetére
Steames játékok sokszor megjelenés után percekkel már elérhetőek virágboltban is (ha nem rögtön megjelenés előtt is). Legalábbis amikor még foglalkoztam vele így működött, ezen meg elvileg nincs más védelem.
De ha csak délután egykor kerül fel is le tudom rántani műszak végéig.Segal: Mert alapvetően nyugodtabb vagyok olyankor, ha ki van kapcsolva. Meg többnyire értelme sincs bekapcsolva hagyni. Amíg torrenteztem ment 24/7, de manapság már nincs rá szükség.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
SityiSXT
üzenetére
Talán a H: ZD volt, amit legutóbb preloadoltam, az cirka 20 perc alatt végzett. Annyi idő alatt azért nem jönne be... De még egy óra alatt sem.

Most abban bízok, hogy nem jön közbe semmilyen baki és mire hazaérek rendben le fog jönni
Aztán R.I.P. idegrendszer 
FLATRONW: Egyelőre maradt a távolról való indítás, a gépet úgy hagytam. De azért észben tartom, hátha még szükség lehet rá
-
FLATRONW
őstag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Én egyszer ezt csináltam meg, és működött.
-
SityiSXT
őstag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Nem biztos, hogy a preloaddal jobban jársz. Ilyenkor titkosítva szedi le a játékot és nem kevés idő, mire dekódolja.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
bepken
üzenetére
Oh, tényleg... Erre ilyen formán nem is gondoltam
Leragadtam ott, hogy bekapcsolva marad a gép.
Akkor most már csak abban kell reménykednem, hogy nem jön közbe semmi meglepetés és mire este hazaérek már indíthatom is...
Bár azért "vicces", hogy cirka 55GB-t kell letölteni (steamdb szerint) és nincs preload... Szemetek -
bepken
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
"...nem szívesen hagynám bekapcsolva a gépet egy fél napra..." - most lehet, hogy ki fognak nevetni páran, de én erre a problémára a chrome beépített távoliasztal szolgáltatását használom.
a mobil app segítségével bármilyen szar mobilnettel hozzáférsz legalább annyira a géphez, hogy felnyiss egy start menüt és leállítsd a gépet
mondjuk abban is teljesen biztos vagyok, hogy léteznek azért komolyabb, célirányosan erre készült segédprogramok, de én ezt találtam anno legegyszerűbbnek. (meg persze azért nem csak erre használom) -
Segal
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
De miért nem jó steamről a letöltés, ha úgyis ugyanannyit kéne mindkét esetben letöltened?
Azt a munkahelyi warez letöltést meg szerintem gondold át még egyszer mielőtt valaki mégis észreveszi... -
Shadowguard
senior tag
Remélem ezzel még nem sértek szabályt
A kérdésem a következő: ha "nem hivatalos" forrásból beszerzek egy játékot, ami egyébként megvan nekem steamen, majd azt feltelepítem törés nélkül és utána megmutatom a steamnek akkor az felismeri?Másik verzió, hogy telefonról indítom a letöltést, mikor holnap reggel elérhető lesz a játék, de nem szívesen hagynám bekapcsolva a gépet egy fél napra, a munkahelyi net meg elég gyors, hogy ami érdekel lerántsam egy külső HDD-re és észre se vegye senki...
-
Winne
nagyúr
Igen, így volt.
Akkor pont egy ilyennel kezdtük, azért tudtunk egyszerre is játszani.Lényeg a lényeg, ha Ő bármivel játszik, akkor én nem tudok az Ő könyvtárából semmivel sem játszani?
-
Winne
nagyúr
A játék amivel játszottunk a CyberPunk. Én a nyelvi bug miatt direkt linkkel indítottam Steamen belülről, nem amit a Steam csinál az asztalon. Ez lehet az oka, de most másik játékkal játszunk és úgy nem megy.
-
válasz
Winne
üzenetére
Pedig az csak akkor lehetséges, ha egyikőtök offline módban van. A családi megosztás nem azért van, hogy egy csomó haver játszhasson ugyanazzal a játékkal egy időben, hanem hogy egy családon belül meg lehessen osztani a játékokat úgy, hogy egy valaki játszik egyszerre.
-
Winne
nagyúr
Urak az mitől van, hogy családi megosztásban mikor a barátom játszik valamit online, én nem tudok játszani, mert azt írja vegyem meg a játékot, mert a megosztott mappa zárolva van, használják? 2 különböző játék és minden ugyanúgy van beállítva, mint nekem.
Amikor kilép, nekem felugrik egy ablak, hogy hurrá, újra használhatom a játékait.
-
Shadowguard
senior tag
Azt mi szabja meg, hogy egy játék kap-e preload lehetőséget? Én idáig abban a hiszemben voltam, hogy egy bizonyos méret fölött ez magától értetődő, de úgy tűnik nem
-
AnonymusX
őstag
válasz
bepken
üzenetére
Ha az a fiók elkezd játszani, amelyik játékait megosztotta a másik fiókkal, akkor a Steam kilépteti a másik fiókot a játékból (egy kis időt ad neki, hogy a játékállást el lehessen menteni). Legalábbis eddig így volt.
Esetleg akkor működhet, ha az első fiók offline módban lép be.
-
bepken
veterán
-
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy be tudunk jelentkezni egy fiókba két gépről egyazon időben?
Lehet e játszani két különböző játékkal egyszerre? -
bepken
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
nekem a kedvencem, amikor a steam fiókok között váltok a mobilalkalmazásban, és belépéskor kéri a hitelesítő kódot

-
Gyula84
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ennyi volt köszi
-
Ez nekem úgy tűnik, mitha "eltört" volna a telefon biztonsági funkciója és a steam fiókod közötti hozzárendelés/kapcsolat. Én egyszer ilyennel akkor jártam, mikor egy telefon restore rosszul sült el.

Valószínű újra kéne csinálni.

Annyit azért kipróbálhatsz, hogy kilépsz meg belépsz a telefonon a fiókodba. Ha még nem tetted meg. Lehet csak azt kell "felfrissíteni", mert valami lejárt.
-
Gyula84
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
volt már, hogy nem jelent meg a kód akkor ugyan azt csináltam én is, de most ott sincs
-
Gyula84
veterán
Nem, jó ideje már a steam guardot használom
-
Gyula84
veterán
Hello be akarok lépni a steambe a gépen, majd kéri a guard kódot, de a telon meg nem jelenik meg a kód
ilyenkor mi a helyzet? -
bepken
veterán
keringenek amúgy youtube-on videók, amiben az arc "elmagyarázza", hogyan kell ezt csinálni (mert mi balf.szok nem tudunk olvasni nyilván
) és neki tényleg nincs trade ban a végén.na most ez a való életben nekem sem sikerült még egyszer sem! de én a nyakamat is rá merném tenni, hogy az az illető, aki a videót csinálta, egy pár perc múlva lenyomott F5 után már ugyanúgy trade ban-t látott a profilján

-
wjbhbdux
veterán
Nem tudom mit ajánl a Steam, de ha "nincs meg a kódom jajajajj" menüponton át a telefonszámra kért SMS kód alapján átviszed másik eszközre akkor nem jár annyi tiltás. Ha kikapcsolod és másikon be akkor lehet tilt.
bepken: steamdb-nek van egy oldala ahol az ingyen vihető meg free weekendes játékokat mutatja
-
Golden9
veterán
Ingyen játszhatók holnap estig.
Prison Architect
Madden NFL 21 -
wjbhbdux
veterán
Én nem hiszem hogy a Steam appot frissítették volna az utóbbi 3 évben ami miatt nem menne régi rendszereken, valami más baja lehet. ha 6 éves annak sem árt egy format néha mint a Windowsnak.
A google authenticator már 1 gombnyomással költöztethető másik androidra, nézd meg a menüjét.
SMS backup újabb androidon már automatikus de appstoreban biztos találsz rá megfelelő appot.
-
Źşë'
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
hát nem tudom, az marha sok szerintem, 15napot ír arra ha kikapcsolod a guardot
olyan helyzetbe kerültem hogy a régi mobilomon van a guard ami andorid 4.2, maga a telefon 6-7 éves, semmi baja nincs, viszont nem tudok belépni vele az appba mert ilyen fehér hibás-hiányos guis a felület és nem csinál semmit sem a belépés gombra való rányomás után - andoridos topikban írták több mint valószínű h megszűnt a támogatása azért nem tudok belépni se steam appba se pl skypeba - utóbbinál már előbb jelentkezett a dolog, steam meg nemrég - meg azét is meg vagyok lőve mert csinálnék egy factory resetet, de rajta van a google authenticator (ezt is valahogy le kellene szedni róla), meg smsek is vesznének szerintem... amit nem szeretnék, meg van még pár kártya amit itt ott accunton kellene pótolni, de cserélni sem lehet mert ehhez a szutykos steam apphoz van kötve a trade, meg még várakozási időt is ad ha valami változik benne... nagy hulladék ez a "2lépcsős" megoldásuk...
-
Nekem úgy rémlik akár lehet nulla is, ha minden simán megy és semmit nem kapcsolsz ki vagy "törölsz" közben. Igaz nagyon rég csináltam ilyet már.

De nem hiszem 1 hétnél több lenne akkor se, ha van szankció rá.
-
Źşë'
addikt
guard új mobilra való költöztetése mennyi trade felfüggesztést von maga után? pár napot ír az faq, na de mégis

-
Olomlovag
tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Üdv SenorGrande!
Visszaolvastam a régebbi üzenetedet. Lehet, hogy az enyém is hasonló volt. Tapasztalatnak mindenképp figyelemreméltó. Így könnyebben lehet rá reagálni, hasonló helyzetben. Köszönöm, hogy megosztottad a korábbi bejegyzést.Üdv!
-
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Steamen belül a letöltés egyszerűen megállt illetve el sem indult. Hiába kattintok rá hogy kezdje el, nem történik semmi. Probálkoztam újrainditással, de semmi siker. Másnál volt már ilyen?
-
Olomlovag
tag
válasz
bepken
üzenetére
Üdv Bepken ismét!
Próbáltam megkeresni amit mondasz, de a chat ablak " csoportos csevegések " menüben egyetlen csoport van, de nem jött onnan üzenet. / utolsó bejegyzés szerdán volt a csoportban /. Nem látok ott semmit. Megnéztem az értesítések fülben is, ott sincs semmi. Csak meglep, hogy a Steam-en kívül mástól is kapok üzenetet. Eddig ilyen még nem volt. Lehet, hogy csak félrenéztem valamit. Ne fáradj, csak nem értem.
Tényleg köszönöm, hogy próbáltál segíteni. -
bepken
veterán
válasz
Olomlovag
üzenetére
ha minden igaz, a chat ablak (barátlista) alján van egy szürke sáv "Csoportos csevegések" szöveggel. erre kattints rá és elvileg ott kell legyen valamilyen csoport, ahonnan üzenetet kaptál.
ahogy SenorGrande is írta, kvázi ismeretlentől is kaphatsz így üzenetet, de annak meg ott kell szerintem lennie.
-
Olomlovag
tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
SenorGrande
Üzenetet kaptam / unknown / és írta, hogy a Shift + Tab együttes lenyomásával megnézhetem az üzenetet. Megjelent egy új Steam ablak, amelyben / kasparenskij névhez hasonló szerepelt / ezért rögtön bezártam az ablakot.
A vírusírtó nem talált semmit. És egy steam kliens frissítés után be tudtam lépni. Csak még mindig nem tudom hol kéne megnézni az üzenetet. A profilom melletti boríték üres. Igaz ott megjegyzés szöveg szerepel, nem üzenet.
Hát kb. ennyi.Köszönöm a segítségeteket.
-
SenorGrande
senior tag
-
Olomlovag
tag
Üdvözlet!
Nem vagyok egy steam szakértő.
Ma kaptam egy üzenetet / orosz névre utalt az illető elnevezése /. Nem léptem bele, hanem kinyomtam az X-el a fület. Viszont próbáltam utána nézni, hogy hol láthatóak az üzenetek, hogy ellenőrizzem, valóban kitöröltem-e. De fogalmam sincs hol keressem. Barátlistám egy nagy 0...
Lenne ez ügyben ötletetek, hol keressek rá?Köszönettel
Olomlovag
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

eami