Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
AnonymusX #104497 üzenetére
Jurassic world evolution, mortal kombat xl, később mortal kombat 11. Egyenlőre ez van tervben, meg a mass effect felújított kiadása, de az nem tudom hogy fog megjelenni.
Eddig elvoltam a kliensek nélkül, mert amikkel játszok, oda nem kellettek, de ahogy látom nem nagyon lehet ezeket kikerülni már.
-
Domaximus
tag
OFF, de ide is kiirom mivel ezt a topicot sokan nézik!
Aki játszik PC- n Microsoft Store / Xbox Game Pass játékkal, meg tudna nekem valamit nézni?
Az eseménynaplóban, a Windows-naplók-Rendszer fülön, Warning szövegként felugrik egy 157-es disk nevezetű esemény?? Ide is jöhet a válasz, vagy akár privát üzenetben!
Előre is köszönöm!
-
AnonymusX
őstag
válasz
zolee0307 #104496 üzenetére
Szia!
2003 óta létezik, szóval nem ma kezdték a fejlesztését. Hibák előfordulnak benne, mint bármelyik programban, de nyugodtan használhatod, hátrányod nem származik belőle. Na meg, ha a játék is megköveteli, akkor nem tudsz mit tenni (csak nem megvenni a játékot)
Melyik játékokról van szó?
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Eddig megúsztam, hogy bármilyen klienst kelljen használni, de most lenne két játék, amihez kellene a steam. Van valami hátránya, vagy probléma vele? Bár gondolom sok választásom nincs.
-
bepken
veterán
na hát nem az év biznisze volt, de így legalább már nem "idegeskedtem" rajta....elment minden sale kártya, darabján 3 centért. lehet következő sale alatt már nem is fogom eröltetni ezt a farmolás dolgot (bár ne sírjak, mert ingyen apró
)
-
hhenry
őstag
Sziasztok!
Enebán vettem játékot,beírtam a kulcsot Steamen. A következő a probléma,kapcsolati időtúllépés miatt nem lehet telepíteni hiba üzenet jön ki.
Ötlet? -
Segal
veterán
-
McW1
tag
Más is tapasztalta, hogy napok óta rettenet lassú a letöltés? Max alig 1-2 mb/s-el kínlódik (ezres net).
Korábban nem tapasztaltam ilyet sose Steam-el.
Régiót váltottam, jobb lett, de persze így messze nem jön fullon.
-
maross
nagyúr
válasz
Tomdriver #104481 üzenetére
Latod, "tiz cent minel hatekonyabb atmentese" project alapjainak a lefektetesere is mennyi ido ment el, es akkor még at is kell ultetni a gyakorlatba. Nagyon durva, ilyenkor soha nem tudom, hogy idomilliardosok sorait olvasom eppen, vagy olyanet aki keptelen felmerni, hogy max mennyi idot eri meg raszanni 30ft-ra (ami kb 2 percnyi mekis oraber)
-
Segal
veterán
válasz
Tomdriver #104476 üzenetére
A Steamen-en millió más dolgot is lehet csinálni a játszáson kívül.Az egyik ilyen dolog a piactér. (közösség/piac)
Itt vásárolhatsz vagy el is adhatsz dolgokat. Pl ha van valamelyik játékodból játékkártyád akkor azt itt el tudod adni és így egy másik játék vásárlási árát tudod csökkenteni. (feltéve ha steamen vásárolsz)
Itt is kialakultak azok a társaságok akik a sorokat gyűjtik (minél több játék), ipari módon kereskednek a piacon, akiknek a vitrin a fontos stb.
Most jelenleg meg arról van szó hogy volt a winter sale (leárazás) ahol ingyen lehetett kapni ilyen eladható kártyákat és ezt persze ki lehet használni (Mindapokolrajutunk) módon ha az embernek több profilja is van, mert akkor értelemszerűen mindegyik profilon begyűjtögetheti az ingyen tartalmakat és utána a fő profilnak oda tudja a mellék profil ajándékozni.
Na most nálam is ez a helyzet és az egyik ilyen mellékprofilnak maradt némi költőpénze amiből vásárolhatna valamit hogy aztán a fő profilnak ajándékozhassa.
A drágakő meg alapesetben csak 1 tétel a piactéren, de persze itt is megjelent a kereskedelem és megkerülve kicsit a szabályokat itt is át lehet menni a szürkezónába
Ezért lenne jó minél keveseb pénzből, minél több drágakövet szerezni.
Ennyi volt a mese mára, jó éjszakát mindenkinek -
Spet
addikt
válasz
Segal #104469 üzenetére
Nem foil kártya esetén 40/db a legmagasabb érték amit kitudsz préselni.
-
Segal
veterán
Akkor hogy kicsit visszakanyarodjunk az alaptémához. Az egyik profilomon úgy néz ki hogy maradni fog tizen cent körüli összeg és ebből kéne venni valamit a piacon, amit majd odaajándékozhatna a fő profilnak.
A kérdés meg az lenne a mágusokhoz hogy tudnátok ajánlani pár játékkártyát amik filléresek és mégis minél több drágakövet adnak?
Tehát hogy ne olyat vegyek 4-5 centért ami csak ilyen 7-13 drágakövet ad hanem akkor már olyat ami akár 40-60+ drágakövet is. (feltéve hogy egyáltalán van ilyen ekkora összegért)
Köszi előre is a segítséget! -
Segal
veterán
válasz
l.skywalker #104462 üzenetére
Gondolom ő sem a januári minuszokban hintázott
-
Segal
veterán
válasz
l.skywalker #104460 üzenetére
A kis gonosz
-
edgR
őstag
válasz
Edorn #104457 üzenetére
Snake Pass-t játszottuk ki a 6 éves fiammal közösen utoljára. Jó kis lokál coop játék, lehet úgy játszani, hogy egyikőtök az egeret, másikótok a billentyűket kezeli. Egyedül is könnyen játszható. Gyönyörű (de nem túl gépigényes) grafikával.
-
Edorn
senior tag
Milyen (steam-en is elérhető) játékot tudnátok ajánlani egy 6 éves fiúnak, aki még nem tudja, hogy a számítógépen (vagy telefonon) játszani is lehet?
Előnyben részesíteném a régi stílusú, vagy éppen régi játékokat. Újfajtákkal úgyis játszik majd, de ha azokkal kezdi, nem biztos, hogy meg akar ismerkedni a régebbi, lassabb játékmenetű vagy éppen csúnyább grafikájú játékokkal.
Ti mivel játszottatok 6 évesen?
(ha van erre jobb topic, az is jól jönne)
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
VGYke #104446 üzenetére
Próbáld használni a googlet., pl:
google + the settlers heritage of kings windows 10
=
https://steamcommunity.com/app/15310/discussions/0/3211505894141591692/ -
wjbhbdux
veterán
-
bepken
veterán
válasz
VGYke #104448 üzenetére
úgy látom, felettébb szimpatikus módon a fejlesztő külön kiadott egy verziót "History Edition" néven, ami a leírás alapján már Win10 kompatibilis - [link]
illetve találtam egy ilyen videót: [link] - de nem tudom, mennyire biztonságos random letöltött fájlokat csak úgy cserélni a játék mappájában
(nincs meg ez a játék, így nem tudom letesztelni)
-
törölt tag
Sajnos én is jártammár így, hogy régi játékhoz újra kedvem támadt, feltelepítettem, és sajnos nem volt már hajlandó futni. Mondjuk a rendszerkövetelményt megnézve a W10 nincs is benne...
-
VGYke
addikt
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Lehetséges az, hogy egy 2014-ben Steam-en vásárolt játék: The Settlers - Heritage of Kings, ha telepítem nem fut? Települ, de nem indul. Mi lehet a baj
-
JoolsNOS
veterán
Az elrejtettek közt nincs. A giftet lehet hogy már odaadtam valakinek, mert pl a Just Cause 2 giftre is azt írta, hogy a raktárban van, pedig arra emlékszem, hogy odaadtam valakinek. Tehát ezt sajnos nem mutatja, hogy hova került. De tuti, hogy játszottam vele kb fél éve.
Szóval a könyvtáramból ötletem sincs hova került.
Mindegy találtam egy sima kulcsot a bundliszökevények közt. -
csaba951
veterán
válasz
JoolsNOS #104440 üzenetére
+1 az elrejtésre
A Manage helyi menüben legalul van az Uninstall, egyel felette meg a Hide this game. Velem is előfordult már, hogy uninstall helyett elrejtettem.Hogyan lehet megtalálni ezeket a játékokat?
Bal oldalon a keresés menü fölött a lehajtható menüben be kell pipálni a Group by Collection-t, maga a lehajtataó menü All-on legyen. Ekkor legfelül a menüsorban View -> Hidden Games. Ekkor már mutatni fogja őket a bal oldalon megjelenő Hidden csoportban. Kiszedni innen a Magane -> Remove from Hidden-el lehet. -
Shadowguard
senior tag
Nem rejtetted el véletlenül? Nekem már sikerült olyat csinálni.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
bul07 #104439 üzenetére
Na még furcsább a dolog. Én úgy emlékeztem, hogy nemcsak hogy megvan hanem van belőle egy giftem is. Első körben nem találtam a giftet, mondom akkor a játékot megnézem és legnagyobb meglepetésemre azt se találtam. De most az általad írt listában a gift megvételét megtaláltam, és ott azt is írja, hogy ez a játék a raktáradban van. De valójában nincs
-
bul07
nagyúr
válasz
JoolsNOS #104438 üzenetére
Esetleg
Steam kliens, jobb fent a nevedre kat, ott Fiók részletei, és van kettő olyan hogy Vásárláselőzmény megnézése, Licencek és termékkulcs-aktiválások megnézése
Legalább azt tuti megtudod nézni hogy tényleg megvolt e (CTRL+F keresés működik hogy könnyebb legyen megtalálni) -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Létezik ilyen? Keresek egy játékot a steam fiókomon. 100% hogy meg kéne lennie. Kb fél éve játszottam vele. De nincs a fiókomban. Egy ötletem van. Hogy valamikor eltávolítás helyett, eltávolítás a fiókból-ra nyomtam. Bár ezt kétlem. Ha mégis ez történt, van ennek valami nyoma?
Köszi -
Danecay
addikt
Üdv!
Gondoltam egyet és megnéztem, hogy a nyár végén vásárolt Samsung TV-mre nem érhető e el véletlenül a Steam Link szolgáltatás, és legnagyobb meglepetésemre igen, elérhető. Működik is meg minden, átjön a kép és a hang és tök kényelmesen tudok játszani a nappaliban lévő nagy TV-n a kanapéról, úgy hogy a számítógép egy másik szobában van, egy dolgot viszont hiányolok, az XBOX360 kontroller játék által közvetített rezgéseit. Ez valamilyen beállítás kérdése lehet vagy ez ilyen?
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Abrion #104434 üzenetére
Nem lesz fent már sose, mert ócska védelem van benne ami már nem jó. Meg valami jogi galiba is van vele asszem. Meg a motorja sem valami kompatibilis, lehet el se indul már csak buherával. (ki se adták digitálisan már PC-re)
Ez a rész nekem is csak lemezesen van meg, a többi ott figyel uplay-en.Vegyél egy xbox-ot és ott megveheted a "one x feljavított" változatát.
-
Abrion
senior tag
Na ere kíváncsi vagyok, van e mód ere
Van egy régi játék amit nagyon kedveltem anno "2004 játék" de steamen nincs fent, van rá mód hogy kapjak jelzést ha vásárolható lett? -
Golden9
veterán
A Heroes of the Three Kingdoms ingyenes Steamen.-> 三国群英传
Ingyen megtarthatod, ha jan. 19., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Dr.Zolo #104423 üzenetére
Nem hasonló volt GreenHell -el. Elindítom letöltés után, zöldre vált, error-al kidob, telepítés se ment el.
Halálra kerestem neten, nem találni róla semmit.
~2 topicba beszéltek róla. Írtam készítőknek.
Asus lapnál nem elég az Aura, hanem kell az Armoury Crate is. A hülye rgb megzavarja. S azért nem indul.
Ezt is fel kell telepíteni. Nem elég ha csak az Aura van fennt. Semmit nem kell mókolni, állítani vele, nem is kell h fusson. Csak legyen telepítve. Full le is tiltottam feladatkezelőbe, nem is indul, semmi. Csak legyen fennt.
De ez sehol (akkor nem volt) sincs leírva...
Az h azóta jevították e? Kiírták e valahova? Passz. Nem is néztem. Kb 2 órát játszottam vele. -
Dr.Zolo
csendes tag
válasz
adakiller #104404 üzenetére
Egyedül a PUBG-nél csinálja ezt mai napig, semmi másnál... Hogy miért, jó kérdés
Sosem néztem TV-ét, nem is volt tévém a sok szenny miatt ami megy bent, nem hiányzott, aztán egyszer csak beindult a hangya, hogy a filmeket nagy tévén kell nézni, így hát kinéztem egyet neten, barátom haverja tévékkel foglalkozik nagykerbe, aztán a 370 ezres LG 4K Ultra HD, HDR tévét megkaptam 175-ért tőle 2 év garival, na mondom akkor azt megveszem
Így lett tévém, amin csak a letöltött HD filmeket nézem 1080p meg 2160p-be.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Andris837 #104417 üzenetére
Nem Telekom netes vagy véletlen? ott lehet hogy NAT mögött másokkal osztozol IP-n aztán olyat kapsz amit kivágott a Steam valamiért, a szolgáltató topic összefoglalójában van segítség a kikapcsoláshoz. Vagy ha más szolgáltató akkor lényeg hogy új IP címet szerezz ami nincs tiltva valami miatt.
-
Andris837
senior tag
Sziasztok!
Pár napja vettem észre, hogy amikor szeretnék a steam oldalain nézelődni-vásárolni, akkor nem hozza be az oldalt, illetve a steam kliensben is fekete kép van a kezdőképernyő helyett.
Access Denied
You don't have permission to access "http://steamcommunity.com/" on this server.Ezt írja ki a weben. Csak a vezetékes hálózaton. Mobileneten működnek a dolgok.
Ez miért lehet, és mi lehet a megoldás?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Golden9
veterán
-
Tomdriver
őstag
Sziasztok,
lehet nem ez a legjobb topik erre, de azért megkérdezem: VGA vásárlás kapcsán kaptam egy ingyenes játékot, amiben van egyjátékos mód is.(multira nincs sok időm sajna.)Konkrétan a COD Cold War, amihez hasonló egyjátékos és stílusában is hasonló (akció FPS) Steam játékot keresek.
Esetleg tudnátok segíteni? BF4 és a Fair Cry sorozat ami még tetszett, lényeg a 'campaign' és az FPS mód lenne.
-
Segal
veterán
válasz
bepken #104408 üzenetére
Többünknek.
Én is besz*ptam a dolgot január elsejét... Akkor a paypal-al való fizetés volt a megoldás, viszont amikor másnap többen írták hogy ment nekik a bankkártyával való fizetés akkor kipróbáltam én is és nekem is ment.
Tehát már működik rendesen. Valami első napos probléma lehetett a legelején. -
bepken
veterán
válasz
dinostaRR #104407 üzenetére
nem tudom, erre gondolsz e, de január első napjaiban amikor kártyás fizetést próbáltam, nálam is probléma volt néhány helyen (nem steam) - azóta viszont már többször is sikeresen fizettem kártyával. valami OTP gebasz lehetett.
vagy konkrétan Steam-en volt probléma csak a kártyás fizetéssel?
-
dinostaRR
tag
Sziasztok, akik OTP-sek azoknál, hogy oldódott meg a fizetés lehetősége?
-
Segal
veterán
válasz
Dr.Zolo #104402 üzenetére
Az kemény.
Nálam is többször volt tv is kötve a gépre, meg elsődleges megjelenítőnek is volt többször is (jelenleg is), de ilyen gondom nem volt.
Nálam egyedül a Bedlam az ami a steam szerint fut, de mégsem történik semmi ha elindítom... (még hibaüzi sem) Viszont már rég elengedtem a témát. -
Dr.Zolo
csendes tag
válasz
Zolix #104388 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom a Pubg-val... Nem jöttünk rá, hogy mi... Itt is kaptam tanácsot, de semmi... Aztán egyszer ismerőssel beszélek, szóbakerült és mondom hogy mi a gondom... Nevetett és mondta, hogy neki is volt... Kérdezte, hogy van e TVhez csatlakoztatva hdmi kábelen keresztül?! Mondom, persze... Azt mondta, húzzam ki a gépből. Kihúztam, elindult az a fos PUBG
minden játék faszán megy úgy a mai napig, hogy a tv hdmi kábele bevan dugva, de a Pubg nem indul el mai napig úgy, ha be van dugva a kábel.... 😂
-
Golden9
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest