Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Steam kliens beállítás a problémám.
Van 2 PC 2 Steam kliens telepítéssel, azonos belépési jelszavakkal. Mindkét PC-n különböző játékok vannak telepítve... de ez nem is annyira lényeges.
Egyik PC-n a kliens felületét annyira elbabráltam, hogy nem jelennek meg a vásárolt játékok kb így néz ki:Kérdés: hogyan tudom a steam kliens megjelenítést alaphelyzetbe állítani, azon kívül hogy uninstallálom majd telepítem ismét?
A másik PC-n ahol nem babráltam annyit, a kliens ilyen:
Tudtok segíteni? -
válasz
Corleone33 #102798 üzenetére
Nekem régebben volt ilyen, amikor forint egyenlegem volt pp-on, de euróban akartam vásárolni, és nem engedte azt felhasználni.
Mondjuk azóta sem futottam bele ebbe... -
Corleone33
senior tag
Egy olyan kérdésem van, hogy az mi miatt lehet, hogy Steames vásárlásnál Paypal használatakor nem a paypal számlámon levő pénzt vonta le először (ami teljes mértékben fedezte volna a vásárlásom összegét), hanem rögtön a hozzárendelt kártyáról vont le pénzt?
-
Golden9
veterán
Az előbb egy időre elment a Steam, most már látni, hogy megint rekordot döntött 23,196,946 egyidejű felhasználóval.
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Ha esetleg érdekel valakit egy jó kis indie platformer, megjelent a WarriOrb steamen.
-
-
Sziasztok!
Tudtok valamit arról, hogy korlátozva lenne a steam letöltés?
Eddig 100MB-al jött , de most 1 hete max 30-al jön.
Többi kliens-el semmi gondom.Köszönöm!
Üdv: Csaba
-
LattilaX
tag
Total War: SHOGUN 2 free
[link] -
VGYke
addikt
OFF: akinek meg van a "Sherlock Holmes The Devil's" játék, kérem, írjon már rám privátban, egy egyszerű kérdést szerenék feltenni...
-
Segal
veterán
Piacról is fillérekért beszerezhetőek a hiányzó kártyák mert már az első nap a béka segge alá esik az értékük...
Én minden évben ilyenkor szoktam 3-4 új barátot begyűjteni amikor kiírom ide hogy cserélgetném a kártyákat, meg vannak a jelenlegi stabil cserepartnereim is, meg azok akiknek édesmindegy hogy mit kap mert magasról lesz*rja a szintjét de szívesen segít a fejlődésemben -
Źşë'
addikt
válasz
Jinxb1rd #102780 üzenetére
eventkor ^^ napi 3 kártyát minimum szokott adni, de lehet 4-5-öt is, ha meg még vásárolsz is mellette még jön hozzá - 14nap x 3 kártya -> 42 egy akkunt, ebből jobb esetben már a 4es szinted meg is van az 5ből
az 5. szintet meg kipótolod kb...
ha van egy alternatív accod (esetleg több) akkor még egyszerűbb a képlet
bárátokkal meg el tudod cserélni őket hogy meglegyen a szett... -
ForRedGlory
félisten
válasz
SzabóTamàs90 #102784 üzenetére
-
Segal
veterán
válasz
Jinxb1rd #102782 üzenetére
Régebben lehetett igazán olcsón fejlődni akkor ki lehetett hozni a 9 centet. Na én akkor nyomtam meg nagyon durván a dolgot. 140es szint lenne vitrin végett a cél de már nem mozgat annyira a dolog mint régen. Most van 12 vitrinem mangásítva. Majd egyszer összejön a 14
-
Jinxb1rd
addikt
Oké, hogy pár cent de 1 szintlépéshez kell 5x5 kártya előnyös esetben, azaz 0,75 Euró egy szint (később már 1 Euró lesz, aztán mégtöbb). Én is 48-as szint körül vagyok, elmegyek 50-ig, de nem érdemes ezzel ennyit pöcsölni, nem ad nagyon semmit. Ha 60-ig akarnék elmenni, az 3000 Ft és mit kapok cserébe?
-
ForRedGlory
félisten
Magvan az Assetto Corsa a DLC-k 80%-val, de most Fanaticalon a maxos Ultimate verzió olyan olcsó, hogy gondoltam megveszem.
Be tudom aktiválni vajon az Ultimate kódot és Ultimate verzióvá upgradelai a Steam a meglévő játékomat? Nyilván azok a tartalmak, amik megvannak nem lesznek meg duplán, de nem is érdekelne, mert olyan olcsó, hogy a hiányzó tartalmaim jelenlegi vételára sokkal drágább, mint a komplett Ultimate pack.
-
Segal
veterán
válasz
LattilaX #102772 üzenetére
asf-et használok de régebben ment az idlemaster is csak elübbivel kényelmesebb
Piszok egyszerű 3 (vagy akár 300) szintet is előrelépni csak át kell menni a szürkezónába.
A 3 szinted leküzdése kb 700-900ft-odba kerülne attól függően mennyi hiányzik a 48-as szintedhez.
Nem kötelező becsületesen fejlődni -
Én 337-es szintű vagyok, és mostanában nem kapok már hetente se. Úgy tűnik hogy nagyban függ attól is hogy milyen mértékű a kitűzőgyártási kedv világszerte, de valami megváltozott ugyanis régebben minden héten többet érkezett, mostmeg alig-alig. Egyik nap a nyáron rászántam magam mert volt időm és kedvem,és az összes évek alatt felhalmozódott pack-ot kitettem piacra, amivel több mint 60 eur jött össze pár nap alatt . Úgy hogy a steaminventory helper a kívánt ár alatt 1 centtel rakta piacra összejött ez a csinos összeg.
-
Źşë'
addikt
válasz
LattilaX #102768 üzenetére
50es szint felett elvileg 100% os esély jön még hozzá, tehát maximális, hogy megkapd a heti kártya pakkodat de ez tényleg függ attól hogy hogy sorsol ki pl a steam, nyilván úgy lehet megírva a sorsolási algoritmus, hogy ezeket az embereket teszi előrébb a sorban jogosultság szerint én mostanában olyan másél-két hetente kapok egyet, 79es vagyok, főleg a steames eventeknek köszönhetően -mert ezeket már nem nagyon éri meg eladni, mert szart sem érnek - jelenleg 90 kitűzőm van vegyesen fóliás és különböző szintűek - bízom benne, hogy azért egyszer majd steam picit lendít ezen a dolgon pl h berakják egy sale eseménybe különböző épkézláb jutalmakért... így tuti fel tudnák pörgetni a kitűző piacot
meg ami még szimpi lenne nekem, hogy ha megvan egy kitűzőből a max szint akkor hadd lehessen már akár váltogatni az ikonját szintenként, tetszés szerint, némelyik alacsonyabb szinten sokkal jobb pl mint maxosan, vagy akár lenne animálva
-
Segal
veterán
válasz
Jinxb1rd #102770 üzenetére
Mindig csak egyet kapok. Az elég változó hogy milyen időszakonként. Valamikor pár hét alatt érkezik 2 is és van olyan amikor 2-3 hónapig semmi. Most pl megint összefarmoltam a kártyákat és eladtam őket egyből kaptam csomagot... Előtte hetekig csak a pubg-s ládákat adogattam el a piactéren és semmi.
Ezért írtam hogy szerintem összefüggésben van a piaci tevékenységgel a csomag mert ha szerzel nekik pénzt akkor dobnak neked is 1 "csontot"
De ez tényleg csak a személyes tapasztalataimra épülő tipp. Semmi tudományos háttér nincs mögötte. -
Segal
veterán
válasz
LattilaX #102768 üzenetére
Több barátod lehet steamen. Max ennyi.
Én 124-es szintű vagyok és csak a vitrinek miatt csinálom. Az egész mangásra van kialakítva
Egyszerűen csak jól néz kiSirpi: Tudom hogy ez a hivatalos nyilatkozat, én csak megírtam hogy én ezt tapasztaltam hogy akkor szoktam inkább kapni amikor több piaci tevékenységem van.
-
LattilaX
tag
Tényleg ha már itt tartunk ki milyen szintig fejlesztette fel a szintjét? Mi az optimális?
Én jelenleg 47-es vagyok. Van ennek jelentősége a kitehető vitrinek számán kívül? -
válasz
Segal #102766 üzenetére
Kizárólag a Steam szinten múlik az esélyed.
Akkor osztanak bónuszcsomagot, ha valaki kitűzőt készít.
Azok között sorsol a Steam (a Steam-szint alapján súlyozva), akik az adott játék minden ingyen kártyáját kiszedték, az adott játékot futtatva (vagy a futtatást emulálva, pl IdleMaster) -
Segal
veterán
-
Golden9
veterán
PAC-MAN™ CHAMPIONSHIP EDITION 2
Ingyen megtarthatod, ha máj. 10., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
Golden9
veterán
válasz
bobalazs #102761 üzenetére
És ez? Ez mennyi?
->
Tennis World Tour - Caroline Garcia DLC
Ingyen megtarthatod, ha ápr. 26., 21:00 előtt megszerzed.Tennis World Tour - Alex De Minaur DLC
Ingyen megtarthatod, ha dec. 1., 19:00 előtt megszerzed.
Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
Golden9
veterán
Tennis World Tour - Denis Shapovalov
Ingyen megtarthatod, ha ápr. 26., 21:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
Golden9
veterán
Csak úgy mondom, hogy van HUMBLE WALLET FUNDS is.
-
akom
őstag
Sziasztok!
Gift Cardot szeretnék venni egy barátomnak a mai születésnapjára.
Sajnos a Steamen keresztül nem tudom neki elküldeni. ("még nem jogosult megkapni ezt az ajándékot.")
Tudtok ajánlani megbízható oldalt ahol steam gift card kódot tudok venni? -
-
válasz
viperabácsi #102747 üzenetére
Úgy néz ki, igen.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
viperabácsi #102745 üzenetére
Hálózati.
-
Piftuka
veterán
válasz
Jinxb1rd #102739 üzenetére
Engem a helyedben jobban aggasztana az a megoldás, amely használatához a Steam azonosítómat kell használnom...
Egyébként pedig mi értelme van külső szoftverrel "kifarmolni" a kártyákat, és bónuszokat? Nem jobb érzés megdolgozni értük?
(Megjegyzem, ha adott játékot elindítod, játszol vele, akkor annak összes kártyáját megkapod pár óra alatt.) -
-
Jinxb1rd
addikt
Csak én látom úgy, hogy nagyon nehéz kibányászni a kártyákat?
Idle masterrel próbálkozom. -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Lehetséges-e megtudni, a steam-en belül, hogy mikhez kapcsoltam hozzá a steam-es fiókomat? -
cyberkind
félisten
Valaki tudja hol találom meg az új kliensben a serial key-t egy játéknak?
-
Jinxb1rd
addikt
Köszi.
-
Jinxb1rd
addikt
Két kérdésem lenne:
1)
Nem nagyon értem, hogy működik a bónusz kártya csomag kiosztás. A szöveg ugye ez:
Jelenleg jogosult vagy bónuszcsomagra. Miután minden megkapható kártyát megkaptál, jogosulttá válsz egy további 3 kártyát tartalmazó bónuszcsomagra. A bónuszcsomagokat a jogosult felhasználók véletlenszerűen kapják, ahogy a közösség tagjai újabb kitűzőket készítenek. Ne feledj hetente belépni a Steambe, hogy jogosult maradj.
Mit jelent az, hogy miután minden kártyát megkaptam? Ha minden kártyát kibányásztam a játékból, csak akkor? Ha 5-ös kitűzöm van, akkor többet nem fogok kapni?
2)
Aktuálisan van működő program, amivel a kártyákat ki tudom szedni a játékokból? -
phenomHUN
senior tag
válasz
Šolaire #102725 üzenetére
"We have reviewed the leaked code and believe it to be a reposting of a limited CS:GO engine code depot released to partners in late 2017, and originally leaked in 2018. From this review, we have not found any reason for players to be alarmed or avoid the current builds."
Forrás: Valve Twitter -
Šolaire
veterán
Ez elég durva. [link]
-
bobalazs
nagyúr
ennek faja szintje van: [link]
-
Źşë'
addikt
válasz
Jinxb1rd #102719 üzenetére
pénzzé tenni nem fogod tudni marketen, csak cserélni fogod tudni ismerősöddel, ill drágakővé alakítani
rengeteg ilyen "csak úgy ott van" állapotú cucc lett az inventorykban, pont azért mert steam szerződésszegés miatt kitiltotta az adott játékokat a store-ról - most már, jelen pillanatban 1-2 ezer termékről van szó ha jól tudom -
Segal
veterán
válasz
phenomHUN #102716 üzenetére
Csak valami ideiglenesen hiba lehetett.
Nálam is volt az egyik sale-nél (amikor a disznós hangulatjeleket szerezni pontokért) volt ilyen. A 2 sale-es "csicskaprofilommal" küldtem is át a fő profilnak a megszerzett hangulatjeleket kb 1 órával később meg már azt mutatta mindenkinek hogy nem cserélhető...
Írták is itt nekem hogy hogyan küldtem amikor nem lehet, de én tudtam küldeni a képet hogy márpedig az enyém érkezőben van a fő profilra -
phenomHUN
senior tag
Érdekes, most nem dobja be opcióként, lehet, hogy a tegnap esti szervergondokkal volt összefüggésben. Három lehetőséget ajánlott fel:
- Küldés Steam ismerősnek (ami most is elérhető),
- Küldés email címre,
- Tárolás az inventory-ban (30 nap csere késleltetéssel, de bármikor továbbküldhető).Hülye voltam, hogy nem screenshotoltam le, azt hittem, hogy visszahozták mint új feature.
-
phenomHUN
senior tag
Újra elérhető Steam Gift inventory-ba vásárlása és cseréje, bár -érthetően- 30 napos késleltetéssel, viszont továbbküldeni bármikor lehet.
Köszi Steam!
-
-
Frenk
aktív tag
válasz
s7evcsenko #102706 üzenetére
(#102706) s7evcsenko
" a nyomorult, aki visszaküldte" - remélem ezt nem rám értetted. Azt ne várja el senki, hogy rendelek egy új terméket és egy használt/leharcoltat küldenek ki akkor azt fogadjam el/így van jól - hát nem (nem hagyom, hogy a számba sz**janak).(#102707) Golden9
"Melyik üzletben rendelted?" - ezt nem szeretném megnevezni - Ország Boltja 20** - nem szeretni egy jogi pert a hátamra venni. Elismerni elismerték, hogy hibáztak de tekintettel, hogy kibontottam a terméket ezért csak akkor térítik vissza a vételárat ha van "igazolás".Fontos - egyből nem kell a "rosszat" feltételezni. Köszönöm.
-
Micsurin
nagyúr
Egy játékhoz hol, hogy tudom minden WorkShop cuccom kilistázni? !És! törölni?
Pöppet felgyülemlett egy valag mód amit már nem használok. -
-
FLATRONW
őstag
válasz
s7evcsenko #102704 üzenetére
Nekem kiadta a Steam a kulcs aktiválásának időpontját.
Az eladó pedig pontosan leírta azt, hogy hol kérdezzem meg. -
-
FLATRONW
őstag
-
FLATRONW
őstag
válasz
Golden9 #102698 üzenetére
Pontosan.
Szerintem nekik arról kell igazolás, hogy a kódot sehol sem aktiválták.
Én is vettem külsős áruházból kulcsot, de már korábban be volt aktiválva. Az eladó azt kérte tőlem, hogy érdeklődjem meg a STEAM-nél, hogy mikor lett a kulcs aktiválva?
A Steam megadta az időpontot, az eladó pedig visszatérítette a vételárat.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest