Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Meghívtam tagnak a Steam családban lévő embereket. A régi könyvtármegosztást ki kell kapcsolni, vagy nem ütközik a kettő?
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Segítsetek légyszi. Egy barátommal meg van osztva mindenünk a családi megosztásban, régen használtuk is. Jó ideje nem játszottam, így nem emlékszem, de most valamiért nem tudok telepíteni tőle semmit, nem is látom a játékok között, mint anno. A beállítások akkor lesz aktív, ha a családi nézetet kikapcsolom, ott látszik, hogy meg van osztva továbbra is, én ki is kapcsoltam és vissza is kapcsoltam, ez sem segített. Most online és nem játszik azzal amivel szeretnék én játszani. Tanácstalan vagyok.
-
Winne
nagyúr
Mit csináljak, ha a feltelepített játékaim frissítései nem akarnak menni rendesen? Néha elindul, néha megáll, van játék, ami fixen elmegy valameddig, onnan semerre.
Régiót már váltottam, sebességlimit vagy ilyesmi nincs beállítva, gyorsítótárat töröltem, nem fut semmi a háttérben, családi megosztás be és vagy ki tök mindegy.
-
Winne
nagyúr
Sztornó.
-
Winne
nagyúr
Igen, így volt.
Akkor pont egy ilyennel kezdtük, azért tudtunk egyszerre is játszani.Lényeg a lényeg, ha Ő bármivel játszik, akkor én nem tudok az Ő könyvtárából semmivel sem játszani?
-
Winne
nagyúr
A játék amivel játszottunk a CyberPunk. Én a nyelvi bug miatt direkt linkkel indítottam Steamen belülről, nem amit a Steam csinál az asztalon. Ez lehet az oka, de most másik játékkal játszunk és úgy nem megy.
-
Winne
nagyúr
Urak az mitől van, hogy családi megosztásban mikor a barátom játszik valamit online, én nem tudok játszani, mert azt írja vegyem meg a játékot, mert a megosztott mappa zárolva van, használják? 2 különböző játék és minden ugyanúgy van beállítva, mint nekem.
Amikor kilép, nekem felugrik egy ablak, hogy hurrá, újra használhatom a játékait.
-
Winne
nagyúr
Véletlen feldobta a böngészőm [link törölve] az oldalt. Ez valami kamu, mi?

[ Módosította: ollie ]
-
Winne
nagyúr
Valaki tud valami trükköt arra, hogy ha több ládanyitó kulcsom is van, akkor tudjam menedzselni, hogy melyikkel nyissam ki? A tradeban miatt érdekes természetesen, van kulcsom, ami banos még és van ami már nem.
-
Winne
nagyúr
Urak!
Bejelentkeztem egy régi accountomra, ahol fel van véve pár arc barátnak, köztük a saját fő accountom is. Mióta megvan ez a 2-es számú account, azóta jöhetett be az a változás, hogy 5 dollárt el vagy fel kell tölteni és akkor tudok használni bizonyos funkciókat, pl barát felvétele.
A kérdésem az, hogy hiába van felvéve barátnak a fő accountom, nem tudok vele kapcsolatba lépni, tárgyakat cserélni, vagy bármi ilyesmit, amíg nem teszek rá dellát?
-
Winne
nagyúr
Ha Opskinsen veszek valami cuccot, akkor az már eleve nem tradebanos, ugye, mert lehetett tradelni és mivel a bot is tradeli nekem és nem úgy veszem, ezért tovább értékesíthetem?
-
Winne
nagyúr
Ha máshonnan tudja azt a sebességet, akkor nem azzal lesz a gond, nem? Nekem ssd-n van a Steam full sávszélen jön mindig minden, amit eddig szedtem, még a torrentnél is nagyobb sebességet ír (27 vs 31) és nem is ugrál, úgyhogy a Steam szerverek mögött van kraft az biztos.

-
Winne
nagyúr
Urak!
PUBG-hez szeretnék kulcsot venni, de egy-két napja hibát dob rá, vagy azt, hogy nem tud kommunikálni a Steam szerverekkel, vagy azt, hogy váratlan történt tranzakciód jóváhagyása közben, próbáljam később.
Próbáltam két különböző neten, pc-n 3 böngészőből, telefonról és játékon belülről is, uez mindenhol. Vettem valami kis cuccot, hogy megnézzem azzal megy-e, ott nem volt gond. Pénz van a pénztárcában.
Pls help.
-
Winne
nagyúr
Urak!
Nagy vonalakban real pénzt kivenni skinekből milyen módon éri meg inkább? Venni belőle játékot giftnek, ha valakinek kell, vagy a skineket eladni olcsóbban valamelyik ezzel foglalkozó oldalon?
-
Winne
nagyúr
Szuper, köszi!

-
Winne
nagyúr
A kártyát átteszem az újba, tehát marad a szám.
Az új telefonra feltetted az appot és simán ment? Nem kaptál trade bant?
A másik kérdés:
Vettem egyszer egy, majd egyszer 3 kulcsot és a raktár így jeleníti meg. Amint lejár a trade ban, akkor ezt a hármast szétszedi darabokra? Furcsa, hogy azokat összevonta, amit külön vettem meg nem tette hozzájuk. Azt sejtem, hogy azért, mert arról más időpontban jár le a trade ban, de nekem ez a piacozás teljesen új.

-
Winne
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi!
"azt hiszem a trade sem szünetel, vagy nem sokat ilyenkor."
Na erre kellene valami pontos akkor.
Most mindkét eszközön működik, szerintem ha a telefonról kilépek és visszaállítom, akkor a tableten még működni fog amúgy, de erre is keresem még a választ.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
A kérdés a következő: egy iPhone-on van a hitelesítő most, új telefon lesz (androidos) helyette, így a hitelesítőt át kell telepítenem, de nem akarok tradebant. Az iPhone-on használt AppleID-vel használok egy iPad-et is, azon is megy a hitelesítő. Mit kell tennem, hogy tradeban nélkül megoldjam ezt az ügyet? Nyilván az új telefonra is szeretném később feltenni majd. Lehet különböző eszközökön is hitelesítő egyidőben?
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
A PUBG miatt elkezdtem érdeklődni a piac opció után, az lenne a kérdésem, hogy tradebot és tradebot között lehet nagyobb különbség, vagy fix százalékokkal dolgoznak kb? Melyiket érdemes használni?
-
Winne
nagyúr
Az összes kuponomat odaadom egy Plants vs. Zombies-ért!

-
Winne
nagyúr
Mikor lesz a sorsolás? Most nincs egy szenem sem, egyet be kell újítanom akkor, hogy az a hangyafa**nyi esélyem legalább meglegyen.

-
Winne
nagyúr
Most már tényleg nem hiszem el, hogy összetákolok nagynehezen még 7 szenet, erre kapok megint vmi fos TF2-es kalapot, amivel életemben vagy fél órát játszottam összesen...

"If you are visited by one piece of spectral headwear this night, make it the Ghost of Christmas Hats, donated in true Smissmass spirit by Steam User Jacen."
-
Winne
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Erre a széngyűjtögető marhaságra gondoltam.

-
Winne
nagyúr
Így már világos, csak rémlett, hogy valahol láttam, de akkor oks. Köszi.
-
Winne
nagyúr
Lehet az, hogy megkaptam a Trine-ban az achit de nem adott érte semmit?
-
Winne
nagyúr
Az AAaaAAaaAAa játékba mennyire érdemes beleásnom magam? Nehezen adja az achit?
-
Winne
nagyúr
Plants vs. Zombies még mindig érdekel engem, ha valakinek lesz.

-
Winne
nagyúr
A szeneket érdemes beváltani? Mennyi szén kell majd a sorsoláshoz, illetve érdemes-e szerintetek megvárni?
-
Winne
nagyúr
Kérdés:
Ha itt a képen csak ezek látszanak, akkor a Steam Guard, az ajánlás és a Facebook miért nem megy?

Mondjuk volt játékos achi is, ami itt nem jelenik meg.
-
Winne
nagyúr
Van valahol leírás lehetőség szerint magyarul a pontos listáról az összes megcsinálható feladattal?
-
Winne
nagyúr
Plants vs. Zombies érdekelne Uraim, ha van valakinek felesleges.
Amim van:
- AaAaAA!!! - A Reckless Disregard for Gravity
- Garry's mod
- 25% Valve
- 3 TF2-es akármi -
Winne
nagyúr
Én a Defense Grides achit nem bírom megcsinálni, mindig megvédem a magokat, marad is egy csomó lóvém már, 90k pontom van és mégse kapok arany medált. Valamit rosszul csinálok?
-
Winne
nagyúr
Felesleges szenekkel meg lehet célozni, ha valaki úgy érzi...

-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Holnap visszaolvasok, csak most már kifolyik a szemem, húzós pár napom volt, valaki mondja el pls, hogy érdemes-e ezeket a köveket gyűjteni, illetve, hogy cserélgetni mennyire lehet.

-
Winne
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Korábban volt gond azzal, ha nem a C-n volt a steam, nem tudom megoldani, hogy nagyobb legyen a C-s partíciód?
-
Winne
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Akkor ezt félreolvastam kicsit, összezavart a két link. Azt hittem a Defense Grid van ajándékban.

A Portal nekem úgy rémlik sokáig ingyen volt, de ezek szerint időszakosan.
-
Winne
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Gyk a Portal az ajándék? Az eddig is ingyen volt, nem?
-
Winne
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én lemaradtam. Mit hol kell kattintani?

-
Winne
nagyúr
Köszi, akkor pattintok gyorsan demót és megnézem.

-
Winne
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
A Most Wanted volt nekem az utolsó, ami tetszett. Akkor ez is fog nagy valószínűséggel?

-
Winne
nagyúr
Az újabb Need 4 Speed-ekből melyik az ami normális? A Pro Street-et és a Shift2-t próbáltam, azok bénák voltak, még az irányítás is gáz volt.
Az Undercover most 5 ajró, arról mit mondotok?
-
Winne
nagyúr
Najó, csak a nagy címek meg ritkán vannak fingért, én úgy vagyok ezzel, hogy inkább ne akciózzanak semmit, minthogy mindig csak a szart...
Nem mondom, hogy már kis játék, amit megvettem és lekötött, de mondjuk 2-3 cím összesen.

-
Winne
nagyúr
Meddig várhatóak még napi leárazások? Nagyobb címek voltak már fingért a közelmúltban? Mondjuk a Metro-t megvettem 2.5 ajróért, azon kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor pont egy ilyennel kezdtük, azért tudtunk egyszerre is játszani.