- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
látom forró a hangulat
Amúgy szerintem a makró billetynűzés is rossz Bneten, de szerintem ezért elég lenne egy figyelmeztetés előtte.. Azert ez mégsem annyira szándékos hekkelés, inkább csak naiv használata a legujabb hardwareknek
Sőt ha jól sejtem, és ha egy robotot csinálnál, aki játszik helyetted, az is bannolást ér, ha kiderül, de még az is, ha valaki accountját megveszed..
-
killerjohn
addikt
válasz
whatever #26198 üzenetére
neked elgurult a gyógyszered
nem képzeled, hogy magyarázkodni fogok neked... rajtad kívül Bárki más ha kéri, van kb 1200 replayem, meg lehet nézni, vót-e maphack. egyébként is, blizzhackersen (régi eon) 1db, fizetős maphack volt, amikor legutóbb arra jártam vitatkozni a noobokkal, és arra most azt mondták a srácok hogy még mindig safe. és igen, eléggé belső körös vagyok a DIABLO hekkelésében, és úgy összességében a sceneben, de kurvára semmi köze ennek az SC2-höz, ami egy stratégiai játék, míg a d2 bot egy programozói kihívás volt úgy, hogy valójában soha nem játszottam vele.
szerk: mi is a bajod a d2 botokkal?
-
whatever
aktív tag
válasz
killerjohn #26196 üzenetére
ha nem írtad volna le hogy "1.5 évig fejlesztettem D2 botot,", akkor még el is hinném hogy csak egy tollpihe szállt a tiltott gombra a billentyűzeteden, de így inkább arra gondolok hogy simán mephekkel csaltál ladderen, vagy bármi lehetett, nem szokott minden apróságra riasztani a rendszerük.
kár hogy a bnet banokat nem lehet jól követni mint a steam vagy pb esetében, és nem tudunk felírni egy magyar szégyenfalra a barátoddal együtt. de legalább segítettél nekünk, és itt jól elástad magad.
d3 topicba remélem be nem mered tenni a képed ezután. -
Winner_hun
félisten
válasz
killerjohn #26196 üzenetére
Akkor nem lenne csalás ha CSAK a játék beállítsait kiaknázva használnád. Ha a játékon (és csak a játékon) belül beállított dolgokat használtad akkor írj nekik hogy tévedés történt.
-
whatever
aktív tag
válasz
killerjohn #26193 üzenetére
szép csaló társaság lehettek
jobb is lesz nélkületek a bnet.
kár hogy itt nem úgy megy mint koreában, hogy 1 személyivel egy accountot lehet létrehozni. akkor nem jönnétek vissza csalni a kiegbe se, legfeljebb anyukátok nevén. -
killerjohn
addikt
úgy felbasztam az agyamat, hogy lehet hogy nem is írok nekik. rohadjanak meg ott ahol vannak, majd megveszem a HOTS-t.
komolyan, remegek az idegességtől
szerk: havert is banolták, ő viszont keményen tolta a haxolálst. azt mondja hogy ban wave van, szóval lehet reszketni mindenkinek aki haxolt. Sőt, úgy tűnik, hogy annak is aki keyboard macro-t ír, az egyébként ezzel a fícsőrrel árult, méregdrága perifériáira. LOL. Leszarom, úgyis csak az időmet rabolta, most több időm lesz dolgozni.
-
Eyesis
őstag
válasz
killerjohn #26189 üzenetére
ó, remélem megoldódik a dolog... csúnya lenne
-
Ghoosty
őstag
válasz
Vigyázz, mert van egy csomó levél spam levél, hogy bannolták az accountodat és lépj be a hamis oldalon, hogy ellopják. Ha botot tudtál írni, talán nem dőlsz be ilyennek, de azért szólok.
Szerintem kérdezd meg, hogy mi az oka a bannak, mert egyik ismerősömet wow-ból egy félreértés miatt bannolták és elég hamar vissza is kapta a accountját.
-
SimS
senior tag
válasz
Üdv
Macrot én is próbáltam a larva injectre, faszán fel is vettem, használtam 2 meccsen, aztán rájöttem, hogy lassabb mintha én csinálnám..
(pedig nem vagyok egy APMhuszár)
Szerintem írj nekik egy mailt, hogy mi a búbánatos manó történt
p.s.: ja és még megvan az accom is. mod: illetve tegnap este még megvolt
SimS
-
killerjohn
addikt
LOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL BANNOLTÁK AZ ACCOUNTOMAT!!!!!
aztabüdöskurvaéletbesoha, az ég világon, semmilyen haxot nem használtam. nem vagyok én hülye, 1.5 évig fejlesztettem D2 botot, együtt feküdtem és együtt keltem a wardennel (ez a battle.net anti-hack motorja) - nem fogok egy 15 rugós SC2 accountot kockáztatni!!
ha most komolyan azért banoltak, mert az egerem bal hüvelykujjas gombjára fel van programozva az 5-c-leftclick (chrono az 5. groupon található nexus csoporttal...), akkor ott dögöljön meg a Blizzard ahol van. Én aztán nem fogok még egy játékot megvenni, hogy egy helyben toporogva lejátsszam a 12 milliomodik játékot a diamond liga tetején...
pfúúúúúúú, mintdjárt felrobbanok
-
cettlee
őstag
tank marine banshee tökéletes P ellen, de csak addig amig gw unitjai vannak P-nek. ha jön high temp és colo akkor vége( colo ellen esetleg még lehet fokuszolni tank bansheevel)
-
Ghoosty
őstag
válasz
Eyesis #26180 üzenetére
"raadasul aki egyszer bekerul valami szep magas ligaba, kirobbantani sem lehet, foleg ha nem jatszik."
Erre vannak a szezonok. Ha vége egy szezonnak, mindenkit kivesznek minden ligából és újra kell játszania a placementet.
Azt kell, hogy mondjam, hogy automata rendszerben nem nagyon tudsz jobbat csinálni. Annyit mondjuk lehetne berakni, hogy egyénileg beállítsd, hogy érzékenyebben reagáljon a győzelmedre/veszteségedre, de nem tudom, ezzel mennyire lehetne visszaélni. Érzékenység alatt értem, hogy 2-3-szor annyi MMR-t nyerj veszíts, így hamarabb visszaesel, ha régebb óta nem játszol.
-
-
Eyesis
őstag
válasz
föccer #26179 üzenetére
hat engem pl nem zavna, ha ossze vissza pakolgatna... jatszok szar vagyok bronz jatszok javulok silver gold megint kihagyok tobbet romlok megint bronz stb..
az sem eppen fer, hogy en ugy toltam le a rankigokat hogy sc1et is 7 eve lattam utoljara.. mas meg betazas utan... raadasul aki egyszer bekerul valami szep magas ligaba, kirobbantani sem lehet, foleg ha nem jatszik.. -
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun #26172 üzenetére
epp ez az... ez a rendszer lehet, hogy jól működik azoknál, akik havonta többszáz meccset tudnak játszani, de azok, akik csak hébe hóba tudnak időt szakítani kedvenc játékukra, azoknál nem...
-
oxox
addikt
válasz
killerjohn #26175 üzenetére
jahh lattam raneztem a profilodra...ez 2v2 volt ugye?
gondolom szeretted akkor az sc2-t ....nekem is ezt szokta (marhogy ha kicsit megy akkor bedobal hikomat csapattarsakat, nehogy azt erezzem, hogy jajdejo) -
killerjohn
addikt
nehogymár azt mondja nekem valami, hogy normális, hogy hetekig ívelek felfelé diamond rank 1be kb 80%-os win ratioval, aztán 18 meccsből 15 lost, aztán ladder reset, és 3/3 win...
-
oxox
addikt
válasz
Winner_hun #26172 üzenetére
egyebkent en csak azt hianyolom, hogy nem lehet tudni mikor dob fel....
lenne egy lathato statisztika/grafikon, amin egy vonalat elerve (lehet az is akar dinamikus) tudna az ember, hogy all.... -
Eyesis
őstag
válasz
Ghoosty #26170 üzenetére
na mindegy már megemésztettem a dolgot.. csak felidegel, mikor egy masodik legrosszabb gagyi kategorias ligaban vagyok, es az ellenfelem is elvileg ilyen, akkor miert egy szaros dontesen mulik egy szinte tokeletesen kivitelezett tekk, ami sok esetben gold/platina ellen is be szokott valni...
tenyleg ugy erzem, hogy van a bronz, ahol vannak an agyon nagyon benaktol egeszen addig a jatekosok, akik mar azert tudnak rendesen epitkezni meg midnen, csak az a szukseges plussz nincs meg, es az a plussz meg szet van huzva silver-gold-plat-diamond-master-gm ligakra...
nem jo ez igy... kene eleve egy aluminium liga, amit a vasarlo meg tud szerezni es csak lossol, es nem kepes jatszani... es nem jo ez az 50-50%os win rate elosztas, mert nem eleg hogy nem csak az szamit hogy milyen ligat versz meg, vagy kapsz ki, hanem attol is hogy az az ember tenyleg oda valo e vagy csak ideiglenesen van ott.. de meg attol is hogy az az ember van e jobb formaban vagy en... jo persze tokeletes rendszer nincs, de egyre inkabb idegel ez a rendszer..
-
Ghoosty
őstag
válasz
_OldBoy_ #26169 üzenetére
Persze, hogy veszítesz terrannal, mert nem elég az A+move, be kell nyomod a stimpackot is.
(#26161) Eyesis
Ha charge-os a zela, akkor nem túl hatékony a tank marine párosítás, hiába van banshee. Nem tudom, mennyi stalkere volt, de ha nem mikróztál a tankokkal, hogy a zelák helyett a stalkereket lője, akkor pillanatok alatt lekapkodják a bansheet és akkor már counterelve is vagy, mert tankokat szétkapják a zelák, meg a marine-t is, (hacsak nem durván jó a mikród), ráadásul a colo is elég hatékony marine ellen. Én P ellen MMM+ghost+viking-et tudom javasolni, de viking csak akkor, ha látod, hogy colo is jön.
-
_OldBoy_
tag
Letoltam US szerveren a placementet ahol visszasorolt platinába, igaz hogy az utóbbi meccseket már terrannal játszottam, és fogalmam sincs BO-król meg trükkökről, annyit tudok hogy bio ball A-move-val előre, aztán ha baj van akkor s-klikk-el menekülök, de úgy tűnik ez nem annyira hatékony mert gyorsan begyűjtöttem 3 loss-t
EU-n nyertem egy ZvP-t XelNaga-n, ahol forgeFE-t csinált a P, én meg 22 drone után roach+lassú linggel letöröltem a térképről. Tetszett mindegyik meccs, ha télen lesz időm újra belehúzok.
-
föccer
nagyúr
válasz
killerjohn #26166 üzenetére
1v1-ben simán
Teamgame-ben meg valahol platina alja. Nagyban függ az ellenfelektúől és a társaktól. Pl most toltam egy 4v4 RT-t Értelmesebb fajtából voltak a társak (a 3-ból 2 nek volt valami sejtése, hogy mit akar), így 7 perc körül kitakarítottuk az ellenfelek felét. Amíg ment a csatározás feldronoztam magam, meg kiexpeltem a 3.ra. Onnan meg 1500-as income mellett nem nagyon volt gond a játék
A 2 megmaradt P ráállt mass colóra látva a marin,ling, roach sereget. Erre válaszul az egyi társ ledobott pár starportot, én meg 6osával hoztam a corruptorokat. Mondhatni kárász életűek voltak a colók
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun #26153 üzenetére
Én meg szerencsére visszamentem ezüstbe. Sokkal jobb ott az élet
üdv, föccer
-
Alg
veterán
Gondoltam majd szezon elején tolok pár meccset, de most értem haza melóból, így 15 óra munka után annyira nem vonz a dolog, majd hétvégén
-
Eyesis
őstag
válasz
bátor... én ilyenkor meló után sosem érzem magam elég frissnek sc2hoz...
gondoltam kiprobalom ezt a PTR dolgot.. első besoroló meccsem naná hogy protoss ellen volt, aki azt mondta silver.. én 2 banshe 3 tank sok marin sok javito scv tekket toltam... kicsit kesett a CC de mindent jol cisnaltam.. dderitoettem 3 gatet... es hogy nem expelt, aztan leszedtem a proxy pylont, de kicsit benéztem a stalkerek mozgasat.. felutrol hazafordultam megvedeni a hazát, aztan indultam ellene addigra mar 5 tank 4 banshe sok marin sok scv... es a bazisa elott bedaralt sok zela keves stalker es egy colo ......ki is kapcsoltam a francba az egeszet.. hat nem tudom mikro tolom le a besoorolo meccsem normalisban, de az tuti, hogy nem fogok a sceeenshotot ide betenni róla
-
iSonic
addikt
válasz
Winner_hun #26158 üzenetére
mert még most nyomja le a besoroló meccseit... most vette meg a gamet.. és bugos a bnet.. vagy még practise ligába van..
-
iSonic
addikt
válasz
Winner_hun #26156 üzenetére
hát protoss vagy van időd ilyenekkel foglalkozni... szal old is meg
-
sith7
félisten
válasz
És mindjárt az 1 hely !
-
killerjohn
addikt
válasz
gg wp grat!
-
Eyesis
őstag
válasz
iSonic #26148 üzenetére
Ha koreában elkezdenek minden egyes egységet egyesével irányítani pontosan, na akkor ehhez fogják igazítani a balancet, na ekkor lehet, hogy a kedvesbé skilles koreai style erősebb lesz Koraán kívűl.. Értem én, hogy e-sport, de akkor is...
Egységes szintű játékosokat nézve ultra brutál erős a protoss... alacsony szinttől egész magasig igaz.. de nagyon nagyon ultra magas szinten már nemés valóban... toss nem mer már early expelni, de cserébe normál expelni is elfelejt
-
iSonic
addikt
válasz
föccer #26147 üzenetére
hát nem jól emlékszel
de az is erős igen.. midgamebe, általában már nincs bunkerem, mert akkor támadgatok és szurkálódok, de ha te nem az már egyéni szoc problem.. elárulók valamit, a mass zealot, archon, immortal terranként nagyon nem fogható, főleg ha mostmár gyorsan hozza a 3-3-3-at.. EMP leszedi a shieldet, de az immo, archon eszi a marát, marine-t a zea, ghostot meg ami marad..
megértem, hogy koreába szarok a tossok, de miért is? mostanság code s-be, csak 1 base-t látok a tossoktól.. azért mert 10 hülye gyerek 1 basel, ezért kell szívni több ezer embernek..
nem sirok, mert letojom ugyanúgy leGG-zem a szenzációs attack move-ot, csak ne várja el a Blizzard, hogy ezért a patchért megsimizzem a búbokájukat és mondjak egy Miatyánkat..
-
iSonic
addikt
válasz
Winner_hun #26144 üzenetére
elég lett volna megölni a Blizz balance groupját az első patch után mégsem tette meg senki.. de a Blizz kihangsúlyozza, hogy a mass zealot erős fejlesztéssel... ellentmondásból csillagos, dicséretes 5-ös
oxox: nembaj így is szétEMP-zem, de hát ultrashield 5 sec alatt töltődik vissza more
-
iSonic
addikt
Cronos boost 50% minusz fejlesztés.. + olcsóbb fejlesztések... <3 Blizzard.. remélem valaki megölt titeket baseball ütővel és felkoncolja a májatokat és utána a beleitekkel áttekeri a gerinceteket, majd kilógatnak
jó balance megteremtése nehéz, de minden másra ott a Blizzard balance csoport..
-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun #26137 üzenetére
hát én figyelem, ha valami van szólok az tuti
De az sem árt, ha csekkolod folyamatosan -
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun #26135 üzenetére
igen, de az első hét az ilyen rendhagyó... mottó írós, 2v1, meg ilyesmi a csapatoknak.. Hamarosan meglesznek a csapatok... (csoportok) es onnantol mar porog midnen mint a mokuskerek
-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun #26128 üzenetére
ahha, lesz lesz
-
Eyesis
őstag
válasz
killerjohn #26119 üzenetére
picsaba... így is op volt a protoss
-
Alg
veterán
válasz
+2 attack 6gate FTW
-
sith7
félisten
válasz
NICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
oxox
addikt
válasz
sounds good
-
killerjohn
addikt
válasz
Winner_hun #26118 üzenetére
Aztakurva, na ezt már szeretem
StarCraft II: Wings of Liberty - Patch 1.4.2
Balance
PROTOSS
Forge
The cost of Upgrade Shields Level 1 has been decreased to 150/150, down from 200/200.
The cost of Upgrade Shields Level 2 has been decreased to 225/225, down from 300/300.
The cost of Upgrade Shields Level 3 has been decreased to 300/300, down from 400/400.
The cost of Upgrade Ground Weapons Level 2 has been decreased to 150/150, down from 175/175.
The cost of Upgrade Ground Weapons Level 3 has been decreased to 200/200, down from 250/250.
The cost of Upgrade Ground Armor Level 2 has been decreased to 150/150, down from 175/175.
The cost of Upgrade Ground Armor Level 3 has been decreased to 200/200, down from 250/250.TERRAN
Ghost
EMP radius has been decreased from 2 to 1.5 -
Winner_hun
félisten
1.4.2 patch jöhetne, nagyon várós
-
_OldBoy_
tag
Season 4 ladder map pool változásokat láttátok?
These maps will be removed:
Backwater Gulch
Searing Crater
Typhon PeaksThese maps will form the new 1v1 map pool:
Abyssal Caverns (non-tournament)
Antiga Shipyard
Metalopolis (close spawns disabled)
Nerazim Crypt (non-tournament)
Shakuras Plateau
Shattered Temple (close spawns disabled)
Tal’darim Altar LE
Xel’naga Cavernsmég a végén kedvet kapok játszani
-
JSaN
addikt
Hali, regen voltam itt.
Amugy egy kerdesem lenne, lehet torolni az sc2 regisztraciota bnetrol? Es utana ujra felhasznalni mashol?
Csak mert vateran a gyerek igy arulja olcson.
Illetve igy akar tobb beneten levo jatekot is ossze lehetne vonni egy accra. -
-
sith7
félisten
Void - tól elvesszük, BC - nek odaadjuk
[link]
-
Alg
veterán
válasz
mikromanus #26106 üzenetére
Multiban csak ezek vannak tervben amiket itt leírtak, szóval nem hinném
-
mikromanus
veterán
válasz
föccer #26105 üzenetére
Lesüllyesztett depo alatt át tud sunnyogni a roach és az infestor is. Bár inkább nem alatta, hanem benne, mert mikor kibukkan a föld alól és épp a supply van felette akkor az épület nem sérül
A Cliff meg jó buli lenne. CSak úgy kiröppen az ultra a szikla oldalából.
Ling fejlesztésben láttam egy videon cliffugró egységet. Valami szöcske jellegű ling volt (predator vagy raptor?). Arra lesz külön egység vagy fejlesztés a campaignban ... Ha mázlink van akkor nem csak ott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged