Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
ó és új szezon van, megért volna pedig egy képet a plat diamond master diamond felállásom, ilyen se lesz többet azt hiszem
tegnap vétkeztem és toltam egy warcraft3 mérkőzst meló helyen, hiába vannak brutál gépek sajnos VGA kártyát nem raktak bele olyan erőset ami viszi sc2 -t -
föccer
nagyúr
Teamplay valaki?
üdv, föccer
-
iSonic
addikt
válasz
LinogeOW #26486 üzenetére
most ezen mi a meglepő építkezésnél nem spamnolja szét az épületeket.. csatáról ha van felvétel mutass kérlek... arra lennék kíváncsi, mert ez egy darab kakit ér.. Losira nyomja az elején úgy mint egy örült, de ettől előbb drone nem jön.. csata meg a droppolás és az egységkezelés a legfontosabb.. akkor tuti nem így tolja
-
LinogeOW
aktív tag
-
Eyesis
őstag
Hali
Megnyertem egy minibajnokságot
Pedig kb 1 hete nem játszottam, éjjel egy buliban videóztam hajnalig, majd 7-kor keltem, hazavezettem Bécsből Budapestre, ettem valamit és indult is a versenyKuvasz streamelte, de lesz állítólag angol casting is a youtube-on
http://hu.twitch.tv/kuvasz/b/299917808Jó béna voltam, de volt pár jó mozdulatom
Egy Test Drive 2-t választottam a nyereményemül Steamen
Igaz nem használtam ki maximálisan a 20 font lehetőséget, csak 20 euro volt a jatek, de már meg is kaptam
-
kovsol
titán
válasz
iSonic #26479 üzenetére
köszi a helpet, ahogy nézem az sc2 nem vészes akkor, főleg, hogy én low -on szoktam játszani, mert a csillogó graftól nem látom át rendesen a csatát.
Hosszútávra gondolva 4 magost procit fogok venni úgyis, bár szerintem beérem majd valami AMD vel nem lesz keret i5/i7 -revga kártyák meg addigra remélem olcsóbbak lesznek az ilyen 6850 körüli kategória, guild wars2 nek van egy olyan érzésem kelleni fog
Na majd ha kiadják mi lesz neki az ajánlott és hogy mikor jön ki akkor beszerzek egy gépet.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kovsol #26473 üzenetére
Bár csak támogatná mind a 4 magot... GTS250-nel nekem full hd-ban jól elmegy. Igaz nincs minden maxon, ami eszi a procit abból nem mindent tettem max-ra. Meg tán amúgyse, nem kell nekem minden csillogás-villogás. 7800 GT-vel is simán elment, a processzor volt a visszafogó erő. Meg most is az, bár már sokkal jobb. Memóriából van 8 GB (2 GB DDR1-be és 3k-ban került, bőven megérte
), az legalább biztosan elég.
-
föccer
nagyúr
válasz
kovsol #26473 üzenetére
E6500 CPU + HD4770 párosítás 4 GB memcsivel 800 MHz/CL5-ön fut. Ez 1280*1024-ben gyakorlatilag high beállítások mellett viszi a 4v4-et is. A gondok ott kezdődnek, amikor a csillió zerglingre rádobnak 5-6 stormot.
De ez viszonylag ritkán fordul elő, szóval ez a konfig egész jól elboldogul.
üdv, föccer
-
kovsol
titán
amúgy milyen vga kell ahhoz, hogy 4v4 ben is menjen normálisan a game? és gondolom 4 magos proci se árt mellé
mire kijön a kieg, meg a guild wars 2-t is várom össze kell spórolnom egy gépre pénzt, tudom még odébb van, de jobb felkészülni lelkileg mennyit kell majd perkálni -
Cpt.Price
csendes tag
killerjohn: Wings of Liberty 10 990 Ft cdgalaxisnál most, ha még érdekel esetleg.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Pár hetes gondolkodás során felmerült bennem egy számomra megoldhatatlan probléma. Arról van szó, hogy tesóm elég sokat játszik multiba a játékkal. Állandóan 4v4 Quick Match-et játszik és jelenleg az 1. helyen áll a Bronz érmesek kategóriájában. Hogy lehet Ezüst lenni? Vagy egyáltalán hogy lehet magasabb rangba kerülni? Mert eléggé uncsi hogy állandóan Bronz-ba van és sosem kerül feljebb.
Előre is köszönöm!
-
föccer
nagyúr
500. team win-t szereztem meg az imént
Üdv, föccer
-
Alg
veterán
válasz
Winner_hun #26459 üzenetére
Nem biztos, de szerintem minden cloak ugyanúgy működik, azaz EMP, fungal láthatóvá teszi - mondjuk sosem láttam még burrow-ra nyomot EMP-t, nem tudom, ott is működik-e... de elvileg kellene neki
-
Winner_hun
félisten
Ha már erről van szó: DT és Observer MS alatt láthatatlan marad ha EMP-t kapnak? Vagy akkor a MS cloakgenerálója nem működik semelyik egységre se?
-
oxox
addikt
eg egy kerdes allt ossze a szurkeallomanyomban...
zergekhez szol a kerdes:
a detectalo legvedelmi vackuk, akkor is detektal ha nincs beasva? -
oxox
addikt
kerdes: nem vagyok nagy drop mester...hogy kell mozgas kozben droppolni?
-
kovsol
titán
válasz
killerjohn #26447 üzenetére
"1) megverte WhiteRA-t, életem nagy szerelmét"
innen nem mertem tovább olvasni -
Eyesis
őstag
válasz
killerjohn #26447 üzenetére
nem értek egyet
szerintem ez hozzá tartozik az Idra image-hez -
killerjohn
addikt
nézett ki a fejéből... ASUS ROG döntő eredményhirdetéskor...
1) megverte WhiteRA-t, életem nagy szerelmét
2) megverte SelecT-et, akinek nagyon bírom a játékát
3) Idra mondott kb 5 mondatot, és közbenn annyira, de annyira gáz volt, és annyira látszódott rajta, hogy lehetne ez még sokkal gázabb is, ha az idők során nem tanították volna ki rá a coach-ok, meg csapattársak (EG), hogy vegyen vissza az arcából... -
rt06
veterán
válasz
killerjohn #26445 üzenetére
mit muvelt mar megint?
-
killerjohn
addikt
pffú hogy néha Idra fejével mosnám fel a nappalit, komolyan
ennyire kompletten unszimpatikus (tudom, ilyen szó nincs...) fazont nem is tudom hogy láttam-e már életpályafutásom alatt -
killerjohn
addikt
válasz
föccer #26443 üzenetére
akkor most viszont lehet hogy félreértettem a drone-os részt, habár azt írtad, hogy drone-okat, neked meg csak 1 van (nekem 2). Arra írtam, amit írtam.
Ha jön a drone, akkor fontos, hogy a tiéd legyen a map control, tactical diversion, és folyamatos chrono boost magatokon xD
de igazatok van, hagyjuk
-
föccer
nagyúr
válasz
killerjohn #26441 üzenetére
Na, ez már nekem is magas volt
üdv, föccer
-
Alg
veterán
válasz
killerjohn #26441 üzenetére
Azt hiszem, ez a metafora kissé túl lett kombinálva...
-
föccer
nagyúr
válasz
killerjohn #26438 üzenetére
Most így újraolvasva a hszedet jöttem rá, hogy félre értettél.
Én a játékban tolnék egy 7pool-t, amivel gyorsan győznék, és utána mennék a larva inject-re. Mondjuk eléggé bugos a rendszer, mert nekem nem 40 sec-enként jön 1 adag
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
killerjohn #26438 üzenetére
szerk: eszembe jutott egy szóvicc a larva injektről, de inkább hagyjuk
Ez az igazi GG
És igen, én még abban a házassági fázisba vagyok, amikor viszem a dronokat is.
üdv, föccer
-
killerjohn
addikt
válasz
Hujikolp #26435 üzenetére
na ja, múltkor is ott kellett hagynom egy meccset emiatt -.-
föccer: lol, minek rusholni, hogy hamar vége legyen? ilyenkor long term macro game, nexus first, early third and fourth, majd 200/200-nál gg
szerk: eszembe jutott egy szóvicc a larva injektről, de inkább hagyjuk
-
killerjohn
addikt
köszi srácok :-) pár ezres nem számít, csak mindennel úgy vagyok, hogy a külünbözetből inkább veszek a gyerekeknek egy karton rúró rudit... azt nem értem, minek a kiszállítás egy cdkey esetében, megohy a blizz online miért drágább mint bárhol máshol boltban...
-
-
Cpt.Price
csendes tag
válasz
killerjohn #26418 üzenetére
Én anno ( augusztus végén ) CDG-nél vettem akciósan 10k-ért, esetleg írhatsz nekik mailt, hogy terveznek-e ilyesmit mostanában, bár nem tudom, hogy elárulnák-e egyáltalán.
Egy próbát esetleg azért megérhet.
-
Alg
veterán
SEA szerveren már él:
StarCraft II: Wings of Liberty - Patch 1.4.2
General
“Alert Fade” under Sound Options has been renamed to Game Volume During Alerts. Its tooltips have also been changed for clarification.
The fade-in for game sound during alerts changed from .5 seconds to 2 seconds.
• Play-Time Schedule under Parental Controls now applies World of Warcraft settings to StarCraft II
Bug Fixes
Fixed a truncation on specific resolution if the current and maximum supplies are 3 digits.
Fixed an issue which prevented footprints from being edited in the Footprint Editor.
Fixed an issue that caused the game to have missing icons and images on low end graphics cards.
Balance
PROTOSS
Forge
The cost of Upgrade Shields Level 1 has been decreased to 150/150, down from 200/200The cost of Upgrade Shields Level 2 has been decreased to 225/225, down from 300/300
The cost of Upgrade Shields Level 3 has been decreased to 300/300, down from 400/400
The cost of Upgrade Ground Weapons Level 2 has been decreased to 150/150, down from 175/175
The cost of Upgrade Ground Weapons Level 3 has been decreased to 200/200, down from 250/250
The cost of Upgrade Ground Armor Level 2 has been decreased to 150/150, down from 175/175
The cost of Upgrade Ground Armor Level 3 has been decreased to 200/200, down from 250/250
TERRAN
Ghost
EMP radius has been decreased from 2 to 1.5 -
Eyesis
őstag
válasz
killerjohn #26425 üzenetére
úgy látom sok helyen el van fogyva
ha kibírod még pár hónapig (NEEEEM), akkor tuti lesz valami csomag, ami az alapot a kieggel együtt adja.. szerintem
-
whatever
aktív tag
válasz
Winner_hun #26427 üzenetére
nincs paypal, közvetlen kártyával kell fizetni. még 10 font a szállítás, játékot nem tőlük érdemes rendelni.
-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun #26427 üzenetére
szerintem ő nem Mo-ra akar rendelni
-
Winner_hun
félisten
válasz
Amazonon van PayPal? Meg hozzánk való szállítás?
-
Eyesis
őstag
válasz
egyszerubb lett volna a tesoban megvenni
-
killerjohn
addikt
válasz
_OldBoy_ #26421 üzenetére
úristen, ez nagyon beteg ár
Tudom hogy winner_hun tud ebay-ben segíteni, de nem tudtok valakit, aki tud segíteni innen vásárolni? ha egyszerűen le tudom valaki segítségével rendezni, akkor OK, ha nem, akkor majd beregisztrálok, csak még paypal accom sincs, nemhogy amazon...
-
oxox
addikt
-
rt06
veterán
válasz
ezt szoktam javasolni, bar most eleg szar ara van (volt mar 10k is naluk - gondolom valamelyik arfolyam miatt, mert nem csak ez draga most)
-
_OldBoy_
tag
válasz
killerjohn #26420 üzenetére
akkor Amazon.co.uk, ott csak 27 font, kb 31.5 eur
-
_OldBoy_
tag
válasz
Battle.net digitális copy, az usa acc-ot így vettem, egy pillanat alatt megvan.
föccer, tegnapi két meccs poén volt összecsaptuk 10 perc alatt
mostanában leszek esténként ha vagytok szóljatok rám és tolhatjuk.
-
föccer
nagyúr
Mai 2 élvezetes játékom.
1: ZvZ, meglehetősen gyenge ellenfél ellen. Mindazonáltal, hogy semmi gazdasága nem volt egész jó ötletei voltak.
2: Mit is csinálhatnék FFE P ellen Metalopolis Közeli poziba? Eddig mindig szívtam. Ehh, próbáljuk ki a nydus rusht. Bejött.
Nagyon jó kis meccs kerekedett belőle. Nagy hagyta magát, de miután bevertem a maint és a naturalt nem sok esélye volt. Kiment goldra, és GW unitokkal próbálta fogni a roach pushokat, nem túl sok sikerrel. Ezután sikerült megtámadnia a 3. és 4 bázisomat, amire a nagyobb mobilitás miatt átálltam muta lingre.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Érdekes bug-ot találtam. A csata végén ha megnézem a BO-kat, akkor az alábbit látom:
(valamiért tök fekete screenshootot csinál
)
Na mindegy, szóval az a lényeg, hogy extraktor trickkel csináltam egy 11 pool-os nyitást, valami olyan módon, hogy 11 pool, (újabb trickkel) 11 lord.
Viszont a BO táblázatnál mindkét esetben 10/10, majd újabb dron után ismét 10/10-et írt a supplyra, tehát rosszul értelmezte azok tényleges számát.
Találkozott már valaki ilyen hibával?
üdv, föccer
-
Alg
veterán
válasz
killerjohn #26412 üzenetére
EA, gratulálok...
Mikor legutóbb onnan rendeltem, 1 hónap után inkább lemondtam és megvettem máshol. (A Tajvanból 2 nappal később rendelt ebayes cucc hamarabb megérkezett...)
-
föccer
nagyúr
válasz
killerjohn #26412 üzenetére
Kiadó: EA
üdv, föccer
-
killerjohn
addikt
kár hogy rendelni kell
-
Eyesis
őstag
lehet jelentkezni HSL-re
Hajrá srácok
-
_OldBoy_
tag
Hétvégén megjött a kedvem a játékhoz letoltam kb 45 4v4-et. Nagyon tetszenek az új mapok, és élvezet játszani dia/master társakkal. Más is scoutol, figyelnek a társakra, szó nélkül segítenek ha kell stb. Teljesen pozitív volt az egész, semmi rage, semmi bm, csak móka és kacagás. Kicsit megolajozom a berozsdásodott mechanikám és ha felpörögtem irány az 1v1
BTW poén ez az új APM számolás, csak lestem mekkorát esett az enyém.
-
Alg
veterán
Fél hétkor White-Ra vs Sheth lesz itt
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elite: Dangerous
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest