Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun #26597 üzenetére
Az erő legyen Veled !
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #26578 üzenetére
Második hét - felköthetem a gatyám, 2 gyémánt és 2 masteres ellenfelem lesz
-
Alg
veterán
Megnéztük azokat, de végül nem oda ültünk be, hanem a Svejkbe - keresgéltünk, ezt találtuk, tetszett, beültünk. Ami vicces volt, hogy arra készültünk, várni kell egy órát a csülökre (máshol ez volt kiírva) erre kb. fél percen belül hozták, majdnem hamarabb mint a sört, meglepődtünk kicsit. Aztán találtunk egy olyan helyet (Beer Factory) ahol sörcsap volt az asztal közepén, korsó-öblítővel(!) és magadnak csapoltad a Pilsnert, közben pedig a kivetítőn ment a verseny hogy melyik asztal mennyinél tart.
Sajnos nagyon rövid volt ez a másfél nap, sok minden kimaradt...
-
iSonic
addikt
Leenock iszonyat jól tolja hajrá kis srác..
-
rt06
veterán
válasz
iSonic #26589 üzenetére
nyertesagon legjobb negyben konkretan egy sincs, nyolcban is csak mma es mvp volt (kozuluk egyedul mvp-nek van meg eselye visszajonni, ha nyeri a bukoagi dontot)
azt sajnalom nagyon, hogy boxer viszonylag hamar kiesett, nagyon szeretem nezni, ahogy jatszik
kozben epp azt nezem, hogy a jelenleg eselyesek kozul leenock es drg meg nem, naniwa es mvp mar nyert mlg-t
szerk.: kosz, javitottam
-
iSonic
addikt
SOK A TERRAN... na csak ennyit akartam
-
rt06
veterán
- legjobb 8-ba 4 koreai es 4 foreigner kerult be
- legjobb 4-ben mar csak naniwa maradt nem koreai jatekoskent (leenock, drg es mc vagy mvp mellett)
- mc es mvp most jatszik eppen a 4 kozott maradasert (bukoagon)
- nyertesagi donto drg es naniva kozott lesz
- idra hozta a formajat es tamadas helyett gg-zett
- feltunt (legjobb tudomasom szerint) az elso noi jatekos az mlg-n (open bracket-bol erkezett, losria ejtette ki)volt par rendkivul elvezetes jatek, erdemes vegignezni a videokat
-
Alg
veterán
Mi történt mi történt lemaradtam egy MLG-ről?
Oxox kollégát kiegészítve Prágában nem csak a barna Kozelt érdemes megkóstolni - a várnegyedben a St Norbert sörfőzde remekei kötelezőek mindenkinek.
-
rt06
veterán
válasz
Angelo69 #26583 üzenetére
az egyes avatarok valamilyen teljesitmenyhez (tobbnyire achievement-ekhez) vannak kotve
a profileodban, ahol valasztasz kepet., meg tudod nezni, hogy az egyes kepeknek mi a kovetelmenyeaz ott szereplokon kivul mas kep nem hasznalhato, kulso kep a jatekba nem adhato be
-
Angelo69
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan lehetne új avatarokat "letölteni" vagy "szerezni"?
-
föccer
nagyúr
Stephano vs (jókérdés, hogy kivel
Minden esetre ips selejtező döntője, ZvP. Nézzétek!
üdv, föccer
-
Winner_hun
félisten
HSL első hét 3-1
-
killerjohn
addikt
kösziiii! megsasolom hátha nézhető mobilon...
-
iSonic
addikt
VODok kivannak téve..TV rámész mondjuk a BLUE chanelre, ott VODs és nézed mosolyogsz... pár még feltöltés alatt
-
rt06
veterán
válasz
killerjohn #26573 üzenetére
par interjut mar el lehet erni itt, de a jatekok valoszinuleg csak jovohettol lesznek megtekinthetoek (a pro circuit menupontban legordulnek az esemenyel, a providence meg nincs koztuk)
-
killerjohn
addikt
gondolom mlg vodok még nincsenek...
-
rt06
veterán
artosis: nestea cannot lift up his hatchery, and land it at teh gold minoerals
tasteless: well, yes he can, he's nestea!amugy aki nem latta volna, mindenkeppen nezze meg a masodik naniwa vs nestea meccset
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun #26569 üzenetére
Ez nagyon tetszik. Megy a 4 meccs és abba hallgatok bele amibe akarok. Jobban mondva, amibe a kislány hagyja
üdv, föccer
-
rt06
veterán
válasz
Winner_hun #26567 üzenetére
ugy tunik
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #26558 üzenetére
Most kezdődött az ismétlés
-
rt06
veterán
hogy fogjak hivni artosis gyermeket?
artwosis -
oxox
addikt
válasz
Winner_hun #26562 üzenetére
holnap délután/este leszel gép előtt?....tegnap ma erős a cenzúra, de holnap déltől éjfélig melózik
-
föccer
nagyúr
Teamplay valaki?
üdv, föccer
-
rt06
veterán
válasz
Winner_hun #26560 üzenetére
volt mar mlg-n (vagy mas nagyobb tornan) noi sc2 jatekos? mert egy (open bracket winner) epp most keszul kikapni losira-tol
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #26559 üzenetére
Közben a másikon NANIVA vs MVP megy. de nem már hogy egyszerre...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #26558 üzenetére
Megvan az eredmény, következő meccs a kék csatornán LiquidTyler és KawaiiPanda között most indult.
-
Winner_hun
félisten
MLG kezdődik. IdrA vs NesTea
[KLIKK] -
Eyesis
őstag
na megvan az új gép, már csak 100 év és indul rajta a sc2 is
-
iSonic
addikt
na ma meglett a 2v2-be a master rank8
15-3-al ^^.
-
rt06
veterán
ez volt mar?
-
oxox
addikt
válasz
Winner_hun #26549 üzenetére
és ha tudtam volna, hogy ekkora túlélő vagy, és nem lépek ki egyszer (vagy kétszer)
, akkor már lehet diamondban lennénk
Mindenesetre jó volt!
a dupla zerg ellen tetszett nagyon, mikor falaztunk...jött is a ling push....aztán ment az adok kapok...voiddal a roachok ellen, felment corruptorra, majd bl-re, Te meg stormoztál közben mint az őrült
...meg a favordok elleni, 4 x (mindenki toss volt) 4gate is vicces volt....rákészültünk, hogy majd megyünk, erre lenéznénk a rampán, ezek már warpoltak is
...Én FF-el fogtam a zeákat, Winner meg stalkerrel mikrozta ki őket....egyik ki is lépett egyből....a másik csak mikor a három zeáját rázártam a feljáróra (egy ff fentre, egy meg lentre közte meg a zeák
)
-
Winner_hun
félisten
oxoxszal gyalultunk kicsit. 5 placement 2L2W1L -> Gold -> 5W1L2W -> Platina 2. hely.
-
-
iSonic
addikt
mTwDIMAGA + NaViSlaViK vs RoCDaN + ZuluSamurai
(ladder 2v2)
[link]2 hellionon múlt az elején aztán meg a zerg beindult
-
Winner_hun
félisten
válasz
Ghoosty #26535 üzenetére
1. A 90% attól függ hogy közeli vagy távoli kristály, utóbbiból több van. Teljes kitermelés úgyis csak akkor van ha a kristályokhoz 3 szedő van.
2. Ez max. hosszabb meccseknél számíthat de nem ezen fog múlni hogy nyerek vagy vesztek. Viszont az elején az átvándorlási időnál sokat számíthat hogy hogy jövök ki.
3. Jah, de elég az első expet tölteni velük
4. Ezért szoktam 1-2 cannont lerakni, amíg az a+klikk azokkal bíbelődik addig elviszem a parasztokat és viszem a sereget. De annyira az elején nem feltétlen kapok droppokat, így ez nem fenyeget. Ha rossz a fal akkor viszont az expnél levő probe-ok vannak rossz helyzetben... -
Ghoosty
őstag
válasz
Winner_hun #26528 üzenetére
Nem felesleges átküldeni a szedőket, 3-4 okból.
1. Már a második szedő is csak 90%-ok plusszt ad.
2. Egyenletesebben fogy a mineral, ráérsz később új expet keresni.
3. 2 nexusból hamarabb fel lehet tölteni a hiányzó próbokat
(4.) Egy rossz pillanatban érkezett dropp kisebb kárt tud okozni. -
Winner_hun
félisten
Overseer
Jó a random, 3v3-ban juss fel gyémánt ligába, ott a saját hülyeséged fog fájni a csapattagoknak
Igaz nem is olyan rég sikerült 2v3-at nyerni miután az egyetlen master ligás kiesett a csapatból
Ez meg az előtte levő meccs vége, na itt én voltam a szűk keresztmetszet -
oxox
addikt
válasz
Winner_hun #26532 üzenetére
megyek sörözök egyet....majd megnézem később
szval szoktál 2v2-zni?látom válaszoltál...holnap nincs cenzúra, ugyhogy tolhatnánk néhányat...minden nap megfogadom, hogy nem randomozom többet, mert fáj a többiek hülyesége....
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #26528 üzenetére
Itt van az említett plativa vs master meccs
-
oxox
addikt
válasz
Winner_hun #26530 üzenetére
hát lehet....de akkor legalább néhány karmot tegyen le, hogyha mégis arra jársz, akkor legyen ideje odaérni....lett volna rá keret.
33-ik percig birom....rakás roach, ling corruptor, ultra....4 overseek.....azt a négy overseek-et nem is küldte a csatatér felé....
-
Winner_hun
félisten
Az eldugott expre azért tudok gondolni mert nem feltétlen mindenki scoutol, esetleg úgy gondolhatta hogy nem nézem meg van-e dugi expje, a main környékén meg ha nem látom a spire-t akkor nem számítok rá egy ideig
Az is lehet hogy véletlen rakta le a 2 spire-t, velem is volt már ilyen hogy 2 Cybernetics Core-t tettem le, figyelmetlenségből. Vagy gyorsan akart fejleszteni.De szoktam. Tudom, veled rég toltuk már.. felőlem mehet ha épp elérhető vagyok és nem másra várok
Lehet nem volt elég lárvája, azért volt annyi nyersanyagja. Nem néztem vissza a replay-t
-
oxox
addikt
27-ik percnél tartok...Te jól csináltad, de az ellenfél....Én nem vagyok nagy zerg mayer játékos, de minek rakta a spire-t egy távoli védtelen expre....aztán miért tette a második spire-t is egy expre???
...ha látja, hogy tech játékot játszol az elejétől, akkor miért nem lép fel roach-lingről....jó jött muta...de azzal is megkésett nem kicsit...majd mikor látja a dt-ket szemberohan a dt, stalker, zea, colo falnak roach + lingel, meg kb 4 corruptorral.
A támadása meg az exped ellen egy vicc volt...berongyol, és a két cannon + 1 pilonnál neki rohan a két cannonnak, majd az expet lővi a fél csapattal, a másik fél csapatát meg Te támadod.....Úgy érzem, hogy a csávónak a roach push megy aztán a rakás expen kivül megállt a tudás....a gazdasági, army előnyét úgy nullázta, hogy szinte fájt....
persze könnyű így okosnak lenni...de nem volt szimpi a zerg játéka.
A Tied tetszett....2v2-t nem szoktál tolni?lol...most nézem 6000 minerálja, és 3500 gáza van....nahh ez GÁZ.
neked 105 -192hát különböző volt a tudásotok
-
Winner_hun
félisten
Igen 2-3 cannont szoktam tenni, itt most elmaradt. Többet kell játszani hogy berögzüljön. Mass roach ellen jól szokott jönni az a néhány cannon.
A main-ről való szedőátküldést teljesen feleslegesnek tartom. Ha megvan az exp akkor a mainen a kristályon levő dolgozókat kijelölöm, annyit hagyok ott hogy mindegyik kristályra kettő probe jusson, a többi megy az első expre. Ha többet küldök akkor míg átvánszorognak addig kisebb az income-om és ha átértek utána se lesz nagyobb semennyivel se...
Persze van hogy nem egyből sikerül átküldeni mert teljesen másmerre járok. Elfelejteni szerencsére ritkán szoktam, meg későn átküldeni is.Most játszottam egy master ligással néhány meccset, a legutolsó PvZ igencsak jó volt, egyetlen egy ponton a 20-25. perc környékén elrontottam, onnantól meg kb. freewin volt neki. Pedig egész jól kivédtem a támadásait + kicsit piszkálódtam én is 1-2 droppal.
-
oxox
addikt
válasz
Winner_hun #26526 üzenetére
Nézem....
első tizpercet túlélted...mákod voltha rááll mass speed lingre akkor az 1 void (vagy addigra majd kettő csak aszisztálna), ill. ha a pilonokat lövi nem a forge-t, akkor már itt vége lett volna a dolognak....2 dolgot csináltam volna másképpen a helyedbe....+1 cannon (minimum...legalábbis nekem 2-3 cannonom szokott lenni FFE-nél)....a másik, ha kész az exp, akkor a main legalább fele szedőjét irányítsd át rá, mert sokkal nagyobb lesz az income, és a main később merül ki.
nézem tovább
-
Winner_hun
félisten
Alakul ez, ladder, 57 perces meccs
Random (zerg) ellenfél, a hidranélküliséget nem igazán értem. Na mindegy, jó volt, örülök neki hogy nem hozott
Amikor jött a vége előtt kb. 10-15 perccel majdnem kiléptem. De mondom nem, nem szabad feladni. És ez már nem az első hogy nem vágtam rá a kilépésre. -
rt06
veterán
válasz
Winner_hun #26522 üzenetére
azt is eleg ritkan
melo, meg melo, mikor meg nem, akkor tobbnyire zombit irtok a lakotarsakkal -
Alg
veterán
válasz
Winner_hun #26522 üzenetére
/uninstall work.must ?
-
rt06
veterán
válasz
Winner_hun #26519 üzenetére
ahh, honapok ota nem is volt elinditva a jatek (csak egyszer, foccer-rel 2v2-ztunk, o meg tudja mondani, mit luzerkedtem)
-
Alg
veterán
EZ szerintem mehetne akár első postba is, ligaváltással kapcsolatban.
Szerk: mégsem, azt hittem kicsit több van benne, de ez csak valami iránymutatás a mostani szezon végére vonatkozóan...
-
rt06
veterán
hsl-en indult valaki?
-
kovsol
titán
válasz
killerjohn #26514 üzenetére
de hisz neked ott van Алексей Крупник életed szerelme nem ?
-
killerjohn
addikt
úgy hiányoztok...
-
mikromanus
veterán
válasz
föccer #26509 üzenetére
Haverral mikor 2v2-ztunk akkor olyan önző módon nyomtam mint 1v1.ben, így a derítés sose késett. Ráadásul épp fóbiás hangulatban voltam így proti ellen még 9 pool is befigyelt néha 6 "scoutlinggel". Elég siralmas volt a 2v1 bevédése a korai agresszív kezdéseimnek (terran és zerg a bana bust jellegű kezdést szívta meg. Gyakran még csak nem is falaztak). Mondjuk dupla masteres, meg néha a dupla diamondos összeszokott csapatok szétvertek minket, de platinások ellen is simán versenyképesek voltunk. Ja, és a starteres haverom fix 15-17 APM-et produkált és én se vagyok valami vérprofi. A csapatmeccsek tényleg viccesek
Persze ladder csapatmeccsekben lehet szigorúbb arcok nyomulnak...
-
oxox
addikt
válasz
föccer #26509 üzenetére
bizony elso pylon utan kotelezo a scout....a zea rush-t szeretem a legjobban...fogni....legutobb is volt egy probalkozo....mire harom zea megerkezett ff-el mar lent is tartottam oket (ugyan csak 1 sentry volt meg kesz, de a kovetkezo probalkozasra jott a masodik sentry), csak tolta tovabb oket....aztan 6-7 korul ujra probalkozott...ekkor mar 3 sentry volt lent....expelni probaltam, erre megint jott....erre O is expelt....csak a DT-kre nem szamitott a bazisan (a zea rusht eszrevevo probea visszaslisszoltam)....a kesz 10-12 zeaval megint beprobalt tamadni, de az ff-en csaknem ragta at magat, majd gg nelkul ki is lepett....
-
föccer
nagyúr
válasz
mikromanus #26507 üzenetére
Ha le akarják nyomni a sajtos hambit a torkodon, akkor az 5-6 perces scout már réges-rég késő.
Az előzőleg említett dupla proxy gate rush-t is többek között azért tudtuk védeni, mert időben észrevettük (valahol 2 perc körül). Ezután Kovsol már ment is be a lingekkel a mineral line-re, ahol az egyik ellennek szépen le is pusztította a probjait, közben én meg lehoztam egy queent és fostam a zerglingeket, mintha muszáj lenneüdv, föccer
-
mikromanus
veterán
Pedig biztosabb ha 5-6 perc derítő massling/mass marine/zela-ra mész, mert arrafele (bronz-silver) vadak a népek igazán. Van olyan amelyik 5-7 percig csak épít aztán jól lemassol alap unitokkal. Bezzeg satnya 6 derítő ling 4-5 percnél kinyír mindent. Jobb nem ilyenekkel versenyezni. Elkened a pofit gyorsan aztán goldban több komoly és stabil játékos lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest