-
PROHARDVER!
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
Ehhez pont nem kell semmi idő vagy energia.
Amikor nincs főnix rerun akkor diliben tartod a zent, szóval amit gyűjtesz nem váltod át zenre, amid most van eladod mikor magas az árfoylam, a nem beváltás még időt is spórol neked ahhoz képest hogy beváltanád.
Az eladás meg pár kattintás, kiteszed x áron és a rendszer eladja, semmi dolgod vele.van rengeted dilid, amikor jön a rerun és leesett a dili árfolyama, az egészből zent veszel. megvárod hogy vége és felmenjen az árfolyam, az egészet eladod. megvárod hogy rerun és lemegy, az egészért veszel.
ennél jelenleg nincs egyszerűbb üzlet sto-ban szerintem, én is elkezdtem dilit bányászni hogy a következő alkalomra legyen.
számolni is egyszerű vele mert kb tudható hogy 3 havonta jön a rerun amikor az új box is, szóval tudod hogy meddig kell eladnod a zent hogy legyen rengeteg dilid addigra hogyha jön a következő rerun és az olcsó zen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest