- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A humanoid robotokat célozza az új Jetson Thor modulokkal az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Ismét drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
22100 - 22001
23774 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-03-08 14:21 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
titán
Valamit már megint elcsesztek.
Több karim hajójáról is le jött a beam fegyverzet és nem tudom visszatenni.
Bár ahogy látom a peccs noteszben benne van,na mindegy csesszék meg.
-
Plata
titán
-
L3zl13
nagyúr
-
Plata
titán
-
L3zl13
nagyúr
-
L3zl13
nagyúr
Most csináltam az eventes napi tfo-t. Kaptam napi progress tokent, pedig már kész az event, de bonusz dilt nem.
Csak nekem bugos, vagy általánosan rossz? -
Plata
titán
-
L3zl13
nagyúr
Nézd a gamma recruit karid állatira közel van.
Olyan piti dolgok kellenek mint 100 TFO vagy 5 swarm.
Meg hogy upgradelj egy itemet mk14-re meg 15-re és T5 repu.
Azok lófingok komolyan.
Van nagy karid,vagyis a repu húzás nem gond mert van rá boost.
T10 repu 30 nap max.
Az 5 swarm meg három óra alatt kész.Elite swarm abból áll hogy loholsz a töbiek után,mert eszetlen könnyű.A 100 TFO is lópikula.
Az 500k fleet credit megint laza.Elite swarm nem tudom jó-e a recruithoz. Emlékszem, hogy annó az advanced nem növelte a progress-t, csak a normal. Hacsak nem patchelték azóta.
-
Plata
titán
Nézd a gamma recruit karid állatira közel van.
Olyan piti dolgok kellenek mint 100 TFO vagy 5 swarm.
Meg hogy upgradelj egy itemet mk14-re meg 15-re és T5 repu.
Azok lófingok komolyan.
Van nagy karid,vagyis a repu húzás nem gond mert van rá boost.
T10 repu 30 nap max.
Az 5 swarm meg három óra alatt kész.Elite swarm abból áll hogy loholsz a töbiek után,mert eszetlen könnyű.A 100 TFO is lópikula.
Az 500k fleet credit megint laza. -
Efanatica
tag
-
L3zl13
nagyúr
-
Plata
titán
-
MichaelSD
őstag
Dauntless II, ronda, de legalább nagy.

-
L3zl13
nagyúr
-
Plata
titán
Recruitra mindig olyan karit kell kreálni ami szórakoztató és akkor könnyű vele az event.
Az első delta recruit eventre három olyan dinka engi karit csináltam,hogy vígan megcsináltam mind a hárommal 100%-ra az eventet időben.
Mert egyik zakkantabb volt mint a másik,a ground harc fun volt velük.
Ha jól emlékszem a fed egy joined trill volt talán,a klingon egy gorn engi,a romulán meg egy klingon roma engi.Már csak a gornra emlékszem tisztán,az akksi engi volt.
A gorn karival de cinkes volt winter event.

De direkt vele csináltam hogy legyen kihívás.
Néha azonban már durván szopatásnak éreztem.
De mióta felújították a Gorn fajt már nem is olyan lassú szerintem.
Lehet SNW miatt újra felújítják? -
Plata
titán
Recruitra mindig olyan karit kell kreálni ami szórakoztató és akkor könnyű vele az event.
Az első delta recruit eventre három olyan dinka engi karit csináltam,hogy vígan megcsináltam mind a hárommal 100%-ra az eventet időben.
Mert egyik zakkantabb volt mint a másik,a ground harc fun volt velük.
Ha jól emlékszem a fed egy joined trill volt talán,a klingon egy gorn engi,a romulán meg egy klingon roma engi.Már csak a gornra emlékszem tisztán,az akksi engi volt.
-
Plata
titán
-
Efanatica
tag
-
Plata
titán
-
L3zl13
nagyúr
Hogy az ördögbe nem fejezted még be?
Mi nehéz benne?
A sztori vagy a doffozás?
Lekvár recruit kari előnye hogy azt hiszem 60-as szinten kezd lila gearrel.
Gamma recruit karinak célszerű tac karit kezdeni,ha nincs zenes lekvár hajód,mivel T5 tac hajót kap.
Ezenkívül a gamma recruit full buildet kap.
Szerintem a mai napig nem változtattam gamma recruit karik skill fáját.
Ha van zenes jem hadar hajód kezdhetsz mást is.Nekem is van egy rakás befejezetlen recruit karim.

Mindegyikből indítottam recruitot, de mivel nem kell befejezni az event alatt ezért nem nagyon töröm magam hogy mindent megcsináljak belőle. -
Plata
titán
Hogy az ördögbe nem fejezted még be?
Mi nehéz benne?
A sztori vagy a doffozás?
Lekvár recruit kari előnye hogy azt hiszem 60-as szinten kezd lila gearrel.
Gamma recruit karinak célszerű tac karit kezdeni,ha nincs zenes lekvár hajód,mivel T5 tac hajót kap.
Ezenkívül a gamma recruit full buildet kap.
Szerintem a mai napig nem változtattam gamma recruit karik skill fáját.
Ha van zenes jem hadar hajód kezdhetsz mást is. -
Efanatica
tag
-
Plata
titán
-
Plata
titán
-
Plata
titán
-
MichaelSD
őstag
Szerintem egy quad mehet egy hajóra, de nem próbáltam.
-
Plata
titán
Overload-Linked Phaser Quad Cannon igazából csak annak érdekes akinek nincsen "Go for the Kill" traitje. Mivel a GTK magában 100% uptime-ot ad a CRFnek, nincs sok értelme az Overload-os ágyut használni.
Nekem most egy dolog jutott eszembe.
Vajon a spéci quad cannonok egymás mellé fel mennek-e?
Szerintem már van 3 vagy 4 phaser quad cannon-om.
Fejből ami eszembe jut.
De amilyen mázlim van tuti nem tehetpk fel egymás mellé.
Lego defire felraknák 4 quad-ot meg egy wing cannont előre.
-
MichaelSD
őstag
Overload-Linked Phaser Quad Cannon igazából csak annak érdekes akinek nincsen "Go for the Kill" traitje. Mivel a GTK magában 100% uptime-ot ad a CRFnek, nincs sok értelme az Overload-os ágyut használni.
-
Plata
titán
Mondjuk az igaz,de egyébként szerintem az nagyobb kicseszés az újakkal hogy az olyan dolgokhoz nem jutnak hozzá ingyen amikhez a régiek igen,ha kicsit is normálisabbak lennének be raknák újra a régi eventes cuccokat valami névleges diliért.
Vagy ha az aktuális eventet letolod de csinálod tovább a bónuszért akkor gyűjthess olyan tokent amivel kiválthatod a régi eventes itemeket.
Mellesleg tavaly szeptember óta nem növelték az endeavor maximum szintjét,szóval van esély utolérni a többieket.Egy év az kb 180 pont.Bár recruit eventes endeavor booster nélkül lehet lassabb.Vagy a fene tudja. -
L3zl13
nagyúr
Szerintem az endeavor nem nehéz.
A napi küldik közül néha a nehéz is tök egyszerű.
Egyszerűen olyan karira van szükséged akinek van minden féle fegyverzete.
Legtöbbször a klingon recruit karival csinálom meg.
És kapaszkodj meg de az energia sebzést is torpedóval tolom vele.
Van neki polaron,antiproton,disruptor,phaser és tetryon energia torpedója is.
Hála a sok eventnek és lökött sztori küldetésnek.
Groundon sincs gond.Vagy eventes spéci fegyver ami minden sebzés tipust tud,vagy valamelyik eventes fegyó.Van belőle vagy 20 darab.
Plusz ott vannak a boffok,minden boff rpus szettben feszít,más más szettben hogy más legyen a sebzése.
Legtöbb ground küldihez a qamma kvadrán sztori Home küldetése tökéletes.
Klingon karimnak a küldi állandóan ott áll ahol le sugárzunk groundra az első űr harc után.
Ott kismillió szarság esik nekünk akik ráadásul csak lópikulák.
De az első teremben van pár égő hulladék törmelék,ami a ground heal vagy pajzs küldihez tökéletes,közel mész hozzá elkezdi égetni a karid,a boffok hílelnek és így hamar kész is.
A ground cucc keresős endeavorhoz ott van a Mine enemy küldetés,a küldi ott áll hogy le kell sugározni a bolygóra,le sugárzok ott van két cucc felkapom újra elhúzok és újra le amíg meg nem lesz a szükséges mennyiség.Ha a napi endeavor az hogy 6 cuccot szerezz groundon akkor háromszor lesugárzok és meg is van.
Nukara küldi egyszerű és szerintem laza.
De ha kell segítség itt találtok.
[link]Nem arról van szó, hogy nehéz, hanem, aki új játékos az több évnyi lemaradásban van a régi játékosokhoz képest, amit talán soha nem tud behozni.
A casual játékhoz mindegy, de akit az érdekel hogy mennyit sebez a hajója a többiekhez képest és minmaxolgat az akár fel is adhatja. -
Plata
titán
-
Plata
titán
Igen, az Endeavort sokan kritizálták azért mert tulajdonképpen kizárja, hogy az új játékosok fel tudjanak zárkózni.
Mondjuk kb a pontok fele/harmada elég ahhoz, hogy a neked fontos perk-eket kimaxold. És nem mintha szükség volna azokra a bónuszokra a játékban, kivéve ha mondjuk DPS league tag akarsz lenni.Szerintem az endeavor nem nehéz.
A napi küldik közül néha a nehéz is tök egyszerű.
Egyszerűen olyan karira van szükséged akinek van minden féle fegyverzete.
Legtöbbször a klingon recruit karival csinálom meg.
És kapaszkodj meg de az energia sebzést is torpedóval tolom vele.
Van neki polaron,antiproton,disruptor,phaser és tetryon energia torpedója is.
Hála a sok eventnek és lökött sztori küldetésnek.
Groundon sincs gond.Vagy eventes spéci fegyver ami minden sebzés tipust tud,vagy valamelyik eventes fegyó.Van belőle vagy 20 darab.
Plusz ott vannak a boffok,minden boff rpus szettben feszít,más más szettben hogy más legyen a sebzése.
Legtöbb ground küldihez a qamma kvadrán sztori Home küldetése tökéletes.
Klingon karimnak a küldi állandóan ott áll ahol le sugárzunk groundra az első űr harc után.
Ott kismillió szarság esik nekünk akik ráadásul csak lópikulák.
De az első teremben van pár égő hulladék törmelék,ami a ground heal vagy pajzs küldihez tökéletes,közel mész hozzá elkezdi égetni a karid,a boffok hílelnek és így hamar kész is.
A ground cucc keresős endeavorhoz ott van a Mine enemy küldetés,a küldi ott áll hogy le kell sugározni a bolygóra,le sugárzok ott van két cucc felkapom újra elhúzok és újra le amíg meg nem lesz a szükséges mennyiség.Ha a napi endeavor az hogy 6 cuccot szerezz groundon akkor háromszor lesugárzok és meg is van.
Nukara küldi egyszerű és szerintem laza.
De ha kell segítség itt találtok.
[link] -
L3zl13
nagyúr
Én azt az endevor dolgot ilyen daly cuccnak érzem csak mert nagyon lassan lehet benne fejlődni meg a random pont osztogatás annyira nem túl jó. Amit tudok megcsinálom. Nincs egy konkrét karim erre a célra mert van amin másfajta sebzést használok. Mint pl a plasma vagy antiproton. Csak egy van ami a fő és mindent azon próbálok összerakni hogy erősebb legyen. Csak ugye nekem annyira nem megy jól a pénz keresés ebben a játékban sajnos.
Igen, az Endeavort sokan kritizálták azért mert tulajdonképpen kizárja, hogy az új játékosok fel tudjanak zárkózni.
Mondjuk kb a pontok fele/harmada elég ahhoz, hogy a neked fontos perk-eket kimaxold. És nem mintha szükség volna azokra a bónuszokra a játékban, kivéve ha mondjuk DPS league tag akarsz lenni. -
Nagus
senior tag
Khitomer TFO-n valaki borg skorpiókat hívott le. Azt mivel lehet?
-
Efanatica
tag
esetleg abban tudnátok tanácsot adni hogy egy breen jeges hajót össze tudjak rakni ? mármint hogy miket kéne rá beszerezni.
-
Plata
titán
A bortasqu ágyúja ölés után cd csökkentést ad.
-
Plata
titán
Csak az egyiken van phaser,a másikon disruptor van és teljesen más.
Én örülök hogy klingon jött.
A Bortas jobb szerintem mint az Avenger.
Ezzel a spéci álcával marha ütős.
Egyébként az új quad cannonok furcsák,hat rájuk beam és cannon skill is.
Ha be nyomsz egy faw skillt akkor a quad cannon úgy érzékeli cannon scatter volley-t nyomtál be és arra vált.
Szóval tök mindegy neki hogy beam vagy cannon skillt nyomsz be ő akkor is cannon skillt aktivál magának.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha jól emlékszem.
Bortasqu-n Rapid-Linked Disruptor Quad Cannons van.
Tévedtem az Avenger quad-ja beam overloadtól zakkan meg.
-
Plata
titán
Csak az egyiken van phaser,a másikon disruptor van és teljesen más.
Én örülök hogy klingon jött.
A Bortas jobb szerintem mint az Avenger.
Ezzel a spéci álcával marha ütős.
Egyébként az új quad cannonok furcsák,hat rájuk beam és cannon skill is.
Ha be nyomsz egy faw skillt akkor a quad cannon úgy érzékeli cannon scatter volley-t nyomtál be és arra vált.
Szóval tök mindegy neki hogy beam vagy cannon skillt nyomsz be ő akkor is cannon skillt aktivál magának.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha jól emlékszem.
Bortasqu-n Rapid-Linked Disruptor Quad Cannons van.
-
MichaelSD
őstag
-
Nagus
senior tag
-
Plata
titán
Ezen talán jobban látszik.
-
Plata
titán
Az új bortasqu szíp.
-
Plata
titán
Az új hajók nagyon érdekesek,fura quad cannon van rajtuk,amire beam és cannon skillek is hatnak,ezenkívül alapból B'rel spéci álcáját is megkapta bortasqu.
-
Plata
titán
-
Plata
titán
Hát húzz bele,a napi küldiket told le mindig és menni fog.
Egyébként valamelyik recruit event adott egy endeavor booster jutalmat.
De nem emlékszem melyik.
Bár talán a klingon.Azért húzom klingon karival tán.
Mellesleg új legendary bundle jön.
Már be kellett volna jelenteni hogy mi,de valamiért elhalasztották.
Ki volt írva hogy a heti adásban be jelentik,de elmaradt,viszont a pletykák szerint lehet hogy Legendary Avenger és Bortasqu lehet,viszont van aki szerint meg talán a Picard sori féle Titán avagy Enterprise G. -
Efanatica
tag
-
Plata
titán
30-35 körül vagyok még csak benne ... van egy pár ami nehézkes meg egy pár amire lusta is vagyok megcsinálni .... de még a fő karin se minden van megcsinálva nem tudom másnak hogy megy ez amugy ... pl a doff küldik ... de valahogy mostanában picit erősebbnek kezdem érezni a fő karim és a science karaktereim mint ami csak van úgy. pedig még azt az 1 eng-t meg kéne csináljam meg egy vicces breen-es karit ami cold dmg-el

Hát minden endeavor perket nem tudok megmutatni,mivel iszonyú sok van,de nagyon sok bónuszt ad.
-
Plata
titán
30-35 körül vagyok még csak benne ... van egy pár ami nehézkes meg egy pár amire lusta is vagyok megcsinálni .... de még a fő karin se minden van megcsinálva nem tudom másnak hogy megy ez amugy ... pl a doff küldik ... de valahogy mostanában picit erősebbnek kezdem érezni a fő karim és a science karaktereim mint ami csak van úgy. pedig még azt az 1 eng-t meg kéne csináljam meg egy vicces breen-es karit ami cold dmg-el

Endeavor acc wide.De nagypn jó.
Sok sebzést és critet ad meg skilleket. -
Efanatica
tag

-
Plata
titán
Én azt az endevor dolgot ilyen daly cuccnak érzem csak mert nagyon lassan lehet benne fejlődni meg a random pont osztogatás annyira nem túl jó. Amit tudok megcsinálom. Nincs egy konkrét karim erre a célra mert van amin másfajta sebzést használok. Mint pl a plasma vagy antiproton. Csak egy van ami a fő és mindent azon próbálok összerakni hogy erősebb legyen. Csak ugye nekem annyira nem megy jól a pénz keresés ebben a játékban sajnos.
Nekem nagyon rég maxos.
-
Efanatica
tag
-
Plata
titán
-
Efanatica
tag
-
Plata
titán
-
L3zl13
nagyúr
-
Plata
titán
-
L3zl13
nagyúr
-
Plata
titán
-
Plata
titán
-
Nagus
senior tag
Nem tudom.
Egyszer csináltam a borgos küldit adott valami vackot azt kész.
Többet úgyse nagyon megyek borg groundra.
Elég nekem most az hogy majd 50 karival admiraltyzom naponta.
Így is fáradt vagyok,nem még admiraltyzás után borgot kergessek földön.
Zűrben ok,ott nincs egyenlőre adaptálódás.Gondolom ahhoz, hogy a boff-ek tudják lőni a borgot kell nekik az új vacak. A régi kellett és használták is.
-
Plata
titán
Nem tudom.
Egyszer csináltam a borgos küldit adott valami vackot azt kész.
Többet úgyse nagyon megyek borg groundra.
Elég nekem most az hogy majd 50 karival admiraltyzom naponta.
Így is fáradt vagyok,nem még admiraltyzás után borgot kergessek földön.
Zűrben ok,ott nincs egyenlőre adaptálódás. -
Nagus
senior tag
Látom kivették a replikálható 0EC modulátort... Akkor ha jól értelmezem ötször le kell tolni azt a retket (per karakter), hogy felszereljem magamat ahhoz, hogy borgos epizódot tudjak tolni?
-
Plata
titán
-
Plata
titán
Újra admiralty hééét.

[link]
We’re launching the Admiralty Bonus event! From September 21st at 8am PT to September 28th at 12pm PT on PC, your Admiralty missions will give out bonus rewards! During this special event, you’ll find that all of your assignments give out double Campaign XP, allowing for faster progression, no matter whose missions you’re completing. Get in good with the Ferengi, serve the Federation or the Klingon Empire, or help rebuild the Romulan Republic. In addition, all Tour of Duty missions will award bonus Dilithium Ore during this event!
We hope you enjoy this special event, Captains. Command your fleet to take to the stars!Ide a sok dilivel.

-
SZN
tag
-
Plata
titán
-
SZN
tag
-
Plata
titán
Haza vágták a kinetikus fegyvereket.
Borg már immunis rájuk,a Tommy gun sem sebzi őket. -
Plata
titán
-
L3zl13
nagyúr
Én is felmentem twitch-re megnézni, hogy mi ez, de mikor láttam, hogy ilyen gyorsgépelős cucc lesz a giveaway, jöttem is le.
-
Plata
titán
Jah én azt gyűjtöttem be mobilról amit te linkeltél,a videóval nem törődtem,mert az a bundle nekem már megvan.
De a lényeg az hogy nézni kellett a videót és amikor a csóka valamit kiírt videóban a játékban azt el kellett neki küldeni. -
Efanatica
tag
-
Plata
titán
-
Efanatica
tag
-
Efanatica
tag
-
Plata
titán
-
Efanatica
tag
Giveaway van máshol is
-
Plata
titán
Epic-en van egy giveaway.
De lehet csak Epic STO-val működik. -
Plata
titán
Esetleg ha most megveszi a mostani eventet és tovább csinálja,akkor megkapja az eventért járó összes pontot és plusz azt amit bónuszban csinál.
Tudom mert váltottam ki lobiból meg event voucherből eventet.
Valamelyik karimnál még most is van event voucher.
-
L3zl13
nagyúr
-
Plata
titán
-
Efanatica
tag
szerintetek még esélyes ?

-
Plata
titán
-
L3zl13
nagyúr
A borg red alertben a kockák lecserélődtek Assimilator-ra.
Furi. Főleg így az event utolsó 1-2 napján.
Nem tudom szándékos volt-e. -
Plata
titán
Nekem nem volt gondom,azon kívül hogy a játék halál bugos.
A 30 borg hajós endeavorhoz le kellett tolnom egy rakás borg TFO-t mire végre meg lett.Kb minden tizedik borgot számolta.
Volt olyan TFO ahol öltem vagy 100 borgot és 0-t írt jóvá.
Plusz az MW hajók spéci képesség abaka eltűnt,aktiválódik képesség,de gőzöd nincs mi kell hozzá vagy mi lesz az.
Plusz fed karival a photonic fleet képesség romulán hajókat is idézett.
-
Nagus
senior tag
-
Plata
titán
Hát az egyik legjobb carrier az biztos,de én a helyedben disruptor fegyverhez disruptor hangárt is használnék.
Az enyémben két klingon hangár van,mivel orion kari.
Elméletileg a hangárokra nem hat a fegyver konzol,de tapasztalatom szerint igen.
Nagyobb a dps-ük ha passzol hozzájuk a konzol.
Ui:Sensor phantom projector dilis,egyik pillanatban 25-150% bónusz sebzést ad, a másikban meg talán 2-10 körül.
TFO-n néztem ott még asszem 156%-ig ment fel.De harcon kívül néha le csökken,mondjuk harcban nem tudtam mindig figyelni,de amikor ránéztem jó volt. -
Plata
titán
Ingyen protostar egyenruha van a store-ban.
-
Efanatica
tag
-
Plata
titán
-
Efanatica
tag
ohhh de tudom irigyelni akinek olyan sok starship trait-je van már :'(
-
Plata
titán
-
Plata
titán
-
Nagus
senior tag
Tudja valaki milyen update jönne a szerverreől ami nem akar? arc kliens. Tegnap még jó volt...

-
Plata
titán
-
Efanatica
tag
-
Plata
titán
én elhiszem csak az a gond nem értem hogyan csinálják. mármint én csak azt ismerem ami az lenne hogy doffokra költöd a fleet creditet és azokat értékesíti az ember de nehezen adhat szerintem jót. Azt hiszem a flottás bázison lehet random ritkaságban venni őket. Csak nehéz azt a mennyiségű fleet kreditet előteremteni minden karin hogy abból legyenek meg a Space Traits-ek a főbb karaktereken. A hiányzó boff skillekről nem is beszélve. meg amit emlegettél valami suliban hajós dolgot de azt nem tudom hogyan kell meg kéne hozzá a hajó is szóval eléggé meg van kötve a keze az embernek hogy legyen benne pénze és abból legalább 1 karakterre meg tudja venni amit írnak ilyen alapvető traiteknek.
Hát nekem nagyon sok millió FC-m van.
De a sulibán doffozás kifizetődőbb.
Sulibán doff glitch-el 5 naponta 6 spéci doffot tudsz szerezni karakterenként. -
Efanatica
tag
Szerintem doffozásból most is meg lehet élni,ha van hozzá kedved.
Régebben mikor volt hozzá kedvem másfél milliárdot csináltam doff eladásból.
De már rég nem csináltam mert nem érdekelt semmi olyan hajó,vagy elég volt rá a pénz amit endeavorral admival kerestem.
Tudom nehezen hihető de sok karival admiraltizva elég sok pénzt lehet keresni.
Ebben az évben is elvertem fogalmam sincs mennyi pénzt,valszeg milliárdon felül.
De mivel admis pénz volt nem érdekelt,plusz hamarabb verem el a pénzem arra hogy kezdőknek segítsek mint saját magamra.
Én zenes eventes gearrel szerelem a hajóimat.
Nincsenek is hajókon milliárdos doffok,sem boffok,bár boff nem gond mert annyi zenes boff unlockom van hogy nem is tudom mindet feltenni a hajóra.
Na persze a crites boffok kivételek ők minden hajón ott vannak. a V. nevű doffok speckó eszetlen erős boffok.De belőlük max 3 megy fel.
Plusz a legendary boost-al megtolt kariknak jár baromi sok speckó full gearelt full skillezett boff.
Lekvár karin is ezért van ennyi boff,legendary booster adott boff slotot is meg boffot is.én elhiszem csak az a gond nem értem hogyan csinálják. mármint én csak azt ismerem ami az lenne hogy doffokra költöd a fleet creditet és azokat értékesíti az ember de nehezen adhat szerintem jót. Azt hiszem a flottás bázison lehet random ritkaságban venni őket. Csak nehéz azt a mennyiségű fleet kreditet előteremteni minden karin hogy abból legyenek meg a Space Traits-ek a főbb karaktereken. A hiányzó boff skillekről nem is beszélve. meg amit emlegettél valami suliban hajós dolgot de azt nem tudom hogyan kell meg kéne hozzá a hajó is szóval eléggé meg van kötve a keze az embernek hogy legyen benne pénze és abból legalább 1 karakterre meg tudja venni amit írnak ilyen alapvető traiteknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
22100 - 22001
23774 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Szijjártó Péter a BYD-hoz igazolt
- Futás, futópályák
- PSti: "Új" VGA kártya jelent meg: Gainward GeForce RTX 3060 Python II OC
- Path of Exile (ARPG)
- Diablo IV
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Windows 11
- Call of Duty: Modern Warfare 4 (2026)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! MSI KATANA 17 HX gamer laptop! -i7 14650HX , RTX 5070 8gb MAX TGP, 16gb DDR5,1tb
- Szép állapotú Asus TUF F15 i7-10870H NVIDIA GTX1660Ti 6GB 16GB DDR4 512GB SSD 144Hz gamer laptop
- i3 7100 / 8gb ddr4 ram / kingston 240ssd
- LIAN LI Strimer Plus v2 12VHPWR 16pin - 3x8pin VGA Tápkábel 33.5cm 8LED aRGB
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1145G7 16 GB Garancia
- Új HP 15-FD0003SF FHD LED i5-1334U 4.6Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 5 pro 2500U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPad 9 - Cellular 64GB 90% (3 Hónap Garancia)