- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Raulblanco07 #15299 üzenetére
Zsiri sz@rba ült tegnap is
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Konfigos #15048 üzenetére
Szia, utólag is köszönet a segítségért. A hétvégén felléptem és mondta platac hogy valaki itt szapult minket. Nyilván kb annyi volt a válaszom hogy "egészségére, ha nincs jobb dolga" de most így munkában, munka helyett gondoltam ránézek, lassan pereg az óra. Ahogy nézem a nagyja törölve lett, csak egy két neki írt válasz maradt meg.
Szóval, hogy tiszta legyen. HGF mint név megmaradt régről, de nagyjából ennyi a közös a régi Johnwill - Kolln - Zolee féle flottával, nem változtattunk nevet mert szartunk rá, talán kiküldtem egy körlevelet hogy váltsunk nevet ha már úgyis semmi más nincs meg a régi szabályzatos vezetőséges tárgyalásos hadbíróságos hülyeségből, ha valakinek van ötlete jelentkezzen, de őszintén szólva a jó nevek már foglaltak volnak mint a Magyar Flotta vagy a Csillagflotta, a Legeslegeslegeslegkirályabbszipiszuperflotta pedig nem fért ki sajnos, kevesebb leg-gel pedig milyen már... akkor inkább marad ami volt. Szóval senkinek nem volt ötlete és így maradt.
Nagyjából a jelenlegi szabályzatunk:
Mindenki azt csinál amit akar, flottás épületből azt vesz amit akar, bankból azt vesz ki amit akar, aki megfelelő rangban van hozzá az olyan projektet indít amilyet akar. Előléptetés hozzá megfelelő rangba pofára random, vagy ha az illető kéri.Igazából felesleges az ilyen hülyeség, felnőtt emberek vagyunk, játszani lépünk be, nem fogjuk meglopni vagy megölni egymást csak mert nincs leírva egy szabályzatban hogy ebben a flottában ez tilos.
K13, igen, nagyon mi sem siettünk, tőlem bement a teljes építés negyede, platac másik negyede, egy harmadik srác tizedet dobott be, többi 63 accountból pedig a maradék 40%. Még volt egy nyereményjáték is, az építésben résztvevők között 1 milliárd creditet osztok szét betett credittel arányban, a sajátomat szétosztva minden résztvevő között, így 260m körül kapott platac, de már aki egy doffot betett az is kap 3,9m-t.
Igazából a többi magyar flottától csak annyit kérnénk, hogy felejtsék el hogy vagyunk és hagyjanak az ilyen hülyeségeikkel mint a régi állandó kamulevelek és a mostani srác hülyesége. Nem toborzunk, nem hirdetjük magunkat, magasról teszünk mindenki másra hogy ki mit mikor miért csinál, mi vagyunk a legkisebb legjelentéktelenebb flotta, felejtsétek el azt is hogy létezünk.
Egyéb, ha már bent voltam, chaten egy újonc srác írta, hogy van az a zsirosdeszka nevű, az naponta nyit vagy 3-4 hajót
Megnyugtattam hogy biztos valami csaló hacker ha annyi esik neki
-
Plata
félisten
Oltári jó hírem van.
Újra lesz sok év után First contact day.
Április 3-7.
Sok éve nem rendezték már meg,azt hiszem 2013 vagy 2014-ben volt utoljára.
Fedeseknek járt egy Phönix pet,romulánoknak egy irtózatosan aranyos nanov pet,de a lényeg a klingonoknak a világ legszebb fegyvere,ha jól emlékszem Tritanium Rending Bathlet volt a neve. -
Plata
félisten
Már megint jött valami süket duma.
[link]
Gugli fordítóval sem értem. -
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15291 üzenetére
Neem,zenbű nem veszünk promós hajót.
Majd ha vége brícsnek megint belevágok egy kis flottás bugos doffozásba.
Majd csak összejön rá a lóvé.
Mennyibe fáj most egy hajó?Félre értettem,9 részes heavy dreadnought cruiser pack vagy mi a frász fog jönni.Nem ez a vacak zenes változatban.
-
Konfigos
őstag
Én elég sokat foglalkoztam ezzel tegnap,ha kell járgány tudok szerezni neked promo packokért,flottába is kértek egyet tőlem,85 packért tudok adni neked is,kb 17k zen.Vagy vársz kicsit hátha esik az ára,de ha sokat vársz és kimegy akkor legközelebbi infinél lesz csak elérhető,és akkor már az ára annyi lesz ami a 23c hajónak,ami viszont esélyes hogy többre jön ki.Szóval ha kell hajó szólj,és intézek egyet,nyugi sokat nem keresek majd rajtad
-
Plata
félisten
Szerintem 3 hónap múlva újra lesz phoenix.
Én most csak ingyenest vettem ki,előzőleg vettem jó párat mert kellett pár karinak red matter.
Azt szoktam csinálni hogy romulán karival veszem ki,neki jobbat ad a játék,előzőleg majdnem mindig VR-t kaptam vele.
Most nem volt sok dilim,elköltöttem zenre meg a flotta projectbe is raktam.És breach miatt hanyagolom az admiraltyt is.
Bár lehet hogy utána is egy kicsit,át térek a szokásos doff pénz szerzésre,bár az csak 5 naponta egyszer foglal le.
Nem tudom mit csináljak,várjak zenes 9-es hajó packra vagy kezdjek pénzt gyűjteni egy klingon óriás talicskára.
Elég biztosra mondják hogy jön valami 9-es heavy dread pack.És tanácstalan vagyok.Gyűjtsek össze lóvét vagy zent szerezzek inkább.Mondjuk zenből jobban állok,még van 46.5k.Sőt asszem ma is kapok 500-at küldizésből.Pénzem viszont nincs sok,kb egy fél hajóra van ha eladom a 100 kulcsom.Meg kiveszem a dugi pénzt az acc bankból. -
Annak a Phoenix price tokenes eventnek vége van, vagy csak én nem találom az NPCt?
-
Plata
félisten
Breach-et eltolták,nem lehet be menni a hajóba,csak ha megölöd magad,kijutni meg sehogy.
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #15279 üzenetére
Jövőhéten lesz ha jól emlékszem,mindjárt megnézem,ép megyek fel.
De ma lobi sale van.
[link]Nem is tudtam hogy az Aegis szett bugos volt.
Mai frissítésben javították elvileg.General:
Resolved numerous graphics related crashes.
The Duty Officer rewards from "A Fistful of Gorn" and "A New Warfare" now open into either the unique Duty Officer or a Duty Officer of up to Very Rare quality if the player already owns the respective unique Duty Officer.
Resolved a number of issues where players could end up outside of the playable area in Unto the Breach.
The Naj'sov Klingon Science Vessel can now use the upgrade material.
Systems:Aegis Set Bonuses:
Resolved an issue where the 2 piece bonus Energy Negation never proc’d.
Resolved an issue where the 3 piece active power "Energy Feedback Conductor" did not appear on the power list.
Resolved an issue where the Protomatter Field Projector was affecting things beyond passive Shield and Hull Regeneration.
Resolved an issue that could make it impossible to search for kits with the [KPerf] modifier.
Known Issue:The final mission that grants rewards in the Lukari reputation can get into a state where the player cannot claim the rewards.
This will happen if the player closes the initial contact window with Kuumaarke when the mission becomes available.
To avoid this for now, do not close the contact window when it appears and complete the mission as soon as it’s available. -
Plata
félisten
Srácok,ha igaz akkor nem tudom mit gondoljak.
A promós hajókból jön 9 részes zenes változat is.Itt vannak a statok.
[link] -
Plata
félisten
Na én is vásároltam K13-on,tailornál vásároltam cuki ruhát karimnak.
-
Plata
félisten
Jah tényleg ezt elfelejtettem betenni.
[link] -
Plata
félisten
Srácok láttam harc közben Enterprise J-t,irtó gáááz.
Egy ótvar nagy palacsintasütő.
elöl szerintem nem 4 fegyvere lesz.Az a tetű vagy 8-10 sugárral lőtt. -
Kotomicuki
senior tag
Szerintem pénzt akarnak keresni, így a T6 továbbfejlesztése felejtős történet -> vegyen MINDENKI T7-et és fejlessze azt, abból van a nagyobb pénze a cégnek.
Ha ésszel csinálják, akkor a T6(-U)-kat nem kell "kukázni" (azonnal, "elég", ha megvárod vele a lvl 80-100 eljövetelét; meg lenne is belőle nagy fölhördülés...), hiszen a T5-U hajókkal most is lehet még szaladgálni (Karfiol&tsai).
Rewamp-pal visszanyesik a dolgokat, mint anno, és újra el kell érned azok szintjét és erősségét - túl nagy változásokra nem számítanék, egyenlőre. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #15248 üzenetére
Jah jut eszembe promó hajó,ez nem dobozból jön,bocs de elfelejtettem válaszolni rá,utálok mobilon pötyögni.
Ez a hajó zen storeból vehető R&D promotional pack-ból esik,ez egy promós craftos láda.
Van benne 10 lobi kristály meg egy rakás random craft alapanyag és komponens meg egyéb craftos szarság.
Ha jól emlékszem 1 láda 300 zen.A bundle 1000 zen és 4 láda van benne.
Na most ebből esik promo event alatt egy hajó,már ha esik,mert szerintem inkább baszik esni.
Ha promós hajót akarok inkább megveszem EC-ért mint hogy nyissak mert olcsóbb.
Igaz most le vagyok égve mint a rosseb,de ha nagyon kell bevetem a flottás bugot 37 karival oszt lesz pézöm pár hét alatt.
Sok kari néha előny.
Anyám olyan vacak kávét főztem hogy még a parókám is visít.
Ui: közben megtaláltam mi van az R&D packban.
Research and Development Pack – 300 ZenThis pack includes:
15 Common, Uncommon, Rare or Very Rare R&D Materials
15 Uncommon, Rare or Very Rare R&D Materials
6 Rare or Very Rare R&D Materials
4 Very Rare R&D Materials
3 Mk 2 or Better R&D Components
3 Mk 6 or Better R&D Components
2 Mk 10 or Better R&D Components
3 Random R&D Catalysts
4 Random Upgrade AcceleratorsResearch and Development Pack Bundle – 1000 Zen
This pack includes:
4 Research and Development Packs
(You will receive 4 separate packs when making this one purchase, NOT 1 pack that unpacks 4) -
Plata
félisten
válasz
CactuS #15250 üzenetére
Nem tudom mi lesz.
Ha T7 akkor sajna az jobb lesz mindenben mint T6.
Talán lesz T6 fejlesztési lehetőség.
De sajna a T7 akkor is jobb.
Ha lesz.Várjuk meg májust mertsok pletyka.De ki tudja mennyi az igazság.
De nyáron jön ingyen hajó.
Ha T7 bejön májusban az ingyenes hajó is T7 lesz.
De nem csak Risa hanem TNG event is lesz.Talán. -
válasz
Konfigos #15242 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor életem első STOs karaktere hozzátok jelentkezett és gond nélkül bekerültem az akkori "hosszú" szabályrendszer ellenére. Abban a szabályrendszerben sem volt semmi olyan dolog, amit amúgy nem tartana be egy alapvető szociális skillekkel megáldott humanoid. Aki ezen problémázik, azt valószínűleg amúgy is kilökte volna a közösség.
Más: promos hajó az azt jelenti, hogy jön új zenes kulccsal nyitható láda, amiben lehet ez a hajó? Vagy ez valami promóció során kerül bevezetésre?
Ha nem lesz több T6 hajó, akkor minden mostani megy majd a kukába, amikor jönnek a T7-esek?
-
Konfigos
őstag
Én mérget vennék rá hogy nem lesz aknás hajó,főleg azért mert semmi értelme már a nagyközönség előtt,2 dolog megy a beam meg a temporal,ezeket ötvözik.Ha lesz is aknás hajó az csak valami eventes lehet,de hogy boxba nem tesznek vagy promoba az fix szvsz.Van infód a tzenkethi boxrol?Ha minden igaz az jön majd később.
-
Konfigos
őstag
Tliss miért nem jó?Lehet vele aknázni is,csak romulan ugye.Én annak idején megbántam hogy kibontottam honapok óta volt a szárazdokkba,de most elővettem megint és olyan buildet csináltam rá hogy a haja égnek áll az embereknek tőle.Szóval tényleg megéri az árát..Na meg feltudod nyomni a hullt is 100k fölé akár
Ami azért elég jó egy warbirdtől ami így fordul,szerintem egyedülálló is.Az hogy mire lesz elég ha jön t7 arról van egy sejtésem..de ez mindig is így volt.
-
Konfigos
őstag
válasz
ertewrtewrtw #15237 üzenetére
De ez most komolyan miért számít hogy mit láttál x éve?Arról van szó hogy jelenleg nincs,azzal kezdted hogy "ha jól tudod" x oldalas szabályzat van stb,erre lett neked reagálva hogy nincs ilyen,akkor nem értem miért pörögsz még mindig ezen?Nem értem mi hasznod származik ebből,max azt hiszik a többiek rólad hogy szándékosan kötekedni akarsz és csak megutáltatod magad.Nyugodtan posztold ki a flottád nevét,honlapját ide,nincs megkötés senki felé se,nincs kisajátítva a fórum nekünk..Ha azzal kezdted volna a mondani valód hogy xy nevü flotta tagokat keress,x weboldalon megnézhető,pár szóba leírtad volna a társaságot és pont akkor semmi baj nem lett volna ebből.Ez eszedbe se jutott?
Plata: ttcn 4/4et írtak,egyébként ez is kapós hajó lesz,első nap szerintem simán 1.8b árral,párat én is nyitok belőle,meglátjuk milyen lesz a drop.
-
Plata
félisten
Vidió a promó packról.
[link] -
Plata
félisten
Új promós hajók jönnek.
Pletyka on.
Ha igaz 5/5 fegyver slottal és 3 hangárral.
Ha igaz az utolsó T6 hajók.
Pletyka off.
[link] -
Plata
félisten
válasz
ertewrtewrtw #15237 üzenetére
Nem tudom mit láttál,nem is izgat.Mivel a honlap nem létezik ezt már vissza nem tudom nézni.
Mai napig nem merted ki írni vagy felvállalni a flottád nevét,csak írogatod ugyanazt a szánalmas hülyeséget,a stílus ismerős.
Engem sem te sem a flottád sem a hülyeséged nem érdekel,részemről a marhaságaidra többet nem válaszolok.Ha értelmeset írsz amivel megéri foglalkozni válaszolok,üres baromságra nem.
Van egy vagy is inkább két mondás ami rólad eszembe jut,de nem írom ide mert még megsértődsz,ha érdekel majd privátban elmondom. -
L3zl13
nagyúr
Ha valaki még nem nézte volna: A fönix láda megint levitte a dili árát. Most 200 körül van az árfolyam.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
L3zl13 #15233 üzenetére
Azokat a legalsó flottabázis-küldetés "sorban" tudod elpasszolni, nagy tételben -> ott lehet választani, hogy olyan összeállítást, amibe 64(?) db-ot is belerakhatsz egyszerre (darabja 250-300 FC) és a többi körítés között nincs dili'-igény sem - ha jól emlékszem, legalábbis kdf oldalon inkább ide sóztam el őket, mert egyszerűbb, mint 100x kattintgatni 10 db miatt, ami utána még vagy-vagy alapon adja a jutalmat....
Sajnos, a fölsőbb "sorokban" már nem számítanak civilnek a foglyok... -
L3zl13
nagyúr
válasz
CactuS #15228 üzenetére
A Galaxy map-en vannak különböző nevű nebulák. Ha oda elmész, mindegyiknek van egy DOFF küldetés sorozata, ami a végén kék vagy lila DOFF-ot ad. Plusz elérhetővé tesz egy ismételhető DOFF küldit amivel további lila officereket szerzhetsz.
Ezen kívül van egy ismételhető colonization DOFF küldi az Operations department alatt, ami elég jól adja a dilithiumot 5 passangerért cserébe.
Fleet projectekbe is használhatóak civilként.Szóval összességében elég hasznosak.
Nekem Fed oldalon inkább a prisonerekkel van gondom. Nem sok hasznot hajtanak a konyhára.
-
Plata
félisten
Ha valakinek vannak talaxi boffjai nézze már meg neki hogy lopnak normal brícsen,nekem úgy lopnak mintha elitet vagy advancedet mentem volna,sok kék materialt csórtak.
-
Plata
félisten
Brícsen ellőttem a singu ágyút erre kikapott mindent a falból és elvitte.
Állati jó hecc volt.
Gyűjtöm neki a lukari markot brícsen,majd lehet lukari szettet kap,az elég tankos.Csak még a nauszi kalózomnak 8 nap mire kész t5 lukari repu,ha neki kész t5 lukari,teli pakolom acc bankot lukari szponzor tokennel,onnan már könnyű lesz a többi karival felhúzni a reput. -
Plata
félisten
Didi szingularitás ágyúja bugos.
Ki szedi a falból az ellenséges tornyokat egyebeket. -
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #15218 üzenetére
Ha felmész a játékba és megnyomod J gombot bal oldalt látszani fog a jelenlegi event,2 is van brícs és phönix,rákattintasz feljön egy küldi,elfogadod elmész Drozana állomásra ott egy kis köcsögtől kapsz egy ingyen phönix dobozt.
Sok minden jöhet belőle,ha szerencséd van epic token jön belőle,az t6 hajó,vagy rosszabb.
Itt fel vannak sorolva.
Nekem az első napi ingyenes egy uncommon volt.A token átadható másik karidnak is ha van account bankod. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mondom megnézem ezt a deflektor fézer dolgot. Gyorsan mentem egy borg redalertet ahol megint minden ellenség azonnal meghalt. Mondom oké, akkor nézzünk valami PVE-t. Erre ott meg látom, hogy 2 óra join / create bann-t kaptam AFK miatt. Valahol valamikor.
Mi a tosz van?
-
Plata
félisten
Hát az új Brícs nagyon laza let,rövid és könnyű.
Jó régen sem volt nehéz csak félóra volt és az ember elaludt rajta.
Legalább is én volt hogy bealudtam rajta.Nincs már a kötelező félórás baromság,sőt új opció van hogy 15 perc alatt be kell fejezni,de nem tart addig,tök rövidre lett vágva. -
Plata
félisten
Visszatért a főnix.
[link] -
madgie
titán
A Quantum Phase set nem jó tanknak? Még bónuszban tudja a pajzsot gyógyítani mondjuk egy Energy Siphon-nál.
-
-
-
Plata
félisten
Úgy látom senkinek semmi ötlete tank szettre,próbálta már valaki ezt a lukari szettet?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #15200 üzenetére
Jó vicc, a Vestát is abból vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged