-
20100 - 20001
23774 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-03-08 14:21 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Ez a Discovery... érdekes. Jön az ellenség és megad mindent amiről álmodnál... betört hozzád a főparancsnokságra, de békét akar, sőt nemcsak békét, hanem felajálja, hogy átalakítja a társadalmát, hogy ne legyen rabszolgaság, visszavonul területekről, csatlakozik a Federációhoz, átáadja az elmondottak szerint magasabb tudását, segít megoldani, hogy lemásolják a Discovery technológiáját, hogy mindenki használhassa... aztán erre a Federáció bíróság elé akarja állítani és ha nem egyezik bele, akkor nem kér a békéből... Mi ez? Ja és bónusz, hogy mivel van egy átverhetetlen hazudságvizsgálójuk még azt is tudják, hogy mindez igaz.
-
Plata
titán
-
Plata
titán
Igen,azt hiszem a romulán meg a disco 50%-os volt.
Galaxy nem tudom,lehet az is. -
L3zl13
nagyúr
A 45-ről 29 az elvileg ugyanúgy 35% mint a mostani akció.
Az egy hajós legendary packoknál meg úgy tűnik változó, mert valamelyik 25%-os akcióval nyitott, valamelyik pedig 50%-kkal a korábbi híreket visszanézve. -
Plata
titán
-
L3zl13
nagyúr
-
Plata
titán
-
gabor7th
addikt
-
Plata
titán
-
gabor7th
addikt
Ez olyan fura... Karácsony van és semmi giveaway, vagy alacsonyabb árak nincsenek. Máshol meg már vagy egy hete minden nap kapom az ajándék tartalmakat.
-
gabor7th
addikt
Nem, a hajóban levő Szaru fajához tartozó gyerekagyú felnőtt, amikor fél/sír vagy megilyed nagyon ilyen hullámokat szór szét a világba... Nem igazán részletezték, hogy miért csak öt másodperc alatt valamit összedobtak, hogy lehet ezért-azért. Számomra ez már fájdalmasan rossz. / Ma nem láttam semmi extra akciót, úgy tűnik azt mondják, hogy fúj, nem kell nekik a pénzem. Hát jó.
-
Plata
titán
Nana,a készletemtű tipli van.
Mi a szösz csak nem egy Q kölök miatt? -
gabor7th
addikt
Na azt hiszem abbahagyon a Discovery-t ha igaz... spoiler! Én még nem láttam, de a neten többfele azt olvasom, hogy a "Burn" egy órdító gyerek miatt történt...
Meg lesz, egy bolygó Dilithiumból... úgy tűnik megtalálták hol rejti el Plata a készletét.
-
gabor7th
addikt
Sziasztok! Kellemes ünnepeket... Remélem ma adnak valami kedvezményt.
-
Plata
titán
Csábító,de ez úgyis csak be etetés hogy most be vásárolj és ha jön a nagy pack ne maradjon pénzed.
Jön a klingon recruit,meg az új TFO ecent ami majd hajót ad,szerintem valamivel készülnek,na és februárban lehet készülni egy giga packra.
Klingon legendary pack lehet már nem lesz,elvégre a következő év elején a hajókat összevonják,már klingon is repülhet bármelyik fedessel. -
L3zl13
nagyúr
-
Plata
titán
-
Plata
titán
Promós hajó a legértékesebb... de már van több is belőle, talán már csak egy hiányzik feltétlenül. Amúgy persze visszajövök majd mondjuk úgy január végefelé. Ebben az évben nem történtek meg a szokásos szüneteim amiknél újratermelődik a vágy a játék után és mondhtani kiégtem. Szerztem csomó nagyon klassz dolgot, egyáltalán nem csak eventekkor, de több dolgot egyszer se próbáltam még ki, csak csináltam az állandóan egymást érő eventeket. Nemrég beszéltem a chaten amikor felnéztem az egyik magyar barát-játékostárssal és mesélte, hogy ő is pont így van ezzel... mindketten csak épp benéztünk, hogy van-e Phoenix. De remélhetőleg majd újra jobban érdekelni fog majd, általában mindig ez van, váltogatom a játékműfajokat mi érdekel épp, egyszer ez, egyszer az, de mindig visszatérek.
A mostani eventes hajó is jó.
Egész jó carrier.
Phoenix van időnként,de nem jelentik be előre.
Most karácsony miatt is lesz valami biztos. -
Plata
titán
-
gabor7th
addikt
Amúgy nagyon kösz szépen, hogy értesítesz itt az eventekről, giveaway-ekről, ha valami jó dolog lenne azért beugranék.
-
gabor7th
addikt
"Egyébként ma kaptam ajándékba egy elite starter pack promó kódot"
Azt meg honnan? Alienaware?
-
gabor7th
addikt
Promós hajó a legértékesebb... de már van több is belőle, talán már csak egy hiányzik feltétlenül. Amúgy persze visszajövök majd mondjuk úgy január végefelé. Ebben az évben nem történtek meg a szokásos szüneteim amiknél újratermelődik a vágy a játék után és mondhtani kiégtem. Szerztem csomó nagyon klassz dolgot, egyáltalán nem csak eventekkor, de több dolgot egyszer se próbáltam még ki, csak csináltam az állandóan egymást érő eventeket. Nemrég beszéltem a chaten amikor felnéztem az egyik magyar barát-játékostárssal és mesélte, hogy ő is pont így van ezzel... mindketten csak épp benéztünk, hogy van-e Phoenix. De remélhetőleg majd újra jobban érdekelni fog majd, általában mindig ez van, váltogatom a játékműfajokat mi érdekel épp, egyszer ez, egyszer az, de mindig visszatérek.
-
Plata
titán
Na a mostani legutolsó Discovery rész egész jó volt... kár, hogy végül kiírták az egyik legjobb karaktert a sorozatból... pedig nincs túl sok belőle. Elvileg Filippa kap majd egy saját Section 31 sorozatot, de erre már ha jól tudom nincs garancia.
Plata: Úgy tűnik megúsztam pár fejfájást akkor, most nem játszok egy ideje, de ezekért a cuccokért beugrok. Remélem lesz még Karácsony környékén valami jó ajánlat, vagy Give away.
Jut eszembe,jobb ha visszajössz,következő TFO eventen ajutalom egy promós vagy boxos hajó lesz.
Jön klingon recruit,na és a klingonok megkapják a fedesek hajójait. -
Plata
titán
Na a mostani legutolsó Discovery rész egész jó volt... kár, hogy végül kiírták az egyik legjobb karaktert a sorozatból... pedig nincs túl sok belőle. Elvileg Filippa kap majd egy saját Section 31 sorozatot, de erre már ha jól tudom nincs garancia.
Plata: Úgy tűnik megúsztam pár fejfájást akkor, most nem játszok egy ideje, de ezekért a cuccokért beugrok. Remélem lesz még Karácsony környékén valami jó ajánlat, vagy Give away.
Promó az van.
Infinity prmo.
[link]
Egyébként ma kaptam ajándékba egy elite starter pack promó kódot.
Oda is adtam az első embernek aki kérte.
Mivel ez egy T6 hajót is adó pack és az nekem már megvan. -
Plata
titán
Giveaway nincs de sale igen.
[link] -
Plata
titán
Star Trek Online will have unscheduled maintenance time tomorrow, 12/18, on PC to fix an issue that's been causing crashing for some Captains. Maintenance will begin at 7am PT and is estimated to last 2.5 hours.Update: The patch will also fix the issue blocking progress with the mission The Kobali Front.
-
gabor7th
addikt
-
Plata
titán
Ingyen cuccok:
PC Captains, there have been several frustrating incidents with have to retrain your characters recently. While we believe those issues have been fixed by this morning's update, we know how painful it was to retain over and over and over again. With that in mind, we want to offer you a thank you gift for your patience. Starting this Friday, December 18th, at 8am PT (17:00 CET), and running until January 3rd at 10am PT (19:00 CET), you'll be able to claim four free Captain Retrain Tokens, and one free Experimental Starship Upgrade, in the Promotions Tab of the Zen Store. You can only claim this gift once per account. Thank you again for your incredible patience, Captains, and we'll see you in the Final Frontier!
-
Plata
titán
-
Plata
titán
Ezek már mindent elcsesznek,a hétvégén dupla xp event volt,vagyis nem volt,mert én admiraltyztam végig,nem jött dupla xp.
Dupla xp-s eventen dől a dili,de itt erről szó sem volt.
Bár jött megint sok fleet dili,az is jó valamire. -
Nagus
senior tag
-
Plata
titán
Közben ki derült rossz hajóról tettek be képet és javították.
This morning, we announced the Deimos-class Pilot Destroyer, coming tomorrow to PC. Unfortunately, the image that was used for those ships was incorrect. We will be updating the ships in the blog posts and launcher in a few hours, but this is the correct ship.Mai frissítés.
[link] -
gabor7th
addikt
-
Plata
titán
-
Plata
titán
-
gabor7th
addikt
Azt hittem a Phoenix dec.3-ig tart, de úgy látom már ma sincs.
-
gabor7th
addikt
-
Plata
titán
-
gabor7th
addikt
-
Plata
titán
-
MichaelSD
őstag
Te is tudod egy eventes hajó nem ér annyit mint egy zenes.
Nincs rendes és értelmes konzol kiosztása,boff kiosztása.
Nincs annyi konzolja.
Na és nem klingon hanem cross faction.
Ha tisztességes zenes hajóként jön ki klingon oldalon,az jó lett volna.
De így,mindenki ezzel fog szaladgálni,olyan mintha fedes hajóval rohangálnának a klingonok,bár a Titannal meg tehetik.
Kíváncsi leszek traitre meg konzolra.
Nekem a T5 Karfiol sci hajó.
Nem tudom ez lessz-e arra jó.
Ha fed oldalon van már 13 konzolos,7 sci konzolos hajó akkor a klingon oldalra is jöhetne.Látod, nekünk FEDeseknek el kell viselni a Titannal!
A következő dev blogban majd jönnek az adatok.Ettől függetlenül nem értem, hogy miért nem "semleges" hajókat hoznak ki, mint a Breen régen télen, vagy a Risiaiak nyáron.
-
Plata
titán
Te is tudod egy eventes hajó nem ér annyit mint egy zenes.
Nincs rendes és értelmes konzol kiosztása,boff kiosztása.
Nincs annyi konzolja.
Na és nem klingon hanem cross faction.
Ha tisztességes zenes hajóként jön ki klingon oldalon,az jó lett volna.
De így,mindenki ezzel fog szaladgálni,olyan mintha fedes hajóval rohangálnának a klingonok,bár a Titannal meg tehetik.
Kíváncsi leszek traitre meg konzolra.
Nekem a T5 Karfiol sci hajó.
Nem tudom ez lessz-e arra jó.
Ha fed oldalon van már 13 konzolos,7 sci konzolos hajó akkor a klingon oldalra is jöhetne. -
MichaelSD
őstag
-
Plata
titán
-
MichaelSD
őstag
-
Plata
titán
-
Plata
titán
Nekem nem sikerült,nem is nagyon próbáltam, a traitje és a konzolja kellett.
Ahhoz meg a zenes elég.
De van akinek sikerült a flottást is.
Bugos a vendor és mittomén mit kell mókolni a shipyardban és akkor elérhető. -
MichaelSD
őstag
-
Plata
titán
-
MichaelSD
őstag
Mai frissítés.
[link]
Rájöttek hogy bugos a T6 kupon és javítják,jókor.
"The T6 Ship Coupon Rewarded in Event Campaigns no longer allows players to claim the Titan Science Destroyer [T6] as it is a new ship.
All players who already used the coupon to claim the Titan Science Destroyer [T6] will continue to have access to the ship"Amennyire jó lett a Titan, annyire szégyenletes lett a bevezetése....
-
Plata
titán
-
Plata
titán
-
gabor7th
addikt
-
gabor7th
addikt
-
Plata
titán
-
Plata
titán
-
Plata
titán
Mai frissítés.
[link]
Rájöttek hogy bugos a T6 kupon és javítják,jókor.
"The T6 Ship Coupon Rewarded in Event Campaigns no longer allows players to claim the Titan Science Destroyer [T6] as it is a new ship.
All players who already used the coupon to claim the Titan Science Destroyer [T6] will continue to have access to the ship" -
MichaelSD
őstag
-
Plata
titán
-
gabor7th
addikt
-
MichaelSD
őstag
Nem lehetett kivenni az ingyen Phoenix boxot.
-
gabor7th
addikt
Valaki adott neked diplomáciai mentességet, az begyorsítja.
-
Plata
titán
Az a Luna osztályú, és Titan nevű hajó volt.

A Phoenix vendor bugos volt, nem lehet kivenni a dobozt. Már jó?
-
MichaelSD
őstag
Az a Luna osztályú, és Titan nevű hajó volt.

A Phoenix vendor bugos volt, nem lehet kivenni a dobozt. Már jó?
-
gabor7th
addikt
-
Plata
titán
-
Plata
titán
Annyira nem tudom hogy mi,de nemrég láttam a Nemezis-t amiben Riker mondta hogy megy Titan-ra,vagy talán a Titan-al mennek a mézeshetekre?
Nem emlékszem.
Vagy a Titan-on. -
MichaelSD
őstag
"Titan" nevű Luna osztályú hajó volt RIkerré, ahogy Plata írta.
Most egy Titan osztályú hajó jött ki, ami a Luna utódja (T6osa talán, most nem vagyok gép előtt), ami a STO idővonalon van (ami most?
). -
gabor7th
addikt
-
Plata
titán
Na ma csak úgy záporoztak a R&D pack-ok a box nyitásoknál... annyira utálom. Amikor nem infinite boxot vettem, hanem ezt az angel-est 12 boxból 8 R&D volt, pedig azt hittem, hogy majd kapok jó kis konzolokat vagy valami, mert ebből az angelesből nem vettem semmit tőzsdén. De nem. Semmi hajót nem kaptam.
Háát,figy boxot nagy mennyiségben éri meg nyitni valamennyire.Bár úgysem igazán.
-
gabor7th
addikt
Na ma csak úgy záporoztak a R&D pack-ok a box nyitásoknál... annyira utálom. Amikor nem infinite boxot vettem, hanem ezt az angel-est 12 boxból 8 R&D volt, pedig azt hittem, hogy majd kapok jó kis konzolokat vagy valami, mert ebből az angelesből nem vettem semmit tőzsdén. De nem. Semmi hajót nem kaptam.
-
Plata
titán
-
Plata
titán
Titan Riker hajója.
Enterprise után a Titan kapitánya lett.
A Nemezisben kapja meg. -
gabor7th
addikt
Kíváncsi vagyok mennyire gyorsan reagálnak arra, hogy a Discovery a jövőben van.
-
MichaelSD
őstag
Nem a Titan a standard STO "idővonal", a Luna újabb verziója. Bár a pylonok tagadhatatlanul Discos érzést keltenek. Le is cseréltem Lunára a pylonokat.
A flotás verzió a sima T6 alatt van. Igen feature, nem bug!
-
gabor7th
addikt
Miért van az, hogy nekem a hibák mindig elvesznek valamit, valakiknek meg szuperszerencséjük van vele... Amúgy ha így nézzük igazad van. Ez a Titan amúgy melyik idővonalból van? Discovery?
-
Plata
titán
Háát,figy,rengetegen kivették a hajót,a traitjét is megszerezték.Leszedték konzolját satubbi,azt mind el kéne távolítani valahogy.
Túl nagy meló és túl hülyék hozzá.
Elvileg valahogy flottás verziót is kilehet szedni,de nekem nem sikerült. -
gabor7th
addikt
"BREAKING - Federation officials have confirmed that, in a daring raid, KDF splinter forces have captured a number of the new Titan Class ships. To avoid further strain on the Khitomer Alliance, Federation Officials have decided to send further Titans to any KDF Captains who wish.(To clarify: The T6 Titan can be purchased, claimed, and flown by Klingon Captains. Rather than fixing this, we're just going to roll with it. Congratulations on your new ship, Klingons.
There may be MANY bugs with this. Consider yourself a beta tester if you do buy one.)"Azért durva, hogy már annyira bugos az egész, hogy simán megadják magukat és hagyják ahogy van.
-
Plata
titán
"BREAKING - Federation officials have confirmed that, in a daring raid, KDF splinter forces have captured a number of the new Titan Class ships. To avoid further strain on the Khitomer Alliance, Federation Officials have decided to send further Titans to any KDF Captains who wish.(To clarify: The T6 Titan can be purchased, claimed, and flown by Klingon Captains. Rather than fixing this, we're just going to roll with it. Congratulations on your new ship, Klingons.
There may be MANY bugs with this. Consider yourself a beta tester if you do buy one.)" -
Plata
titán
Az új hajót ki lehet venni ingyen,ha van kuponotok be lehet váltani rá,sőt ha siettek a store bugos és klingon karival is ki lehet venni a hajót.
Poén lesz klingon karival fedes hajó. -
Plata
titán
-
L3zl13
nagyúr
Kíváncsi vagyok beáll-e fixen 500-ra a dilex. Szemmel láthatóan a cég ezen van.
-
Plata
titán
-
Plata
titán
Ezek nem ritka hajók voltak,hanem T5 hajók.
Kivették őket a játékból emiatt az áruk felment.
Mikor egy lobis hajónak ki jön a T6 változata kivonják a forgalomból a T5-öt,de a T5 általában szebb,ezért meg veszik hogy T6-ra rátegyék a skin-.t.
Meg vetted a T5 hajót 20 misiért és betetted pár hónapra a bankba.Mikor elég drága lett eladtad. -
gabor7th
addikt
A poén az, hogy ahhoz, hogy visszaszerezze a házát vissza kellett volna fizetnie a kölcsönt... De inkább megvette helyette az egész bankot.
Számomra a legritkább hajókkal való laza kereskedés még mindig távol van.
-
Plata
titán
-
gabor7th
addikt
-
Plata
titán
-
Plata
titán
-
gabor7th
addikt
-
Plata
titán
-
L3zl13
nagyúr
Szépen elszállt a Dilex árfolyam.
-
Plata
titán
Nem ezek promós és egyéb hajók voltak.Nem eventesek.
Temporal és a Tarantula egyszerre jött ki úgy emlékszem.
Legalább is egyszerre vettem őket. -
gabor7th
addikt
Na átcsi ezek a hajók már voltak máshol, talán nem mind T6. Tehát... azért rakják át, hogy még több zenért adják? Vagy hát boxban voltak inkább, de a lényeg, hogy most nagyon mást csinálnak mint eddig, hisz eddig régi eventes hajókat raktak be.
-
Plata
titán
-
gabor7th
addikt
Dehát pont ezt mondom, hogy a Discovery-t hogy fogják küldetésekre küldözgetni, ha ebben az időben már egy lövésből még egy kalózhajónak is illene elintéznie? Vagy elintézni olyan módszerrel amire nem is gondolnának, hisz ez a távoli jövő.
A terránoknak mint sikeres birodalom tudtommal már rég végük, mert miután találkoztak ezzel a világgal megprobálta reformálni a sajátjukat az egyikük aki járt itt.
Hogy mi van velük arról nem tudtak mondani szintén semmit csak, hogy az utlolsó kapcsolatfelvétel, találkozás 500 éve volt utoljára és logikus, hogy végük lehet, hisz a politikai rendszerük összeomlott és mindenkit ellenségükké tettek korábban. De úgy érzem, hogy itt lesznek nagy rejtélyek, talán a Terránok bosszúja volt ez az egész és azért nem támadtak tovább, mert ők is amúgyis szétestek.
Valaki tujda mi volt az a jelvény széttőprés dolog? Section 31 utód szervezet?
Ja és a terránokról mondtak egy olyat is, hogy találtak biológiai okot arra, hogy miért válnak agresszívvé és árulóvá. Ezért ki tudják szúrni, ha valaki terrán. Hát azért az is fura volt, hogy 1000 év nem volt elég, hogy megszüntessenek egy glicset a hologrammoknál, pedig a módszer már ismert több mint 900 éve.
-
gerisz23
őstag
Na pont ezt akartam írni. Csak persze az a baj, hogy... 900 év fejlesztés történt és azoknak a hajóknak a mostanaiak kb. egy lövésses problémának kellene lenniük, dehát ilyesmi tuti nem lesz, tehát alig több mint egy skint kapunk.
Némi spoiler. Én sajnálom, hogy most, hogy találkoztak a Federációval semmi képet nem kapunk a galaxis állásáról a nagyok tekintetében. Hogy pl. mi van a Kollektívával, vagy a Klingonokkal, Romulánokkal; a legnagyobb fenyegés az valami egyesült kalózszövetség. Ez a Terrán vonal elég fura, de érdekes lehet majd. Voltak hülyeségek, pl. miért van egy kórház a főhadiszállás közepén, ahol ráadásul fertőzött egyének vannak, de összességében ez a rész Star Treknek érződött. Az is jó volt, hogy több szereplő is logikusan reagált dolgokra és Micheal is helyre lett téve, de aztán persze a végén a biztonsági főember(!) hipp-hopp lelépése és a hajó kérdés nélküli azonnal ugrása, pedig tudták, hogy van még hátra ember, emlékeztett arra, hogy ez bizony Discovery rész.
Azért mikor rálőttek Discoveryre 1 találatból lement a pajzsuk
Csak hát ugye itt most nincs dilithium,illetve nagyon kevés,nem tudnak röpködni.
Ha jól értettem a Terranoknak vége? -
Nagus
senior tag
-
Nagus
senior tag
-
gabor7th
addikt
Spolier: Amúgy meg az lenne logikus, hogy most szépen a future techet felhasználva megpróbálják lemásolni a Spore Drive-ot, de ebben a részben máris belengették, hogy csak egy ember tudja azt irányítani, vagyis... ez nem alternatíva a Federációnak... úgy tűnik, nem is nagyon próbálkoznak majd vele, viszont mondják, hogy együtt maradhat a csapat. Azt nem mondják, hogy a hajót is megtarthatják, de attól tartok az lesz, ami viszont nem túl logikus, mert míg a játékban úgy lesz, hogy tök mindegy, hogy kb. ezer évvel lemaradt technológia, addig a sorozatban a Discoverynek nem szabadna, hogy egy turistahajóval szemben is legyen esélye... bár talán majd kap upgrade-t. Nem tudom, ez ugye talán ilyen rövidebb évad, én lehet ezzel a résszel végeztem is vele.
Új hozzászólás Aktív témák
-
20100 - 20001
23774 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Path of Exile (ARPG)
- Diablo IV
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egy hatéves iPhone-t használni 2026-ban?
- Revolut
- További aktív témák...
- Bambu Lab X-Filter (HEPA 13 & Carbon Combo Filter) (ÚJ)
- Erős, !GARANCIÁLIS! MSI KATANA 17 HX gamer laptop! -i7 14650HX , RTX 5070 8gb MAX TGP, 16gb DDR5,1tb
- Szép állapotú Asus TUF F15 i7-10870H NVIDIA GTX1660Ti 6GB 16GB DDR4 512GB SSD 144Hz gamer laptop
- i3 7100 / 8gb ddr4 ram / kingston 240ssd
- LIAN LI Strimer Plus v2 12VHPWR 16pin - 3x8pin VGA Tápkábel 33.5cm 8LED aRGB
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iPhone SE 2020 128GB Black - 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4891, 92% AKKSI
- HP 250R G10 - 15,6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- HP Victus 16 Gamer Laptop Ryzen 7 7840HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB 144hz
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával