Hirdetés
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- Nyomtatóval készült a Lenovo Legion notebook kijelzője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Unod a kompakt klaviatúrákat? Akkor talán neked szól ez a modern Zboard iteráció
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
14100 - 14001
23778 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-03-08 14:21 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
-
Plata
titán
-
gerisz23
őstag
Srácok Tac karinak aki a DHC-t szereti inkább nem a beam-et szerintetek mennyire jó a ez a skillezés?
Plasmot adok neki,van egy a bankomban valahol.Csak skillezést kérdezte,de én nem nagyon értek most a tac skillezéshez,vagyis magamnak igen de másnak az más.Minek anny heal az elején,meg plussz pajzs meg hull?
Drainre megérné tenni még1 pontot-jó a plasmonak.
Partgenen is van pont ha jól láttam,minek?
Meg petekre is felesleges pakolni sztem. -
Kaporc
csendes tag
PvP terén milyen szelek fújnak mostanában? ;>
-
Plata
titán
Ha-ha, a mozgásra van 2 pötty téve, amit te nem javasolsz, mondván: azt pilot-ból és egyebekből kell megszerezni...

Mivel nem az én buildom.

-
Kotomicuki
senior tag
Srácok Tac karinak aki a DHC-t szereti inkább nem a beam-et szerintetek mennyire jó a ez a skillezés?
Plasmot adok neki,van egy a bankomban valahol.Csak skillezést kérdezte,de én nem nagyon értek most a tac skillezéshez,vagyis magamnak igen de másnak az más.Ha-ha, a mozgásra van 2 pötty téve, amit te nem javasolsz, mondván: azt pilot-ból és egyebekből kell megszerezni...

-
Plata
titán
Plasmot adok neki,van egy a bankomban valahol.Csak skillezést kérdezte,de én nem nagyon értek most a tac skillezéshez,vagyis magamnak igen de másnak az más. -
Badname
tag
A 23rd century-s karimmal most fejeztem be a klingon war story arc-ot, de a következő story arc nem akar magától elindulni. Helyette a fedes Temp Agent bejelentkezik, hogy az idővonal biztonságban van és majd jelentkeznek ha van valami.
Fel tudom venni a Yesterday's War első küldijét az elérhető küldik közül de kíváncsi vagyok nálam akadt be valami vagy nektek is ez volt?Nálam is így volt
-
L3zl13
nagyúr
A 23rd century-s karimmal most fejeztem be a klingon war story arc-ot, de a következő story arc nem akar magától elindulni. Helyette a fedes Temp Agent bejelentkezik, hogy az idővonal biztonságban van és majd jelentkeznek ha van valami.
Fel tudom venni a Yesterday's War első küldijét az elérhető küldik közül de kíváncsi vagyok nálam akadt be valami vagy nektek is ez volt? -
gerisz23
őstag
Pár lvl 30-as cucc, nagy ügy, de milyen dev ez hogy nem valami tök egyedi Enterprise nevű hajóval megy ami senki másnak nincs és nem lehet. Alap lenne hogyha játszom is a játékkal, hogy beleteszek magamnak egy tök egyedi privát hajót.
Gyakorlatilag nem lehetett kiszedni.Benyomta a god módot oszt pusztuljatok

-
Raulblanco07
aktív tag
Pár lvl 30-as cucc, nagy ügy, de milyen dev ez hogy nem valami tök egyedi Enterprise nevű hajóval megy ami senki másnak nincs és nem lehet. Alap lenne hogyha játszom is a játékkal, hogy beleteszek magamnak egy tök egyedi privát hajót.
-
Plata
titán
-
gerisz23
őstag

Hát ez hatalmas,vex mondta annak idején hogy basztat egy devet hogy álljon ki ellenük,de nem tudtam hogy sikerült neki
Megnéztem volna a hajó statjait azért,mert így szemre iszonyatos hull regent rakott be magának,és hát az a 38milla hull is komoly,bár azért regen nélkül le lehet nyomni azt simán.madgie: Koma te élsz?
Gyere játszani majd néha ezzel a szarral,jól fog futni az otthoni amd gépeiden! 
Azért ez brutális

Szarrá cheatelt hajója van xd -
Badname
tag
-
madgie
titán

Hát ez hatalmas,vex mondta annak idején hogy basztat egy devet hogy álljon ki ellenük,de nem tudtam hogy sikerült neki
Megnéztem volna a hajó statjait azért,mert így szemre iszonyatos hull regent rakott be magának,és hát az a 38milla hull is komoly,bár azért regen nélkül le lehet nyomni azt simán.madgie: Koma te élsz?
Élek, néha benézek ide, sőt, PC-m van megint egy ideje, de nincs olyan Isten, hogy felrakjam ezt a farm ahol élünk estéót
Két éve amúgy sem csináltam semmit benne, hol ér már valamit a kis 50-es bogaram? -
Konfigos
őstag

-
L3zl13
nagyúr
-
Lanny
aktív tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jah, zen. Értem, köszönöm!
-
L3zl13
nagyúr
A 2 screenshoton láthatod az egyes taskok Exp értékeit. 600 Exp-nként kapsz 500 Arc pontot.
Ezért az Arc pontért tudsz a kliensben játék specifikus fizetőeszközt vásárolni. A váltási arány játékonként eltérő. STO esetében 10:1.
Azaz 5000 Arc pontért kapsz 500 Zent.Ja és a napi taszkok acchoz kötöttek, tehát a megszerezhető mennyiség nem függ a karakterek számától, hacsak nem külön Arc/STO accra vannak beregisztrálva.
-
John_Doe
senior tag
-
Plata
titán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
És mekkora dili mennyiségre lehet számítani az Arc-olással? 2 karim van.
-
L3zl13
nagyúr

Holnap aratok.
-
Plata
titán
Azt mondják az új Star Trek sorozat a TOS sorozat előtt fog játszódni.
Ugyanis a hajó száma sokkal régebbi mint a TOS Enterprise száma,NCC-1031 U.S.S. Discovery. -
Plata
titán
-
L3zl13
nagyúr
Megéri mert kb ingyen van. Egy kis disk spacet kell beáldozni a játékoknak amiket fel kell telepíteni. Némelyiknél elég csak a launchert, némelyiknél a teljes játékot. Ténylegesen nem kell velük játszani elég csak az Arc kliensből a Play gombra kattintva elindítani a játék launcherét. Ez elég a napi taszkok teljesítéséhez.
És ha nem szereted az Arc klienst, akkor nem kell tényleges játék közben futnia. Csak naponta egyszer megcsinálod a napi taszkokat és kilövöd. Amikor meg játszani akarsz akkor elindítod a játékot közvetlenül a launcherével.
-
Plata
titán
Aha.
Csak ARC játékokkal kell játszani.Vagy elindítani klienst.
Van hogy 1-4-6-7-10 napon keresztül logolj be,játsz x játékkal stb.
6 arc játék van fent.
De csak sto-val játszom,ha rányomsz Play gombra úgyveszi játszottál a játékkal.
De ha arc profilod nem töltöd ki rendesen olyan küldit is ad.Ezért rendszeresen törlöm adataim. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
L3zl13
nagyúr
Azt tudja valaki, hogy a Vulcan Sci BOFF-ok miért olyan drágák?
-
Plata
titán
Én nem találtam semmi DX10 vagy 11-re utaló dolgot a beállításokban. Korábban volt valami "DX10 experimental" opció a grafikánál amit használtam is, de azon kívül a játék teljesen DX9-es. Nem tudok róla, hogy változott volna ezen a téren.
Az Arc-os dolgot meg sosem használtam, mivel van Steam. Egyszer regisztráltam valami gift miatt, de amúgy számomra érdektelen volt.Arc küldizéssel ingyen zent kapsz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
a parancssoros varázsszavak minden létező permutációját kipróbáltam, siker nélkül. de végül egy teljes újratelepítés (ezúttal nem Arc-on, hanem Steam-en keresztül raktam fel) megoldotta. biztos a DX11 a ludas, érdekes módon, a Steam-es verzióban az nem is választható, csak a DX9 és DX9EX
mindegy, így megy. illetve most pont kidobott, de segáz 
Én nem találtam semmi DX10 vagy 11-re utaló dolgot a beállításokban. Korábban volt valami "DX10 experimental" opció a grafikánál amit használtam is, de azon kívül a játék teljesen DX9-es. Nem tudok róla, hogy változott volna ezen a téren.
Az Arc-os dolgot meg sosem használtam, mivel van Steam. Egyszer regisztráltam valami gift miatt, de amúgy számomra érdektelen volt. -
madgie
titán
laptopon nem, de abban inteles IGP van. azóta voltak csak ilyen fagyások mióta az AMD Crimson driverek jöttek ki.
de azóta szerencsére megoldódott, letöröltem a picsába az egészet, és újraraktam Steam-ről, így DX9 módban indult, gond nélkül.
AMD, mit vársz tőle?

-
FireKeeper
nagyúr
a parancssoros varázsszavak minden létező permutációját kipróbáltam, siker nélkül. de végül egy teljes újratelepítés (ezúttal nem Arc-on, hanem Steam-en keresztül raktam fel) megoldotta. biztos a DX11 a ludas, érdekes módon, a Steam-es verzióban az nem is választható, csak a DX9 és DX9EX
-
Lanny
aktív tag
arra van valami megoldás hogy ne kresseljen állandóan AMD kártyával? a karakter kiválasztó ablaknál mindig kifagy. HD7970, legfrissebb driver, win10 64 bit.
-
FireKeeper
nagyúr
R7 260X-em van ami gy.k. a HD7790 átnevezve, szóval kb. azonos generációs kártyánk van. Most kipróbáltam W10 x64 alatt a játékot (a win7-em partíciója megsérült egy hibás sata kábel miatt és menthetetlen lett), de semmi fagyás nem volt. 16.7.3-as driver van fent.
Jól emlékszem, hogy neked állandóan driver gondod volt ezzel a játékkal mindegyik gépeden?
laptopon nem, de abban inteles IGP van. azóta voltak csak ilyen fagyások mióta az AMD Crimson driverek jöttek ki.
de azóta szerencsére megoldódott, letöröltem a picsába az egészet, és újraraktam Steam-ről, így DX9 módban indult, gond nélkül.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
arra van valami megoldás hogy ne kresseljen állandóan AMD kártyával? a karakter kiválasztó ablaknál mindig kifagy. HD7970, legfrissebb driver, win10 64 bit.
R7 260X-em van ami gy.k. a HD7790 átnevezve, szóval kb. azonos generációs kártyánk van. Most kipróbáltam W10 x64 alatt a játékot (a win7-em partíciója megsérült egy hibás sata kábel miatt és menthetetlen lett), de semmi fagyás nem volt. 16.7.3-as driver van fent.
Jól emlékszem, hogy neked állandóan driver gondod volt ezzel a játékkal mindegyik gépeden?
-
FireKeeper
nagyúr
-
Badname
tag
én szeretem a win10-et, és kategorikusan kijelentem hogy nem fogok visszafejleszteni egy kőkorszaki játék miatt, ennyi erővel a barlangba is visszamászhatnék. jó hogy nem már azt mondjátok az xp-t tegyem vissza

A win95el jobban jársz
-
Spec
őstag
-
FireKeeper
nagyúr
én szeretem a win10-et, és kategorikusan kijelentem hogy nem fogok visszafejleszteni egy kőkorszaki játék miatt, ennyi erővel a barlangba is visszamászhatnék. jó hogy nem már azt mondjátok az xp-t tegyem vissza

-
Plata
titán
Win 10 szutyok,win 7 fasza.

Nem csak STO-val van gond,ha jól hallottam az évfordulós frissítés betett pár játékban.
-
Lanny
aktív tag
vagy felejtsem el az STO-t. kérlek ne mondd hogy nincs más megoldás. nem lehet ekkora kőkorszaki szar egy online játék.
A probléma az ön operációs rendszerével van. Sokan reménykedtek benne, hogy a win7 méltó utódja lesz, de sajna csalódni kellett. Ha lehet válts vissza win7-re, telepítsd fel a legfrissebb ati catalystot, oszt jó lesz.
-
FireKeeper
nagyúr
-
Plata
titán
Rakj fel egy régi drivert,valamikor február előttit és vagy felejtsd el a win 10-et.
-
FireKeeper
nagyúr
-
Multikiller
tag
-
Plata
titán
Megoldódott. Az átkozott az inventoryba teszi a hajókat és onnan kell aktiválni.
A packos hajókat mindig táskába kapod.
-
Multikiller
tag
Megoldódott. Az átkozott az inventoryba teszi a hajókat és onnan kell aktiválni.
-
Multikiller
tag
Zen store-ban kiválasztottam a pakkot. Rákattintottam, hogy claim. Ki is írja, hogy megvásárolva. A Romulan Flotilla-n bementem a ship logistic részhez. Megkeresem Ship Vendor-t, rákattintok, hogy get a new starship. Kiválasztom a pakkból a T1-es T'Varo light warbird-öt, buy. 0 zen az értéke a pakk miatt. Ki is írja, hogy sikeres tranzakció. Visszamegyek Centurion Dhiemm-hez és az aktív hajók között csak az egyetlen alap hajóm található. A száraz dokkban sincs semmi. Most ilyenkor mi van?
-
L3zl13
nagyúr
Sziasztok! Lenne egy nagyon amatőr kérdésem. Most kezdtem a játékot. Romulán frakció. Megvan a legacy pack. A karakterem lieutenant 8. A Romulan Flotilla bázison kiválasztom a T1-es megvásárolt hajót, ami a csomaghoz tartozik, pl. scorpion de sehol nem tudom kiválasztani, hogy lecseréljem a jelenlegit. Mit néztem be?
Van egy NPC akinél tudsz váltogatni a meglévő hajóid között.
Centurion Dhiemm, elvileg írja a feje fölött, hogy Select starship.Feltéve, hogy tényleg megvan már a hajó. Nem tudom ez a pack hogy működik. Lehet, hogy először a Zen store-ból claimelni kell.
-
Multikiller
tag
Sziasztok! Lenne egy nagyon amatőr kérdésem. Most kezdtem a játékot. Romulán frakció. Megvan a legacy pack. A karakterem lieutenant 8. A Romulan Flotilla bázison kiválasztom a T1-es megvásárolt hajót, ami a csomaghoz tartozik, pl. scorpion de sehol nem tudom kiválasztani, hogy lecseréljem a jelenlegit. Mit néztem be?
-
Plata
titán
Talán 3k körül sikerült venni,láttam 394 az ára így kiraktam 392-ért egy csomót és sikerült.
Log szerint 389-ért is vett.Vagyis valami idióta 5-el alá rakott. -
gerisz23
őstag
-
Plata
titán
Ma reggel 389 és 392-ért is lehetett kapni zent.
394 volt az ára de néha raktak be alá pár ezer értékben. -
FireKeeper
nagyúr
na mindegy, most már buktam akkor.
mindegy, ahogy néztem, az a két cucc, amihez kéne az összes sztori küldi, nem game-breaker.
viszont akkor ezt a temporalt szépen lassan elkezdem majd darálni.
-
FireKeeper
nagyúr
-
Badname
tag
jesszus isten. na az ilyenek miatt megy el az ember kedve...
bár amúgy is csak a fed karik vannak valamilyen szinten szinten tartva
egy kling meg egy rom tac van még, de azok épp csak 60-asok, ilyen-olyan gear-el.A többiekkel elég volt csak azt a kuldisort vegigtolni ami nincs a fed oldalon
-
FireKeeper
nagyúr
jesszus isten. na az ilyenek miatt megy el az ember kedve...
bár amúgy is csak a fed karik vannak valamilyen szinten szinten tartva
egy kling meg egy rom tac van még, de azok épp csak 60-asok, ilyen-olyan gear-el. -
Plata
titán
na jó, ez így már elég faszán hangzik.
deltás kari is ennyire OP? vagy azt hagyhatom a picsába?

Szeritem az is.
De azt buktad ha csak 1 karit csináltál.
Full jutalomhoz 3 frakció fullos karija kellett.1 romu 1 kling 1 fed.
Akkor volt full jutalom.De egy frakció is kap traiteket. -
FireKeeper
nagyúr
Hát ha kihúzod a reput úgy tudom egyből UR repus cuccokat fogsz kapni.
Ha doffozást megcsinálod Gold doffokat kapsz.
Ha a specest is megcsinálod a specekből kapott traitek átváltoznak egy (asszem) dupla erős változatra.Improved spec helyett superior spec lesz.
És még sorolhatnám,de majd ha fent leszek megnézem,most nem tudok felmenni.
Vagy nézd meg ezt a linket.na jó, ez így már elég faszán hangzik.
deltás kari is ennyire OP? vagy azt hagyhatom a picsába?

-
Badname
tag
Ha a specest is megcsinálod a specekből kapott traitek átváltoznak egy (asszem) dupla erős változatra.Improved spec helyett superior spec lesz.
Vagy nézd meg ezt a linket.Eddig jól írta Plata.a küldik kihuzasaval traitet kapsz ami feltolja a crtht és crtdt. A temporal probeokkal egy másik traitet kapsz.es tonnányi markot flottát reput meg dilit.rs igen,ezt is akarmeddig lehet csinálni
-
Plata
titán
ehh, a Delta karit és félbehagytam, nem volt gyomrom letolni az összes küldit, erre itt még a repukat meg a doffokat is ki kell húzni te jó isten.
azt hogy megéri-e, úgy értettem amúgy, ha az account-wide jutalmak milyenek. nincs az ég világon semmilyen szándékom egy n+1-edik altot felhúzni, szóval csak akkor állok neki egyáltalán ha a már kihúzott karaktereim profitálnak valamennyit ebből a 23rd cent kariból.
am jól tudom hogy ezt is (meg a deltát is) bármeddig lehet csinálni? tehát csak a kari készítése korlátozott idejű, ha már megvan, akkor mindegy mikor húzod ki?
Vagy nézd meg ezt a linket. -
L3zl13
nagyúr
ehh, a Delta karit és félbehagytam, nem volt gyomrom letolni az összes küldit, erre itt még a repukat meg a doffokat is ki kell húzni te jó isten.
azt hogy megéri-e, úgy értettem amúgy, ha az account-wide jutalmak milyenek. nincs az ég világon semmilyen szándékom egy n+1-edik altot felhúzni, szóval csak akkor állok neki egyáltalán ha a már kihúzott karaktereim profitálnak valamennyit ebből a 23rd cent kariból.
am jól tudom hogy ezt is (meg a deltát is) bármeddig lehet csinálni? tehát csak a kari készítése korlátozott idejű, ha már megvan, akkor mindegy mikor húzod ki?
Deltánál biztosan így van. Szerintem ennél is.
-
FireKeeper
nagyúr
-
Badname
tag
De én sorban mentem,úgy nem vehető fel egyszerre csak 1.
Vadkutya tomb raideres küldiknél nem volt gondod?
Nekem volt hogy a leereszkedő kötél rossz helyre vitt,volt hogy a falba vitt bele,vagy éppen ott volt a kötél de nem lehetett használni,és kezdhettem újra.
Jah és a durva hiba hogy ha kötélen le ereszkedtél valahova utána a karaktered derekából két kötél lógott bele a földbe.
Én is sorban mentem,csak előtte vegigskippeltem a deltat, meg beugrottam Kobalik bolygójara lejelentkezni
-
bobalazs
nagyúr
Nekem volt hogy a leereszkedő kötél rossz helyre vitt,volt hogy a falba vitt bele,vagy éppen ott volt a kötél de nem lehetett használni,és kezdhettem újra.
Jah és a durva hiba hogy ha kötélen le ereszkedtél valahova utána a karaktered derekából két kötél lógott bele a földbe.
Jah és a durva hiba hogy ha kötélen le ereszkedtél valahova utána a karaktered derekából két kötél lógott bele a földbe
Igaz, és tényleg bosszantó volt. Relog megoldotta.
-
Plata
titán
-
Badname
tag
Hála istennek azt nem,de a retardált deltákat igen,és ki fogsz térni a hitedből a sok buzi videótól meg állati sok patrol külditől.Nekem mákom volt,54-es szinten kezdtem el a küldizést és az akkor még csöppet atom tápos Eternal konkrétan szarrá vert bármit ami eléje került,legyen az akár 20-30 hajó is.
Jah és ott vannak még azok az idegesítő future proof küldik,azok rohadt idegesítőek,20 perces küldi amiben 15 percig tart a videónézegetés.
A delta kész van:-D a rengeteg el nem skippelheto videotol én is a falat kapartam. A patrol kuldikre meg kitalaltam az okosságot. Mindet felvettem egyszerre,aztán fentről lefelé mindet megcsinaltam,megvolt két óra alatt 5 küldi
-
Plata
titán
Hála istennek azt nem,de a retardált deltákat igen,és ki fogsz térni a hitedből a sok buzi videótól meg állati sok patrol külditől.Nekem mákom volt,54-es szinten kezdtem el a küldizést és az akkor még csöppet atom tápos Eternal konkrétan szarrá vert bármit ami eléje került,legyen az akár 20-30 hajó is.
Jah és ott vannak még azok az idegesítő future proof küldik,azok rohadt idegesítőek,20 perces küldi amiben 15 percig tart a videónézegetés.
-
Badname
tag
-
Plata
titán
érdemes kihúzni a 23rd cent karit? megérik a jutalmak? irgalmatlan grindnek néz ki...

Nagyon meg.

Baromi nagy grind főleg a spec pont és a doffozás.Na és persze az összes retkes küldetést meg kell csinálni 1-től 60-ig.De megéri. -
FireKeeper
nagyúr
érdemes kihúzni a 23rd cent karit? megérik a jutalmak? irgalmatlan grindnek néz ki...

-
Badname
tag
-
Plata
titán
-
Badname
tag
Hölgyeim és uraim,tesztelve: bioneural gel pakkal, temporal speccel,temporal repu képességgel a faw minimum cdn :-D
-
Kaporc
csendes tag
Újrakezdő?
Ha nincs pénzed és kéne kezdőtőke ajánlom a sulibán doffozást,úgy kb két éve bugos a kicsike.
Ha van sok fleet credited vegyél lila doffot a flotta bázison ha mákod van 50-100 millás doff jön.Legutóbb mikor néztem még el lehetett adni.
Craft alapanyagot farmolj sokat,az is jó kezdőtőkének.pár száz elite stf és van egy rahedli cuccod.
Fehér doffokból alfa kvadránsban csinálj lilát és már is jobb pénzt kapsz érte.
De hozzá tenném hogy én nem értek a kereskedéshez.Ha én keresek is párszáz millát azt általában azért van mert van majd 40 karim,így nem nehéz keresni még baromkodva sem.
Ha beindítom a dili farmolás akciót akkor 36 darab 60-as kari admiraltyzik,és abból dől a dili meg némi lóvé is.Köszönöm a tanácsokat!
Annak idején töröltem a karaktereket, de most megjött a kedvem, így újakat csináltam. -
Badname
tag
-
L3zl13
nagyúr
-
Plata
titán
Elvileg így néz ki temporal eventes doff.

-
Plata
titán
-
bobalazs
nagyúr
Újrakezdő?
Ha nincs pénzed és kéne kezdőtőke ajánlom a sulibán doffozást,úgy kb két éve bugos a kicsike.
Ha van sok fleet credited vegyél lila doffot a flotta bázison ha mákod van 50-100 millás doff jön.Legutóbb mikor néztem még el lehetett adni.
Craft alapanyagot farmolj sokat,az is jó kezdőtőkének.pár száz elite stf és van egy rahedli cuccod.
De hozzá tenném hogy én nem értek a kereskedéshez.Ha én keresek is párszáz millát azt általában azért van mert van majd 40 karim,így nem nehéz keresni még baromkodva sem.
Ha beindítom a dili farmolás akciót akkor 36 darab 60-as kari admiraltyzik,és abból dől a dili meg némi lóvé is.Te aztán durván nyomod...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fehér doffokból alfa kvadránsban csinálj lilát és már is jobb pénzt kapsz érte
Ezt hogyan? -
Plata
titán
Újrakezdő?
Ha beindítom a dili farmolás akciót akkor 36 darab 60-as kari admiraltyzik,és abból dől a dili meg némi lóvé is. -
Kaporc
csendes tag
"Újrakezdő" földönfutóként mivel érdemes pénz csinálni?

Van pár ötletem, de elfogadnék néhány tanácsot.
Az ötleteim:
- Fehér doffok az akadémiáról, elvileg a flották miatt veszik őket.
- Beamek és konzolok fejlesztése.
- Kulcs. -
Plata
titán
Srácok a Kelvin time line phaser milyen?
Úgy értem milyen az effektje?Klassz?
A Galaxy dread bulihajóra kéne valami szép phaser,biomatter phaserrel nem vagyok megelégedve. -
Lanny
aktív tag
-
gerisz23
őstag
-
Lanny
aktív tag
-
bobalazs
nagyúr
dobtam be faw skillt meg plasmonic leecht-
felment 17-8k-ra a dps. Így már azért jobb na. -
Kaporc
csendes tag
Valakinek lenne kedve kiskarit húzni közösen? Egyedül unalmas, mint egy vulkáni romantikus vígjáték.

-
Plata
titán
-
Lanny
aktív tag
A 7-es számú képen a torp doff helyére egy Matter-Antimatter Specialist (Lespsa) kerülne.
Ha máshonnan elvennék skill pontokat, már sokkal sérülékenyebb lennék, vagy gyengébb sebzést produkálnék. -
Raulblanco07
aktív tag
Hoppá,nem is néztem.Csak mondták nekem is ezt.Amúgy már 13-16 hajónál járok kb vele,kitaláltam egy taktikát rá,csak sajnos most nem jött be ezért jött egy -1000m,nem gondoltam rá hogy nem nyitnak ezek az amcsik csak vesznek,egyébként sikerült összehoznom sok 20-40 kulcsos hajót is,átlag 150el már.Bop 725ért megy mint a sicc,az a legdrágább és a legjobban kiszámítható is,meg a romu.Fed az nagy lutri mivel sokat nyitják és sok az insta esdn,szóval azt hagyom is majd.Romulan hajót meg imádják,mondjuk most néztem hogy commander intel pultja van,meg 2 hangár is,lehet azért,gondolom jó lehet az is dpsre.Hát 6 hónapot nem várok,akkor majd kinyitom magamnak

Plata köszi a képeket!
Vettem egy bulwarkot, 2,5b-ért.
Remélem nem teszik bele a következő körben az infinity boxba
-
FireKeeper
nagyúr
defiantra van valami budget cannon build?
-
gerisz23
őstag
-
Lanny
aktív tag
Kérem a véleményeteket a Wells buildemről.
-
Lanny
aktív tag
Temporal spec mocskosul letudja nyomni a cd-ket.
Másik meg hogy várjatok már egy kicsit,ha igaz a pletyka akkor úgyis újra kell gondolni pár dolgot,mert op zenes és promós hajó jön.És talán konzol is.Bár azt nem tudom hogy ha nem jön új box még.
Jah és elvileg megint belepiszkálnak a fegyver statokba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
14100 - 14001
23778 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch 2
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 17T - T-modell
- Kispadon maradt a SpaceX nagy rakétája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen TV-t vegyek?
- Saját energiatermelésre kötelezné a nagyvállalatait Tajvan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játkokkal garanciával hibátlan működés
- Silicon Power A55 2.5 256GB SSD szinte új
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! 2TB OWC Aura P12 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L14 Gen 2.,FHD,14",i5-1145G7,8GB DDR4, 256GB NVMe SSD,WIN11

Két éve amúgy sem csináltam semmit benne, hol ér már valamit a kis 50-es bogaram?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)