-
12100 - 12001
23774 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-03-08 14:21 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco
aktív tag
nem igazán értem miért akarják nerfelni, a plasma explosion többet sebez mindig pedig csak 2 konzol van fent a hajómon, másnál sem látok vele kiugróan magas sebzés, maximum valamivel buggol amit csak páran használnak ki, és azt fogják javítani, de az nálam nem számít nerfnek.
-
Plata
titán
Nem tudni hogy nerfelik-e,van aki azt mondja nerfelik többféleképpen is,de tribblin azt mondják semmi jele még a nerfnek.Szóval majd kiderül.
De engem nem izgat mert sosem vettem,mivel a lagot rühellem.
-
FireKeeper
nagyúr
-
Lanny
aktív tag
-
Plata
titán
csuhajja, még a végén megint leülök a játék elé! elég OP-nak tűnik az a trait, a tarantulla meg sztem gyönyörű hajó, a probléma csak hogy már alig van dellám a fő karakterrel, az altokkal meg még annyira sem.
persze én még mindig a T6 defire várok...

Köv Boxban megint jön egy olyan Op skill mint Kemo,csak elfelejtettem lementeni a linkjét.

-
FireKeeper
nagyúr
Elméletileg ilyen lesz a Tholian Tarantula.
Tholian Dreadnought T6:
Console (Tholian Web Cannon)
Passive: +{Magnitude}% Maximum Hull Capacity
Active: After 6 seconds of charging: Tholian Web Cannon (Affects up to 10 foes in a 90 degree arc in front of your starship):
Foe: Holds target {Duration}
Foe: Deals {Magnitude} Physical Damage every {Period} {Duration} (Ignores Shields)
Starship Trait: Activating Beam: Overload, Surgical Strikes or Cannon: Rapid Fire applies Energy Web:
Foe: Deals {Magnitude} Physical Damage {Period} {Duration} (Ignores Shields) (Can be used once every 45 seconds)
Tholian Ship Consoles:2pc:
+{magnitude}% Exotic Damage3pc:
Foe: {Default} to enemies within the radius
Foe: {Magnitude} damage to enemy shields every 1 secondA Temporal meg talán ilyen.
Mirror Dreadnought T6:
Console(Temporal Distortions)
Passive: +{magnitude}% Exotic Damage
Active: Creates 5x Temporal Distortions within 3km of your target Temporal Distortion: (Affects up to 10 foes in a 1.5 km radius):
Foe: {Magnitude} Kinetic Damage per 0.5 sec (ignores shields)
Foe: Reduces Damage by {Magnitude}% {Duration}
Foe: Reduces Turn Rate by {Magnitude}% {Duration}
Foe: Reduces Impulse Speed by {Magnitude}% {Duration}
Starship Trait: Upon expiration of Gravity Well or Tyken's Rift: (Applies to up to 5 foes within 5 km)
Foe: {Magnitude} Kinetic Damage (Ignores Shields)
Foe: Reduces Accuracy by {Magnitude}
Foe: Reduces Damage by {Magnitude}
Hangar:
Aeon_Fighters
Rozhenko_Fighterscsuhajja, még a végén megint leülök a játék elé! elég OP-nak tűnik az a trait, a tarantulla meg sztem gyönyörű hajó, a probléma csak hogy már alig van dellám a fő karakterrel, az altokkal meg még annyira sem.
persze én még mindig a T6 defire várok...

-
Plata
titán
Elméletileg ilyen lesz a Tholian Tarantula.
Tholian Dreadnought T6:
Console (Tholian Web Cannon)
Passive: +{Magnitude}% Maximum Hull Capacity
Active: After 6 seconds of charging: Tholian Web Cannon (Affects up to 10 foes in a 90 degree arc in front of your starship):
Foe: Deals {Magnitude} Physical Damage every {Period} {Duration} (Ignores Shields)
Starship Trait: Activating Beam: Overload, Surgical Strikes or Cannon: Rapid Fire applies Energy Web:
Foe: Deals {Magnitude} Physical Damage {Period} {Duration} (Ignores Shields) (Can be used once every 45 seconds)
Tholian Ship Consoles:2pc:
+{magnitude}% Exotic Damage3pc:
Foe: {Default} to enemies within the radius
Foe: {Magnitude} damage to enemy shields every 1 secondA Temporal meg talán ilyen.
Mirror Dreadnought T6:
Console(Temporal Distortions)
Passive: +{magnitude}% Exotic Damage
Active: Creates 5x Temporal Distortions within 3km of your target Temporal Distortion: (Affects up to 10 foes in a 1.5 km radius):
Foe: {Magnitude} Kinetic Damage per 0.5 sec (ignores shields)
Foe: Reduces Damage by {Magnitude}% {Duration}
Foe: Reduces Turn Rate by {Magnitude}% {Duration}
Foe: Reduces Impulse Speed by {Magnitude}% {Duration}
Starship Trait: Upon expiration of Gravity Well or Tyken's Rift: (Applies to up to 5 foes within 5 km)
Foe: {Magnitude} Kinetic Damage (Ignores Shields)
Foe: Reduces Accuracy by {Magnitude}
Foe: Reduces Damage by {Magnitude}
Hangar:
Aeon_Fighters
Rozhenko_Fighters -
Plata
titán
-
Lanny
aktív tag
Server status: down
-
Plata
titán
én is gazda vagyok, csak nem itt

Akkor téged is beveszünk.

-
FireKeeper
nagyúr
-
Lanny
aktív tag
elég debil kinézete lett szegénynek.
am gratulálok a főportásházmestertopikgazda uraknak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Plata
titán
elég debil kinézete lett szegénynek.
am gratulálok a főportásházmestertopikgazda uraknak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mirror jó.
Amúgy kösz.
Ha Konfigos is benne van indítunk saját pártot is.
Meg alapítjuk a TopicGazda Kört.
-
FireKeeper
nagyúr
-
Lanny
aktív tag
-
Lanny
aktív tag
-
Plata
titán
-
Lanny
aktív tag
Visszatérve az upgradre,sztem nerfelték úgy 2 hete,már csak azért sem ugrott meg omegával a cuccod:/
Sztem a contrázás dil event alatt már szívás lesz,ha jól emlékszem 27.-én jön az új tartalom,azzal együtt meg nerfelik a contrabandozást,és a hajós doff küldikhez is kelleni fog.Lehet bekéne vásárni....
A contrázást is nerfelni fogják?
Ez már olyan szánalmas, mint egy gyerektől elvenni a nyalókáját.
-
Plata
titán
-
Plata
titán
Hát nekem már nincs dili vackom,féléve ne nyitogattam boxot,leszoktam róla.
És most nincs rá pénzem,el akarom érni hogy összejöjjön 500 misi a Tarantulára,de azt mondják sajnos hamarabb jön,egyenlőre contrázással keresem rá a pízt.Lassú de biztos. -
gerisz23
őstag
Visszatérve az upgradre,sztem nerfelték úgy 2 hete,már csak azért sem ugrott meg omegával a cuccod:/
Sztem a contrázás dil event alatt már szívás lesz,ha jól emlékszem 27.-én jön az új tartalom,azzal együtt meg nerfelik a contrabandozást,és a hajós doff küldikhez is kelleni fog.Lehet bekéne vásárni....
-
Lanny
aktív tag
-
Konfigos
őstag
-
Plata
titán
Nah a contraband ára megint emelkedik.Már 12 misiért is elmegy egy pack.
-
Konfigos
őstag
DILITHIUM FORRÁSOK
A legkevesebb erőráfordítást igénylő dil forrás az assignementek indítása. Persze ezek túlnyomó többsége nevetségesen kevés dilt ad, de van pár ami egész türhetően jutalmaz.
Ez első egy assig páros:
1. Resettle conlinsts: ez ad 5 colonist típusó doffot
2. Relocate colonists to Federation borders: az előbbi assiggal szerzett doffokat ezzel lehet felhasználni
Ezeket sector space-ben talájátok. A 2. assig ad 500 dilt siker esetén (ritkán bukik el), crit siker esetén pedig 750 dilt. Pár kattintás az egész, 4 órát fut, és ugyan nem írja, de 20-24 óra a CD je.Dilithium bányánkban a beam in ponttal szemben egy Reman fickónál (mining foreman) van 1 assig, a Mine Dilithium mothrelode ami szintén 500 dilt ad normál siker esetén,
750 et ha critel.Akadémián a térkép bal felső részében található épületben Commander Viala nál van 1 küldetés, mely 480 dilt ad, ez a History 102. A mellette lévő fali konzolnál kell megválaszolni 1 kérdést "történelemből", melyhez itt található minden válasz: http://sto.gamepedia.com/Lore
ESD -n a térkép jobb oldalt középen taláható egy security officer, akinél 5 contraband ellenében kapsz 2000 dilt.
Contraband szerzési lehetőségek, assigok között:
Current map - Instigate defection
Depatrment heads/Tactical - Investigate illegal gambling
Personal - Confiscate contraband
Ezenkívül exchangen tudtok venni EC ért. KDF oldalon pedig sector űrben minden olyan assig aminek nevében raid, unathorized, illegal szó szerepel, adhat contrabandot.A fent leírtak kb 5 perc alatt elindíthatóak, a 3480 dilt adnak minimum.
Ha valamelyik reputation-ban sok mark-otok van, akkor 15 mark-ért lehet futtatni egy 1 órás projektet, ami 340 dilt ad. Ez nem sok, de szinte ingyen van.
És a legjövedelmezőbb a Dyson Ground Battlezone. Itt kis szerencsével akár 10-15 perc alatt össze lehet szedni a napi 8000 et, vagy többet.
by Ramos

Ne ide dobáljuk be lécci az infókat,írtam is hogy privibe küldjétek el,különben egy nagy hányás lesz az egész ha minden gondolatát elkezdi ide bemásolgatni

-
Lanny
aktív tag
DILITHIUM FORRÁSOK
A legkevesebb erőráfordítást igénylő dil forrás az assignementek indítása. Persze ezek túlnyomó többsége nevetségesen kevés dilt ad, de van pár ami egész türhetően jutalmaz.
Ez első egy assig páros:
1. Resettle conlinsts: ez ad 5 colonist típusó doffot
2. Relocate colonists to Federation borders: az előbbi assiggal szerzett doffokat ezzel lehet felhasználni
Ezeket sector space-ben talájátok. A 2. assig ad 500 dilt siker esetén (ritkán bukik el), crit siker esetén pedig 750 dilt. Pár kattintás az egész, 4 órát fut, és ugyan nem írja, de 20-24 óra a CD je.Dilithium bányánkban a beam in ponttal szemben egy Reman fickónál (mining foreman) van 1 assig, a Mine Dilithium mothrelode ami szintén 500 dilt ad normál siker esetén,
750 et ha critel.Akadémián a térkép bal felső részében található épületben Commander Viala nál van 1 küldetés, mely 480 dilt ad, ez a History 102. A mellette lévő fali konzolnál kell megválaszolni 1 kérdést "történelemből", melyhez itt található minden válasz: http://sto.gamepedia.com/Lore
ESD -n a térkép jobb oldalt középen taláható egy security officer, akinél 5 contraband ellenében kapsz 2000 dilt.
Contraband szerzési lehetőségek, assigok között:
Current map - Instigate defection
Depatrment heads/Tactical - Investigate illegal gambling
Personal - Confiscate contraband
Ezenkívül exchangen tudtok venni EC ért. KDF oldalon pedig sector űrben minden olyan assig aminek nevében raid, unathorized, illegal szó szerepel, adhat contrabandot.A fent leírtak kb 5 perc alatt elindíthatóak, a 3480 dilt adnak minimum.
Ha valamelyik reputation-ban sok mark-otok van, akkor 15 mark-ért lehet futtatni egy 1 órás projektet, ami 340 dilt ad. Ez nem sok, de szinte ingyen van.
És a legjövedelmezőbb a Dyson Ground Battlezone. Itt kis szerencsével akár 10-15 perc alatt össze lehet szedni a napi 8000 et, vagy többet.
by Ramos

-
Lanny
aktív tag
-
Lanny
aktív tag
Ja persze,azokat is bele kellene,akiket ismer itt pár ember közelebbről.Nem láttam még,vagyis néztem,de úgyis tudom mire megy ki a játék régóta..Kár érte mert már ideje lett volna egy pvp repunak a sok szar helyett,egy komolyabb átalakítással,hogy szeretető legyen minden játékos számára.De eszükbe sincs,nyilván nekik vannak kimutatásaik a zenvásárlók szokásairól,és bár drága egy jó pvp build azért egy pve mégdrágább is lehet.Szóval azt fogják fejleszteni amibe a több pénz van nekik.
Ramos pár hónapja elküldött levelét egy az egyben fel lehetne használni, amit a farmolásról írt.
-
Plata
titán
Ja persze,azokat is bele kellene,akiket ismer itt pár ember közelebbről.Nem láttam még,vagyis néztem,de úgyis tudom mire megy ki a játék régóta..Kár érte mert már ideje lett volna egy pvp repunak a sok szar helyett,egy komolyabb átalakítással,hogy szeretető legyen minden játékos számára.De eszükbe sincs,nyilván nekik vannak kimutatásaik a zenvásárlók szokásairól,és bár drága egy jó pvp build azért egy pve mégdrágább is lehet.Szóval azt fogják fejleszteni amibe a több pénz van nekik.
A PVP repu már volt tervben,és még valamikor tavasszal írták is hogy majd nyáron talán kijön,azt hittem S10.5 az PvP repu lesz.
-
gerisz23
őstag
Csak a számok törvénye,jóval több PVE-s játékos van mint PVPs,aki meg most kezd pvpzni annak fel kell kötni a gatyát,nem elég ha beleöl pár ezer ejrót vagy dallárt a játékba...
-
Konfigos
őstag
-
gerisz23
őstag
Kedves(vagy nem kedves
) mindenki!Szeretném ha kibővítenénk az első hsz-t a játékkal kapcsolatba,mivel azóta hogy megjelent a játék hihetetlen mennyiségű újdonság,vagy annak csúfolt dolog jött be.Ehhez várok/várunk javaslatokat.Jó lenne olyan rész is benne ami ismerteti az egyes magyar flották honlapját és elérhetőségét,bázisok jelenlegi fejlettségét/tagszámát,hasznos weboldalakat,általános infókat,farmolási módszereket ésatöbbi ésatöbbi.
Szóval mindenki aki bármit ehhez hozzá tudna tenni az nagy segítség lenne,privibe küldjétek el nekem vagy platanak amiket gondoltok,utána mi összeszedjük egy csokorba őket a saját gondolatainkkal karöltve és kibővítjük az első hszt.Köszi szépen a figyelmet,virágokat az öltözőbe!

Nem magyar flottát is beírhatnál,amibe van magyar vezír (pl szerény személyem
),hátha valaki gyakorolni akarja az angolt
Láttad már az új boxos traiteteket?A devek tényleg kiakarják irtani a pvpt...
-
Plata
titán
Kedves(vagy nem kedves
) mindenki!Szeretném ha kibővítenénk az első hsz-t a játékkal kapcsolatba,mivel azóta hogy megjelent a játék hihetetlen mennyiségű újdonság,vagy annak csúfolt dolog jött be.Ehhez várok/várunk javaslatokat.Jó lenne olyan rész is benne ami ismerteti az egyes magyar flották honlapját és elérhetőségét,bázisok jelenlegi fejlettségét/tagszámát,hasznos weboldalakat,általános infókat,farmolási módszereket ésatöbbi ésatöbbi.
Szóval mindenki aki bármit ehhez hozzá tudna tenni az nagy segítség lenne,privibe küldjétek el nekem vagy platanak amiket gondoltok,utána mi összeszedjük egy csokorba őket a saját gondolatainkkal karöltve és kibővítjük az első hszt.Köszi szépen a figyelmet,virágokat az öltözőbe!

Én egyenlőre csak annyival egészíteném ki hogy van szeró.

-
Konfigos
őstag
Kedves(vagy nem kedves

-
Plata
titán
A 2. egy story,egy trill kapitányról aki nyersanyag után kutat,hogy az icóniaiak háborúja után újjá tudják építeni a flottát.2 év alatt a 3.testben él a szimbiótája és már jártak a bolygónál korábban ,ahol tritániumot találtak.
A klingonok is bányát akarnak létesíteni,a kaptiányuk hajthatatlan abban hogy övék a kizárólagos jog.
Mint a dögös orion tisztjétől kiderül a klingonoknak sok sérült hajójuk van,és kell a nyersanyag különben belső viszályok lesznek a birodalomban (a gyenge kapitányok célpontok lesznek stb).
A végén megegyeznek a trill fedes kapitány és az elsőtiszt,évi 1kg tritániummal többet nyerhetnek ki a klingonok,így a kapitányuknak nem esik folt a becsületén
Az orion elsőtiszt hívása előtt kergetőzött a két hajó a rendszerben,feltöltetlen fegyverekkel (egyik sem akart háborút kezdeményezni).Kösz a fordítást.
Azt hittem ma kijavítják a t6 drenya pack bugjait.Fedest és a romulánt javítják,klingont nem.
General:The Kara Advanced Warbird is back in the Ship Store and costs the appropriate amount of Zen.
Resolved an issue which was causing a crash due to memory leakage.
Dreadnought Cruiser [T6] - Yamato Class:
The Molecular Cohesion Nullifier console can now be equipped on this ship.
Fleet windows will now appear correctly on the Yamato saucer.
Resolved an issue where the ship's name wasn't properly appearing on the top of the third nacelle.
Starfleet Type 5 windows are now available on all Dreadnought Cruisers.
The Spinal Phaser Lance now fires from the correct point on all Dreadnought Cruiser variants.
Resolved an issue with the Phaser Lance which made it curve a little too much.
Made the Venture's saucer underside windows symmetrical.Known Issues:
The R&D Daily mission for Cannons incorrectly rewards Argonite Gas.
Some players are not able to reclaim the Breen Chel Grett and the Dyson Science Destroyer. -
gerisz23
őstag
A 2. egy story,egy trill kapitányról aki nyersanyag után kutat,hogy az icóniaiak háborúja után újjá tudják építeni a flottát.2 év alatt a 3.testben él a szimbiótája és már jártak a bolygónál korábban ,ahol tritániumot találtak.
A klingonok is bányát akarnak létesíteni,a kaptiányuk hajthatatlan abban hogy övék a kizárólagos jog.
Mint a dögös orion tisztjétől kiderül a klingonoknak sok sérült hajójuk van,és kell a nyersanyag különben belső viszályok lesznek a birodalomban (a gyenge kapitányok célpontok lesznek stb).
A végén megegyeznek a trill fedes kapitány és az elsőtiszt,évi 1kg tritániummal többet nyerhetnek ki a klingonok,így a kapitányuknak nem esik folt a becsületén
Az orion elsőtiszt hívása előtt kergetőzött a két hajó a rendszerben,feltöltetlen fegyverekkel (egyik sem akart háborút kezdeményezni). -
Plata
titán
-
Plata
titán
Érdekes hírdetést csíptem el doffozás közben.
[10/15 8:23] [TheTradingChannel] Deadend@deadends1: WTT Delta Rising Operations Pack Code for 500M EC or 130Keys PM offer!Ötszáz misi egy Dr kódért nem is sok.
Ha jól tudom 150 dolcsi vagy euró a pack. -
Plata
titán
-
Konfigos
őstag
én meg nem is akarom magam ilyenen felbaszni így inkább azt csinálom, hogy sima superiorral + 1,5 tech bónusszal felhúzom 14-re, aztán majd 14-esen emelem a rarity-t mindennek.
jó persze ez alól kivétel az mk 2-4-es játék.Hát én is jobban jártam volna,csak eddig 2ből 2x bejött ez a megoldás.De így most -45m kb,annyiból azért sok tech kijött volna,dili meg ugye ingyen van,csak furni kell,napi 160k meglehetne,ha érdekelne.Na mindegy,majd meglátom mi lesz a sorsa,egyelőre napok óta nem játszottam,jobban birizgálja a fantáziám az új házimozi rendszerem amit csinálok apránként.
-
Raulblanco
aktív tag
én meg nem is akarom magam ilyenen felbaszni így inkább azt csinálom, hogy sima superiorral + 1,5 tech bónusszal felhúzom 14-re, aztán majd 14-esen emelem a rarity-t mindennek.
jó persze ez alól kivétel az mk 2-4-es játék. -
gerisz23
őstag
Ez a játék még mindig egy köcsög.Kivettem az ico pajzsot,gondoltam a szokásos módon kicsi mkba felhúzom ur-re és utána halmozom az epichez majd mk 14után.Omega tech,kék quality..40% esély,és persze hogy nem adta be,pedig még 10 kulcsot is elvertem előtte biztos ami biztos.Elnyelt 4 omegát és 4 kéket a semmire.Szörnyű milyen random az up,van akinek 5%al ur lett opvpn ez a szemét pajzs,40%al azért illene behányni egy ur-t.
Nekem egyszer sem működött omegával,még az urt sem adta be repus cuccokkal.Farm karival MKXIV-ig akartam csak felhúzni egy deflektort,arra 2%-nál beadta az UR-t
-
Plata
titán
Kár hogy a scimi Thalaron fegyverét nerfelték,most ezekkel az új sci konzolokkal milyen állat lenne,engi és tac helyekre raknám a simi konzolokat,az 5 sci helyre meg csupa fleetes konzolt.De már semmi értelme,igazán vissza csinálhatnák.De gondolom nem fogják.
Ha végre lenne T6 klingon sci hajó,valamelyik klingon sci karimat át skillezném funra és Gw-vel meg iso-val ökörködnék.De nincs egy értelmes sci KDF hajó sem. -
Plata
titán
Ez a játék még mindig egy köcsög.Kivettem az ico pajzsot,gondoltam a szokásos módon kicsi mkba felhúzom ur-re és utána halmozom az epichez majd mk 14után.Omega tech,kék quality..40% esély,és persze hogy nem adta be,pedig még 10 kulcsot is elvertem előtte biztos ami biztos.Elnyelt 4 omegát és 4 kéket a semmire.Szörnyű milyen random az up,van akinek 5%al ur lett opvpn ez a szemét pajzs,40%al azért illene behányni egy ur-t.
Nekem a flottás konzol 2% eséllyel epic lett.
Pedig csal Mk14-re akartam húzni,semmi több.A klingon karimnak nem akartam én epicre húzni,csak hogy mk14 legyen.De egyből epic lett,többi persze nem,Másik karinál meg kurva szett még UR sem akar lenni.
-
Konfigos
őstag
-
John_Doe
senior tag
Na ja a patcher bugos egy cseppet. Azt már nem is említem hogy DR kezdete óta csak egy hét volt amikor kilépésnél nem szállt el hibával az arc overlay.
-
Plata
titán
Valaki kérdezte hogy az admiralty rendszerben a pakkos hajók külön vannak-e. Megnéztem a Scimitart ott van mind a három. Azt kell tudni a rendszerről hogy amikor bejön csak azokat a hajókat kapod meg amelyik éppen megvan. Amit eldobtál már azokat nem. Ha kellenek újra meg kell venni őket ez ugye a zenes hajóknál csak annyi hogy kiveszed megint ingyen, aztán eldobod. Ez azért van mert évekkel ezelőtt fogalmuk sem volt hogy figyelni kéne kinek milyen hajója volt.
Csúúcs,akkor fed oldalon van 33 T5-6 hajóm plusz eventesek.

Kivéve az első breen,azt a játék úgy érzi hogy nekem nincs unlockolva,pedig igen.
Na megen 133mb patch. -
John_Doe
senior tag
Valaki kérdezte hogy az admiralty rendszerben a pakkos hajók külön vannak-e. Megnéztem a Scimitart ott van mind a három. Azt kell tudni a rendszerről hogy amikor bejön csak azokat a hajókat kapod meg amelyik éppen megvan. Amit eldobtál már azokat nem. Ha kellenek újra meg kell venni őket ez ugye a zenes hajóknál csak annyi hogy kiveszed megint ingyen, aztán eldobod. Ez azért van mert évekkel ezelőtt fogalmuk sem volt hogy figyelni kéne kinek milyen hajója volt.
-
gerisz23
őstag
Van server,de rajtam nem segített,ugyanúgy laggolok mint azelőtt...
-
Plata
titán
launcher szerint 22 utc, ami nálunk éjfél, de weboldalon 6pm pdt-t írnak, ami hajnali 3
Mivel tovább tart mint ki volt írva talán tényleg lesz egy jó kis xp dili vagy mark event kárpótlásul.
Vagy egy upgrade event.Hátha jól elcsesznek valamit és reggelig leállás lesz,akkor meg valami extra kárpótlást adnak.
-
gerisz23
őstag
launcher szerint 22 utc, ami nálunk éjfél, de weboldalon 6pm pdt-t írnak, ami hajnali 3
Szép,akkor megyek filmet nézni azthiszem

-
Raulblanco
aktív tag
-
gerisz23
őstag
A szerver parkot javítják,elvileg,minden ARC játék ki van lőve úgy tudom.
Hogy én zent költsek el?
Nekem kell a T6 Karfi avagy Fek'Ihri Horde pack,kell T6 escort pack,kell T6 flagship pack,és le mondok a T6 sci bundleről,mert arra már nem futja.
Jön az a büdös randa Herald promó,amiben herald drenyát lehet szerezni,vagy temporal promó amiben temporal drenya lösz,nem tudom melyik lesz előbb,de valamelyik jön,és utána lesz majd Tholian promó.Este 11-ig tart?vagy tovább..?
-
Plata
titán
Ha jobban fekszik a dilifarm farmold azt,aztán a zenből veszel majd promo packot és eladod,abból meg megveszed a hajót.Lesz megint rd event hamarosan,nem tudom bedobnak-e valamit majd akkor,de van rá esély hogy lesz valami.Amúgy mi a tosz ez a 9 órás peccs?Nem nagyon olvastam utána semminek.
A szerver parkot javítják,elvileg,minden ARC játék ki van lőve úgy tudom.
Hogy én zent költsek el?
Nekem kell a T6 Karfi avagy Fek'Ihri Horde pack,kell T6 escort pack,kell T6 flagship pack,és le mondok a T6 sci bundleről,mert arra már nem futja.
Jön az a büdös randa Herald promó,amiben herald drenyát lehet szerezni,vagy temporal promó amiben temporal drenya lösz,nem tudom melyik lesz előbb,de valamelyik jön,és utána lesz majd Tholian promó. -
Konfigos
őstag
Ha jobban fekszik a dilifarm farmold azt,aztán a zenből veszel majd promo packot és eladod,abból meg megveszed a hajót.Lesz megint rd event hamarosan,nem tudom bedobnak-e valamit majd akkor,de van rá esély hogy lesz valami.Amúgy mi a tosz ez a 9 órás peccs?Nem nagyon olvastam utána semminek.
-
Plata
titán

Plata: Csak hasra csapva mondtam az 500-at,de akörül volt,valahol 440-470,és nem volt minden epic.De továbbra is azt mondom hogy totál elég 300-350,inkább mást kell tápolni a maradék helyből.Az a build amit ma mondtam neked csak fejbe van meg,még nem próbáltam meg kivitelezni,de majd fogom.Akkor majd elküldöm neked,de még odébb lesz ez.Addig is gyűjtögess rá,mert nálam ha egy buildbe kezdek annak kurva sok lesz a vége a mindig
Viszont az a jó hogy sokszor acc boundos konzolokat használok már,ezért csak egyszer fájnak,utána mindenki használhatja nálad.Rendben,egyenlőre a tarantulámra spórolgatok.Igaz csak contrázgatok,és az elég lassú de az is valami.Majd csak összejön az az 500 misi.
-
Konfigos
őstag

Plata: Csak hasra csapva mondtam az 500-at,de akörül volt,valahol 440-470,és nem volt minden epic.De továbbra is azt mondom hogy totál elég 300-350,inkább mást kell tápolni a maradék helyből.Az a build amit ma mondtam neked csak fejbe van meg,még nem próbáltam meg kivitelezni,de majd fogom.Akkor majd elküldöm neked,de még odébb lesz ez.Addig is gyűjtögess rá,mert nálam ha egy buildbe kezdek annak kurva sok lesz a vége a mindig
Viszont az a jó hogy sokszor acc boundos konzolokat használok már,ezért csak egyszer fájnak,utána mindenki használhatja nálad. -
Plata
titán
Egyértelmű pedig.+7 az az +7 skill,ha kivan maxolva skill szerint akkor az 99 és ha ilyen karid van hozzá akkor 99+7.Szóval minimális amit ad,kb annyi mintha epic lenne 2 konzol ur helyet,főleg akkor elenyésző ha azt nézed hogy mennyi skillt lehet ma már elérni.
100 Fölé?
500 valamennyi volt eddig a max skill amit kihoztam pl partgenből,nálam szinte semmin sincs 100 ami fontos skill,120-150 körül vannak kb.Plata: olyan magas partgen skill hogy berántott téged is a GW?
Az nem valószínű,tekintve hogy sebzésre ad a prtg,amire te gondolsz a gravgen skill,és valóban 400 körülivel képes a cruiser hajokat is berántani 7-8kmről is,de pvne totál felesleges,ott még 200-250 is 10kmről odarántja a kockát is.Az a torpedós Flow-os build amit mondtál érdekelne.Elmondanád mi kellene hozzá?
Klingon karival csinálnám meg,bár ez kicsit korlátozza a lehetőségeim,mert konzolok és egyéb dolgok nehezebben érhetők el.De a klingon oldal olcsóbb plasmo szempontból.
-
Plata
titán
Az én karimnak 219 és 218 a grav gen meg particle,de semmi Mk14 vagy epic cucca nincs,csak két flottás konzol,nukara konzol meg egy sima exciter.De már azzal is nagyon klassz.
Ha lesz Omega vagy upgrade event majd uppolom a cuccát,addig marad mk12-vel.
Kifogytam a diliből,nem sok maradt,csináltam 27k zent és dili elfogyott. -
Lanny
aktív tag
-
Lanny
aktív tag
-
Plata
titán
Egyértelmű pedig.+7 az az +7 skill,ha kivan maxolva skill szerint akkor az 99 és ha ilyen karid van hozzá akkor 99+7.Szóval minimális amit ad,kb annyi mintha epic lenne 2 konzol ur helyet,főleg akkor elenyésző ha azt nézed hogy mennyi skillt lehet ma már elérni.
100 Fölé?
500 valamennyi volt eddig a max skill amit kihoztam pl partgenből,nálam szinte semmin sincs 100 ami fontos skill,120-150 körül vannak kb.Plata: olyan magas partgen skill hogy berántott téged is a GW?
Az nem valószínű,tekintve hogy sebzésre ad a prtg,amire te gondolsz a gravgen skill,és valóban 400 körülivel képes a cruiser hajokat is berántani 7-8kmről is,de pvne totál felesleges,ott még 200-250 is 10kmről odarántja a kockát is.Na várjunk,500-at hogy a rákba éri el?Tegyük fel van 5 sci konzol helye.És csak flottás konzolt rak bele,akkor sem,mert 5x31 asszem.Vagy engi konzol helyekre is valami spéci konzolt tesz?D akkor kb nulla túlélése lesz.Vagy hogyan?
-
Raulblanco
aktív tag
Tegnap éjjel mentünk egy isa-t, 60-70k-t tud a hajóm csapattól függően, attól függ hány erősebb játékos jön velem, 71.685 volt a korábbi rekordom, 75k-ra és a diamond chat behívóra hajtóttam.
2 nem hgf-es magyar, platac a fun klingonjával, meg egy dps silveres recluse.
oké oké, ryansto-ék is használják a recluse-t a dps rekord futamokban, de nem hittem volna hogy az a debuff amit szórnak a petjei, ilyen sokat számítanak.CLR—Infected Space[2:36]— Dmg(DPS) —Salem 14 069 872(91 363) Imparator 8 475 621(54 331) Hodak 7 896 127(50 943) STARDUST 4 811 737(31 245) Meiri 3 621 350(23 669)
30%-ot a recluse miatt ugrott a dps-em, nem hiszem hogy ez más miatt lenne. oké hogy hét elejéhez képest 50-ről 70-re mentem fel, az is kb ennyi, de ott tudtam hogy azért mert fegyverzetcsere, konzol csere, szett csere volt.
-
Plata
titán
-
Plata
titán
100 Fölé?
Az nem valószínű,tekintve hogy sebzésre ad a prtg,amire te gondolsz a gravgen skill,és valóban 400 körülivel képes a cruiser hajokat is berántani 7-8kmről is,de pvne totál felesleges,ott még 200-250 is 10kmről odarántja a kockát is.Mittomén már de asszem a partgen skillre ment rá.De lehet már nem jól emlékszem,sajna már nem nagyon játszik.És a pvp nem izgatta,csak a PVE.De tényleg berántott,mert elmentünk ökörködni egymással kerratba,én klingonnal ő fed.
-
akira76
csendes tag
Pontosan.Sebzésbe szerintem talán 0.5% dmg pluszt hozna egy ilyen kari,nyugodtan mondható jelentéktelennek,mérési hibahatár kb vagy puszta "szerencse".Nem olyan hatalmas előrelépés a 300 vs 450 skill se mint ahogy azt sokan gondolják,néha jobban megéri azokat a konzol helyeket olyan dolgokra felhasználni amivel jobban megnő másnak a dpse,és így többet hoz a konyhára.Most kicsit könnyebb az új konzolokkal amik dupla helyre adnak skillt,mert tényleg elérhetővé vált 2 skillt is durván felnyomni,és még epicelni se drága őket kicsit se,mint az embes konzolok kb,csak ugye sokkal jobbak.
Ha sok fc-d van és kihúzott bázisotok akkor viszont a +10 skilles boostokat tudom ajánlani,nálam mindig van 10-10-10 darab és használom is őket,egyszerű,olcsó megoldás,igaz nem váltja meg a világot az se.
Szia !
És melyek ezek a konzolok, amelyek dupla helyre adnak skillt?
-
Konfigos
őstag
Pontosan.Sebzésbe szerintem talán 0.5% dmg pluszt hozna egy ilyen kari,nyugodtan mondható jelentéktelennek,mérési hibahatár kb vagy puszta "szerencse".Nem olyan hatalmas előrelépés a 300 vs 450 skill se mint ahogy azt sokan gondolják,néha jobban megéri azokat a konzol helyeket olyan dolgokra felhasználni amivel jobban megnő másnak a dpse,és így többet hoz a konyhára.Most kicsit könnyebb az új konzolokkal amik dupla helyre adnak skillt,mert tényleg elérhetővé vált 2 skillt is durván felnyomni,és még epicelni se drága őket kicsit se,mint az embes konzolok kb,csak ugye sokkal jobbak.
Ha sok fc-d van és kihúzott bázisotok akkor viszont a +10 skilles boostokat tudom ajánlani,nálam mindig van 10-10-10 darab és használom is őket,egyszerű,olcsó megoldás,igaz nem váltja meg a világot az se.
-
akira76
csendes tag
100 Fölé?
Az nem valószínű,tekintve hogy sebzésre ad a prtg,amire te gondolsz a gravgen skill,és valóban 400 körülivel képes a cruiser hajokat is berántani 7-8kmről is,de pvne totál felesleges,ott még 200-250 is 10kmről odarántja a kockát is.Oké, köszi szépen.
Az nem volt tiszta, hogy úgy, mint 7 kiosztható rublika, vagy a -kihúzott skill, pl 99-hez- adódik hozzá.
Akkor így nem "olyan nagy" valami. Az a 7 pont, annyi, vagy annyi sem, mintha part gen konzolt upgradelem vr-ről ultra rarera. -
Konfigos
őstag
100 Fölé?
Az nem valószínű,tekintve hogy sebzésre ad a prtg,amire te gondolsz a gravgen skill,és valóban 400 körülivel képes a cruiser hajokat is berántani 7-8kmről is,de pvne totál felesleges,ott még 200-250 is 10kmről odarántja a kockát is. -
Plata
titán
-
akira76
csendes tag
Mi az hogy,200 fölé is.
Nem tudom most kinek mennyi a max partgen skill.De gondolom craftolt vagy flottás epic konzolokkal marha nagy.
Még a DR előtt a flotta társamnak volt olyan erős partgen buildja hogy ha rányomta a Gw-t a borg kockára a Gw engem is berántott a kocka belsejébe.Pedig az még a craftolt szarok és az upgrade előtt volt.Ah. Akkor ez fasza

Így akkor nem csak scinek lehet jó ez a karakter, hanem gyakrolatilag mindennek. -
Plata
titán
Mi az hogy,200 fölé is.
Nem tudom most kinek mennyi a max partgen skill.De gondolom craftolt vagy flottás epic konzolokkal marha nagy.
Még a DR előtt a flotta társamnak volt olyan erős partgen buildja hogy ha rányomta a Gw-t a borg kockára a Gw engem is berántott a kocka belsejébe.Pedig az még a craftolt szarok és az upgrade előtt volt. -
akira76
csendes tag
Akkor pl, ez a +7 a part gennél, a 99-hez jön hozzá? (met a 9 pont, az +99-nek felelne meg) Így pl 106 pont? És, akkor tud 100 fölé menni?

Csak azért kérdezem, mert itt: http://sto.gamepedia.com/Joined_Trill azt írja, bonus skill points. Vagyis, mintha plusz skill pontokat raknék rá.
-
Plata
titán
-
L3zl13
nagyúr
Sziasztok !
Joined trill karakterrel kapcsolatos kérdésem lenne. Pl az űrbéli skillekekhez hozzáadódnak ezek a skillek?
In Space: Joined Symbiote. Bonus Skill points.
+3 Starship Hull Repair
+3 Starship Inertial Dampers
+3 Starship Power Insulators
+3 Starship Sensors
+3 Starship Shield Emitters
+3 Starship Weapons Training
+3 Starship Warp Core Potential
+7 Starship Graviton Generators
+7 Starship Particle GeneratorTehát úgy kell értelmezni, hogy ha nincs semmi pontom a particle skillen, akkor joined trillel alapból 7-el indul? Vagyis, ha kettőt rakok rá, akkor az olyan, mintha 9 lenne rajta a joined trillel?
Illetve tud 9 főlé menni? Teszem azt 9 pont van rá rakva a particle skillre, joineddel az 16 lesz?
Vagy hiába van rajta 9, és arra rájön a plusz 7 akkor sem lesz 9-nél több?Szerintem ezek nem skill level bonusz pontok,
Az nagyon durván OP lenne. -
Plata
titán
Sziasztok !
Joined trill karakterrel kapcsolatos kérdésem lenne. Pl az űrbéli skillekekhez hozzáadódnak ezek a skillek?
+3 Starship Hull Repair
+3 Starship Sensors
+7 Starship Particle GeneratorTehát úgy kell értelmezni, hogy ha nincs semmi pontom a particle skillen, akkor joined trillel alapból 7-el indul? Vagyis, ha kettőt rakok rá, akkor az olyan, mintha 9 lenne rajta a joined trillel?
Illetve tud 9 főlé menni? Teszem azt 9 pont van rá rakva a particle skillre, joineddel az 16 lesz?
Vagy hiába van rajta 9, és arra rájön a plusz 7 akkor sem lesz 9-nél több?Tegyük fel van neked egy karid 0 flow cap skillel,be raksz neki egy plasmonic leech konzolt,majd a szintén 0 flow cap skilles joined trill karidnak is beteszel egy plasmonic leech konzolt.Nézd meg látsz-e különbséget.
De ha partgenes karit akarsz,akkor mindenképp maxold a part gent,mert joined trillel még durvább lesz. -
Plata
titán
Sziasztok !
+3 Starship Hull Repair
+3 Starship Sensors
Vagy hiába van rajta 9, és arra rájön a plusz 7 akkor sem lesz 9-nél több?Mit gondolsz miért van nekem egy rakás Joined Trill karim?
Na jó azért is mert jól néznek ki,de azért is mert jó a traitje. -
akira76
csendes tag
Sziasztok !
+3 Starship Hull Repair
+3 Starship Sensors
Vagy hiába van rajta 9, és arra rájön a plusz 7 akkor sem lesz 9-nél több? -
Plata
titán
-
Lanny
aktív tag
-
Plata
titán
Én örülök hogy sikerült ilyen olcsón venni beamet.
Viszont ez a játék tök hülye.Elindítottam még egy STO-t hogy feljöjjek másik accountal,erre elkezd azzal is patchelni 145 Mb-t.
-
gerisz23
őstag
-
Plata
titán
Nektek is frissít a játék?Tegnap 171 Mb ma 180 Mb.

-
Raulblanco
aktív tag
Nincs abba semmi benézés,annak idején bejött egy küldi aminél az volt a reward,ez még delta előtt meg az up korszak előtt volt,hirtelen lement 50kra a 8 millás beam,és azóta is ilyen szar ára van.Pedig amúgy nem rossz az accx3,igaz nem sok értelme van pvere,bár 1 acc azért nem árt oda se,de azt megadja az epic mod.Nekem volt hogy nagyobbat durrantott az accx4 pen dhcm mint az acc crtdx2 pen,ne kérdezd miért.
TAC UR fegyverzettel, precise vagy mi az a trait ami 10% acc-t ad, az sincs bent, szóval kb semmi, csak skillfa targeting system maxra, és ezzel szokott lenni egész stf-en 1-3 miss. borg stf-re még 1 is felelsleges.
megmondom őszintén, a többit nem szoktam figyelni, mivel mérni sem annyira érdemes rajtuk. -
Plata
titán
Nincs abba semmi benézés,annak idején bejött egy küldi aminél az volt a reward,ez még delta előtt meg az up korszak előtt volt,hirtelen lement 50kra a 8 millás beam,és azóta is ilyen szar ára van.Pedig amúgy nem rossz az accx3,igaz nem sok értelme van pvere,bár 1 acc azért nem árt oda se,de azt megadja az epic mod.Nekem volt hogy nagyobbat durrantott az accx4 pen dhcm mint az acc crtdx2 pen,ne kérdezd miért.
De most nem annyi,exen a legolcsóbb Phaser Beam 500k,és valami acc crthx2.
-
Konfigos
őstag
-
Plata
titán
Híler hajóra vettem fegyókat exen,mivel úgysem harcol,de azé legyen,a legolcsóbb mk12 phaser beameket néztem,találtam 1200 ec-ért Mk12 accx3 phaser beamet.

Valaki benézte rendesen. -
Plata
titán
Visszaelőztem Raant, 2 napja megdöntötte az 56.900-amat, és 61.800-at csinált, ma átalakítottam a battlecruisert, beamek helyett dbb, egy két konzol csere, tss helyett resonance beam, minden támad, nem kell életben maradni, és tádámm (Salem a tac karim):
CLR—Infected Space[3:34]— Dmg(DPS) —Salem 14 861 040(69 770) Atero 12 073 429(56 683) Lorah 6 404 147(30 789) Erika 2 161 887(10 597) Bozal 993 262(4 798)
Raul basszus.Most voltam ISA-n.
Volt a csapatban T6 roma drenya,t6 pilot hajó és T6 battle cruiser.
Nugidu 2 113 599(5 697) Jax 1 241 776(2 950) fecku 991 688(2 333) Mr. Twiste 898 092(2 603)Rég léptem már le stf-ről,de most meg tettem.

-
Plata
titán
-
Plata
titán
-
törölt tag
-
Plata
titán
Tudja valaki honnan lehet szerezni Plasma Long-Range Assault Minigun-t?
-
Plata
titán
Visszaelőztem Raant, 2 napja megdöntötte az 56.900-amat, és 61.800-at csinált, ma átalakítottam a battlecruisert, beamek helyett dbb, egy két konzol csere, tss helyett resonance beam, minden támad, nem kell életben maradni, és tádámm (Salem a tac karim):
CLR—Infected Space[3:34]— Dmg(DPS) —Salem 14 861 040(69 770) Atero 12 073 429(56 683) Lorah 6 404 147(30 789) Erika 2 161 887(10 597) Bozal 993 262(4 798)
Raan elkezdheti gyűjteni a zent,jön T6 scimi.

-
Raulblanco
aktív tag
-
Plata
titán
Azzal hogy behozták az új hajókat egy rakás új vicces bug került a játékba,na és melyik hajó a bugos?Naná hogy a guramba.
Leállás után felmentem,első dolgom volt megvenni a packot,örültem mert csak 5k zen volt.
Irány Store ki venni a gurambát,igen ám de Storeban meglepi várt,miután megvettem T6 drenya cross packot, nem egy hanem két darab Kolasi siege destroyer lett,egy ingyenes egy 2500 zenes,először azt hittem megártott a vörösbor amit vacsorához ittam,de kiderült nem.
Nyomtam Print screent,gondoltam kiveszem utána majd le mentem a képet,és berakom fórumba,jah de kivettem T6 Kolasit,és jött akövetkező meglepi,a T5-U gurambámból T5 B'rel lett.
Először nem tudtam röhögjek vagy sírjak,de aztán röhögtem.
A régi Gurambám megmaradt úgy ahogy volt,csak most már T5 B'rel-nek írja a játék.És úgy is néz ki.
Na megint nyomtam print screent,és itt jött a baj,az előző képet sem mentettem el,és oda lett a dupla Kolasi kép.
Pár keresetlen szóval jutalmaztam magam,és át cuccoltam T6 kolasiba,és elmentem kipróbálni,és kiderült hogy a T6 Kolasi nagyon szép és jó,de ez csak egy át skinezett T5 Guramba,ugyanis a T5 Guramba váltós bugja megvan neki is ugyan úgy.Kicsit szebb lett kicsit furibb de ez biza egy T5 Guramba csak át skinezve.
Mindegy lemnetem kihúzni a traitjét hogy utána megvehessem a fleetet,sikerült is kihúzni nem sokára.
Csak nem vettem észre hogy az összes space trait és hajó trait ki van kapcsolva.
Felmentem NoP-ra szerválni invet fleet hajóhoz,sajna nem sikerült,végül fel adtam és inkább elmentem egy random ISA-t,de stf közben meg még is lett hajó.Hálás köszönet érte azoknak akik segítettek.
Mikor kivettem a hajót megkérdezte mit akarok,T6 Kolasi vagy T6 Guramba,
Kolasit vettem ki,mint kiderült tök mindegy bele ültem felcuccoltam,és látom Fleet guramba siege destroyer T6.Na mondok mi a ragya?Bele ültem hogy kipróbálom,erre látom hogy a hajó egy nagy zöld vagy fehér kocka.
A T6 fleet guramba bugos,nem egy cuki Guramba a jele,hanem egy nagy kocka.nekem is az és a party ablakban is az.
De ha ezt nem vesszük figyelembe,a hajó nagyon jó.Szeretem is.Bár még nincs neve,mert nem találtam jó nevet neki.
Galaxy-ról is vannak tapasztalataim,de azt nem rendesen próbáltam ki,hanem csak hülyülve,vagyis van rajta 6 univerzális konzol,1 mk11 kék neutronium,1 vr exciter és két mk11 kék disruptor tac konzol,meg 7 mk11 dis beam és a bugtorp.Olyan 9k dps összejön vele,viszont rohadtul strapabíró.egy vacak neutroniummal 43% resistje van.És le sem szarta hogy lövik ISA-n és kristály advon.Kristály a pofámba robbant kétszer is és nem volt gond.Szerintem az egy tank. -
Plata
titán
Ha valamelyikőtök kipróbálja valamelyik új drenya konzolját partgenes karival,akkor mondjátok már el mennyit sebez tömegbe.Nekem 0 partgenes tac karinál van bent a Guramba.És a konzol meg partgenes.
-
gerisz23
őstag
Hát te tudod,amit beleölsz hogy legyen 20%al több dpsed az mire megtérül neked a farmolással szerintem addigra vége a játéknak,tekintve hogy mennyit időt nyersz vele.
Videó kapcsán gondolom feltűnt hogy nő a kommentáló,igen nekem is furcsa volt..
nem mertem rákérdezni hogy baszki te nő vagy?!
Mert ugye mindig azt hittem csak a buzi dumával jön,meg azért hívogat át oroszországba mert valami homi aki kurva jó pvps,de ha kiderül hogy nő gatyázott el ennyiszer akkor az gáz lesz 
Nekem azt írta amikor linkelte szó szerin hogy láttam e már a videóját,mondom igen pár napja mutatta,és akkor mondja hogy csinált egy tutorialt a kezdőknek,elküldi nézzem meg és véleményezzem.Szóval gondolom ő csinálta..
Szép,pont a hangja miatt érdekes a dolog

Van fent a hivatalos honlapjukon is tutorial,1-2őt megnéztem nem tűnik rossznak,jah és van magayr felirat a videókhoz. -
Konfigos
őstag
Hát te tudod,amit beleölsz hogy legyen 20%al több dpsed az mire megtérül neked a farmolással szerintem addigra vége a játéknak,tekintve hogy mennyit időt nyersz vele.
Videó kapcsán gondolom feltűnt hogy nő a kommentáló,igen nekem is furcsa volt..
nem mertem rákérdezni hogy baszki te nő vagy?!
Mert ugye mindig azt hittem csak a buzi dumával jön,meg azért hívogat át oroszországba mert valami homi aki kurva jó pvps,de ha kiderül hogy nő gatyázott el ennyiszer akkor az gáz lesz 
Nekem azt írta amikor linkelte szó szerin hogy láttam e már a videóját,mondom igen pár napja mutatta,és akkor mondja hogy csinált egy tutorialt a kezdőknek,elküldi nézzem meg és véleményezzem.Szóval gondolom ő csinálta..
-
gerisz23
őstag
Őszintén,mire nem elég az?Vagy ha bekerülsz a dps gold csatira akkor mi lesz?Te is tudod hogy az ott lévő emberek 90% igazából béna ha valódi harcról van szó,nem értem akkor minek kaparni hogy oda kerüljön az ember,főleg úgy hogy 20-30kval lazán abszorválható bármelyik pve jelenleg,az meg hogy 1-2 perccel előbb végzel isan nem mindegy?
Nem tudom milyen lesz ez az admirality system,de ha lesz értelme tényleg több erős hajót fenttartani akkor esetleg lesz értelme jobb buildeket csinálni,hiszen a gép közel se fogja tudni olyan jól használni a hajód mint ahogy egy tapasztalat pvps tudja,ergo erősebb buildek kellenek,és több karakter akiknél van több build is.Bár engem nem igazán érdekel már,tegnap pl be se léptem,tudtam volna de minek,ma beléptem elnyomtam 20 kulcsot és kiléptem,ennyire érdekelt kb a játék,pár nap múlva vehetek majd trait slotot,akkor megnézem még mi változik,aztán ha nem jön valami eget rengető újdonság az új szezonnal szerintem én le is tesztem a lantot ezzel a játékkal,mert egyszerűen nem köt le.
Tal outhal szoktam néha dumálni ha fent vagyok,ő ugye marha jó pvps sőt talán a legjobb sci jelenleg tlilu mellett,de már ő se játszik,star conflictal tolja,hívott is engem hogy menjek de még nem vettem rá magam,csinált egy tutoriált is ha érdekel valakit: [link]
Csak úgy,miért ne?Sok spec pont kell még a tactnak,könnyebb farmolni magasabb dpsel.
A videót Tal csinálta vagy csak linkelte? -
Plata
titán
nem hiszem, azt hiszem nem rémlik hogy ody-ból 3 lett volna mikor felmentem, szóval kétlem.
Hogy a rúzsa magdi helvéciai nénikéjét.Reménykedtem benne.
Új hozzászólás Aktív témák
-
12100 - 12001
23774 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Erős, !GARANCIÁLIS! MSI KATANA 17 HX gamer laptop! -i7 14650HX , RTX 5070 8gb MAX TGP, 16gb DDR5,1tb
- Szép állapotú Asus TUF F15 i7-10870H NVIDIA GTX1660Ti 6GB 16GB DDR4 512GB SSD 144Hz gamer laptop
- i3 7100 / 8gb ddr4 ram / kingston 240ssd
- LIAN LI Strimer Plus v2 12VHPWR 16pin - 3x8pin VGA Tápkábel 33.5cm 8LED aRGB
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1145G7 16 GB Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Vivo X300 Pro 512GB Fekete Karcmentes
- Eladó használt Nokia 4.2 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- 27% - Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEK2-64

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)