Hirdetés
-
100 - 1
23778 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-03-08 14:21 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hát türkiz nem volt, de szépen kipingáltam. mikor megléptem a szintet, az admirális szólt, hogy menjek el az űrdokkba, én megnyomtam a transwarp gombot, felszaladtam az admirálishoz, aztán lementem a a starship request részlegbe, és átvettem az új hajómat. Aztán átalakítottam, most már csillaghajó formája van.
-
Ornagy
tag
Ott jártam ma én is. Én becsatlakoztam egy társasághoz, már csak szét kellett lőni 1 javítót, aztán egy ideig még aprítottam a borgot, majd kijöttem onnan. Visszamentem a bázisra, beszélni a tiszttel a K7 állomáson, hogy mi a fákk van, de nálam sem történt semmi. Szal most nem tudom mi a helyzet.
Amúgy voltam ezekben a kvázi "pvp" rendszerekben, érdekes. Az űrharc jól van megcsinálva, mikor pl. pontokat kell elfoglalni és tartani. Persze a sok BOP meg túl gyorsan manőverezik, okoztak némi meglepetést. A földi harc már kicsit kuszább volt elsőre, de aztán párat játszva, továbbra is elég kusza, nem egyszer spawnoltam közvetlen az ellenség elé, háttal.

Egyébként most kaptam meg az új cirkálómat, még nem néztem meg, de remélem tűrkíz kék metál festése van!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogy kaptad meg?

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Kerrat system War zone nevű küldetését valaki megcsinálta?
Arról szól hogy egy rakat borg van és először 8 titkosító állomást kell kiiktatni majd pár javító állomást, ezután viszont nem történik semmi.
Azt írja hogy meg kell nyerni viszont megcsináljuk a feladatokat és semmi, legyőzni ennyit meg nem is lehet pláne hogy mindig jönnek újabb kockák.CPT.Pirk
Adtam, mondjuk én se elsőre vettem észre hogy van ott is még tulajdonság.Ott jártam ma én is. Én becsatlakoztam egy társasághoz, már csak szét kellett lőni 1 javítót, aztán egy ideig még aprítottam a borgot, majd kijöttem onnan. Visszamentem a bázisra, beszélni a tiszttel a K7 állomáson, hogy mi a fákk van, de nálam sem történt semmi. Szal most nem tudom mi a helyzet.
Amúgy voltam ezekben a kvázi "pvp" rendszerekben, érdekes. Az űrharc jól van megcsinálva, mikor pl. pontokat kell elfoglalni és tartani. Persze a sok BOP meg túl gyorsan manőverezik, okoztak némi meglepetést. A földi harc már kicsit kuszább volt elsőre, de aztán párat játszva, továbbra is elég kusza, nem egyszer spawnoltam közvetlen az ellenség elé, háttal.

Egyébként most kaptam meg az új cirkálómat, még nem néztem meg, de remélem tűrkíz kék metál festése van!
-
Hunter2
addikt
A Kerrat system War zone nevű küldetését valaki megcsinálta?
Arról szól hogy egy rakat borg van és először 8 titkosító állomást kell kiiktatni majd pár javító állomást, ezután viszont nem történik semmi.
Azt írja hogy meg kell nyerni viszont megcsináljuk a feladatokat és semmi, legyőzni ennyit meg nem is lehet pláne hogy mindig jönnek újabb kockák.CPT.Pirk
Adtam, mondjuk én se elsőre vettem észre hogy van ott is még tulajdonság. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Hunter2
addikt
-
Ornagy
tag
Én is elértem a 10. szintet, de nem attól függ az új hajó, hanem hogy mennyi skill pointot költöttél el a hősöd-re. Nekem még pár száz kell asszem
-
Gergello
addikt
Azzal csak az a baj hogy egészen más világ. És itt kb elveszti értelmét a hasonlítgatás.
Amugyan pedig majd minden nap jönnek 200mb körüli patchek, szal dolgoznak a srácok, és ez A BÉTA! minden velejárójával együtt. Aki meg bug és minden sallang mentes mmo-t várt az jó nagy hülye ( és ezt komolyan is gondolom
)Szerintem csak a hangulat hiányzik a játékból kicsit...

Második felét remélem nem rám érted

Ma csináltam egy klingon karaktert is, de elég nehezen boldogultam a hajóval. Ráadásul itt a küldik sem olyanok voltak, hogy patrol xy sector, spawnon is eltévedtem. Rá is hagytam inkább ezt a klingon oldalt.
Hunter2: Inventory-ban nézz szét. Az egy item, ami amúgy nem jó semmire.(ha jól tudom)
-
Hunter2
addikt
Már a második küldetést kapom amiben az van hogy mentsek meg egy bolygót és hogy kell hozzá 10db pajzsgenerátor, ezeket honnan kell megszerezni? Érdekes módon kezdésnek 3/10-et ír .
A másik meg hogy elértem a 10.-es szintet, állítólag inentől lehet új hajót választani, vagy meg kell venni vagy hogy megy ez?
-
L_ajos
őstag
Azzal csak az a baj hogy egészen más világ. És itt kb elveszti értelmét a hasonlítgatás.
Amugyan pedig majd minden nap jönnek 200mb körüli patchek, szal dolgoznak a srácok, és ez A BÉTA! minden velejárójával együtt. Aki meg bug és minden sallang mentes mmo-t várt az jó nagy hülye ( és ezt komolyan is gondolom
) -
Jojo5
őstag
Sziaszok!
Az mitől lehet, hogy ha a 24 es csillagbázison vagyok és kéne a tudósokat megmentenem a game crashel... A hang elkezd recegni aztán a monitor feketébe vált és újraindul a rendszer

Valakinek vmi 5let

üdv
josy -
decibel
aktív tag
-
Gergello
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Wolverine
félisten
Ez nem single game, ahol neked kell mindent csinálni
Egy tiszt kapjon erős páncélt és tankoljon, egy másik foglalkozzon a gyógyítással, és akkor nem lesz gond. -
Hunter2
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Max 2 órás karbantartás patch miatt, folyamatosan írták ki percenként, hogy le fog állni.
-
Hunter2
addikt
Dehogynem. Kell lennie legalább egy tisztnek, aki jobban bírja a lövéseket a többinél, és kell lennie egy dokinak is, hogy healeljen... (vagy a tisztekre semmilyen befolyásod nincs? az eléggé gáz lenne)
Esetleg azt sem ártana megnézni, hogy elérhető-e hatásosabb kézifegyver, illetve hogy a küldetés nem csapatra szól-e; mert utóbbi esetben keríts embereket magad mellé, különben nem is fog menni.Naja menet közben rájöttem hogy nem lenne baj ha adnék az embereimnek testpáncélt meg rendes fegyvert. Mondjuk így is elég gyengék de már használhatók valamennyire.
Most meg kidobott a szerver, biztos karbantartás van. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Gergello
addikt
Akar csatlakozni? Azt, hogy írja? Nekem eddig csak rewardként kapott tisztjeim vannak.
-
Ornagy
tag
Ezért kell taktikáézni, te nemtod miket éltem már túl... Hiei(Hunter)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, a patch sok újdonságot hozott. Mondjuk a célzási problémát, hogy elveszik a célpont űrharc során, azt még nem javították ki. Viszont amin jót röhögtem, egy Ferengi taktiaki tiszt akar csatlakozni a legénységemhez. OMGROtFLOL
-
Wolverine
félisten
Dehogynem. Kell lennie legalább egy tisztnek, aki jobban bírja a lövéseket a többinél, és kell lennie egy dokinak is, hogy healeljen... (vagy a tisztekre semmilyen befolyásod nincs? az eléggé gáz lenne)
Esetleg azt sem ártana megnézni, hogy elérhető-e hatásosabb kézifegyver, illetve hogy a küldetés nem csapatra szól-e; mert utóbbi esetben keríts embereket magad mellé, különben nem is fog menni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nálam más taktika szokott lenni. Elől dupla szitruptor bank van, az 90 fokban tud lőni, így én inkább (nagy célpont esetén) megállok vele szemben, vagy tolatok, vagy rátapadok a seggére közvetlen közelről, és folyamatos tűz alatt tartom.
Most jó lenne majd a pajzsomat cserélni egy 5% átengedősre az átlag 10%-os helyett.
Talán most majd engedi a játék megcsinálni a küldijeimet a patch után.
-
Hunter2
addikt
Ahol annyi a téma hogy bemész egy szobába ahol van 8 klingon ott nem igazán lehet taktikázni.
Ornagy
Az alap hogy űrcsatánál úgy forgatod a hajót hogy az éppen gyengébb pajzsot véded, viszont mikor rád mennek 3 csatahajóval akkor ezzel sem mész semmire.
-
Ornagy
tag
Van 1-2 űrcasta ahol nagyon kell taktikázni, mit lősz mikor hogyan, meg állandóan forogni kell
Én már 9,5 Vagyok ma lejön a peccs és feltolom 10-re és Nalám új hajó 
-
Wolverine
félisten
most annyira felbaszott hogy az valami fantasztikus. Valami állomáson kell kiírtanom a klingonokat erre mikor megdöglök meg a 3 agyhalott is akit a gép irányít és velem vannak akkor hova dob vissza, hát a legelejére. Ekkor 5 perc mire végig rohanok az egész állomáson utána meg még 1 perc mire ez a 3 barom utolér. És utána ugyanúgy lelőnek a faxba. az irányítás meg néha olyan szar hogy egy ajtón nem tudok bemenni, csak 3 próbálkozás után.
Kibaxott idegesítő még ha Bétáról is van szó.
1. Vannak ilyen helyzetek és küldetések, amikor egyben kell teljesíteni, vagy bukta.
2. Ne fuss el a tisztjeidtől, olyan tempóban haladj, ahogy ők...
3. Ha egy módon nem megy, akkor találj ki más stratégiát - ez az MMO-kra is igaz. -
Hunter2
addikt
most annyira felbaszott hogy az valami fantasztikus. Valami állomáson kell kiírtanom a klingonokat erre mikor megdöglök meg a 3 agyhalott is akit a gép irányít és velem vannak akkor hova dob vissza, hát a legelejére. Ekkor 5 perc mire végig rohanok az egész állomáson utána meg még 1 perc mire ez a 3 barom utolér. És utána ugyanúgy lelőnek a faxba. az irányítás meg néha olyan szar hogy egy ajtón nem tudok bemenni, csak 3 próbálkozás után.
Kibaxott idegesítő még ha Bétáról is van szó.
-
Gergello
addikt
Jaja. Elég hasznos, én is tegnap vettem észre.
Kezd fejlődni a hajóm, quantum torp, mk2 fézer.
Béta lejárta után törlik a karaktereket? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
decibel
aktív tag
-
Hunter2
addikt
Most lett vége a Starbase 24-es csatának. Először az űrben, utána a bázison. Mondjuk ez 2 külön küldi volt asszem. Bázisos részén még kellemes csapatjáték is volt, pedig nem írogattak semmit a Team-be. Kezd tetszeni a játék. Mondjuk annyira nem, hogy elolvassam a küldetés hosszú leírását is

A starbase 24 után valami jelentést (report) kell adni de azt hol?
-
Gergello
addikt
Most lett vége a Starbase 24-es csatának. Először az űrben, utána a bázison. Mondjuk ez 2 külön küldi volt asszem. Bázisos részén még kellemes csapatjáték is volt, pedig nem írogattak semmit a Team-be. Kezd tetszeni a játék. Mondjuk annyira nem, hogy elolvassam a küldetés hosszú leírását is

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Wolverine
félisten
Ha nem jó a patchelés, akkor általában az újrapatchelés is elég, nem kell megint telepíteni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Itt az említett két kép, kicsit gyenge a minőség mert telefonnal csináltam.
Csillaghajó a tengerparton
Ember az űrbenIsmerős, velem is volt többször ilyen, de még patch előtt. Viszont pár másodperc után ált. megjavult. Most nem tudom megnézni, mert még 59 perc, mire lejön az alapjáték...
Win7-en meg nem tudom, mi van a printscr gombbal.
-
Hunter2
addikt
Itt az említett két kép, kicsit gyenge a minőség mert telefonnal csináltam.
Csillaghajó a tengerparton
Ember az űrben -
Hunter2
addikt
Szerintem nekem kimaradt a risa küldetés. Amúgy működik a printscr, ha engedélyezve van directdraw módban, pl. XP alatt így kell:
Ha ezt beteszed egy .reg fájlba, és ütsz rajta 2 entert, akkor menni fog. Max esetleg egy restart kell.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\DirectDraw]
"EnablePrintScreen"=dword:00000001Ezek a hibák még gondolom a patch előtt voltak. Amúgy ki adta ezt a küldit?
Patch után lett ilyen. Azt passzolom hogy ki adta.
Win7 64 alatt ezzel a reg fájlal sem megy a kép mentése.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
megakartam csinálni a Risa küldetést erre mikor lesugároztam akkor a nem a karakterem jelent meg a bolygó felszínén hanem a hajó kicsinyített mása, na mondom akkor felsugárzás. Erre meg a karakterem jelenik meg az űrben és elkezd haldokolni.
Látott már valaki ilyet?
Próbáltam screenshotot csinálni de nem működik se prtscr se az xfire.
Egyébként a risa-n mit kell csinálni?Szerintem nekem kimaradt a risa küldetés. Amúgy működik a printscr, ha engedélyezve van directdraw módban, pl. XP alatt így kell:
Ha ezt beteszed egy .reg fájlba, és ütsz rajta 2 entert, akkor menni fog. Max esetleg egy restart kell.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\DirectDraw]
"EnablePrintScreen"=dword:00000001Ezek a hibák még gondolom a patch előtt voltak. Amúgy ki adta ezt a küldit?
-
Hunter2
addikt
megakartam csinálni a Risa küldetést erre mikor lesugároztam akkor a nem a karakterem jelent meg a bolygó felszínén hanem a hajó kicsinyített mása, na mondom akkor felsugárzás. Erre meg a karakterem jelenik meg az űrben és elkezd haldokolni.
Látott már valaki ilyet?
Próbáltam screenshotot csinálni de nem működik se prtscr se az xfire.
Egyébként a risa-n mit kell csinálni? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Elég komoly patchet kaptunk most! 792Mb
Nincs szint korlát.
Minden szektor elérhető.
Minden újonnan felvett tisztet kicsit átalakíthatunk magunk ízlése szerint.
Az anomália keresése egyből a legközelebbi anomália felé irányít.
Tisztek random módon felajánlják csatlakozásukat a legénységhez, mikor szintet lépsz.
Leonard Nemoy (eredeti Spcok) hangüzenete fog lejátszódni, mikor belépsz egy új szektor blokkba.+ több oldalnyi hibajavítás, mindenre kiterjedően. [link]
Viszont örö bodotá, 70% körül dobott egy crasht a frissítő, és abbamaradt a folyamat. Ugyan a játék szerint végzett, de szerintem ez így nem jó. Valszeg tölthetem le, és rakhatom fel újra.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Föltranszportál a hajójára, aztán te is a tiedre, és túl kell élni egy rövid ideig a támadását, még odaér a felmentő sereg, majd szétlövitek a hajóját.
A vicc persze az, hogy ezek a dögök egy lövéssel szétlőttek a sorozatban egy borg kockát, és egy bolygó eltörléséhez sem kellett kb. 6-nál több. Persze ez nem trek, csak sto...

-
Hunter2
addikt
A 8472-est eltudtad fogni? mert nálam simán eltűnt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az elején vagy, ha jól emlékszem, az egy Klingon nagykövet volt (egyébként 8472-es beszivárgó ügynök), és a promenádon, a kezdő ponttól jobbra kellett menni. De ha körbemész, megtalálod.
Amúgy 50 szint van a játékban, és 10 szint fejlődés után lesz új rangod, akkor fogsz kapni új hajót, amire már elvileg több cucc fér. Sajnos 8,5-ös szinten megakadtam, mert nem tudtam megcsinálni este küldiket, mindegyik bugos volt, amit akartam.
Egérrel rákattintva arra fog lőni a hajód, amit kijelölsz, az más kérdés, hogy bugos, és elfelejti a kijelölést egy idő után, több esetben.
Amúgy annyira nem estem hanyatt a küldetésektől, elég átlagosak. Pl. van egy Gornos küldi, ahol az idióta Gorn túszokat ejt, és tüzet rak az állomás jó részén, nekem meg poroltóval kell menni, és oltani! 24. század, és poroltózás.
Egyik tisztem megakadt, és 2 percig égett a hullája a tűzben, erre odamegy a társam, és feléleszti...Gergello: klingonokat még meg is fogod unni, az a legszebb, ha 3-4 neghvar egyszerre támad rád...
-
Hunter2
addikt
Kaptam egy feladatot hogy beszéljek Sokketh nagykövettel csak fogalmam sincs hol van. Hogy lehet megtalálni?
-
Gergello
addikt
-
Hunter2
addikt
kb mikor lehet magassabb hajó osztályokat szerezni? a karakter fejlődésével párhuzamosan jönnek a jobb hajók? A hajón meg van adva hogy max mennyi fézer illetve torpedóvető lehet vagy ezt lehet fejleszteni? Pl jól jönne hátra is egy torpedó vető.
Engem az zavar hogy mikor pl van előttem 4 hajó akkor nem tudom kijelölni hogy melyiket lőjem hanem csak lő valamelyikre, így pl nincs lehetőség össztűzre vagy arra hogy először a gyengébb hajókat lőjem le. -
bullseye
addikt
még vegyesek az érzéseim, de asszem az én elvárásaim voltak hibásak.
1-2 órát játszottam, és hadban állunk a Borggal, Klingonokkal, 8472-vel, Orionnal, kilőttem vagy tucatnyi hajót, földi harcot nem is számolom, mert az csak daráló.Végig ez lesz, vagy lesznek "trekkesebb" küldetések is? Felfedezés, diplomácia, problémamegoldás?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Gergello
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
1 bolygón voltál eddig, akkor az még a beszoktató rész. Amúgy már tucatnyi bolygón voltam, nincs két egyforma.
-
Gergello
addikt
Még csak pár bolygón voltam, de nagyon sivárnak érzem a környezetet. Az NPC-k is gagyik kicsit, alig-alig van hangjuk. Felemás érzéseim vannak eddig.
Tudom, hogy ez még csak béta, de szerintem A Star Wars MMO min. egy szinttel jobb lesz ennél. -
Ornagy
tag
Hopp, engem meg rögtön kirakott a csillagtérképre, a csata kimaradt. Na majd visszamegyek, és lenyomom.
Egyébként most dupla disztruptor bank van felszerelve a hajóra, és onnan lőnek, ahonnan a torpedók jönnek ki, marha vicces.
Hátha valaki nem tudja, miről van szó: Gorn epic fight: [link]
Kira videó xD Télleg a legrosszabbul megvalósított verekedés

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hopp, engem meg rögtön kirakott a csillagtérképre, a csata kimaradt. Na majd visszamegyek, és lenyomom.
Egyébként most dupla disztruptor bank van felszerelve a hajóra, és onnan lőnek, ahonnan a torpedók jönnek ki, marha vicces.
Hátha valaki nem tudja, miről van szó: Gorn epic fight: [link]
-
Ornagy
tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Epic battle!

-
sasa311
veterán
Én nagyot csalódtam a játékban.
Úgyhogy az első jelentkezőnek aki privátban kéri átadom a Beta hozzáférésemet.
késő délután várható válasz, akkor leszek otthon.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Érdekes nálam nem lehet re felrakni a hajóra csak egyféle fegyvert, vagy disruptor vagy fézer, és a diszruptor kb szart sem ér mert nem sebez viszont 4 lövés után nem tudok vele többet lőni.
És akkor egy ilyen fos hajóval nyomjak le 3 klingon csatahajót meg 4 bird of prey-t, kicsit felbaszott agyilag.

Fel lehet tenni, csak mindig vacakol a játék, mikor valamit felraksz az inventoriból, kell próbálkozni, ha elsőre nem rakta be.
Én most szereztem MK2-es dupla disztruptor bank-ot, még nem tudtam kipróbálni, de remélem jó lesz, 90 fokban tud lőni, míg a canon csak 45-ben.
Tegnap volt egy érdekes küldim, klingon transzporter blokkolókat kellett szétlőni, amiket jó kupac klingon védett. Mindegyiknél csak annyit tettem, hogy átvágtam a tömegen, és szétlőttem a cuccokat, igaz 1-2 esetben meghaltam, és végül 1 hajót sem lőttem szét, de a küldetést megcsináltam.
-
Hunter2
addikt
Érdekes nálam nem lehet re felrakni a hajóra csak egyféle fegyvert, vagy disruptor vagy fézer, és a diszruptor kb szart sem ér mert nem sebez viszont 4 lövés után nem tudok vele többet lőni.
És akkor egy ilyen fos hajóval nyomjak le 3 klingon csatahajót meg 4 bird of prey-t, kicsit felbaszott agyilag.

-
Wolverine
félisten
Nálam nem volt gond a 4670-el, az sb24-es csatánál, csak a quality csúszka nincs feltolva maxra. Meg kikapcsoltam az árnyékokat, korábban sem vettem észre, akkor meg minek, ált. mindig az árnyékok eszik meg a gépet.
Hunter2: teljesíted a küldiket, kapsz metrist. Meg eladod a felszedett cuccokat, akkor is.
Wolverine: 6-8 fős + ellenség csatában is voltam, nem ette meg a gépet. Pedig csak 2G ramom van.
Jó megoldás. Az árnyékok minden MMO-nál kényes helyzetet jelentenek... A kikapcsolásuk erősen ajánlott.
-
Ornagy
tag
Hmm. Most lesz egy küldetés sorozat, aminek a végén választhatok 4 MK2-es fegyver közül:
Fézer sugár
Fézer ágyú
Disztruptor sugár
Disztruptor ágyúUgye a sugár fegyvereknek nagy a hatóköre, viszont nem sebeznek annyit, mint az ágyúk. Ágyú meg fordítva, előre kell vele nézni, de nagyobbat sebez. Viszont szerintetek fézer, vagy disztruptor ágyút válasszak?
Ahogy eddig néztem, a disztruptorok nem sebeznek burkolatot, a fézerek viszont igen. (Ha jól emlékszem, dupla ágyúk a fenti ágyúk)Én 2 dupla distruptor sugárral vagyok felszerelve, s simán kilövök vele egy warshipet

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm. Most lesz egy küldetés sorozat, aminek a végén választhatok 4 MK2-es fegyver közül:
Fézer sugár
Fézer ágyú
Disztruptor sugár
Disztruptor ágyúUgye a sugár fegyvereknek nagy a hatóköre, viszont nem sebeznek annyit, mint az ágyúk. Ágyú meg fordítva, előre kell vele nézni, de nagyobbat sebez. Viszont szerintetek fézer, vagy disztruptor ágyút válasszak?
Ahogy eddig néztem, a disztruptorok nem sebeznek burkolatot, a fézerek viszont igen. (Ha jól emlékszem, dupla ágyúk a fenti ágyúk) -
Ornagy
tag
Óh vmi update van

Kiv leszek mit javít
-
Ornagy
tag
MMO nál épp az a lényeg hogy ne egye a ramot xD (am meg 4gb van, és 3,2Ghz-n futó AMD 7750)
Má fejlődnék
Kell az új hajó.Ui: Nekem minden maxon, van kivéve az hogy csak 3 világítás lehet max egy objecten
(az is rohadtul eszi a gépet) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jah mindig este kezdi...
Am van mit javítani

Bár engem most nehéz megölniük
Erős a pajzsom, és állandóan taktiákázok, hogy 1 mindig legyen amivel kivédhetem a lövéseket, és menekülre foghatom.Am a játékra egy kis optimizáció is ráférne, mer nem enged élsimítást se, és ati3870x2-vel 19 fps körülir elemegy starbase24-es csatában

Nálam nem volt gond a 4670-el, az sb24-es csatánál, csak a quality csúszka nincs feltolva maxra. Meg kikapcsoltam az árnyékokat, korábban sem vettem észre, akkor meg minek, ált. mindig az árnyékok eszik meg a gépet.
Hunter2: teljesíted a küldiket, kapsz metrist. Meg eladod a felszedett cuccokat, akkor is.
Wolverine: 6-8 fős + ellenség csatában is voltam, nem ette meg a gépet. Pedig csak 2G ramom van.
-
Hunter2
addikt
na én is kipróbáltam csak kicsit flusztrál hogy nem tudok egyszerre 8 torpedót kilőni.

Gergello
A jobb felső sarokban van egy radar szerűség azonvannak I betűvel jelölve. Egy darabig eltartott mire én is rájöttem.Hogyan lehet pénzt szerezni az új kézifegyverekhez meg a hajó fejlesztéseihez?
-
Gergello
addikt
Végre sikerült szereznem béta kulcsot. Kipróbáltam, tetszik, de még szokni kell. Most egy kis gép update és remélem egész kellemesen fog menni.
Amivel gondom van. Nehezen találom meg az npc-ket. Már az első csillagbázison kaptam questet egy questet, aminek nem találtam meg az npc-jét.
A térképen ki lehet valahogy íratni a neveket? -
Lenry
félisten
Hmm, szokásos esti buzi szerver van...

Amúgy hamarosan komoly fejlesztések lesznek, olvasva a mai fejleményeket sto-n, pl. meg lesz változtatva az AI, mert jelenleg ha több hajó támad meg egy ellenséges flottát, akkor az ellenség összes hajója ugyanazt a célpontot támadja, aztán ha meghalt, mindenki megy egy másik hajóra, ahol ugyanez fog lejátszódni.
Hülye helyzetek is voltak, mikor 4 neghwar lőtte rám az összes torpedóját egyszerre.
ÁÁÁÁÁ
marha nagy eksön, 3an egy egész orioni flotta ellen... a körülményekhez képest jól állunk... erre? disconnected from server

-
Wolverine
félisten
Jah mindig este kezdi...
Am van mit javítani

Erős a pajzsom, és állandóan taktiákázok, hogy 1 mindig legyen amivel kivédhetem a lövéseket, és menekülre foghatom.Am a játékra egy kis optimizáció is ráférne, mer nem enged élsimítást se, és ati3870x2-vel 19 fps körülir elemegy starbase24-es csatában

Az MMO-knál mindig a tömeggel van baj; ez nem a grafika hibája, ilyenkor az adatok eszik meg a géped teljesítményét (értsd: oda proci kell és sok RAM)
-
Ornagy
tag

Amúgy hamarosan komoly fejlesztések lesznek, olvasva a mai fejleményeket sto-n, pl. meg lesz változtatva az AI, mert jelenleg ha több hajó támad meg egy ellenséges flottát, akkor az ellenség összes hajója ugyanazt a célpontot támadja, aztán ha meghalt, mindenki megy egy másik hajóra, ahol ugyanez fog lejátszódni.
Hülye helyzetek is voltak, mikor 4 neghwar lőtte rám az összes torpedóját egyszerre.
Jah mindig este kezdi...
Am van mit javítani

-
CPT.Pirk
Jómunkásember

-
Ornagy
tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most visszamentem, és azon a bázison nincs semmi komoly cucc, kivéve középen az admirálisi rangot igénylő cuccok. Ott csak mk2-s cuccok vannak max, valami más bázist kellene keresnem.
-
Ornagy
tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Ornagy
tag
Nemtod mit lehet csinálni a Radation sampleval és az Alien Artifactokkal?
-
Ornagy
tag
Hogyan lehet olyan flottát indítani, mint amit a [startrekonline.scifi.hu] indított? (HGF)
Az űrdokk promenádján egy helyen lehet flottát csinálni, de ott ha jól értem, akkor 5 hajó kell, és nem biztos, hogy az, amire gondolok. Jó lenne egy flottát csinálni a PH!-s játékosoknak.
Valamint van lehetőség privát harcokra? Olyan P2P dologra gondolok, a flottán belül?
Szerk: elérhetővé vált a Klingon oldal a karaktergenerátorban! De nem tudom kipróbálni, mert már van 2 karakterem...
Csapatos harcokra van lehetősé, és az ami van az államáson az az ami neked kell

Már egyre több újféle hajót látok
Sokan mentem lvl 10 fölé, én még sajna nem :S Rohadt bugos a játék, főleg amikor lesugárzól... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hogyan lehet olyan flottát indítani, mint amit a [startrekonline.scifi.hu] indított? (HGF)
Az űrdokk promenádján egy helyen lehet flottát csinálni, de ott ha jól értem, akkor 5 hajó kell, és nem biztos, hogy az, amire gondolok. Jó lenne egy flottát csinálni a PH!-s játékosoknak.
Valamint van lehetőség privát harcokra? Olyan P2P dologra gondolok, a flottán belül?
Szerk: elérhetővé vált a Klingon oldal a karaktergenerátorban! De nem tudom kipróbálni, mert már van 2 karakterem...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én Dupla distruptorral meg vok elégedve
Csak kicsi a tüzelési szög :S Asszem a kvantumot egy csatahajó dobta, és 6-os vok kb féluton 
Am burkolatot ne akarj "Sugarakkal" sebezni, ahhoz ágyú kell min
(tod Duble Cannon MK1 stb..) Egy csatahajó ellen a Dupladistruptor a legjobb a pajzsot levenni és már küldheted is a torpedót (jelen esetben 4 elég nekem egy klingonra
)Már szeretném elérni a kövi szintet és egy Since hajóval elindulni

Arra azthiszem előre 2-3 hátulra 1-2 cumó fér
Am ha tudsz szerezz sorozatlövő torpedókilövőt

No, akkor kap még egy esélyt az mk2-es dupla disztruptorom. Amúgy a flottás fézerek a burkolatra is csinálnak sebzést, bár elég kicsit, de csinálnak. Én is már a köv. szintre mennék, unom már nagyon ezt az alap csirke hajót.
Azt írják, 300 óra kell az 50 szint végigjátszásához, aztán meg az item upgrade jön...
-
Ornagy
tag
Hmm, Quantumot hol szedtél össze? Nekem még csak sima MK2-es fézerek és foton torpedóm van. Amúgy, dupla fézer az milyen? Nem találkoztam még vele. Milyen szinten vagy? Én most leszek nem sokára alap rang 7-es szinten.
Amúgy van dupla disztribútorom is, MK2-es, de valahogy nem adta vele, ha jól emlékszem, nem sebeztek burkolatot, így maradtam fézereknél. Erről mit gondolsz?
Hajó bejárás nem lesz, az akkor lett volna, ha az eredeti STO elképzeléseket valósítja meg az eredeti fejlesztő gárda.
Én Dupla distruptorral meg vok elégedve
Csak kicsi a tüzelési szög :S Asszem a kvantumot egy csatahajó dobta, és 6-os vok kb féluton 
Am burkolatot ne akarj "Sugarakkal" sebezni, ahhoz ágyú kell min
(tod Duble Cannon MK1 stb..) Egy csatahajó ellen a Dupladistruptor a legjobb a pajzsot levenni és már küldheted is a torpedót (jelen esetben 4 elég nekem egy klingonra
)Már szeretném elérni a kövi szintet és egy Since hajóval elindulni

Arra azthiszem előre 2-3 hátulra 1-2 cumó fér
Am ha tudsz szerezz sorozatlövő torpedókilövőt

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ja híd tuti lesz.
Arra leszek majdd kívánics, hogy be lehet-e majdd járni a hajókat belülről
Am ezek a dupla fézer, és disztruptor ágyúk rohadt jók, bár a MK2-es kvantum torpedóm semmi se gyűri le. De a pajzs leszedésére a legjobb a fézer (elöl egy MK2 és mellete a torpedó, hátul meg 1 Mk1-es fézer) jelenleg ez van
Jól muxikNekem eddig naon bejövős az űr rész, a land rész háát... van mit rajta javítani.
Hmm, Quantumot hol szedtél össze? Nekem még csak sima MK2-es fézerek és foton torpedóm van. Amúgy, dupla fézer az milyen? Nem találkoztam még vele. Milyen szinten vagy? Én most leszek nem sokára alap rang 7-es szinten.
Amúgy van dupla disztribútorom is, MK2-es, de valahogy nem adta vele, ha jól emlékszem, nem sebeztek burkolatot, így maradtam fézereknél. Erről mit gondolsz?
Hajó bejárás nem lesz, az akkor lett volna, ha az eredeti STO elképzeléseket valósítja meg az eredeti fejlesztő gárda.
-
Ornagy
tag
Ja híd tuti lesz.
Arra leszek majdd kívánics, hogy be lehet-e majdd járni a hajókat belülről
Am ezek a dupla fézer, és disztruptor ágyúk rohadt jók, bár a MK2-es kvantum torpedóm semmi se gyűri le. De a pajzs leszedésére a legjobb a fézer (elöl egy MK2 és mellete a torpedó, hátul meg 1 Mk1-es fézer) jelenleg ez van
Jól muxikNekem eddig naon bejövős az űr rész, a land rész háát... van mit rajta javítani.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egen, szerver még mindig foglalt

Pár apró kérdés:
Nem lehet valahogy beállítani, hogy ne "combat stance"-ben sugározzon a karakter mindenhova? Hülyén fest a Starbaseen amikor megjelenik.
Auto-attack nincs? Az oké hogy a tisztek spec képességeit nem használja automatikusan (lehessen taktikázni) de a phasert és a torpedót úgyis spammelni kell...
Multi-target ugyanígy kellene. Remélem később, nagyobb hajókkal lesz.Az away-team küldetésekből még nem sokat láttam, azok nem nyűgöztek le. Bár gondolom nem csak lövöldözős lesz.
Ja és hiányzik hogy a hídról nem tudom irányítani a hajót. Igaz hogy a csata pl. lehetetlen lenne jól, de a sima manőverezés néha jó lenne

Híd elvileg lesz később.
Multi targeting meg működik, van 3 kis gomb, a fegyverek elsütője fölött, azt megnyomva a tisztek döntenek, hogy éppen mikre lőnek.
-
Meglivorn
aktív tag
Egen, szerver még mindig foglalt

Pár apró kérdés:
Nem lehet valahogy beállítani, hogy ne "combat stance"-ben sugározzon a karakter mindenhova? Hülyén fest a Starbaseen amikor megjelenik.
Auto-attack nincs? Az oké hogy a tisztek spec képességeit nem használja automatikusan (lehessen taktikázni) de a phasert és a torpedót úgyis spammelni kell...
Multi-target ugyanígy kellene. Remélem később, nagyobb hajókkal lesz.Az away-team küldetésekből még nem sokat láttam, azok nem nyűgöztek le. Bár gondolom nem csak lövöldözős lesz.
Ja és hiányzik hogy a hídról nem tudom irányítani a hajót. Igaz hogy a csata pl. lehetetlen lenne jól, de a sima manőverezés néha jó lenne

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Dyingsoul
veterán
-
Ornagy
tag
Vááá, nem bírok belépni: Server is busy at the moment. -.- Javíthatnák már, és beköthetnék atokat az új gépeket
-
Gergello
addikt
Továbbra is béta kulcsot keresek. Aki tudna adni kérem jelezze.

-
Wolverine
félisten
50 szintes a fejlődés elvileg. Szóval minden új ranghoz 10 szintet kell fejlődni, és akkor kapsz új hajót, 10 szintenként.
Kicsit hosszú, még csak a 6. szintem lesz meg nemsokára.
Vajon ha egy új flottás karaktert kezdek, akkor megint végig kell menni ugyanezeken a küldetéseken?
Egyébként végre fejlődött kicsit a hajóm, van 2 MK2-es fézerem, 1 MK2-es torpedóm, meg egy 3700-as kapacitású pajzsom, plusz combat impulse MK1.
Viszont az exchange nem igen jó még, leginkább az alap cuccok vannak bent, amikért senki nem adna pénzt...
A piacnak mindig idő kell, hogy elinduljon; és főleg sok játékos. Egy bétában ez kevéssé áll fenn

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
50 szintes a fejlődés elvileg. Szóval minden új ranghoz 10 szintet kell fejlődni, és akkor kapsz új hajót, 10 szintenként.
Kicsit hosszú, még csak a 6. szintem lesz meg nemsokára.
Vajon ha egy új flottás karaktert kezdek, akkor megint végig kell menni ugyanezeken a küldetéseken?
Egyébként végre fejlődött kicsit a hajóm, van 2 MK2-es fézerem, 1 MK2-es torpedóm, meg egy 3700-as kapacitású pajzsom, plusz combat impulse MK1.
Viszont az exchange nem igen jó még, leginkább az alap cuccok vannak bent, amikért senki nem adna pénzt...
-
Ornagy
tag
Hajót cserélni kb 10000 elköltött skill point után lehet (Akkor leszel parancsnokhelyettes)
Van béta key-em ha valakit érdekel (1DB).

És végül 2 videó általam:
1.
http://www.youtube.com/watch?v=LqBdSyAvDhE2.
http://www.youtube.com/watch?v=cWrNHjNa7voNekem nagyon bejön a játék, főleg az űr rész.
Ha help kell írjatok lehet tudok segíteni a játékban.
A játékban a nevem: Shila Manyai
Hajóm neve. USS Brotian -
Dyingsoul
veterán
-
D1Rect
félisten
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valaki szerzett már új hajót?
-
Scholes9
nagyúr
-
Wolverine
félisten
Általában 30 nap ingyenes játékidő jár a dobozzal; és a PayPal nem mindig alkalmas a fizetésre. (a WoW-ot vagy a LotRO-t pl. nem lehet PayPallal fizetni)
szerk: mondjuk a website szerint a STO-nál működik a PayPal is.
-
Gergello
addikt
Megveszem a bolti verziót, akkor azzal lehet valameddig játszani gondolom. Nem kell egyből tölteni vagy igen? Hogy szokott ez lenni?
Mondjuk megjelenésig van még időm Paypal accountot csinálni.Ha esetleg valakinek maradt még ki béta kulcsa örülnék, ha elküldené PM-ben. Köszi!

-
Wolverine
félisten
-
Gergello
addikt
Ennek még nem volt topicja.

Várom már, de még nem tiszta teljesen, hogy miként tudok majd havidíjat fizetni. -
Darth_Revan
veterán

Star Trek Online (röviden STO), egy massively multiplayer online role-playing game, (más néven MMORPG) amit a Cryptic Studios fejlesztett, amely alapjául a híres Star Trek sorozat szolgált amit Gene Roddenberry hozott létre. A játék a 25. században játszódik, 30 évvel a Star Trek: Nemesis eseményei után. Hivatalos magyarországi megjelenési dátum : 2010. február 5.
A játék ára 10.990 Ft és mivel MMORPG, ezért állandó széles-sávú internetkapcsolatot mellett előfizetési díjat igényel, melynek díja ~3.000 Ft havonta. Ezt a díjat lehet fizetni Bankkártyával és GameCard-al. (Sajnos jelenlegi információk alapján, Magyarországra nem érkezik GameCard)
Minimum gépigény:
# OS: Windows XP SP2 / Windows Vista / Windows 7 (32 vagy 64-bit)
# CPU: Intel Core 2 Duo 1.8 Ghz vagy AMD Athlon X2 3800+
# Memória: 1GB RAM
# Video: NVIDIA GeForce 7950 / ATI Radeon X1800 / Intel HD Graphics
# Sound: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
# DirectX: Version 9.0c vagy nagyobb
# HDD: 8GB szabad tárhelyRegisztrációért és további információért a hivatalos oldalt erre találjatok. Ha még új vagy MMO játékok között, javasolt előtte elolvasni ezt az írást.
Új hozzászólás Aktív témák
-
100 - 1
23778 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy pénzt tesz a Samsung az Apple Fold sikerére
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy tiszt kapjon erős páncélt és tankoljon, egy másik foglalkozzon a gyógyítással, és akkor nem lesz gond.