- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz
Gézengúz #32942 üzenetére
A korábbi csomagolásúval nekem nem volt bajom, ezt még nem próbáltam. Múltkor megszívtam, van ez a dán szeletelt sajt már majdnem lejárt, így le volt akciózva mondom kipróbálom. Hát olyan sz@rt még életemben nem ettem... Bár az is lehet, hogy már meg volt romolva, bár nem volt tőle semmi bajom, szóval lehet alapból olyan.
-
8
senior tag
mai lidl
a "Karaván Toast cheddar ízű burger szeletek" nevű trutymó kilója annyiba kerül, mint egy normális olcsóbb árkategóriájú kéksajt
tényleg minden sz*rt megvesznek az emberekegyébként ez a danablu kéksajt nagyon-nagyon jó, ajánlom kipróbálásra
-
st6969
őstag
Mindenkinek nagyon köszönöm a SZÉP kártyás tippeket
-
w.miki
veterán
Tökmag olajból melyik a finom, ami olcsó is?
Lidl-ben vettem ilyen kis zacskósat, ami az önteteknél volt, az nagyon jó, de kevés, és drága. -
válasz
st6969 #32934 üzenetére
Attól függ, hogy kivel szerződnek. Nincs itt semmi politika, az OTP a legnagyobb.
Én jellemzően piacon, hentesnél vásárololom le az egyenleg nagyrészét.
Nem tudod átvinni az egyenleged másik szolgáltatóhoz, de bármikor köthetsz szerződést másikkal. Az a lényeg, hogy csak egyre kaphatsz utalást. -
Qtya123
őstag
Köszönöm mindenkinek az utánajárást/infókat!
Ezek alapján biztosan sikerül normálisan elkölteni a kártyán lévő összeget. -
raven12
senior tag
-
fjudors
aktív tag
válasz
st6969 #32934 üzenetére
?
nem próbáltamwww.zsuma.hu – nagyon sok minden található itt, elektronikai termékek is. Ruházati oldalak:
www.16yard.hu
www.yozz.hu
www.cipopakk.hu
www.viszlaisport.hu
www.sepa.hu
www.bestsport.hu
www.arzenalsport.hu
www.deltasport.hu
www.brandwebshop.hu
www.alfatop.hu
www.geotrek.hu
www.zsmsportruhazat.hu
www.sport-felszereles.hu
www.sportoutletstore.hu
www.ebrand.hu
Vitaminok és táplálék kiegészítők, egészséges-, és diabetikus élelmiszerek, biokozmetikumok, tisztítószerek:www.magyaregeszsegbolt.hu -
st6969
őstag
Azt tudja esetleg valaki, hogy miért van az, hogy a SZÉP kártya elfogadó helyek többségénél ki van kötve, hogy csak OTP-s SZÉP kártyát fogadnak el? Nekem K&H-s van, és rengeteg helyen nem fogadják el, ahol egyébként OTP-set elfogadnak.
A politikai szálat nem fűzném tovább, de vajon mi más oka lehet, hogy az OTP-n kívül sokan mással nem kötnek szerződést?!
Naná, hogy K&H-sra kapom a cégtől (anno őket hívták ide, és mindenkinek velük kellett megkötni...az újak már bárkivel köthetnek). Jövőre szerintem nyitok egy OTP-set (gondolom, oda nem lehet átvinni K&H-s egyenleget), de egy komolyabb összeg van a K&H-son, és nem látom, hogy értelmesen hogy tudnám elkölteni (éttermezés meg 4* wellness hotel, tudom, de számomra ezek túlárazott, felesleges költések lennének). -
rajesz.2010
csendes tag
Sziasztok!
Kazincbarcikán ingyen elvihető 5x10 db szentandrás sörfőzdés üveg (3x10 db 1993 0,5L és 2x10 db etalon 0,5L) 10-es katonokban vannak.
Ha valaki rendel a Szentandrás webshopjából akkor a kézbesítés során kp-ban kifizetik (50ft/üveg), tehát olcsósítható a rendelés 2500ft-tal. [link]
Ha érdekel valakit privátban jelezze! -
cd930
senior tag
-
Qtya123
őstag
-
Beni2360
félisten
válasz
Qtya123 #32925 üzenetére
Gyálon a vecsési út elején van egy új husbolt nevü hentes főt termékeket is árul. Ha jól emlékszem elfogadják a kártyát. Facén keress rá és kérdezd meg. Nagyon szép áruljuk van, nem a legolcsóbb de házi jellegű. Aztán ott van egy Spár ami CBA volt ott is meg lehet kérdezni.
-
Qtya123
őstag
válasz
mephi666 #32924 üzenetére
Nálunk is az van, hogy feleségem és én is kapjuk a juttatást a kártyára, de belföldi szállásokra nem szoktunk járni, kondibérletet a cég állja, csak azért orrba-szájba étterembe nem akarunk járni, hogy fogyjon, a kajarendelés helyett meg jobban megéri főzni, szóval csak drágább opciók vannak az élelmiszerre.
Vecsés CBA az tök jó volt, ott aztán mindenre elfogadták, a papírárutól kezdve a konyhai eszközökön át.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Qtya123 #32923 üzenetére
volt itt egy üzlet, ahol a tulajnak szupermarketen kívül volt panziója is: ők megcsinálták a "3 zsebes" időszakban, hogy kuponra váltottak akár szabadidő/szálláshely zsebből is, amit levásárolhattál
kis ajándékbolt volt az üzleten belül, ahol írtak egy számlát, mintha az adott helyen x szolgáltatást igénybe vettél volna, kaptad a kupont, kasszánál beváltottad... valamennyi jutalékot azért felszámoltak, de sok embernek fontosabb volt kaját venni, mint hotelekben elszórni a szálláshely zseb tartalmát
rafkós volt a tulaj eléggé (vendéglátás meg ment mindenre alapból, mert melegélelmiszert is árultak)
-
Qtya123
őstag
Köszi a válaszokat. CBA esetén próbáltam olyat, ahol sült húsos étterem részleg is van, de csak arra fogadják el, egyéb élelmiszerre nem.
A Coop-ot meg fogom próbálni, köszi a tippet.
-
123xyz
aktív tag
válasz
fcbarca #32916 üzenetére
Az az időszak, ami országosan engedélyezte az egyszerű élelmiszer boltoknak is a SZÉP kártya elfogadását, az tényleg megszűnt év végén. Alapból meg ugye tiltott nekik a dolog, hideg élelmiszert nem lehet hivatalosan így fizetni. De előtte is voltak és azóta is vannak olyan boltok, amik valamilyen kiskapuval megoldják, hogy elfogadják a SZÉP kártyát, akár csak élelmiszerre, akár mindenre.
(Miskolcon pl. egy pár hónapig ment még a Best Shopban, meg egy Spar partner üzletnél is a dolog, azóta sajnos megszűnt ezeknél, de van olyan kis Coop, ahol továbbra is elfogadják szó nélkül ezt a fizetési lehetőséget.) -
Qtya123
őstag
Sziasztok!
A korábbiakban a SZÉP kártyán található összeget Vecsésen a CBA-ban vásároltuk el. Nem volt nagy szám a bolt, árban sem volt valami jó, de az jó volt, hogy mindig mindenre elfogadták benne a SZÉP kártyát. Sajnos a bolt nyáron megszűnt.
Tud valaki esetleg olyan boltot Budapesten, vagy környékén, ahol működik még ez a dolog?
Köszi!
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Sos segítséget szeretnék kérni, aki jár lidlbe látott ilyen asztal terítőt?
Sajnos sokadik lidlbe voltam már és sehol se találtam. Esetleg van köztetek vállalkozó szellemű aki megnézi budapesti lidlben? Köszi előre is. -
bul07
nagyúr
válasz
HunChris #32912 üzenetére
Én ilyet használok Colorba, teljesen jó.
És amúgy el is van írva hogy hány mosásra jó a 5literes
Alza szerint 120 tehát 41.7ml egy mosás
De a címkéjén(kép[link]) meg 30ml ajánlja elég sok típusú mosáshoz, így nézve lehet mondjuk 35-36ml számolni egy mosásra akkor kb 140mosásra lesz elég 23Ft/mosás -
válasz
attty88 #32908 üzenetére
Szolnokon se volt jobb a helyzet (itt raklap mennyiséget mondtak hogy volt...) igaz el is felejtettem, szóval én b@szt@m el.
Akkor majd veszek mást, máshol...
Ebből amúgy miért nem lehet mennyiségi korlátot bevezetni, hogy max 4 db/kupon, és ennyi, persze a kérdés költői. -
attty88
újonc
Ezt terveztem én is, csak elkéstem
-
ZsZso
Közösségépítő
Most következő Aldi, Lidl, Penny akciók az Ármegosztó szerint:
[kép]
-
st6969
őstag
válasz
Ciccuka #32902 üzenetére
Én akkor dobtam egy hátast, amikor pár éve (6-7?) rizskoch-ot (vagy hogy kell ezt írni...) készítettem, és a gyerekkori menzás emlékeimnek megfelelően, málnaszörppel akartam nyakonönteni. Tisztán emlékszem a sötét piros színére és jó sűrű állagára. Ráöntöttem ezt az okádékot, mint a víz, kb. olyan volt az állaga, nagyjából el is tűnt (simán be tudta szívni), a színe is inkább halvány piros volt.
Szörpöt készítve belőle, egy árnyalatnyival volt sötétebb, mint maga a vízPedig nem sajnáltam a szörpöt (még inkább túl édes is volt, miközben színe semmi). Ez volt az utolsó Pölöskei málnaszörp, amit vettem.
Később adtam még egy esélyt az indiáncseresznye ízű vackuknak, de csak azért, mert XXL akcióban 1,5l-es kiszerelésben olcsón lehetett kapni a Lidlben. Megvettem, majd eltelt kb. 2 hét, mire felnyitottam...volna, de olyan fura volt, hogy nem állt meg a palack a talpán. Hát látom, hogy kőkeményre felfújódott, miközben egy gusztustalan galacsin úszkált az aljában. Na, ezt fotóval el is küldtem nekik, és készségesen kezelték is a panaszomat: futárral (amit nyilván ők fizettek) visszakérték kivizsgálásra a felpuffadt terméküket, és egyben jelezték, hogy kapok tőlük cserébe egy csomagot. Na, mondom, ez egy piros pont. Nyitom a csomagot, és ott árválkodott benne 1db 1,5l-es indiáncseresznye szörp
Semmi sorry szörpi pack, hogy jó szájízzel zárjam a reklamációt, de legalább veszteségért kárpótoltak, de semmi extra gesztus.
Hogy mi okozta a palack puffadását, azt sose tudjuk meg -
Beni2360
félisten
Mindenkinek minden ajánlást köszönök.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Donki Hóte #32828 üzenetére
Én már 5-10 évvel korábban is írtam itt az oldalon, hogy a pölöskei szörpnek hívott valami az egy minőségtelen ital. Jó, hogy van ez a csatorna, legalább informálja a többi embert is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Spotify
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vírusirtó topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest