- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
válasz Henker2 #18146 üzenetére
Amíg nem jutok a végére, nem akartam ezzel untatni a közönséget. A lényeg röviden, hogy miután megjött a cucc, felraktam a honlapon elérhető, többféle állítási lehetőséget kínáló szoftvert. Ezzel még nem volt gond, de amikor utána végre meg is akartam hallgatni, kiderült, a sub nem kapcsolódik a soundbarhoz. A szoftverre gyanakodva visszatelepítettem az elvileg gyári szoftvert (a honlap szerint is van rá lehetőség), de ezután viszont meghalt a soundbar, nem tudtam életre kelteni. Elkezdtem a levelezést a supporttal, nagyon segítőkészek. Ma végül odáig jutottunk, hogy küldtek emailben egy bin fájlt, azt kellett pendrive-ról telepítenem a halott állapotban, és lőn csoda, életre kelt a soundbar. Azt még előtte írták, hogy többek tapasztalata alapján régebbi pendrive-okkal szokott gond lenni a frissítés során, először én is egy elég régi darabbal próbálkoztam.
Nos, volt örülés, hogy mégsem halt meg teljesen a cucc, ismét összeállítottam, de sajnos a sub továbbra sem hajlandó összekapcsolódni a soundbarral. Most erre várom a megoldásukat.
Amúgy a support teljesen jó, viszonylag gyorsan lépnek mindenre, keresik a megoldást. Felajánlották, hogy cserélik a cuccot, de ha ugyanilyenre szeretném, akkor várnom kell, mert a következő szállítmány április közepére várható, vagy cserélik a D60-ra és visszatérítik a különbözetet. Ha cserélni kell, maradnék az S80-nál, de remélem, hogy lesz megoldásuk a párosítási gondomra.
Most ezzel a sztorival biztos elriasztottam pár leendő Ultimea vásárlót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Gumi és felni topik
- Asszociációs játék. :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Filmvilág
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
- PHILIPS 55PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- LG 65B29LA 165CM 4K SMART PRÉMIUM LED TV ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest