Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Videós, mozgóképes topik
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon DSLR topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz koxminator #17197 üzenetére
Én tuti sztereó hangfalpárral oldanám meg a dolgot, Edifier ár/értékben egész jó, persze kérdés mit jelent nálad a "nem túl drága". Nekem Alesis Elevate 5 MKII van a másodlagos gépemnél, célnak abszolút megfelel.
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
Gino20
őstag
válasz koxminator #17197 üzenetére
Hogy lenne már értelmetlen .
Erre a felhasználásra Én biztosan aktív hangfalpárat vennék. Pl egy ilyet [link]. Az olvasottak alapján a gyártó nagyon jó ár/érték aránnyal bír, de Én ezeket kevésbé ismerem.
Itt érdeklődj [link][ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
Sziasztok,
Egy LG OLED42C3-at használok PC monitornak kb. 1-1,1 méterről (másra nem nagyon). Szerintetek van értelme bármilyen nem túl drága soundbart vennem hozzá, vagy esetleg egy hangszóró párt vagy teljesen értelmetlen? Előre is köszi.
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Gabisan
tag
Hi All,
TCL S643WE vagy JBL SB 370 ?
Melyik az ajánlott?Egy 20m3 es szobába Samo tv hez lenne filmnézésre.Gabisan®
-
oke
senior tag
Nem rég vásároltam meg a Samsung Q930C-t, sajnos a hátsó hangszóróknál elég messze vannak a 230V-os aljzataim, hosszabítozni nem akarnék. Jó lehet hozzá ez a tápkábel?
[link]Vagy kell figyelni valamire?
-
allein
addikt
Sziasztok! Nem volt soha még soundbar-om, éppen a futárnál van és nagyon várom Jól gondolom, hogy hdmi-n az arc csatira kötöm a tv-re?
-
-
laci12234
tag
A dtsx és az atmos közöt automatikusan vált ha pl egy olyan film nem támogatott az atmost vagy manuálisan kell ??
és melyik a jobb ? Az atmos vagy a dtsx ? -
laci12234
tag
válasz likeaRAINBOW #17180 üzenetére
Most csak optikával van még csak az van de azzal is tudom állítani a tv távirányítoval
de most néztem dolby atmosot de akkor hdmi
köszönöm a segítséget
egyébb beállításokat javasoltok ? -
veterán
válasz Harcipocok84 #17182 üzenetére
“És nem tudom hogy ez a hangprojektor miatt van, vagy a TV miatt...”
Hát lehet is-is,de én a soundbarra tippelnék leginkábbNincs hang streamingenre:
Tv hangbeállítási között nézz körül.
A hdmi arc kimeneti formátumait próbált állítgatni hátha ott lesz a gubanc.Auto,PCM,DD,DD+ stb.Ilyesmit keress,ezeket váltogasd,valamelyiken meg kell szólalni,a PCM-en szinte biztos. -
Harcipocok84
tag
Sziasztok!
Vettem egy Philips TAB5305/12 Hangprojektor-t amolyan játszósnak. Mivel sosem volt még hangprojektorom, így nem akartam egyből 300K+-t költeni egy Samsung HW-Q990-ra, amit lehet nem tudnék kihasználni, így megvettem ezt, jelenleg ezt próbálgatom. Ha ez bejön, akkor jöhet a nagytesó HDMI ARC-al van összekötve a philips androidos TV-vel. Viszont kapásból van pár problémám/észrevételem:
- Szinte minden Streaming szolgáltatónál van előfizetésem, és ha jól emlékszem akkor a Diseny+-nál (vagy a HBO GO, már nem emlékszem) lejátszott filmeknek nincs hangja a projektoron. Ez hatalmas hiba, és nem tudom mi lehet a gond. Nem támogatja a beépített kodek?
- A hangerő szabályozás katasztrofális. Olyan szinten használhatatlan, hogy sokszor inkább kikapcsolom a hangprojektort. Az odáig tök szuper hogy a hangprojektor bekapcsolódik a TV-vel együtt, és a TV távirányítójával tudom hangosítani/halkítani a hangprojektort, de valami olyan lassú módon hogy iszonyat idegesítő. Tegyük fel napközben filmet nézünk a családdal hangosan. Ha este bekapcsolom a TV-t akkor persze egyből üvölteni kezd, és legalább 10-15 másodpercig folyamatosan nyomva kell tartani a hangerő csökkentés gombot hogy elkezdjen érezhetően halkulni... Iszonyat idegesítő. És nem tudom hogy ez a hangprojektor miatt van, vagy a TV miatt... -
laci12234
tag
Sziasztok
soundbáron melyik csatlakozás a legjobb hangminőség ?? Optikaival vagy hdmi-vel ? Melyikkel érdemes ? -
BigBlackDog
veterán
Megosztanék némi tapasztalatot, első körös benyomást egy TCL S642WE soundbarral kapcsolatban, hátha valakinek még hasznos lesz. Alapvetően a S643WE volt kinézve, viszont az már nem fért volna el a TV lábai között (illetve 4-5 méterről, többnyire TV nézéshez overkillnek éreztem).
Áruházban sikerült meghallgatni a S643WE-at, a S642WE nem volt kiállítva. Árkategóriáján belül eléggé korrekt hangja volt. Azt természetesnek gondolom, hogy mélynyomó nélküli, 60-80e Hufos soundbarok is dobozként szóltak, de más 40-60e Hufos, mélynyomós szettekhez képest is sokkal tisztább volt, feszesebb mélyekkel. Ezek alapján berendeltem a S642WE-t.
Kipróbálva ezt is, szerintem abszolút megérte a vételárát (45e Huf). Néhány filmmel hallgattam párszor 5-10 percet, de kellemes volt az élmény. Térérzetbe azért szerintem érezhetően kevesebbet tud, mint a nagyobb tesója, de ezt is csak 2 méter körüli távolságban hallottam, távolabb már kellemes volt. Zenehallgatásra nem való -erre gyorsan rájöttem-, de első soundbarnak, filmezéssel élmény lehet várhatóan a használat.
Szóval kellemes csalódás volt a többi, hasonló árú soundbar meghallgatása után. Viszont, ha valakinek nem problémás elhelyezés szempontjából a S643WE, akkor inkább azt venném +10e Hufért.
[ Szerkesztve ]
-
Quent1n
senior tag
válasz vegh001 #17174 üzenetére
Nekem Philips TV-hez lett Samsung Q990C. A Q-Symphony lényegtelen, csak a felső kategóriás Samsung TV-knél jelenthet valami pluszt, az alsó-középnél szerintem csak ront a hangképen. 150 körül ott a Philips 8905/10 vagy a Samu Q700C pl.
-
Marcus88
tag
válasz vegh001 #17174 üzenetére
Én most rendeltem a C3- hoz q600c-t,de a te keretedbe a 700 is belefér.Az LG-t itt nem nagyon szokták ajánlani,ezért rendeltem én is samut.
Ez a symphony meg pontosan miért is jó?
Azért vesz az ember külsőt mert nincs megelégedve a tv hangjával.
Ha együtt szól a kettő az nem fog elütni? -
vegh001
csendes tag
Sziasztok,
LG C3-hoz keresnék megfelelő soundbar-t, sajnos komplett házimozi helyhiány miatt nem fér el. 150 ezret tudnék rászánni kb. Van esetleg valami tippetek melyik lenne jó választás? A Samsung Q széria az tetszik, de a Q-Symphony az csak Samsung TV-vel működne gondolom én. LG soundbarokról pedig elég sok rosszat olvastam.
Üdv,
Norbi -
M5Norbi
őstag
Üdv!
Ez egy nehéz kérdés. Nagyon attól függ kinek mi a hallgathatatlan/megfelelő/jó/húbmg szint Filmekhez jók zenehez elfogadható.
Átlagos elvarasnal a Q600 vagy nyilván meginkább a Q700 tök jó.
Ha kicsit több kell akkor a Q800 pláne a Q930 már elég jól szól.
De ha már vájtfülű hallgatja akkor a Q930 TALÁN nem borzasztja el.És akkor még sok függ a forrástól is.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Danex
addikt
válasz Rommel6600 #17168 üzenetére
De ez nem igy működik a soundbaron a hangerővel egy hangerő skála maximális szintjét állitod be.
Most ahhoz a soundbarnak semmi köze ,hogy az adott tartományt a forrás alapján milyen mértékben használják ki.
Amit te írsz akkor az lenne, hogy egy filmben a suttogásnak, vagy egy sima lépéshang ugyan olyan hangos lenne mint pl egy atomrobbanás.
Vannak ugye hangerő kiegyenlitések, de azok pl hiradóhoz vannak ahol nem igazán beszélünk dinamikus hangélményről, ott nem nagyon számit hogy a halkabb dolgok hangosabbak, a hangos dolgok (pl reklám) meg halkabb lenne. De ahogy emlitettem egy filmnél , sorozatnál ezek már az élmény része. -
likeaRAINBOW
senior tag
Véleményem szerint igen, Q700C-ben nagyobb pl a felfelé néző hangszóró.
A SB-ok inkább filmre vannak, mint zenére, ha zene a cél, akkor talán egy jobb stereo hangfalpár. Ha vegyes használat akkor jó lehet a SB is, csak vannak kompromisszumok. (Lsd pl most min hallgatsz zenét, mik az igények, stb.) -
beci
őstag
Sziasztok.
Samsung Q600c es Q700c kozott sok kulonbseg van?
Ezek zene hallgatásra is alkalmasak?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
TODI1111
veterán
válasz balint0509 #17162 üzenetére
Nekem nem G2 hanem 55B33LA van. Ahhoz egy [LGS65Q] modellt választottam. Én (nem vagyok vájt fülű) maximálisan elégedett vagyok a párosítással.
-
Rommel6600
őstag
válasz Brave_86 #17155 üzenetére
930C-m van. Nálam érzésre ugyanaz a hangerő ami Xbox series x-en a 8as fokozaton szól, az filmlejátszásnál a 10-12esen, míg a Youtuberól 14-16oson. (Nem tudom ezt mi okozza, de 2023ban igazán lehetne már rá valami megoldás, hogy forrásfüggetlenül a cucc konstans hangerőt adjon ki magából...)
Ebből már volt beszarás, amikor véletlen18as hangerőn elindítottam egy filmet aminél a skyshowtime intro az első másodpercben egy k nagy robbanással indult... Szó szerint az egész lakás beleremegett, elmondás alapján a csukott ajtó és téglafal ellenére még a másik szobában is nagyon érezhető volt, és valszeg az összes fal- és födémszomszéd is hallotta... Szerencsére még nem volt késő, gyanítom csak ezért nem reklamált semelyik.
Azóta kikapcsolás előtt mindig letekerem legalább 8asra, hogy elkerüljem a hasonló baleseteket... -
19Petya83
tag
Sziasztok!
Létezik 120.000- 150.000 ft körüli árfekvésben olyan soundbar, ami bővíthető a későbbiek folyamán hátsó hangszórókkal?
Ha igen az melyik típus? -
Quent1n
senior tag
válasz vottokar #17164 üzenetére
Azóta megvettem. Beleástam magam, körbenéztem rendesen de ebben az országban ilyen áron nem láttam értelmes alternatívát. Ami olcsóbb az gagyibb is sajnos. Plusz a kábeleket is megvettem, mert nem találtam 5 méteres 90 fokosat.. Szóval úgy voltam vele, oké nem érdekel, egyszer élünk, felesleges ezen ennyit feszülnöm, plusz a soundbaron úgyis fogtam 60 ezret, tehát még így is rendben van a dolog anyagi része.
-
vottokar
senior tag
válasz Quent1n #17163 üzenetére
Nem rejtett kábelvezetős, meg a bontott áron szerintem 1db állványt kapsz, nem egy párat.
Amúgy állvány engem is érdekelne, de nem igazán találtam jóáras bizalomgerjesztőt, mert azért van súlya a szateliteknek....[ Szerkesztve ]
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
Quent1n
senior tag
válasz MAGUS7 #17135 üzenetére
Teljesen jó. Suliban használunk ilyet, filmezős terembe, rendben van, szépen szól. De vedd neten és ha nem tetszik vissza tudod küldeni.
Közben én is kérdezek egyet. Létezik itthon a Q990C-hez (elvileg holnap kihozzák) valami ajánlható állvány (szatelitekhez) ami szettben 30-35-ből kijön? Néztem az Amazonos darabot is de azért kábelekkel igencsak 50 ezer körül van.
[link] Ez pl. totál kuka?
-
balint0509
csendes tag
Sziasztok!
Egy LG 55G2 tvéhez miylen hangprojektort ajánlotok sima belépő szinten? Köszi!
-
Brave_86
aktív tag
válasz likeaRAINBOW #17156 üzenetére
Igen én is megijedek néha a hangerőtől a tv adás után.
Nekem Digi van, nincs semmi box. -
MAGUS7
tag
válasz vottokar #17136 üzenetére
Köszönöm az ajánlást,igazából a Philips márkával elégedett vagyok,végül ezt a modellt választottam [link] külföldről kedvező áron sikerült megrendelnem,leírás alapján jónak tűnt, meg az értékelések is pozívak voltak,ahogy néztem támogat kB mindent.
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
-cobra-
aktív tag
válasz -cobra- #17145 üzenetére
Közben ide is megjött a Q700C.
Összehasonlítva a Q700B-vel, a hangerőkiosztás szerintem jobb, finomabban lehet adagolni, nem kezd el ordítani 10-es fölött. Illetve visszafogottabb a mély, 0-n szerintem ideális, még a B-nél bőven visszavettem mert nekem alapból sok volt.[ Szerkesztve ]
-
vottokar
senior tag
Megjött, beüzemelve. Sajnos tényleg nem fér be a tv lábai közé a bar. Most két könyvön van.
Elég brutális."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
Brave_86
aktív tag
Q930C esetében azt vetten észre, hogy pár napja ha a sima tv adás megy, akkor a hang halkabb lett (feljebb kell vennem a hangerőt), míg ha youtube, vagy Netflix megy, sokkal hangosabb. Érzetre ugyan az a hangerő tv adás esetében 11-12 -esen megy míg youtube/netflix 6-7-esen. Frissült a firmware, vagy valamit beállítást elnyomhattam (vagy a gyerek?)? Vagy lehet a TV (LG65CX) frissülése befolyásolja (mintha az is lett volna a minap)?
-
DaVE-1
senior tag
25-35ezer között milyen soundbart érdemes venni?
-
veterán
válasz Marcus88 #17152 üzenetére
Hdmi!
Optikait már nem érdemes használni.
A hdmi sávszélessége sokkal nagyobb,ami a mai modern hangkódolásokhoz kell.
Dolby TrueHD,Atmos,DTS HD-MA,stb.Ezek optikain nem mennek át.
Plusz van kényelmi funkció is amihez hdmi kell.
HDMI-CEC (a soundbar a tv-vel együtt kapcsol be és ki,tv távval megy a hangerőszabályzás)Optikai csati akkor jön jól,ha olyan tv-je van az embernek amin még nincs hdmi arc/earc csati,csak optikai kimenet (jellemzően a régi lcd tv-k ilyenek).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Marcus88 #17148 üzenetére
Kabelvilag.hu-n kismillió kábelt találsz jó áron,az olcsókkal sem lőhet mellé.
2023 van,szóval az időtállóság miatt 2.0b (4K60 és HDR támogatás) alá szerintem már nem érdemes menni.
De akár lehet 2.1 is,árban nem sok különbség van és a hdmi verziók visszafelé kompatibilisek,tehát biztos jó lesz neked is.
”Legjobb minőségű hang”
Na ez nem a kábel minőségétől függ.Digitális a hang, nullák és egyesek alkotják.Az vagy megy,vagy nem,de a hangminőségbe nem szól bele.
A méregdrága hdmi kábelek ezért hatalmas pénzlehúzások.[ Szerkesztve ]
-
Marcus88
tag
Üdv.
A soundbarok mellé jár HDMI vagy Optikai kábel vagy külön kell venni hozzá?
Pl: [link] -
vottokar
senior tag
válasz vottokar #17129 üzenetére
Ma reggel kaptam egy sms-t hogy kiszállítás alatt a bar. Felhívtam a futárt, hogy ez tényleg igaz, hogy vasárnap is hozzák, mondta igen most dolgoznak hévégén is. Mikor mondtam, hogy munkahelyre rendeltem (hétvégén is dolgozunk a cégnél 7-22-ig) mondta, hogy akkor azt nem hozza, mert a melóhelyre rendeléseket kivették, mert úgysincs ott senki. Majd hétfőn szállítja ki...
Ha haza rendelem, (de ugye hétköznap nincs délutánig senki sem otthon ezért melóhelyi kiszállítási cím), akkor sikerült volna két nap alatt kiszállítaniuk a cuccot, így remélhetőleg 3 alatt sikerül.
Mondjuk mivel most is délutános vagyok, nem igazán csúszok sokat emiatt."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
Quent1n
senior tag
válasz RVR400 #17134 üzenetére
SPAR-ban ment még ez a típus. Egyébként dobozán is SB370 van leírásában is, számláján is. Fura jószág ez a 370, mert kevés infó van róla a neten (szerintem valami más néven fut inkább pl. 2.1 bar) de egyértelműen létezik. Árulnak/árultak ilyet páran neten, ott is beazonosítható a doboz pl. itt . Túl nagy az árkülönbség az SB170-hez képest, hogy ugyanaz a modell legyen (MM-nál van egyébként 170-es is Auchannál meg 270). Az biztos, hogy ezt a JBL bénázta el, mert konkrétan a saját weblapjukon sincs egyikről sem semmi.
Esetleg azt tudom még elképzelni, hogy a 370 a legújabb modell a 270 a tavalyi a 170 meg a 2021-es, legalábbis az árukereső grafikonjai alapján.
-
csizo
aktív tag
Valaki felrakta már a Samura az 1004 frissítést?Tapasztalt valamin érdemi változást?
[ Szerkesztve ]
-
vottokar
senior tag
válasz MAGUS7 #17135 üzenetére
Itt Sonos és Samsung túltengés van, és szerintem nem sokan használnak a mást. (ahogy írtad) Szerintem kevesen variálnak sokmillió típussal, ha igen, akkor is inkább a soundbarok felsőbb kategóriájából. A nagyáruházas kiszórom őket egy bazi nagy hodályba, ahogy esik úgy puffanik mód még nem igazán mérvadó.
Ha philipshez philipset szeretnél, akkor rendeld még neten, és ha mégsem jön be, akkor visszaküldöd.
De ebben az árkategóriában van Samu q700 vagy q800 meg ahogy nézem az árukeresős elszállt (250k) árakat akár q930 is. amikről azért hemzsegnek a jó vélemények."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
MAGUS7
tag
Sziasztok!
Philips Oled806-hoz szeretnék venni Hangprojektort,ezt néztem ki [link] túl sok véleményt nem találtam,jónak számít ? Van esetleg ami jobb választás lenne ebben az árkategóriában?iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
Quent1n
senior tag
válasz DavidX120707 #17127 üzenetére
Hát én egy kis szobában próbáltam (kb. 16nm, 2.5 méterről), de bőven volt benne kraft, szomszédok is hallgatták. Zenénél ha a soundbart maxra raktam akkor telefonon 40-50% volt ami még kényelmes volt, afölött már bulizási van.
A TV ARC HDMI csatijára kötöttem és ment a tv távirányítójával, nem kellett a sajátja (az inkább arra jó ha a módok közt kell váltani pl. zene, film, beszéd). De ha neten rendeled és nem jön be, tudtommal vissza tudod vinni, szóval végülis nem lenne zsákbamacska. Továbbra is úgy gondolom, hogy ezért az árért rendben van. Jófogáson és HA-n sem láttam még 70 alatt.
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Egy LG OLED65C21LA tv-hez milyen soundbart érdemes venni 120-150.000 ft között? Sajnos egyáltalán nem értek a témához. A tv eredeti hangjával az a bajom, hogy sokszor a beszédhang sokkal halkabb mint a háttérzaj, lövöldözés, stb. Ezt szeretném kiküszöbölni egy soundbarral. Ha ki lehet.
A szoba kb 22 m2, a távolság kb. 3,5-4 méter.
Filmnézésen kívül max telefont csatlakoztatnánk rá bluetoothon. Nem ragaszkodom LG-hez, a lényeg hogy működjön a TV-vel. -
Chili7
őstag
Sziasztok.
Olyan funkció létezik a soundbarokon, hogy nem csak HDMIARC on, hanem bluetooth kapcsolaton, mondjuk egy párositott telefonról a lejátszás inditasakor automatikusan bekapcsol a soundbar?
Koszi
-
vottokar
senior tag
válasz likeaRAINBOW #17125 üzenetére
Akkor most, hogy van egy kis idő én is sasoltam egyet az emag fiókomban.
Nálam is található jótállási jegy ****7667 sorszámmal és ****2282 gyártási számmal.
Ez azért kecsegtető. Karácsonyra talán ideér!
Gyorsan ki is nyomtatom a jótállási jegyet, hogy meglegyen.[ Szerkesztve ]
-
Quent1n
senior tag
Ahogy írták, te már jó vagy, megvan a cucc. Nekem még semmi változás. Mivel ma is elérhető még a készülék, remélem van belőle normális raktárkészlet nem csak kamura vettek fel rendeléseket.
-
DavidX120707
csendes tag
-
RVR400
veterán
Neked már megvan fizikailag az a darab, amit küldenek.
[ Szerkesztve ]
-
Quent1n
senior tag
válasz likeaRAINBOW #17123 üzenetére
Nekem ez van még mindig:
Becsült szállítás:
várhatóan 2023.12. 1Nem bánnám, ha módosulna, főleg, hogy ki is fizettem. Korábbi BF tapasztalatom sajnos, hogy volt már olyan, hogy nem valós árukészletre vett fel egy cég rendeléseket (Mall.hu), aztán ajánlgattak helyette gagyibbakat és mosták kezeiket, szóval még azért nem élem bele magam a dologba. Én 10:41-kor rendeltem meg.
Én is messziről indultam egyébként, olyannyira, hogy nem is volt tervben soundbar de aztán úgy voltam vele, hogy nincs már kedvem annyit kábelezni, meg Atmos erősítőt keresni, jó hangfalrendszerrel, drága is lenne, szóval akkor váltsunk (egy Pio VSX 529 - Harman HTKS16-ról). Ismerős épp szert tett egyre és nem győzött róla áradozni de 300 fölött azért nem feltétlen vettem volna most, de ez az ajánlat azt mondom tényleg ütős most, ennyit megér szerintem. Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy teljesít.
#17121DavidX120707: Az általam linkelt JBL nem fér bele? Szerintem 65-ért teljesen jó deal most, főleg, hogy máshol az SB170 kerül 70-75-be. Szerintem teljesen jól szól, szép mélyek, minden hang a helyén van, zenére is jó, nyilván a maga kategóriájában.
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz vottokar #17122 üzenetére
szintén dec 1 volt a várható kiszállítás, aztán valamikor napközben módosult nov 20-ra (BP), bár e-mailt még nem kaptam, illetve emag rendelés követésnél is csak fizetett az állapot, reggel 7:54-es rendelés visszaigazolás, :57-es fizetés jóváírás.
Kíváncsi leszek, elég "messziről" indultam, Q700C-t akartam először, aztán láttam hogy BB-ban 175-ért van Q800C, így majdnem megrendeltem azt, de amúgy is bővíteni akarom majd 2 hátsóval, ami 85 körül van, akkor meg már ott járok hogy Q990C az emagnál, így lett ez.
-
vottokar
senior tag
válasz Quent1n #17120 üzenetére
Nálam a kiszállítás legkésőbbi dátumára volt december 1. megadva. De kaptam délután emilt, hogy csomag elküldve, várható kiszállítás 11.19-11.20. Kíváncsi leszek!
Mondjuk reggel 7:11-kor megtörtént a rendelésem már (bár a rendszerükben 8:11 szerepel, de gondolom román időzóna szerint.)[ Szerkesztve ]
-
DavidX120707
csendes tag
50.000ft-60.000ft körül szeretnék hangprojektort nagyjából 20nm-és szobámba Samsung ue43bu8502k tv mellé leginkább filmezésre meg néha játékra, jelenleg a beszéd hangok eltűnnek ha megy a zene ami a leginkabb zavar.
-
Quent1n
senior tag
Szerintem egyébként ez sem rossz deal: JBL Cinema SB370 - 65e Ft, biztosítással 78.
Én szülőknek vettem egyet otthoni tv-hez, szerintem ezért az árért teljesen jó. Úgy láttam a Sparos darabokat árulgatják 75-ért, ahhoz képest a MM-ban 65-ért szerintem teljesen jó.
Közben emag egyébként nekem december elsejét jelölte meg tervezett szállításnak a Samsung Q990C-nél, szóval az se most lesz.Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
faki_
senior tag
Ez elég kedvező árnak tűnik, ha valakinek jó a fehér:
Samsung HW-S801B (3.1.2, 330 W) - 75e Ft (Árukeresőn 120e Ft-tól). -
truefx
aktív tag
JBL Bar 1000 392k az alzán!
[ Szerkesztve ]
-
vottokar
senior tag
Cca fél éve csináltattunk a nappali enteriőrjébe passzoló 280cm hosszú tv alá szekrényt aranyáron. Szerintem minimum kiherélnének az ötletedért.😀
Apropó. Nem te gondolkodtál a hátsó sugárzók alatti amazonos állványaid eladásán? Ha még aktuális, tudok egy lükét, akit érdekelne.. 😀"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
vottokar
senior tag
válasz RVR400 #17110 üzenetére
Nem is alá akartam, (be se férne) hanem elé a lábak közé bepasszintva. De a philips lábtávolsága 1195mm. A 930 elfért volna, nem gondoltam, hogy a 990 kicsit szélesebb. Mindegy ha hátrább tolom a tv-t, talán elfér.
Nejem reggel telefonált, hogy miért füzettem 271K-t tegnap este még 255-260-at beszéltünk. Mondtam neki, hogy nem azt rendeltem, amiről tárgyaltunk, hanem egy nagyobbat. 😁"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
obre
csendes tag
emag BF-en 269.990 HUF a Q990C, annyi mint máshol a Q930C. Úgyhogy akkor én a tegnapi Q930C-s rendelésem töröltem is
-
-
Brave_86
aktív tag
[link] Samsung HW-Q990C/ - 270k
-
vottokar
senior tag
válasz vottokar #17102 üzenetére
Várok holnap reggelig, hátha valahol máshol is lesz "jóárasítva".
Sajnos ahogy olvastam, mostanság a kontak*orra elég sok a panasz. A Mal*.hu meg a fene tudja. Bár nekik azért jóval jobbak a vevői értékeléseik.
Majd meglátom. A drága nejem sem küldött el az előbb a francba, mikor átküldtem neki a 930-as linkjét. , csak megkérdezte, hogy várok-e vele holnapig..
Akkor már "csak" két állványt kell a hátsókhoz szerkófálni. De azt titokban, mert ha megtudják, akkor fa*zulok..."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
BigBlackDog
veterán
TCL S643WE és TCL S642WE között mekkora a különbség a gyakorlatban? Nagyjából 4-5 méterről lenne hallgatva.
Illetve a nagyobb példány csak a TV lábai mögé férne be, a két láb között túl kicsi a hely. Ez a hangzást mennyire befolyásolja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest