Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Kindle
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtsii
újonc
Üdv.
Első sorban Samsung HW-Q990C soundbar tulajdonosok véleményére, tapasztalataira lennék kíváncsi. Kb 1 hónapja vásároltam egy ilyen típusú hangprojektort.
Már az első alkalommal áramforrás csatlakozásakor meghallottam (és jelenleg is hallatszik) egy nagyon halk, egy csendes szobában hallható, "zúgó" vagy inkább "hertz" hang. A Soundbar központi egységét szemből közelről nézve a bal felső részén hallható (bal felső szélétől kb 25 - 30 cm-re) és nem a hangszóróból jön. A mélysugárzóból és a két térhatású hangszóróból nem jön ilyen hang, azok teljesen hangtalanok.Tapasztalt-e már valaki ilyet? Mi okozhatja ezt? Esetleg valami megoldás van rá?
Egyébként tökéletesen szól és meg vagyok elégedve az egész rendszerrel, akár filmezéshez, akár zenehallgatáshoz használom.
[ Szerkesztve ]
-
sztpega
tag
Van egy LG C3 tévém és ehhez szeretnék egy Samsung HW-Q990C soundbart. A tévé a saját talpán áll, ami kb 7 cm-t emel rajta, a kb 7 cm magas soundbart a tévé elé tervezem helyezni. Lehetséges olyan probléma, hogy blokkolni fogja a tévé távirányító érzékelését?
-
Fradipuma
tag
Sziasztok! Használ itt valaki fizikai lemez lejátszására xbox series x-t?az igaz, hogy a dolby atmost meg a visiont, csak úgy engedélyezi az xbox ha letöltöm a dolby alkalmazást és előfizetek rá?
-
RVR400
veterán
válasz Pandimakaay #17393 üzenetére
Telekom?
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok vettem egy jbl 170 hangprojektort. Most siman csak tvt nezek es neha mintha igy belaggolna a hang. Ez az eszkoz? Vagy a kozvetitesben van a dolog? Ilyen alig eszreveheto. Ilyen hibat tudna produkalni? Koszi elore is a valaszokat.
-
Zolom89
senior tag
Szeretnék egy kis segítséget adni azoknak akik ilyen belépő kb 40-50ezres kategóriáig keresnek soundbart, főleg PC-hez hogy én inkább egy 2.1-es Logitech Z623 vennék mert messze szebben szól... de akár egy 5.1-es kivitel is jó választás ezekből a Logitechekből mint megvenni ezeket a gagyi soundbarokat amiket kapni a legolcsobb szegmensbe, belépő cimszóval.
féldekás: "Az Edifier 2.0 hangfalak vannak egyébként ilyen 20-30 környéki áron."
Sokkal jobban jársz ezekkel, hidd el![ Szerkesztve ]
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
Marcus88
tag
válasz Vismajor01 #17385 üzenetére
Nekem q600c 30-35 hangerőn már jól mohog.
Mondjuk a mély fel van véve +6-ra. -
féldekás
senior tag
Sziasztok!
Samsung UE40KU6400(S) TV-hez szeretnék venni egy olcsóbb soundbart.
Nincs nagy elvárásom, a keret is szűkös.
Filmnézésre, zenehallgatásra lenne használva.
Mivel a TV-n nincs jack csatlakozó, így optikai csatlakozóra szükségem lehet. (HDMI kábellel nem tudom át lehet-e vinni csak hangot.)
20.000Ft lenne a keret: Sharpot láttam ennyiért leginkább.
Illetve korábban a Blitzwolf BW-SDB2 XR soundbar is kapható volt Kínából ennyiért, de sajnos azt sehol sem találni.
Van egy régi Hifim, amit nem igazán használok, mivel csak AUX kábellel van felszerelve, ezt szeretném lecserélni valami hasznosabb eszközre.
Ilyen áron inkább valami hangszórót keressek?
Hangszóróból mindenképpen hálózati kivitelt szeretnék, mivel az akkumulátor meghibásodása teher a helyhez kötött használat miatt.
Homepod minit is néztem apple ökoszisztéma miatt, de a TV-vel nem hiszem, hogy használható, másrészt nincsenek okosotthon cuccaim így nem tudom kihasználni.
Mit ajánlotok? -
Vismajor01
addikt
válasz Vismajor01 #17375 üzenetére
Kiderült közbe h a subnak semmi baja.
Ezt a videót megnyitva:
[link]Nektek a végén az esődörgés után van erős-mély basszus morajlás?
Én mindig ezen a videón mutattam meg "mit tud a rendszer" és emlékszem milyen durván megremegtette az ablakokat a mélynyomó de most semmi.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
vottokar
senior tag
válasz torma1981 #17381 üzenetére
Sajnos nem tudom biztosra megmondani neked, mert semmilyen külső forrással nem rendelkezem, ami képes lenne 4k 120Hz jelet kiadni, sem a pus8507 nem tudja. De mindha úgy emlékeznék, hogy sajnos nem tudja átadni.
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
veterán
válasz torma1981 #17381 üzenetére
És ha szétszeded 2 kábelre?Pc-n hangbeállításoknál ki kehet választani a kimenetet, így egyik hdmi a soundbarba (hang), másik meg a tv-be (kép).
Tudom macera 2 kábelt elhúzni a tv-ig,de megoldás lehet.
Ha esetleg lenne csúszás a hangban azt meg a pc-n és a soundbaron is lehetne korrigálni. -
-
VTom
veterán
Sziasztok!
Hangprojektort keresek PC mellé, elsősorban napi telefon és videokonferenciákhoz, ill. alkalmanként filménézshez, zenéhez.
Ami fontos, hogy USB-n lehessen rá hangot küldeni, mert egy USB switch-en keresztül váltogatom perifériákat a munka laptop és a privát PC között.Ezt a modellt néztem ki, ami első ránézésre megfelel az elvárásaimnak, és árfekvésben is kb. erre gondoltam.
Használ esetleg valaki ilyet? Minden véleményt szivesen fogadok.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
vottokar
senior tag
Uraim!
Most már üzemel pár hete a HW-Q990C. A hangminősége nekünk tökéletes. Biztos lehetne még rajt állítani hangzásügyileg, de nekünk így is jó, és hát fájó bevallani, de már jó ideje nem vagyok audiofil.
Két gondom, vagy kérdésem azért lenne.
- anno beüzemelésnél a tévét (Philips 65PUS8507) resetelni kellett, mert valahogy alapból nem "vette észre" a soundbart. Mivel ezután ment pöccre, nem is igen foglalkoztunk vele. Viszont SU (soundbar után) valahogy nem az igazi a távirányító. Mind ha érzéketlenebb lenne, néha mást csinál mint amit mi nyomunk (pl. vlc-n lejátszunk egy filmet, akarunk beletekerni, és kiugrik a vlc-ből és mondjuk elindítja a netflix alkalmazást, amit ugye mi nem is használunk) Mielőtt használni kezdtük volna a soundbart, semmi ilyet nem csinált, frissítést azóta, sem akkor nem kapott. Arra gondoltam, hogy mivel a Q990C a TV előtt van és "letakarja" az előlapi infra bemenetet. Viszont a gyári távirányító legjobb tudásom szerint bt-s. Akkor meg mi lehet a gond?
-Milyen költséghatékony megoldása lehetne a Q990C-re analóg bemenetet "varázsolni"?
Valami jack-optikai esetlegesen jack-hdmi konverter érdekelne. Jó lenne a kedvenc zenéinket simán lejátszani egy mp3 lejátszóról. Vagy engedjem el és bt-n keresztül küldjem rá a telefonjainkról? Láttam, hogy elméletileg Spotify "képes", de nem szeretnék megint plusz egy előfizetést, mert már tele van a hócipőm, hogy ha valamit használni akarok, akkor plusz tejeljek...
Minden épeszű okosítást szívesen meghallgatok."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
Gino20
őstag
válasz torma1981 #17377 üzenetére
Ez esetben kell egy médialejátszó. LG támogatja a DV-t, így olyat lejátszót érdemes venni, ami ezt támogatja. Én pl ilyet használok [link] CoreELEC-el, de ha jól tudom ez is tud mindent [link]
Amúgy nem szükséges 3 topikba is bedobni a kérdést.
Lejátszóval kapcsolatban a lejátszó topikban érdeklődj vagy ha mondjuk Homatics + CE, akkor az amlogics topikban [link] -
torma1981
veterán
Sziasztok.
Van egy LGCX tv-m amit monitornak használok. PC-ről szoktam főleg filmezni. Samsung Q930b-vel van összekötve. Ugye a tv nem tudja a DTS-t így nincs hang. Elég sok film ami DTS HD pl. Ott hogy tudom megoldani, hogy a Q930b le tudja játszani a hangot is? Kell hozza külső média player?
Köszönöm szépen.
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Q800A-t átraktam kanapé egyik feléből a másikba, ezért kiakartam próbálni igy milyen a basszus.
Viszont semmi basszus nincs, ahol eddig 5.1 dolby videünál beremegett az ablak ott most semmi, nulla. Visszaraktam az eredeti helyére hátha én vagyok hülye de nem, továbbra is nulla. A visszajelző fény kéken világít mint aki nagyon boldog. Smart thingben a soundbart sose láttam szal ott továbbra sem, most próbáltam firmwaret updatelni usb-vel de nem csinál semmit (bár lehet h a pentdrive micro-sub része rossz ezt nem tudom tesztelni)
Bármi ötlet? :s
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Marcus88
tag
-
Urguru
aktív tag
Üdv!
Legyen pozitív vélemény is q600b + swa-9200s tulaj vagyok ( direkt ezt vettem Nagyon jó és tiszta a hangja. Tcl 4k tv-vel tökéletesen együtt működik. Panelba használom ezért nem mentem feljebb árban így is ha megeresztem rezeg a lakás. SZvsz Atmos mint hangzás plafon hangszórók nélkül csak parasztvakítás a nagyobbiknál is.
Ajánlom mindenkinek .
Ui.: volt hogy le kellett állítanom a filmet mert azt hittem valami csörög a másik szobában pedig csak a háttérben szolt valami a filmben
-
Gawamatsu
senior tag
A népek 99%-a nem ért a témához, ezért kér segítséget.
Egy részük keres mindenfelé, nézeget teszteket itt-ott, ahogy én is.
De van amit nem lehet elolvasni, a személyes tapasztalatot. A fehéren-fekete szövet és a süketszobás mérések anem adják vissza azt, ami annak a 99%-nak kell.
Jó lesz e az amit kinézett, vagy nem. Az adott keretek (pénz, igények, hangminőség) figyelembevételével mi az ami a földi halandónak - nem az audiofil-nek vagy a mozibolondnak, nekik ott a hifi és erősítős házimozi - az elvárt szintet hozza.És itt jön be véleményetek szerint, hogy a Q600B kukába való, mert a felső hangsugárzói olyanok amilyenek, de leginkább nincsenek, a B550/650 mélynyomó hibás (vagy tudja fene mi baja van, mert azt nem konkrétizálják sehol és itt sem), az LG a Philips nem hangszórógyártónak való szar, ami nem Sonos, Bose, high-end Sony vagy Samsung az mind kukára való, all-in-one rendszert felejtse el mindenki mert. a beépített mélynyomó porcukor a kutyakakira.
Mert tök frankónak tűnik a Denon S216, de nem ismerem. A 217 is, de Atmosra nincs igény, igaz az 2.1, bár a 216 is bár 2.0-át írhak itt ott - ki tudja mi igaz..
A Sony 2000-res, de ahhoz kéne külön mély és akkor már hátsó is.
Vagy akkor már Sonos Geam gen2, de legyen hozzá külön mély oda is (+150k-ért), de annyiért már lehet Q900-as Samu....vagy töredékéért házimozi szett.Tök másra van szükség, igény a becsült használati arányokhoz, mint TV, mozi és zene.
Előbbihez kellene a center, középsőhöz mély, zenéhez nem tudom mi, mert nem érdekel annyira.És csoda, ha az egyszeri kérdező elkedvetlenedik?
Itt nem magamra gondolok.Korábban elmlítettem, hogy egy hasznos összefoglalóra lenne szükség, ami a TV hangszórótól kezdve összefoglalná a házimoziig a témár, azt csak említve, mert van külön topikja, hogy ugyanazokat a kérdéseket ne kelljen 1000x újra és újra feltenni, amire már nem érkezik válasz.
-
M5Norbi
őstag
válasz Gawamatsu #17368 üzenetére
Üdv!
A két előttem lévő kolléga leírta a lényeget (teljesen egyetértek velük).
Annyit tennék hozzá hogy ha normális helyről veszed és nem vagy elégedett vagy pláne ha rossz akkor simán visszaviszed/ visszaküldöd.
Az első soundbarral én így jártam kb 4-5 éve. Nem hozta az elvártat, visszavittem és vettem egy jobbat.
Szóval nagy kockázat nincs benne.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
umek
tag
Kukára való? Nekem Q600B van egy S95B TV mellé, és nagyon szeretem. Először közel egy évig használtam magában, majd nemrég kiegészítettem egy hátsó párossal, ami tovább emelt a szinten. Nyilván helyén kell kezelni, ez nem egy highend cucc, de bőven megérte az árát. Már a hátsók nélkül is hatalmas előrelépést jelent a sima TV élményhez képest.
Emellett 0 problémám volt vele, olvasgattam itt a topikban olyat, hogy különböző soundbaroknál előfordul, hogy elvesztik a kapcsolatot a tv-vel, és újra kell indítgatni, stb. Na nálam ilyenek soha nem fordultak elő. Működik, teszi a dolgát.Légy korrekt.
-
Gino20
őstag
Ez így ebben a formában messze nem igaz. Azt azért ne feledd, hogy van rengeteg elégedett felhasználó, akik nem írogatnak sehová, vagy kevesen megosztják a pozitív tapasztalataikat, meg van az aki lehet soha nem írt volna semmit sehová, de porul járt és ennek hangot ad. Ebből nem szabad kiindulni. Pl "Q600 kukára való", azt valószínűleg azok írták, akik valami hatalmas IMAX csodát vártak, vagy porul jártak, hibás volt a termék,.........., de gondolj csak bele, hogy hány ezer elégedett felhasználója is lehet.
Nem kell 300-500e Ft-ért 100.1.100 csatornás csodát venni, ha nincs rá igény, de pusztán ha van rá lehetőséged, akkor szerintem egy külön SUB-al, csak jobb eredményt lehet elérni, de ettől még nem sok 100e Ft az adott termék.
Na majd egyszer veszel valamit és kiderül (vagy nem, mert nem fogsz róla írni ) -
Gawamatsu
senior tag
válasz Gino20 #17367 üzenetére
Mert már bizonyos csatornáknál van sercegés, de nem állandó jelleggel.
Az a baj, hogy minnél jobban utána nézek annál több csontváz borul ki innen-onnan,
hogy hibás a B550/B650, a Q600 is kukára való, hogy az LG fos, a Phillips is kb, hogy a TCL és Hisense is a pénzért semmit kategória.
Értem é, hogy a minőséget meg kell fizetni, de van amire tök felesleges 350ezres soundbar, ahova nem kell 11.9.100 Meg értem én, hogy a beépített mélynyomó fos egy különállóhoz képest, de a TV nem létezőjéhez viszonyítva még is jelentős előrelépés.
És nem feltétlen akar valaki százezreket költeni ilyenre, még ha a legjobbat is megvehetné ha akarja, mert nem kell. -
Gino20
őstag
válasz Gawamatsu #17365 üzenetére
Miért kell megvárni bármit is? Miért menne tönkre a beépített hangszóró? Hogy függ ez össze, egy a TV-hez képest sokkal jobb hangú SB vásárlási szándékkal?
A dialógus miatt a 3.1 jó irány, de 2.1 SB-k sem feltétlenül rosszak, ha csak a TV hangját akarjuk javítani. Philips/LG-t nem ismerem, max csak olvastam róla. Após több éve vett 60-70e Ft-ért Panasonicot, mert a TV is az. Hát az botrány. Ócska SUB, üvöltetni kell, hogy a dialógus jó legyen, de ilyenkor egy effekt vagy egy szaros reklámnál senki nem hall senkit, dobozhang, a mély küszködik,.......ennyiért nincsen csoda, de hasonló árkategóriájú samsung 100x jobban szól.HDMI ARC (CEC = Consumer Electronic Control) miatt alapvetően nem szükséges az azonos TV és SB gyártó, de persze a CEC hiába szabvány, mégis kicsit misztikum és előfordulhatnak anomáliák (akár gyártón belül is el tudom képzelni, főleg ha több év különbség van az adott termékek között), de nem ez a jellemző.
-
RVR400
veterán
Egy kis érdekesség, Ultimea D60:
[link] -
Gawamatsu
senior tag
válasz Gino20 #17364 üzenetére
Értem.
Akkor még várok míg megdöglik a beépített hangszóró, még nem égető.
Atmos sem kell, de normális TV hang jó lenne, azért mentem a 3.1 felé, azokban majd mind van Atmos is, ilyen-olyan.Ami lehetne a korábban említett Philips HTL3320/10, de mindenki óva int a Philips és LG SB-októl, hogy az csak szar lehet.
Gondolnám Philips-szel normálisan együtt müxik a Philips. -
Gino20
őstag
válasz toompa #17359 üzenetére
és #17358Gawamatsu
Természetesen nem a saját hangszórójára vonatkozik [link] , hanem arra, hogy képes dekódolni a dolby atmos hangsávot, de ARC-n amúgy "csak" a DD+, azaz a tömörített atmos megy át. Stream esetén eleve ezt kapjuk, de Q600B esetén igazából semmi jelentősége nincs, hisz abban még az illúziót keltő halg poz felé döntött magassági hangszóró sincs benne [Q700] , hanem ilyen felfele-oldalra kivezetett kis lyukacskákon [Q600] akar kijönni valami hang, ami aztán majd jól rá pattan az emberre. Ez leginkább csak dekódolja az atmos jelet, de semmi magassági érzetet nem szabad tőle várni. -
-
Gawamatsu
senior tag
válasz toompa #17357 üzenetére
A TV saját gyártói leírásában benne van az Atmos ilyen környezetben:
Inkább a kérdés, hogy érdemes e Atmos-ozni illetve Atmos képes eszközt venni hozzá.
Most euronics erősen akciózik, van:
3.1-es Philips HTL3320/10 - 50k
2.1-es Samsung HW-B550/EN - 56k
5.0-ás Samsung HW-S61B - 80kés a Q600/700A 80k-ért, de azok régiek, gondolom találták valahol
-
Gawamatsu
senior tag
válasz toompa #17355 üzenetére
Philips 43PUS7304/12, hogy mikori...azt a gari papír tudná megmondani, de 2019-et látok megjelenésre
-
Gawamatsu
senior tag
ARC-os TV és eARC-os SB kombónál mit vesztek?
-
toompa
őstag
-
Regirck
senior tag
válasz toompa #17345 üzenetére
Csak optikai kábel lesz a csomagban.
Egy távirányítós módhoz ezt az összekötést olvastam jónak.
[ Szerkesztve ]
-
Regirck
senior tag
Ha a TV-ém és a soundbar is támogatja a HDMI ARC-ot (CEC-et), akkor ha veszek majd hozzá HDMI kábelt akkor mire kell figyeljek?
Verzió szám? Szükséges, hogy ezek fel legyen rajta tüntetve? Esetleg mindegy, mert 1.0-ától ez támogatva van?Ebben a google nem volt nagyon a segítségemre.
Köszönöm a segítségeteket!
-
Gino20
őstag
válasz Biznisz Elek #17339 üzenetére
Az elég nagy ugrás egy 45e Ft-os SB-ről .
Mit sikerült beszerezni? -
Mtex1
kezdő
válasz kolosszus87 #17325 üzenetére
Köszönöm, olvasgattam róluk, q800c-t rendeltem meg végül.
-
Voice24
őstag
Erre esetleg vélemény?
-
Gawamatsu
senior tag
válasz Biznisz Elek #17337 üzenetére
Mi a kiválasztott? Akár privátba is, ha úgy gondolod ...
-
Gawamatsu
senior tag
válasz Biznisz Elek #17335 üzenetére
Marad a TCL vagy mind2 helyett egy 3ik lesz a befutó?
Az eMAG 4.5 napja nem váltott státuszt a rendelés rögzítéséről, az elvileg raktáron levő kütyűn. Kamu az egész és Black Friday szerűen csak kirakattermékeik vannak és így tud 'szuper ár' flaget kapni, hogy nincs is?
-
Biznisz Elek
senior tag
Üdv
Alzán foglaltam e felbontott LG SN5-t. De egy jobb ajánlat miatt nem fog kelleni. Ha valakit érdekel átveheti személyesen dec 13-tól az Alzánál, ott fizetéssel. Ha senkinek nem kell holnap visszamondom aztán vagy visszakerül vagy nem
▂▃▅▇█▓ eladó domain nevek - bizniszelek.hu ▓█▇▅▃▂
-
Voice24
őstag
Hali!
A Denon DHT-S517 125 ezerért mennyire ajánlott vétel? Főleg a hasonló árkategóriájú Samukhoz képest érdekelne. -
DaVE-1
senior tag
-
laci1978
tag
A Klipsch véleményeket olvasva én is elbizonytalanodtam.
Ma beugrottam egy MediaM-ba és meghallgattam egy LG S80QR -tipust
hát szépen szólt de nem voltam lenyűgözve 100%-osan.
Amit át sem gondoltam az a leszedés miatt az akkuk.
teljesen igazad van.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz laci1978 #17327 üzenetére
Én nagyon szeretem a Klipsch hangzását (úgy általában), én is gondolkodtam a Cinema sorozaton, de régebben elég vegyes véleményeket olvastam a megbízhatóságukról,nem tudom változott-e valami azóta.
A JBL nálam a leszedhető hangszórók miatt mindig is kiesett.
Nálam fix helye van a hátsóknak,így akku nem kell (plusz még egy olyan dolog ami elromolhat),aztán levett hangszórókkal meg szerintem csúnya a főegység.Bar 800 5.1.2, Q930C 9.1.4, Cinema 600 3.1 (hátsókkal 5.1,ami +150k…).
Ha nem számít a nagyonsokcsatornás hang,de a minőség igen,akkor szerintem bátran tehetsz egy próbát,nagyon komolyan szólnak a Klipsch soundbarok.
Ha sokcsatornás Atmos is kell,akkor meg egyértelműen jobb választás egy Samsung Q930,ez sem piskóta és minden benne van a dobozban,max egy hátsó konzol/állvány kell hozzá. -
laci1978
tag
Sziasztok. Segítséget kérnék soundbar szett vásárlásához.
Sajnos mára már teljesen belekeveredtem melyik miért jó ezért külső segítséget kérek.
2 típuson gondolkodom.
1: JBL BAR 800 az egyik ez lenne
2: Klipsch Cinema 600 a másik pedig ez.
Egy 25nm-es szobába lenne, családi házban távol a szomszédoktól, film és zenei hallgatásra. A családom zeneileg minden evők.
Ha tudnátok segíteni a döntésemben vagy ár katágóriába másikat ajánlani mert ezeket azt mondjátok felejtsem el, azt is elfogadom csak már a végére kellene jutnom a háttérhatások végett.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
kolosszus87
senior tag
Samsung Q700C belefér a keretedbe, sztem az a legjobb ebben az árban, de ha egy picit rádobsz már a Q800C is elérhető 160-ért, az elég baráti ár érte.
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
Mtex1
kezdő
Sziasztok,
Egy 65 ös lg g2-hoz keresek soundbart. Sosem volt még soundbarunk, nem tudom mi lenne a tv képességeihez mérten megfelelő. Egy S65Q-t ajánlottak hozzá (a mediaban ). Ha ár érték arányban van ami jobb, szívesen fogadnám a tanácsokat. Sc9s-t is mondták, de az már a lélektani határ felett van árban.
Keret 150e ft környéke max. Előre is köszönöm! -
RVR400
veterán
válasz Biznisz Elek #17319 üzenetére
5.1 után nem is elvárható egy 3.1-es rendszertől, hogy meglegyen a térhatás. Én kifejtettem 2 hete a véleményemet ezzel kapcsolatban.
-
RVR400
veterán
válasz Meghivott #17316 üzenetére
Elméletileg együtt kellene indulnia, de a TCL és a CEC nem barátok. Nekem egy TCL TV miatt kell állandóan kézzel kapcsolgatnom a soundbart ki-be, vagy éppen a csatornát kézzel váltani. Mondjuk ez egy 2020-as modell, nem tudom, hogy az utóbbi 3 évben haladtak-e bármire is ezügyben.
-
Meghivott
addikt
válasz Biznisz Elek #17303 üzenetére
A DTS gombokat nyomogattad, úgy sem jó?
Illetve a surround gombot...[ Szerkesztve ]
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz Gawamatsu #17310 üzenetére
Azt közben megoldottam, tv menüben állítgatni kell az ARC-t
Még tesztelgetem de így egy nap után egyelőre azt mondom hogy nem rossz , ha kevés a tv hangereje akkor mindenképpen ajánlott főleg ennyiért.
Én még nagyon gondolkozom rajta mert ahogy írtam a térhangzás hiányzik. A mélyláda sokat hozzá tesz az élményhez de a térhangzás ... na az nekem kevés.▂▃▅▇█▓ eladó domain nevek - bizniszelek.hu ▓█▇▅▃▂
-
kolosszus87
senior tag
válasz Frozen #17304 üzenetére
Mivel a JBL felé húzol amúgy is akkor vedd meg és akkor neked már lesz róla tapasztalatod, amit megoszthatsz a fórumozókkal. Mert sztem itt nincs 1300-asa senkinek. Az itthoni árak tükrében egyértelműen a Samu a nyerő, azt meg nem tudhattam, hogy németben vagy...
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
Zolom89
senior tag
válasz DaVE-1 #17311 üzenetére
A samsung nem azért olcsobb mert gyengébb lenne a JBL-től
Politika... Samsung alá tartozik már a JBL-is, HK-is.. mennyivel egyszerűbb technologiához, szabadalomhoz jutni... nem véletlen lettek a Samsung hangtechnika ennyire jók. Amit az Rthings ír, nyugodtan tekintheted bibliának, mert náluk jobban szerintem senki nem tud ilyen részletes, pontos képet adni ezekről(többekközött)Nem válasz akart lenni bocsi DaVE-1
[ Szerkesztve ]
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
DaVE-1
senior tag
Hátha a karácsony felé közeledve jobb a helyzet....
35- max 50 ezer ft között melyik a legjobb soundbar amit érdemes megvenni?
-
Gawamatsu
senior tag
válasz Biznisz Elek #17303 üzenetére
Én is nézegettem.
Anno rendeltem majd lemondtam emag-on. végül megrendeltem megint és várom a kiszállítást. Végülis ott (emag) 30 nap az elállás.
Sajna nem sok értelmes készülék van az 50ezerig kategóriában.A hang csúszásra ezt találtam.
Remélem megoldja neked és akkor nem kell tovább keresnem nekem sem. -
kapicsabi
tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy Bose Smart Ultra Soundbar-t és hozzá egy Bose Bass Module 700-as mélynyomót.
Az applikációban látom, hogy lehet állítani a magas, közép és mély tartományt a soundbar-on, valamint külön a mélynyomón.
Olyan kérdésem lenne, hogy akinek ilyen vagy 900-as soundbar-ja van, Ő milyen értékeket használ filmnézésre és zenehallgatásra? Van esetleg valami jó beállítás, amivel még jobban tud szólni a rendszer? Gyárilag minden érték 0-n van.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
Frozen
addikt
válasz RVR400 #17302 üzenetére
En az itteni emberek tapasztalatara vagyok kivancsi nem a fizetet promozot tesztekre. Azokat en is ki tudom googlezni es el tudom olvasni. Viszont tuti nem fogok fizetos oldalaknak hinni es embereknek a youtubrol. Ezert is kerdeztem ra. A jbl kategoria volt a kerdes es gyarto nem pedig azt kerdeztem ,hogy mit lehetne venni helyette.....
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz Meghivott #17299 üzenetére
Közben megvettem. Nem rossz. Azt tudja amennyibe kerül De még tesztelgetem aztán meglátjuk. Eddig amit tapasztaltam:
Nekem a térhangzás hiányzik. (anno a dvd idejében volt egy 5.1) Az oldalt, hátul lévő hangokat nehezen adja ki.
ARC hdmi csatival használom és mintha 0,5-1mp-t csúszna a hang.Még meg látom marad e vagy inkább nézek egy komolyabbat...
▂▃▅▇█▓ eladó domain nevek - bizniszelek.hu ▓█▇▅▃▂
-
Frozen
addikt
válasz kolosszus87 #17300 üzenetére
Én németben élek és céges kedvezményre 1000euro körül van a jbl 1300 a samsung olyan 930 euro kb szóval durván egy 100 euro a különbség.
A samsung nekem mindig ilyen kopogos mélynek tünt eddig bármelyiket halgattam még.Arról nem is beszélve hogy a 2 hátsó hangszórónak is kell áram szóval elég maceráskodni vele ,hosszabító +kábelezés stb....Így nekem jobban megéri az a +100 as hogy nincs macera és ha kell akkor kiveszem a hátsókat egy film erejére.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Autós topik
- Hardcore café
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest