Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
Rimuru #22197 üzenetére
TVShowTime-hoz is úgy tűnik,h van API.
-
törölt tag
Whispers és könyves spoiler
Ha jól tudom, a könyvben egy sztori volt, Mink-ről (itt Minx?), aki a padláson próbálta kinyírni az anyját, miközben hazaérkezik a kedves papa. De az anyja rájön mi történik, viszont az apja nem akar elmenni a házból. Így amikor a padláson vannak, megjelenik a kislány és az idegen is.
Szóval elképzelhető, hogy mutatják majd őket, de az biztosnak vehető, hogy alien-inváziós lesz a sori, már a pilot alapján is. -
törölt tag
The Whispers Pilot
Ez egy nagyon tetszetős első rész volt. Mielőtt vki belelkesedne, természetesen ez is sablonokból építkezik. Viszont a tálalás és a körítés annyira jó, hogy engem már az openingnél beszippantott.
+ nyílt lapokkal játszanak, elég sok mindent megmutatnak az első részben, persze nyilván a főbb kérdésekre nem kapunk választ, de nem is kellett várnunk 10 részt, hogy kiderüljenek dolgok.
Ez egyelőre nagyon nézős, remélem marad a színvonal és a sztorit jól építik fel, mert ezen nagyon bukhatnak.Ebből a könyből csinálták: Ray Bradbury: Zero Hour
Ha jól tudom ez egy rövid sztori, szóval nem hiszem, hogy az hosszabb lenne egy mozifilmnél, ezért gondolom a sori teljesen más lesz, még ha a 2 mondatos alapsztori egyezik is.Kíváncsi vagyok a folytatásra.
-
Gyick
őstag
Mr.Robot
10/10.Tuti nézni fogom
-
Ragnar95
félisten
válasz
spammer #22190 üzenetére
Nem használom, de szerintem nincs vele gond, nekem bejön, bár kicsit telített, az tény.
Amúgy gondolkoztam, hogy áttérjek tvshowtime-ról, mert akkor a filmekhez sem kéne imdb, mindkettő menne egy helyen, mondjuk igazából filmeket nem létszükséglet nyilvántartani, sorozatoknál kicsit fontosabb. -
Rimuru
veterán
Milyen sorozatfigyelot ajanlanatok amihez van API? Nem kell nagyon komoly dolog, egyserubb shell scriptet irnek csak (ilyen szintu mar megfelel).
-
Ragnar95
félisten
válasz
ígyvanferi #22181 üzenetére
Pont most táraztam be, de akkor asszem bevárom a cenzúrázatlant, köszi a tippet
-
cattus
addikt
Silicon Valley S02E08
Fúúúúbazmeeeeeeeg
Ez kész, a vége hát az betette a kaput.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
mayday00 #22183 üzenetére
amúgy nem különösebben nehéz a nyelvezete, szóval közepes angollal, engsubbal simán neki lehet ülni sztem. pár IT szakkifejezés van benne, de nem vészes. főszereplő mondjuk néhol kicsit hülyén artikulál, nehezen érthető, szóval amiatt jobb angolosoknak is kellhet az engsub.
-
mayday00
őstag
válasz
sayCet #22179 üzenetére
Fordítója írta.
Több bejelenteni valóm is van:
A Mr. Robot pilotja a hivatalos sorozatkezdés előtt elérhetővé vált. Szerintem király lesz.
mata beszáll mellém fordítótársnak
A pilot megjelenésének váratlan volta miatt annak feliratát június közepéig fogjuk elkészíteni. Mivel a sorozat csak június 24-én startol, bízom benne, ez senkinek nem okoz múlhatatlan lelki fájdalmakat -
Gyick
őstag
válasz
ígyvanferi #22181 üzenetére
betáraztam de még nem.Duchovny kedvenc szinészem szal biztos elkezdem amint lesz felirat hozzá.
-
ígyvanferi
addikt
Aquariust nem nézte még meg közületek senki? Pár napja már elérhető. Illetve most olvasom, hogy készült cenzúrázatlan változat is belőle, az majd még ezután kerül fel iTunesra. [link] Arra lehet, hogy érdemes lenne várni.
-
sayCet
aktív tag
Mr.Robot lesz vajon forditva?
-
gerii
addikt
Strike Back-nek nem kellene már kint lennie?
-
.LnB
titán
Wayward Pines
Szeretném felhívni azok figyelmét akik nem szeretik a spoilereket, hogy ne olvassátok el a könyvek címét! Én most véletlenül belefutottam, és nagyon mérges lettem, mert bár nem tudom biztosra de az egyik könyv címe full spoiler szerintem! Baromira pipa lettem most.
Egyébként a sorozat jó, tetszik nagyon!
Ezt a Mr.Robot-ot pedig bepróbálom ha ilyen jókat írnak/írtok róla.
-
válasz
FireKeeper #22173 üzenetére
Végre meg tudtam nézni én is.
ÁÁÁÁááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááÁá.
Szóval ilyesmire vártam már nagyon régóta.
Hangulatos, érdekes, zsír az operatőri munka, király a soundtrack, a srác is jó választásnak tűnik, ha ezt a színvonalat tartani tudják, megvan az új kedvencem a POI mellett.
A pilot öszehasonlítva a POI pilottal pedig még üti is azt. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FireKeeper #22173 üzenetére
Engem érdekel, de hunsubra várok, ami csk premierkor jön.
The Whispers
Jó lesz ez szerintem, várom a folytatást.
-
FireKeeper
nagyúr
Mr. Robot-ot bepróbálta valaki? junkie-n nagyon ajánlották, megnéztem a pilotot, nagyon király.
-
spiky03
veterán
Én az első két évadot szerettem.
A többit már csak néztem, pl a harmadik ugyan az volt mint az első.
Igen én is úgy emlékszem, hogy le lett zárva rendesen és nem is a sorozatban hanem egy külön filmmel.Nah mindegy, ha lesz biztos megnézem majd, hogy milyen, vagy, hogy hogy folytatják.
Így lesz szkófildnek két sorozata is, amiben játszik.
-
andy83
aktív tag
-
KisTücsök
addikt
válasz
spammer #22163 üzenetére
Akkor neked is a börtönös évadok jöttek be.
___Ha már börtön, szót ejtenék egy igazi börtönös sorozatról. Év elején ajánlotta valaki az Oz-t. Megnéztem, még akkor. Alapmű. És nem csak azért, mert a témával kapcsolatban amúgy sem sok sorozat foglalkozik, meg nem is csak azért, mert a HBO első sorozata, hanem mert tényleg kib.szott jó.
J.K. Simmons (Whiplash) is játszik benne, és igen, itt is jókat káromkodik. Az első részt érdemes bepróbálni, végig olyan lesz. Olyan kiszámíthatatlan, kegyetlen, rideg. Még akkor is, ha már megismerte, esetleg megszerette (?) a(z amúgy remekül kidolgozott) karaktereket az ember.
-
spiky03
veterán
Hát nem tudom.
Lehet, hogy nem kéne...
Az első két évad még rendben volt, de utána már csak egyre rosszabb lett szerintem.
Pl én már alig vártam, hogy vége legyen a 4. évadnak, mert ugye ha egyszer elkezdtem akkor azért már befejezem.Az első évad az tényleg mindent vitt, az jó volt új volt, izgalmas volt.
-
mayday00
őstag
A The Flash írói tegnap elkezdtek dolgozni a sorozat 2. évadának történetén.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bobalazs
nagyúr
Ó dejjó lesz, egy csomó jó sorozat fog újra menni, egy hónapon belül.
Last Ship
The Strain - 1hó 10n
Extant
Hannibal - két nap ugye?!
Falling Skies
Under the DomeÚgyhogy beindul a nyár mint az atom!
Knicket is nagyon várom de arról fog.nincs mikor kezd. -
oriic
HÁZIGAZDA
The Whispers első részét megnézte valaki? Vajon ez ilyen földönkívülis lesz majd?
-
mayday00
őstag
Magyar premier - AXN Player: 06.05 Hannibal (Hannibal) 3. évad (magyar felirattal)
-
-
Nordic
Közösségépítő
Végeztem a Flash-el. Kicsit kiszámítható volt, hogy végül hogy győzik le Reverse-Flasht, de az az zárójelenet betette a kaput nálam. Ültem székben és lestem magam elé, hogy ez most WTF? Komolyan ötletem sincs hogyan fogják folytatni a sorit, de ha már itt lenne a folytatás is késő lenne.
Azt hiszem, hogy ha kihagytam volna ezt a sorozatot, egész életemben bánnám.
-
Enton
addikt
válasz
bAtt001 #22145 üzenetére
3 rész alatt még nem láttam bene "duci" embert, mindenki tökéletes mint címlapokon.
De legalább jó csajok az a lényeg. Ha már minden mű meg alapból kivanzárva, hogy ilyen pont előforduljon pont ilyen emberekkel.
Levetkőzhetnék már ezeket a kliséket (+ a csajok az összes ruhát) a következő évadban, ha lesz. -
spammer
veterán
válasz
jonnyjoker01 #22146 üzenetére
Melyik sorozatra vonatkozik a spoiler?
Azért azt nem árt jelezni (ha nem válaszként megy, bár még úgy sem árt).
szerk: visszatekertem, gyanítom, hogy GoT.
-
jonnyjoker01
veterán
Hát igen hasonló a feeling, mivel azért tényleg élő halottak, meg rohadt sokan voltak. Nekem akkor jutott eszembe a WWZ amikor a hegyről le ugráltak. Akkor az Izraeli jelenet jutott eszembe. -
brownus
veterán
nem értem, hogy lehet ráfázni félrekúrás közben ha van rajtad gumi
persze ha azt mondja, a csaj sz.pás közben, hogy kamcsatka az fájhat, ellenben a honololu...és ugyanmár, mintha drogokkal nem lehetne kulturáltan drogozni, izé bulizni
biztos valami kdnp-és marketing film
fúj
ja, így már nem is érdekel! :d
-
-
spiky03
veterán
válasz
jonnyjoker01 #22135 üzenetére
Valóban végre egy jó rész volt, amiben nem csak duma van.
Igaz nekem egy kicsit
a World war Z ugrott be amikor támadtak a Mások.
De jól megvoltak csinálva. -
bAtt001
addikt
válasz
jonnyjoker01 #22135 üzenetére
tuti megint unalom^2 -
jonnyjoker01
veterán
GoT S05E08
-
gerii
addikt
válasz
brownus #22130 üzenetére
Viva Italia Hannibal mekkora kép
Gyanítom, hogy a mostani nagyon jó évad lesz így, hogy behoznak egy kis kultúrát is háttérnek.
-
bok92
addikt
Silicon Valley s02e08
Mi, mi volt az a vége???
-
brownus
veterán
-
törölt tag
Ezt a TVShow Time-os okosságot használja valaki? Itt az enyém.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wayvard Pines mellett most feljött egy régi minisorozat is egy másik oldalon.
"The Prisoner"
Ismeri valaki, esetleg láttátok? Érdemes meglesni?
-
Ragnar95
félisten
Supergirl Pilot
Teljesen élvezhető szerintem, voltak benne sablonos részek, de összességében rendben volt, izgalmas és érdekes pilotot sikerült összerakni, kíváncsian várom a folytatást.
Szereplőgárda is érdekes, sikerült jó pár más sorozatban befutott színészt belerakniuk.
Van valami infó,h mikor várható a következő rész vagy még semmi hír, mert imdb csak annyit ír,h 2015? -
bAtt001
addikt
hallod én ráfüggtem bevallom
olyan dumákat eleresztenek benne, hangosan röhögök egyedül a gép előtt, ilyen nagyon nagyon ritkán fordul elő velem, napi 1 részt megnézek, többet nem engedek belőle mert már érzem hogy ez bizony hiányozni fog
jah és mindenkit fertőzök vele a baráti körömben
-
törölt tag
-
törölt tag
Wayward Pines
IMDB alapján a részek címénél látni, hogy az
ötödik részben minden kiderül.
Aztán lehet itt hamut is szórok a fejemre és majd visszatérek, mert ez azt jelentené, hogynem a könyveket követik, hanem átírták egy kicsit a sztorit. -
bAtt001
addikt
remélem mindenki nézi az Egynyári Kalandot
-
dgabro
tag
Hűű. Nem ugrik be egy sorozat címe, amiből elég régen láttam pár részt, a napokban beugrott, hogy meg kéne nézni végig, de egyszerűen nem jut eszembe mi is volt az.
Ennyi rémlik:
Egy néger fickó azt hiszem a főszereplő (talán rendőr), és mindig újra éli a napot, próbálja kideríteni mi történik vele, mert valami gyilkossági ügybe keveredik. Vagy valami nagy összesküvés áldozata. Nem tudom már pontosan.
Ha jól emlékszem az AXN-en ment szinkronosan, mintha ott láttam volna belőle az első pár részt.
Remélem valakinek ennyiből is beugrik
Esetleg egy kis vélemény se lenne rossz róla, hogy érdemes kutatni, és megnézni végig? Vagy csak úgy emlékszem, hogy jó volt, de egyébként felejthető? -
gyuromoj
veterán
válasz
callmeakos #22104 üzenetére
4.-én -
callmeakos
veterán
Hannibal mikor is kezd? Most Júniusban nem?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Motoros topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung PM991 -512 gb m.2 Nvm-e SSD (2242)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest