Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
Az új Spartacus sorozat valahol nézhető, vagy nincs streamingen?
House of Usher -
gerii
addikt
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Tudtam hogy ismerős valahonnan
-
gerii
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én pont azon gondolkodtam a láncfűrészes résznél, hogy ezt egy Netflix hogy merte bevállalni, ami arról híres hogy woke pártoló, vagy mi. Abban az epizódban gyakorlatilag egy fideszes uszító üzenetet tol le a főszereplő amikor
Totál beteg rész volt, nem hiszem hogy javított a megítélésén az ilyen csoportoknaknői alsóneműt viselve hátracsapja a kukit, és felveszi a bőrpofát a tükör előtt.
-
gerii
addikt
-
gerii
addikt
Jó volt az e heti Boys, beteg és vicces egyszerre, mindig meg tudnak lepni olyan dolgokkal amikre nem számít az ember
-
gerii
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én azt se tudom ki kicsoda már. Baromi érdektelen volt az első rész.
-
gerii
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Pedig a könyvet hamarabb el lehet olvasni mint megnézni a kínai sorozatot.
400oldalt 30x40 percben mutatnak be, azaz egy oldalt 3 percben. Ez sokszor baromi vontatott volt, főleg az első részekben.
A netflixes verzió egy elhadart, cselekményt kicsit sem magyarázó/alátámasztó valami lett. -
gerii
addikt
válasz
Fandango
üzenetére
Elkezdtem nézni, addig amíg a ratyi Jack Sparrow a süllyedő ladikján nem majomkodott, és kinyomtam a francba, nekem még egy ilyen újabb fantazi sorozat nem kell. Elindítottam a Witcher legújabb évad fene tudja melyik részét, hajón voltak azok is, ratyi muzsikusokkal, végigszenvedtem az epizódot, egyszer csak vége lesz ennek az évadnak gondolattal.
Azután elindítottam az Aljas nyolcast, és néztem egy fasza, minőségi, szórakoztató művet.De most tényleg, van aki talál valami nézhető műsort ami leköti az embert netflixen, vagy akárhol?
-
gerii
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
-
gerii
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
Hát ez az évad gyalázatos volt.
A 3. Rész után ennyi történt:Amos sétált egyet a Földön Kamal és Bobby 6 részen át ült egy székben!!! Naomi 6 egy egész évadon át sírt, szenvedett, nyavajgott, kopácsolt. A végén vééééégre megmentik (nyirták volna ki a 3. részben inkább), annyi jelenetet kapott mint Teréz anya, erre Kamalt egy két másodperces snittel kinyírják... a kis szexuális ragadozó mindenit neki, ez most egy sorozat, vagy erkölcstan óra? -
gerii
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Szerintem ennek a történetnek nem áll jól a több idősíkon játszodás, pont a világ végét kellene fokozatosan bemutatni. A 3 részes feldolgozása nekem tetszett, ez még nem állt össze.
-
gerii
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én azért is szeretem a Lucifert a kiváló alakításon, és a qrva jó zenén kívül, mert vannak benne komolyabb hangvételű, elgondolkodtató témák is. Például most Éva azt mondta, hogy ő gyakorlatilag egy ember részéből lett kreálva, kvázi rabszolgának egy férfi mellé, és őt erről senki nem kérdezte meg. Ezt mintha a Bibliában nem pedzegették volna. Illetve Lucifer lénye is érdekes, mint bukott angyal. A papokat azért meg lehetne izzasztani erre utaló kérdésekkel.
-
gerii
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem is bejön ez az évad eddig, és Dolby Visionnel nagyon baba, csak a HDR néhol elég gáz lett, főleg az első részben.
Szerintem csak öregedtek, Tomon is látni.
Viszont ez. 10 rész nagyon kevés, főleg darálva. -
gerii
addikt
Oled-en sem volt egy nagy élmény, mivel a video minősége a béka segge alatt van. Olyan sávosodás látszódott, hogy én szégyelltem magam. Persze a kontraszt az megvolt nagyjából.
-
gerii
addikt
Azt észrevették, hogy Netflixen az új tartalmak szinte mind magyar felirattal jönnek?
-
gerii
addikt
Blacklist évadnyitót megnézte már valaki? Volt benne egy akkora PC baklövés mint egy busz... amit Egyiptomban robbantottak fel nemrég. Lehetne bilit borogatni Twitteren.
-
gerii
addikt
-
gerii
addikt
válasz
üzenetére
Szóval 2 rész után nem én vagyok a süti. Ez tényleg szar, mondjuk ki.
Frank van minden döntés, cselekedet mögött, pedig állítólag kiírták az őt játszó mocsok színészt, aki gyakorlatilag ugyanúgy a sátán a sorozatban, mint az életben. Szóval akkor mégsem írták ki. Hát igen, nehéz folytatni főszereplő nélkül egy A főszereplőre írt sztorit, akit egy klasszis színészlegenda játszott.Robin Wright úgy játssza az Underwood elnököt mint egy döglött béka. Nem tudom, hogy a francba engedélyezték ezt így, de annyi élet nincs a hangjában, játszásában mint egy Asylum feltörekvő emberben. Érdekes módon az előző évadokban teljesen rendben volt...
A lényeg, hogy kinyírtak egy színészt (jelentkezzen aki ezek után soha nem fog újranézni egy Spacey filmet sem)
-
gerii
addikt
válasz
gyuromoj
üzenetére
Érdekes, én bírom a Cavillt, de volt egy nyilatkozata, talán pont az Uncle promózásakor, amiben azt mondta, hogy csak a pénzért színészkedik. Azóta kicsit ferdén nézek rá.
MI6- ban is jó volt, illetve maga a film is egy mentsvár a mai cgi szarok között. Imax-ban nagyon jól beleélhettük magunkat a jelenetekbe.Ja és most már biztos, hogy Párizs is kap egy hetet tőlem úticélnak. Vanessa Kirbyt meg rá kell vennem, hogy tartson velem

-
gerii
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ez a rész egy qrva nagy filler volt.
-
gerii
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Elmehetnek a picsába. A Syfy külön is, mert minden valamire való sorozatával ezt csinálja. Csak végre felfognák, hogy azért bukik meg az ilyen sorozat, mert nem tömegcikk, mint a böfögős fapoénos idiótaamcsi sorozatok. Mi a szarért kezdik el egyáltalán gyártani, amikor tök világos, hogy ezt nem fogja a sok retardált is nézni...
Tényleg itt az ideje a Netflixnek, ha van előfizető, akkor van pénz, van gyártás, és nincs főműsoridő, meg domestos reklám, meg nézettség.
-
gerii
addikt
A 100 5. évad trailerétől csak nekem jutott eszembe az ultragagyi jelző? Nem tűnik túl fényesnek a jövője.
-
gerii
addikt
Én most a The Crown-n nézem, nem gondoltam, hogy ennyire jól emészthető sztorija lesz.
Durva, hogy miket éltek meg ott az emberek, nem cserélnék velük. -
gerii
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én most az Expanse-t kezdtem elölről, OLED-en egész más élmény, pedig csak sima HD, nem úgy mint az Altered Carbon Dolby Vision HDR képe

-
gerii
addikt
Nézzétek inkább a P. K. Dick - Electric Dreams januári új részeit. Eszméletlen jók, a mostani Black mirror évadot a porba alázzák.

-
gerii
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
Volt 2. évad, de 3. nem lesz, mert qrva drága volt a forgatás.
-
gerii
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mikor keltél?

-
gerii
addikt
A mai Blue Planet rész nem semmi volt, milyen felvételek voltak a bálnákról, delfinekről. Ezt is megveszem majd BD-n.
-
gerii
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Csak egy tipikus hétfő reggel az irodában

-
gerii
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A mostani már a 720p-t sem érte meg. Legalább már tudom mit kukázzak minőség szerint legközelebb.
-
gerii
addikt
Felfüggeszti a Netflix a House of Cards gyártását
B+ ez már nevetséges, egy ilyen szar 30 éves sztorival kicsinálni egy ekkora színészt/showt.
-
gerii
addikt
-
gerii
addikt
Preacher mostani része mennyire köcsög volt már. Betegek állatok

-
gerii
addikt
Nézem én is. Mellette pedig már Az utolsó nyomozó könyvet olvasom, így van feelingje.
-
gerii
addikt
Lucifer:
Hmm akkor most halandó angyal lett, vagy mi?
Azért is szeretem ezt a sorozatot, mert baromi jó zenéket raknak be, jobbára kicsi, feltörekvő együttesek számait. -
gerii
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Fuller bácsi most egy kicsit túl sok kokót szívott. Nem tudom mi történt ebben a részben, vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy sötétebb vagyok mint Shadow

-
gerii
addikt
American Gods 4. részében is meg tudtak lepni beteg képsorokkal

-
gerii
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mennek a Pandorára

-
gerii
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nem volt egyszerű, de azt a jelenetet leszámítva jó rész volt.
-
gerii
addikt
American Gods 2. része is király lett, annyira wtf, hogy szinte feledteti a Hannibal okozta hiányt.
-
gerii
addikt
American Gods: Jó lesz ez, tetszik nagyon

-
gerii
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Még nem kezdtem el Scalzit, sem az Expanse-t olvasni, még pihenek Darrowék után, aztán belekezdek valamibe. Apropó, jön a 4. könyv is

-
gerii
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére

-
gerii
addikt
Most fejeztem be Pierce Brown: Vörös Lázadás trilógiájának olvasását, és csak azt tudom mondani, hogy a filmjogokat már megvásárolták, illetve már előkészítik a gyártást, így nem maradunk sci-fi nélkül szerencsére. Az Expanse-os hírt olvasva csak megnyugodni tudok, hogy nem sorozatot csinálnak belőle, mert sajnos tényleg mindet kaszálják. Hiába, amelyik sorozat már egy kicsit is elgondolkodtat, az a plebsnek túl magas szint.
Nade, azért is írok erről a regényhármasról ide, mert aki űropera sci-fi hiányban szenved az nagyon gyorsan vásároljon be egy könyvesboltban. Nem csak 2 órára, vagy 10 órára fog kifolyni a gyönyörtől az agyatok, hanem esetemben majd' 2 hétig tartott a vigyor, minden egyes szabad percben amit olvasással töltöttem. Nem volt kedvem KingKongot és Life-ot nézni a moziban, nyominger Flash-t, LoT-t amit kaja mellé szoktam, nem. Kaja mellé ment az Expanse, Black Sails, és egyéb minőségi sorozatok, hogy utána rögtön tudjak olvasni, mert a könyvekhez képest piti kis szarok mind.
Olyan cselekmények, harcok és űrcsaták képzelegtek a fejemben, mint a legdurvább BSG és Starship Troopers jelenetei összeadva (2,3. kötet). Olyan emberi vívódások és acsarkodások történtek, amitől Barry Allen nyüszítős képe leolvadna erőlködés közben. Egyszerűen nem tudok jobban pörgő médiaterméket mondani, mint ami a lapokon megelevenedett. 1500 oldalnyi kemény tökös szarveretes akció.Molyon érdemes elolvasni az első pár ajánlást, mert ott mélyebben kivesézik. Ami a jó könyvekben, hogy nem csak aprítanak, hanem a szereplők jellemét, személyiségét is iszonyatosan jól megírta Brown, nem lehet nem azonosulni, utálni, szeretni őket.
Nekem ez most a toplista élén van, még talán Brandon Hackett, Heinlein könyveknél is előbbre. Nehéz nyelvezetű, lassan haladós kis regények, így biztosan nem sieti el senki az olvasást. -
gerii
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Most miért mondod, Cpt. Vane is asszonta hogy a cargoszállítás a legfontosabb

-
gerii
addikt
Na bakker, akkor nézhetek más után.
-
gerii
addikt
TVCalendar másnál is tiltott?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Videós, mozgóképes topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest